Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 17 - 2024

25-04-2024

HARLINGEN - Al het Zeerobben nieuws op één pagina.

Zeerobben nieuws week 17 - 2024 Nieuwste aanwinst voor de jeugdafdeling is het JO8-4 team. Foto: Frans Bode.

Jeugdjournaal

Afgelopen zaterdag was de laatste speeldag voor de meivakantie.  Zaterdag daarom geen voetbal op het Oostersportpark. Ondanks de soms felle buien was het toch weer genieten op het Oostersportpark.

 

JO19

JO19-1 reisde enigszins gehavend af richting Leek voor de wedstrijd tegen VEV’67. De mannen konden geen vuist maken en verloren met 4-1. Zaterdag 11 mei de volgende wedstrijd uit tegen Be Quick 1887 uit Groningen.

 

JO17

Het zit JO17-1 even niet mee in deze fase van de competitie. Tegen de nummer 3 van de ranglijst Kolking Boys werd een 1-0 achterstand weggewerkt maar de 1-1 kon niet vastgehouden worden. In de slotfase verloor JO17-1 uiteindelijk met 1-2.  JO17-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd maar dat leverde geen punten op. Tegen Beetgum werd met 7-5 verloren.

 

JO15

Een doordeweekse wedstrijd tegen Frisia leverde JO15-1 geen punten op. In Leeuwarden werd er met 5-2 verloren.

 

JO14

JO14-1 was veel te sterk voor Marrum. Thuis werd er met 12-2 gewonnen. In een spannende wedstrijd trok JO14-2 een mooie 2-3 overwinning op Wijkels Hallum over de streep

 

JO13

JO13-2 pakte een verdienstelijk punt in Sneek tegen vv Heerenveen. Het werd 1-1. Joure was met 6-4 net iets te sterk voor JO13-3.

 

JO12

Helaas ging de wedstrijd van JO12-1 niet door afgelopen weekend.

 

JO11

Wederom een overwinning voor JO11-1. Thuis tegen SDS werd er met 4-1 gewonnen van SDS. Zeerobben voert nog steeds de ranglijst aan. Wat een mooie wedstrijd moet het geweest zijn tussen JO11-2 en SJO Arum/Stormvogels. Het werd uiteindelijk 5-5. JO11-3 kon het niet bolwerken tegen MKV en verloor met 6-2.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen 10 teams mee. Er worden geen uitslagen en standen gepubliceerd van deze groep. Uiteraard worden de uitslagen wel bijgehouden. Dit alles is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het spelplezier van de pupillen.

 

Komende zaterdag

De meivakantie is begonnen en morgen op koningsdag geen voetbal op het Oostersportpark. En ook voor zaterdag 4 mei staan er maar 3 thuiswedstrijden op het programma. Pas op zaterdag 11 mei is het weer volle bak op het Oostersportpark. Iedereen een fijne meivakantie toegewenst.

 

Waddenrobkes

Afgelopen woensdagmiddag konden kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar kennismaken met de Waddenrobkes. En dat bracht weer veel kinderen richting het Oostersportpark. Jongens en meisjes die het toch wel eens wilden proberen. Trainen bij de Waddenrobkes. Een team van 6 trainers stond er klaar om de kinderen te ontvangen en dat was ook wel nodig. Met ruim 40 kinderen was deze kennismakingsmiddag meer dan geslaagd. Het leverde weer veel nieuwe gezichten op bij deze nog steeds groeiende groep kinderen. Morgen zijn de Waddenrobkes ook vrij en op zaterdag 4 mei gaat de landencompetitie weer verder.

 

Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 hadden een dubbelprogramma afgelopen week. Eerst werd op zaterdag de uitwedstrijd tegen FC Oldenmarkt met 1-5 gewonnen. Afgelopen woensdagavond werd de inhaalwedstrijd tegen QVC gespeeld die met 5-2 werd gewonnen en dus nemen de vrouwen de koppositie in de 4e klasse weer over van Heerenveense Boys.

 

De meiden van MO17-1 kwamen afgelopen zaterdag ook weer in actie. Thuis tegen Workum werd er met 4-1 verloren. Voor zaterdag 11 mei staat de stadsderby op het programma.

 

Geen punten voor MO17-1 in de wedstrijd tegen Workum. Foto: Annemarie van Keulen.

 

MO15-1 blijft aan de winnende hand. Dit keer werd er thuis met 3-0 van Franeker gewonnen. Zeerobben staat na 8 gespeelde wedstrijden bovenaan in de competitie. MO15 speelt op 4 mei de eerder afgelaste thuiswedstrijd tegen Geel wit.

 

Vrij weekend

Zaterdsag is het koningsdag en dus zijn er geen activiteiten op het Oostersportpark. Niet alleen rust voor de voetballers, leiders, ouders en scheidsrechters etc. maar ook de vrijwilligers genieten van een vrij weekend. Zo ook de kantinemedewerkers die wekelijks op zaterdag de gehele dag klaar staan om de mensen te bedienen. Ook zij genieten van een vrije zaterdag. Op 4 mei zijn er ook weinig wedstrijden maar op zaterdag 11 mei is het weer volle bak en staan ze weer voor u paraat.

 

Foto: Frans Bode.

 

Geslaagde sponsoractie Poiesz

Weken lang zijn er door het winkelend publiek bij de Poiesz sponsormunten gespaard voor hun favoriete vereniging. Ook Zeerobben heeft aan de actie meegedaan. Afgelopen vrijdagavond werden in het FEC te Leeuwarden de prijzen verdeeld. Zeerobben heeft bij de actie fantastisch gescoord. Vrijwilligers, spelers en publiek hebben enorm hun best gedaan om zoveel mogelijk munten te verzamelen. En dat leverde uiteindelijk het prachtige bedrag op van 1.446 op. De cheque werd door een delegatie van JO14-2 afgelopen vrijdag in ontvangst genomen. Het bedrag komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling.

 

 

Voetbalkamp

Ook dit jaar organiseert de jeugdafdeling van Zeerobben een 3-daags voetbalkamp voor de O10, O11, O12 en O13. En ook dit jaar gaat de reis weer richting Bakkeveen. Het vertrek is op maandag 29 april a.s. om 09.30 uur vanaf de Robbenplaat en op woensdag 1 mei rond 17.00 uur komen de kinderen en begeleiding weer aan op de Robbenplaat. Er is weer een bomvol programma voor de kinderen samengesteld. Ook dit zal het bosspel, het kampvuur en de afsluitende feestavond niet ontbreken. Maar daarnaast is er nog veel meer voor de jeugd te doen. De kinderen en de begeleiding kijken ernaar uit en gaan ongetwijfeld weer een fantastisch kamp met elkaar beleven.

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Fc Harlingen nieuws week 17 - 2024

25-04-2024

HARLINGEN - Er is deze week weer een hoop nieuws te melden rondom de vele teams en vrijwilligers van fc Harlingen. De jeugdteams hebben op voetbalgebied weer alles uit de kast gehaald, het schoolvoetbaltoernooi levert 2 kampioenen op, MO13-1 stond oog in oog met zanger FLEMMING, de 45-plussers in actie, Age houdt tijdens het wandelen zijn clubtrots hoog en nog veel meer lees je in het weekoverzicht van fc Harlingen.

'Berichten over uw Buurt' - Bekendmakingen van de overheid direct in de inbox

25-04-2024

HARLINGEN - Vanaf 15 april ontvangen inwoners van gemeente Harlingen maximaal één keer per week een e-mail van Overheid.nl met daarin bekendmakingen van de overheid.

Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie 19-04-2024

25-04-2024

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Firma Sijtsma Firma Sijtsma TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Firma Sijtsma Firma Sijtsma Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie-Events Visie-Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Connexa Connexa Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen CZVideoful CZVideoful Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Zensa Moda Zensa Moda Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Hubo-Faber Hubo-Faber Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail