Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 7 - 2024

15-02-2024

HARLINGEN - Verlies, royale overwinningen, afgelastingen maar bovenal veel plezier.

Fc Harlingen nieuws week 7 - 2024 Een mooi duel in de eerste klasse tussen fc Harlingen JO11-1 en Makkum JO11-1 levert de eerste drie punten op. Foto: E.c.A

Dit en nog veel meer bij de jeugdteams van fc Harlingen. Een klein overzicht:

 

Fc Harlingen JO7 - JO8 - JO9 - JO10

Vanwege de voorjaarsvakantie heeft de KNVB de jongste jeugdteams twee speelrondes vrijaf gegeven, zodoende spelen deze teams dus de komende twee weekenden even geen competitie.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Na drie gespeelde wedstrijden eindelijk de drie punten in de eerste klasse voor fc Harlingen JO11-1. De thuiswedstrijd tegen Makkum JO11-1 werd met 6-0 gewonnen. In Sneek nam JO12-1 het op tegen de nummer twee LSC JO12-1 en er werd met 3-1 verloren.

 

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

De wedstrijd van JO13-1 tegen Oeverzwaluwen die aanvankelijk op zaterdag gepland stond ging niet door. Gelukkig konden de jongens deze afgelopen woensdag al inhalen. In Koudum werd het 1-8. Na de royale winst op SC Berlikum vorige week was er nu ook weer winst voor de jongens van JO15-1. In de uitwedstrijd tegen Ternaard/Holwerd/Blija JO15-1 werd het 1-4.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Ook een royale overwinning voor fc Harlingen JO17-2 in de thuiswedstrijd tegen FVC JO17-1. Het duel is geëindigd in 7-1. In de huidige stand heeft fc Harlingen 3 punten en staat op de vijfde plaats, terwijl FVC met 6 punten op de tweede positie staat. fc Harlingen heeft één wedstrijd minder gespeeld dan FVC. Op zaterdag 2 maart speelt fc Harlingen een uitwedstrijd tegen Workum die op dit moment op een derde plaats staat. fc Harlingen JO19-1 heeft Harkemase Boys JO19-1 met 0-2 verslagen en pakt hiermee de eerste drie punten in de Hoofdklasse! Volgende tegenstander voor fc Harlingen is SV Oosterwolde. De teams spelen tegen elkaar op zaterdag 2 maart op Sportpark Vierkantsdijk. Noteer deze datum dus alvast in de agenda!

 

 

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om vanaf 5 jaar al te genieten van voetbal. Met maar liefst 4 meisjesteams is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Een kort overzicht van de prestaties van de meisjesteams afgelopen week: 

 

Fc Harlingen MO11

In de eerste klasse heeft MO11-1 het soms zwaar in de competitie, maar de meisjes hebben veel plezier samen, zoals in het filmpje te zien is, dat viraal gaat op de sociale media van fc Harlingen. Helaas moesten ze afgelopen zaterdag de overwinning aan SC Franeker MO11-1 laten (0-5), maar bij de afsluitende penaltyreeks juichte het hele team weer enthousiast voor elkaar.

 

‘Samen staan ze sterk’ en troost fc Harlingen MO11-1 met z'n allen de speelster die pijn heeft.

 

Fc Harlingen MO13

MO13-1 is goed gestart in de eerste klasse en heeft voor de tweede keer de volle drie punten behaald. Na de 2-0 overwinning op Engelbert, versloegen ze in een uitwedstrijd Warga WWS MO13-1 met 1-2. Het MO13-2 team nam het thuis tegen koploper MKV'29 MO13-2 op en deze eindigde voor de Leeuwarders in een 0-5 overwinning. Zaterdag reist het team af naar Marrum. MO13-1 heeft zaterdag een flinke reis voor de boeg. In Leek nemen ze het op tegen VEV'67 MO13-1!

 

Fc Harlingen MO17

In Workum leed MO17-1 een nipt verlies van 2-1. Momenteel staan er even geen competitiewedstrijden op het programma, want de eerstvolgende staat pas gepland voor zaterdag 9 maart.

 

Fc Harlingen VR1

De uitwedstrijd tegen Beetgum VR1 van afgelopen zaterdag werd helaas afgelast. Aanstaande zaterdag nemen de Vrouwen 1 het in een thuiswedstrijd op tegen de Vrouwen 1 van Leovardia. Pupil van de Week Jana Faggous trapt om 14.00 uur af!

 

Een rustige periode breekt aan wat betreft de jeugdwedstrijden. De KNVB heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met de schoolvakanties en dus zijn er de komende twee weekenden weinig competitiewedstrijden. Maar het is altijd goed om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen de jeugdafdeling van fc Harlingen en dus is er volgende week gewoon weer een overzicht.

 

Programma fc Harlingen

Zaterdag 17 februari

THUIS:

14.00 uur fc Harlingen VR1 - Leovardia VR1

UIT:

08.30 uur Marrum MO13-1 - fc Harlingen MO13-2

10.00 uur SJO RSC JO17-1 - fc Harlingen JO17-2

11.30 uur VEV'67 MO13-1 - fc Harlingen MO13-1

 

Zondag 18 februari

THUIS:

09.45 uur fc Harlingen 3 - Friesland 4

11.45 uur fc Harlingen 2 - Terschelling 2

UIT:

14.00 uur Renado 1 - fc Harlingen 1

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

RSG Simon Vestdijk op excursie met bedrijfseconomie

15-02-2024

HARLINGEN - Op dinsdag 13 februari doken de examenleerlingen van RSG Simon Vestdijk met het vak bedrijfseconomie in de wereld van accountancy, voetbalstadions, innovatie en duurzaamheid.

Uitloop renovatie bruggen Tsjerk Hiddessluizen Harlingen

15-02-2024

HARLINGEN - In december 2023 werd duidelijk dat de herstelwerkzaamheden aan de bruggen van de Tsjerk Hiddessluizen in Harlingen uitlopen.

Zeerobben nieuws week 7 - 2024

15-02-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, Pupil van de week, Zaalvoetbal Waddenrobkes, Uitstekende start JO17-1 in divisie en De meiden van Zeerobben.

Reacties

Milûk Milûk Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken BENG Evenementen BENG Evenementen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Milûk Milûk Visie-Events Visie-Events CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Milûk Milûk BENG Evenementen BENG Evenementen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen CZVideoful CZVideoful Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen