Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 5 - 2024

02-02-2024

HARLINGEN - Met deze week Het jeugdjournaal, de Waddenrobkes, de Meiden en Bliksemstart beloftes.

Zeerobben nieuws week 5 - 2024 Zeerobben JO8-3 en De Walde JO8-1 speelden een leuke wedstrijd tegen elkaar op het Oostersportpark. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

Morgen gaat dan ook eindelijk voor de bovenbouw de competitie (3e fase) van start. Maar liefst 23 jeugdteams komen morgen in actie. Benieuwd waar een ieder staat en hoe de start van de competite gaat verlopen.

 

JO19-1

JO19-1 werd kampioen in de hoofdklasse vlak voor de winterstop en gaat het vanaf morgen in de 4e divisie proberen. Ze openen de 3e fase met een thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys. Met ploegen als ACV, Be Quick 1887, Helpman, GRC Groningen zal het ongetwijfeld weer een interessante en loodzare competitie worden.

 

JO17-1

Ook voor de JO17 begint de competitie morgen weer. En ze trappen af met een uitwedstrijd tegen DTA Fortius asv te Amsterdam. Deze ploeg werd voor de winterstop ongeslagen kampioen in de 7e divisie. Een mooie uitdaging voor JO17-1. JO17-2 verloor de bekerwedstrijd tegen Stiens met 8-1 en daarmee is het bekeravontuur voorbij. Morgen wordt een start met de 3e fase gemaakt met een uitwedstrijd tegen Bolsward. Na het kampioenschap in de 2e fase start JO17-3 de 3e fase met een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit.

 

JO15

In de hoofdklasse (3e fase) begint JO15-1 morgen met een uitwedstrijd tegen Stiens.

 

JO14

En ook voor JO14-1 gaat de 3e fase mogen van start. Zij spelen al vroeg in de ochtend uit tegen ASC uit Augustinusga. JO14-2 start morgen ook met een uitwedstrijd. Zij gaan op bezoek bij Blauw wit.

 

JO13

Na de 3-0 winst van vorige week staat er morgen een uitwedstrijd tegen Franeker op het programma. JO13-3 begint morgen met een thuiswedstrijd tegen vv Heerenveen.

 

JO12

JO12-1 heeft goed overwinterd en wist met 5-3 van Balk en met 1-4 van ONS te winnen. Morgen een thuiswedstrijd tegen SDS.  

 

JO11

JO11-1 speelde al een keer gelijk en won een keer. Morgen de thuiswedstrijd tegen LSC. JO11-2 rest af richting Oosterlittens voor een uitwedstrijd tegen de plaatselijke vv. Ook een uitwedstrijd voor JO11-3 dat op bezoek gaat bij Makkum.

 

JO10/JO9/JO8

Binnen deze categorie worden geen standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Maar liefst 10 wedstrijden morgen binnen deze categorie.

 

De dag van morgen

Zoals gezegd gaan alle teams morgen weer los. En dat geeft altijd een gezellige sfeer op en langs de velden en in de Robbenplaat. Maar liefst 12 thuis- en 11 uitwedstrijden staan er op het programma. Die gaan er met elkaar voor zorgen dat zaterdag gewoon weer de mooiste dag van de week is.

 

Zaalvoetbal Waddenrobkes

Afgelopen woensdagmiddag vond alweer de 4e training voor de Waddenrobkes in de Waddenhal plaats. Bijna 30 kinderen deden weer leuke voetbalspelletjes in de heerlijk warme sporthal. Het is een mooi alternatief voor de kinderen gedurende de maanden januari en februari. Eind februari/begin maart verplaatst het hele circus zich weer richting het Oostersportpark voor de buitentraining en natuurlijk de landencompetitie op de zaterdagochtend. Maar eerst nog een aantal weken lekker trainen in de Waddenhal.

 

Partijtje bij de Waddenrobkes blijft leuk en wordt altijd weer fanatiek gespeeld. Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

Na de mooie 3-0 overwinning op FC Oldenmarkt stond de uitwedstrijd tegen Sneek Wit Zwart op het programma voor de vrouwen. En wederom werd er gewonnen. Een niet al te beste wedstrijd werd uiteindelijk toch nog met 3-0 gewonnen. Zeerobben zag Heerenveense Boys (nummer 2) verliezen van Oudega (nummer 3) waardoor het nu nog steviger aan kop gaat in de 4e klasse. Morgenmiddag op pad richting Mildam. MO17-1 kwam afgelopen zaterdag niet in actie. Morgen de uitwedstrijd tegen Terschelling MO17-1. Een zwaarbevochten overwinning voor MO15-1 in de uitwedstrijd tegen Hardegarijp. Daar werd al om 09.00 uur afgetrapt en werd maar 1 keer gescoord en zo nam Zeerobben de 3 punten mee naar Harlingen. Met 4 punten uit 3 wedstrijden gaan Franeker, ONT en Zeerobben aan kop. Morgen de belangrijke thuiswedstrijd tegen ONT.

 

MO15-1 blijft het goed doen. Na het gelijkspel tegen Mulier was er winst tegen Hardegarijp.
Foto: Arjen Huitenga.

 

Bliksemstart beloftes

Het is altijd maar weer afwachten hoe je uit de winterstop komt. Dat weet je pas als de 1e wedstrijd na de winterstop achter de rug hebt. Voor de beloftes van Zeerobben gaf de wedstrijd van afgelopen zaterdag in ieder geval een goed gevoel bij spelers en begeleiding. Zij speelden namelijk tegen de koploper uit de 1e klasse: Buitenpost. Met 23 uit 10 wedstrijden staat Buitenpost stijf bovenaan maar trof in Zeerobben een sterk en gemotiveerd collectief. Zeerobben nam een 0-2 voorsprong en moest in de slotminuten nog een tegentreffer incasseren maar verder kwam het niet. Zeerobben kruipt met 18 punten uit 11 wedstrijden richting de subtop. Morgen wacht de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Be Quick Dokkum. Kijken of de ploeg de stijgende lijn kan voortzetten.

 


 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Stiens

02-02-2024

HARLINGEN - De spanning in de kop van de tweede klasse K klotst tegen de plinten op.

Familie Outhuijse domineert op darttoernooi fc Harlingen!

02-02-2024

HARLINGEN - Het darttoernooi georganiseerd door de Activiteiten Commissie van fc Harlingen op zaterdag 27 januari 2024 was een groot succes.

Harlingen goed bezig ?

02-02-2024

HARLINGEN - Een paar weken terug verscheen in de Harlinger Courant een kleurplaat met onder andere een vrolijke kikker om te vertellen dat Harlingen erg goed bezig is met de natuur.

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen
Milûk Milûk Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Milûk Milûk Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Milûk Milûk Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen