Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 7 - 2024

15-02-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, Pupil van de week, Zaalvoetbal Waddenrobkes, Uitstekende start JO17-1 in divisie en De meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws week 7 - 2024 Zeerobben JO10-3 speelde een mooie wedstrijd tegen L. Zwaluwen JO10-1. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

In de aanloop naar de krokusvakantie was het voorlopig de laatste drukke zaterdag. Nagenoeg alle teams zijn nu even 2 weken vrij of spelen oefenwedstrijden. Rust voor de kinderen en rust voor al die vrijwilligers.

 

JO19-1

Na de prachtige 4-2 overwinning op Heerenveense Boys verslikte JO19-1 zich in Surhuisterveen. Voetballen om 09.00 uur op een niet al te best veld was geen goede combi. Een 0-1 voorsprong werd omgebogen naar een 4-1 stand. Zeerobben begon aan een inhaalrace maar bij 4-3 was de tijd verstreken. Zeerobben de complimenten en Surhuisterveen de punten.

 

JO17-1

JO17-1 gaf de 2-2 in Amsterdam een goed vervolg door met 4-1 van AFC Quick uit Amersfoort te winnen. Na de overwinning van vorige week, deze week weer drie punten voor JO17-1. Dit keer werd Irnsum met 7-1 verslagen en is JO17-2 koploper in de 2e klasse. Deze zaterdag geen punten voor JO17-3 maar wel drie keer scoren. DTD scoorde zes keer.

 

JO15

JO15-1 verloor in Stiens met 2-0 van de plaatselijke sc.

 

JO14

Vorige week verlies voor JO14-1 maar afgelopen zaterdag waren ze met 7-0 te sterk voor SJO AVC/Tzummarum. En ook JO14-2 deed van zich spreken. Vorige week nog 8-1 verlies maar vandaag 8-1 winst op Oosterlittens.

 

JO13

Soms zit het even tegen. JO13-1 speelde een goede wedstrijd tegen Buitenpost en kwam op een 1-0 voorsprong. Niet veel scoorde Buitenpost 2 keer maar Zeerobben knokte zich terug tot 2-2 maar zag in de allerlaatste seconde Buitenpost toch nog een keer scoren. 2-3 derhalve. Oudehaske was met 6-1 te sterk voor JO13-2.

 

JO12

Weer 3 punten voor JO12-1. Dit keer werd Oosterlittens met 5-1 verslagen. Met 12 uit 4 is Zeerobben trots koploper.

 

JO11

Een spannende pot in Sneek waar JO11-1 met 2-3 won van vv Sneek Wit Zwart. Een keurig gelijkspel was er voor JO11-2 tegen FVC. Het werd 1-1. Drie punten waren er wel voor JO11-3. Zij wonnen de uitwedstrijd tegen SDS verdienstelijk met 3-4. Dat moet wel een prachtige pot zijn geweest.

 

JO10/JO9/JO8

Binnen deze categorie worden geen standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Maar liefst 10 wedstrijden morgen binnen deze categorie.

 

De dag van morgen

Zoals gezegd is de krokusvakantie begonnen. Nagenoeg alle teams zijn morgen en 24 februari vrij en spelen pas weer op 2 maart a.s. voor de competitie. Derhalve is voor veel voetballers, vrijwilligers en publiek morgen de zaterdag even niet de mooiste dag van de week.

 

Pupil van de week

Het blijft toch voor velen een spannend moment. Ineens komt daar de uitnodiging dat je pupil van de week bent bij een thuiswedstrijd van Zeerobben 1. Vragenlijst invullen en dan eerst op zaterdag zelf voetballen om vervolgens bij de 1e selectie aan te sluiten in de bestuurskamer. En vanuit daar alles meemaken. Vorige week zaterdag was Britt Beverlo pupil van de week bij de wedstrijd van Zeerobben 1 tegen Stiens. Ze zag niet alleen een prachtige wedstrijd maar beleefde van begin tot eind een prachtige middag zo liet ze glunderend weten. Op zaterdag 2 maart speelt Zeerobben 1 weer thuis en dan ook weer een nieuwe pupil van de week.

 

Foto: Frans Bode.

 

Zaalvoetbal Waddenrobkes

Op naar het volgende spel. De kinderen kunnen er niet genoeg van krijgen. De Waddenrobkes trainen elke woensdagmiddag in de Waddenhal en daar worden allerlei spelletjes met de kinderen gedaan. In de zaal zijn de mogelijkheden legio met allerlei attributen die gebruikt mogen worden. De kinderen en de trainers genieten er wekelijks van. Het enthousiasme en plezier is mooi om te zien. In verband met de krokusvakantie is er volgende week geen training. Op woensdagmiddag 28 februari is er wel weer training. En daarna wordt het weer tijd om buiten te gaan trainen want het voorjaar komt eraan.

 

Foto: Frans Bode.

 

Uitstekende start JO17-1 in divisie

Zeerobben JO17-1 is de voorjaarsreeks in divisie 6-A uitstekend begonnen. Vorige week werd er met 2-2 gelijk gespeeld in Amsterdam tegen het sterke DTA Fortius asv. Na een 2-1 achterstand wist JO17-1 in de slotfase nog de gelijkmaker te maken. Afgelopen zaterdag kwam AFC Quick 1890 uit Amersfoort op bezoek. Zeerobben speelde een uitstekende wedstrijd die met 4-1 werd gewonnen. Dat levert de ploeg op dit moment een keurige 4e plaats op. De volgende wedstrijd voor JO17-1 is pas op 2 maart a.s. Dan gaat de reis wederom naar Amsterdam waar de mannen de koploper DWS afc treffen.

 

Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 hebben zich keurig hersteld na de nederlaag van vorige week tegen Mildam. Thuis op eigen veld werd VVI met maar liefst 7-1 verslagen. Hierdoor blijft het enorm spannend aan kop van de 4e klasse. Zeerobben is nog steeds koploper maar 4 ploegen staan op 1 of 2 punten dus is er nog van alles mogelijk. De vrouwen spelen weer op 24 februari a.s. Dan een uitwedstrijd tegen SVO EBC/Delfstrahuizen.

 

Op de achtergrond vraagt Dagmar Anema alweer de bal. Ze scoorde maar liefst 4 keer in de wedstrijd tegen VVI. Foto: Gertjan Miedema.

 

MO17-1 speelde in en tegen Oosterlittens met 3-3 gelijk. De meiden van MO17-1 komen pas 2 maart weer in actie als er thuis tegen GAVC wordt gespeeld.

 

De wedstrijd van MO15-1 ging niet door. Ook MO15 komt pas 2 maart weer in actie. Dan thuis tegen Blauw Wit.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

RSG Simon Vestdijk op excursie met bedrijfseconomie

15-02-2024

HARLINGEN - Op dinsdag 13 februari doken de examenleerlingen van RSG Simon Vestdijk met het vak bedrijfseconomie in de wereld van accountancy, voetbalstadions, innovatie en duurzaamheid.

Fc Harlingen nieuws week 7 - 2024

15-02-2024

HARLINGEN - Verlies, royale overwinningen, afgelastingen maar bovenal veel plezier.

Uitloop renovatie bruggen Tsjerk Hiddessluizen Harlingen

15-02-2024

HARLINGEN - In december 2023 werd duidelijk dat de herstelwerkzaamheden aan de bruggen van de Tsjerk Hiddessluizen in Harlingen uitlopen.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk Copini Opticiëns Copini Opticiëns Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis BENG Evenementen BENG Evenementen Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Visie-Events Visie-Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL Visie-Events Visie-Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas