Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Familie Outhuijse domineert op darttoernooi fc Harlingen!

02-02-2024

HARLINGEN - Het darttoernooi georganiseerd door de Activiteiten Commissie van fc Harlingen op zaterdag 27 januari 2024 was een groot succes.

Er werden die dag veel spannende dartwedstrijden gespeeld! Zowel bij de jeugd, de vrouwen als bij de senioren was het gezellig druk en werden de pijltjes fanatiek gegooid. Alle finalisten werden met een heuse walk-on gepresenteerd, had ‘caller John McDonald’ aka Jarno Attema zijn stem goed voorbereid (lees gesmeerd) en leefde het publiek intens mee. De spelers werden volop toegezongen door het publiek en dit zorgde voor een fantastische ambiance wat je alleen bij fc Harlingen mee kan maken.

 

Jeugd tot en met 15 jaar

De jeugd tot en met 15 jaar beet ’s middags de spits af en Mike Vlieger wist zich als eerste te plaatsen voor de finale. Tegenstander Jesse Smit kwam daarbij en samen namen ze het in een zeer spannend potje tegen elkaar op. Een finale die in eerste instantie gelijk opging maar na een paar spannende pijlen wist Mike de wedstrijd naar zich toe trekken en won! De hoogste finish was voor Jesse Smit. Naast de bekers kregen de deelnemers ook nog een setje dartpijlen, gesponsord door Van der Meulen Speelgoed.

 

Op de foto de winnaars bij het jeugd darttoernooi bij fc Harlingen. V.l.n.r.: Lucas Vlieger, achter Lucas de ‘onzichtbare’ Jesper Teerling, Luuk Smit, Mike Vlieger, Bryan Teerling en Jesse Smit.

 

Dames en Heren vanaf 16 jaar

Bij de heren senioren moest Theo Brouwer met hand en tand zijn winnaarstitel verdedigen, bij de vrouwen was dit Patricia Teerling. Aan hen de taak om de titel te prolongeren…

Een grote opgave bij de senioren zorgde ervoor dat er eerst gestreden werd voor een plekje in de winnaars- of verliezersronde. Hierna werd het kaf van het koren gescheiden, gingen de winnaars door en werd er volop gestreden voor een plekje in de kwartfinales, halve finales en finales.

 

Winnaarsronde finale

Jeep Outhuijse wist zich als eerste te plaatsen in de finale. Nadat hij Egbert-Jan Panbakker in de kwartfinale en Rob den Breejen in de halve finale wist te verslaan had hij een plekje in de finale veroverd. Zijn tegenstander, Peter Outhuijse, wist in de kwartfinales Jens van Sluis te verslaan. De halve finale speelde Peter tegen de winnaar van vorig jaar, Theo Brouwer. Een spannende strijd die uiteindelijk in het voordeel van Peter eindigde en hiermee had Peter zich geplaatst voor de finale. Met een heuse ‘walk-on’ werden de winnaars door ‘caller John McDonald aka Jarno Attema’ gepresenteerd en schalde ‘One Step’ van Madness en het welbekende ‘Eye Of The Tiger’ door de speakers. Er werd een best of 9 gespeeld en het publiek was los hoor! Beide mannen werden toegezongen en aangemoedigd door het publiek, en misschien hebben jullie wel een finale op tv gezien? Nou Ally Palley was er niks bij! In het begin ging het gelijk op maar daarna nam Jeep afstand en won hij uiteindelijk de finale met 5-2.

 

Verliezersronde finale

In de finale verliezersronde verschenen de finalisten Ricardo Wijbenga en Joost Outhuijse. Ricardo wist in de kwartfinale vrij makkelijk te winnen van Sander Zeilmaker en in de halve finale was Klaas Bouma de klos. Joost versloeg Youri Bouma in de kwartfinale en in de halve finale wist Joost vrij gemakkelijk te winnen van Mart Beuker. En ook nu verschenen beide mannen met een walk-on op het strijdtoneel en was ‘caller John McDonald aka Jarno Attema’ nog steeds in the house. In een best of 7 nam Joost de leiding en stond deze niet meer af. Met 2-4 werd Joost de winnaar. Ook had hij eerder die avond de hoogste finish (126) gegooid en deze werd door niemand overtroffen.

 

Einduitslag bij de senioren vanaf 16 jaar:

Winnaarsronde:
1e prijs: Jeep Outhuijse
2e prijs: Peter Outhuijse

Verliezersronde:
1e prijs: Joost Outhuijse
2e prijs: Ricardo Wijbenga
Hoogste finish: Joost Outhuijse

 

De vrouwen

Bij de vrouwen waren de deelneemsters verdeeld in 3 poules en de uitslagen in elke poule lagen heel dicht bij elkaar. Uiteindelijk wisten Marleen Bergsma, Corinne Outhuijse-Mier en Janet Smale zich rechtstreeks te plaatsen voor de halve finale. Beste nr.2 werd Patricia Teerling. De eerste halve finale partij tussen Marleen en Corinne bleek enorm spannend maar het was Corinne die haar hoofd koel wist te houden en won met 2-3. De andere halve finale ging tussen Janet en Patricia en met 0-3 wist Patricia zeer overtuigend te winnen.

 

Finale

Ook bij de vrouwenfinalisten schalde de opkomstnummers ‘Jump Around’ en ‘The Winner Takes It All’ door de speakers. Helaas voor Patricia wist Corinne vrij gemakkelijk met 3-0 te winnen en hiermee werd Corinne de grote winnares. De hoogste uitgooi (72) wist Karin Hoppinga op haar naam te schrijven.

 

Einduitslag bij de vrouwen:

1e prijs: Corinne Outhuijse.
2e prijs: Patricia Teerling.
Hoogste finish: Karin Hoppinga.

 

Op de foto alle winnaars van het darttoernooi 16+ bij fc Harlingen. V.l.n.r.: Klaas Bouma, Jeep Outhuijse, Peter Outhuijse, Corinne Outhuijse-Mier, Joost Outhuijse, Ricardo Wijbenga, Patricia Teerling en Karin Hoppinga.

 

Met tevredenheid blikt de activiteiten commissie terug op een buitengewoon succesvol darttoernooi, waarbij iedereen volop kansen kreeg om zijn of haar darttalent te tonen. Speciale dank gaat uit naar het toegewijde barpersoneel en alle enthousiaste deelnemers. De geslaagde avond smaakt nu al naar meer, en met volle overtuiging kan de activiteiten commissie nu al zeggen: tot volgend jaar!

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Stiens

02-02-2024

HARLINGEN - De spanning in de kop van de tweede klasse K klotst tegen de plinten op.

Harlingen goed bezig ?

02-02-2024

HARLINGEN - Een paar weken terug verscheen in de Harlinger Courant een kleurplaat met onder andere een vrolijke kikker om te vertellen dat Harlingen erg goed bezig is met de natuur.

Waddensea Jazz Festival breidt uit

02-02-2024

HARLINGEN - De tweede editie van het Waddensea Jazz Festival wordt dit jaar uitgebreid met een paar nieuwe programma-onderdelen.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CZVideoful CZVideoful BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda
Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Milûk Milûk Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Milûk Milûk CZVideoful CZVideoful Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL Visie-Events Visie-Events Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie-Events Visie-Events