Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 48 - 2023

06-12-2023

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, De meiden, Nieuw JO8-team en JO17 naar Cambuur.

Zeerobben nieuws week 48 - 2023 JO19-1 won met historische cijfers. In Drachten werd het 0-19.

Jeugdjournaal

De winter viel net iets te vroeg in. Daardoor konden er afgelopen zaterdag maar 2 wedstrijden door gaan. De rest van de wedstrijden werd vanwege de vele sneeuw afgelast. Het programma van 2 december zal nu 16 december worden ingehaald.

Alleen de JO19-1 en JO17-1 kwamen afgelopen zaterdag in actie en hoe!

Om in de race te blijven voor het kampioenschap moet er elke week gewonnen worden. Ook tegen de misschien wat mindere ploegen. Drachtster Boys JO19-2 had nog maar 3 punten en dus vertrok Zeerobben vol goede moed richting Drachten. Daar bleek al snel dat Zeerobben duidelijk een maatje te groot was. Met maar liefst 19-0 werd Drachtster Boys verslagen. Zeerobben wacht nog maar 1 wedstrijd maar wat voor één. Zaterdag a.s. kan de beslissing vallen in de hoofdklasse. Zeerobben is koploper met 18 uit 6. Nog ongeslagen derhalve. Op de 2e plaats staat Balk met 15 uit 5. Ook ongeslagen dus. Zeerobben en Balk ontmoeten elkaar zaterdag a.s. op het Oostersportpark om 12.30 uur. Er zijn verschillende scenario’s denkbaar maar bij winst is JO19-1 kampioen van de hoofdklasse en promoveert dan naar de divisie. Promotie is iets wat deze ploeg ook nodig heeft. Deze talentvolle ploeg wil graag een treetje hoger uitkomen en zij kunnen zaterdag a.s. zichzelf belonen.

 

Voor JO17-1 kan het niet op. Zij komen al uit op divisie-niveau en afgelopen zaterdag stond de verre uitwedstrijd tegen WVV uit Winschoten op het programma. Na de winst op koploper Blauw Wit vertrok de ploeg vol zelfvertrouwen. Het werd een spannende wedstrijd maar JO17-1 sleepte een 1-2 overwinning over de streep. Met nog 1 thuiswedstrijd te gaan tegen SV Schalkhaar staat JO17-1 op een keurige 5e plaats in een competitie met 12 ploegen. Wie weet kan Zeerobben nog wat plaatsjes stijgen maar de 1e seizoenshelft is nu al geslaagd.

 

Naast deze wedstrijden staan er ook voor MO15-1, JO11-1 en JO17-3 nog belangrijke wedstrijden op het programma gezien de stand op de ranglijst.

 

Komende zaterdag

Sommigen noemen het een super saturday maar bij Zeerobben is en blijft de zaterdag altijd de mooiste dag van de week. Ook morgen als er maar liefst 16 (!) thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling op het programma staan. Het bomvolle programma start om 08.30 uur met een wedstrijd van JO14-1 en ’s middags om 14.30 uur sluit JO17-3 het jeugdprogramma af.

 

De meiden van Zeerobben

Helaas werd het programma voor de meiden/vrouwen ook afgelast afgelopen weekend. En dus kwam de VR18+1 ook niet in actie. Zij konden kampioen worden in hun klasse maar dat ging dus niet door. Of de 4 wedstrijdjes nog ingehaald gaan worden is op dit moment nog niet duidelijk. Zo niet dan is het kampioenschip voor de dames een feit.

 

Zaterdag spelen de vrouwen thuis tegen QVC. De ploeg waar ze voor de beker nog van verloren aan het begin van dit seizoen. De wedstrijd zou vanwege het overvolle programma pas om 17.00 uur gespeeld worden maar helaas moest QVC deze week afzeggen en dus wederom een vrije zaterdag voor de dames. Volgende week wordt de afgelaste wedstrijd tegen SVO EBC/Delfstrahuizen ingehaald.

 

MO17-1 komt dit jaar nog 3 keer in actie. Zaterdagmorgen eerst op bezoek bij sc Franeker. Dan op woensdag a.s. de stadsderby tegen fc Harlingen en op zaterdag 16 december nog een thuiswedstrijd tegen Workum.

 

De meiden van MO15-1 voeren met nog 2 wedstrijden te gaan de ranglijst aan. Eerst dit weekend de uitwedstrijd tegen de nummer 2 ST GAVC/Irnsum. En dan op zaterdag 16 december nog de thuiswedstrijd tegen Jubbega.

 

Nieuw JO8-team

Dit zijn de jongens en de meiden van de JO8 groep en eigenlijk hebben ze wat versterking nodig! 

 

 

“Wie bloeit die groeit”. Niet alleen bij de Waddenrobkes maar ook binnen de JO8 groep melden zich nog steeds regelmatig nieuwe leden aan. Dat is natuurlijk een goede zaak en daar is de jeugdafdeling erg blij mee en trots op. De Waddenrobes hebben afgelopen woensdag de laatste training van dit jaar gehad en gaan per begin januari lekker de zaal in. Gebleken is dat een aantal Waddenrobkes klaar is voor de overstap naar de JO8-groep. Daarom wil de jeugdafdeling in de 3e fase starten met een extra team: JO8-4. Het team is al bijna compleet maar ze kunnen nog wel 1 à 2 toppers gebruiken. Ben jij geboren in 2016 en wil je graag voetballen in een leuk enthousiast team? Dan is JO8-4 echt iets voor jou. Voor meer info neem contact op met de jeugdafdeling van Zeerobben. Wie weet zien we jou wel schitteren na de winterstop in het nieuwe JO8-4. 

 

De JO17 naar Cambuur

Vanuit het amateurconvenant met sc Cambuur worden er leuke dingen georganiseerd voor de deelnemende verenigingen. Voor Zeerobben liep JO11-1 al begin november mee in de line up bij Cambuur en afgelopen vrijdagavond was het de beurt aan ons JO17-2 en JO17-3 om de wedstrijd tussen Cambuur en Eindhoven te bezoeken. Zo’n 30 jongens en begeleiding zagen Cambuur met 2-2 gelijk spelen tegen Eindhoven. Het was fris maar spelers en begeleiding hebben een leuke avond gehad. Zeerobben bedankt dan ook sc Cambuur voor de gastvrijheid. JO17-2 speelt dit jaar nog 2 wedstrijden tegen resp. Sc Joure en SJO Oudega/HJSC/Heeg en speelt op 20 januari 2024 de bekerwedstrijd tegen S.C. Stiens JO17-1. JO17-3 is op dit moment nog koploper in de 4e klasse met één wedstrijd meer gespeeld dan de concurrentie. Zij komen dit jaar nog uit tegen Joure en Akkrum.

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Wytse Broekstra twee Nederlandse records rijker

06-12-2023

HARLINGEN - De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) organiseerde samen met Sportbedrijf Rotterdam van 30 november t/m 3 december een schitterend zwemsportevenement in het Zwemcentrum Rotterdam; de Rotterdam Qualification Meet (RQM 2023).

HMHC MixO12-1 kampioen

06-12-2023

HARLINGEN - In het laatste weekend van de najaarscompetitie speelden de jongens en meiden van HMHC MixO12-1 hun laatste wedstrijd op het veld.

Fc Harlingen nieuws week 48 - 2023

06-12-2023

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen en het Programma.

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Milûk Milûk Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Visie-Events Visie-Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Milûk Milûk BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Connexa Connexa Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Visie-Events Visie-Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber