Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 16 - 2024

18-04-2024

HARLINGEN - Al het Zeerobben nieuws op één pagina.

Zeerobben nieuws week 16 - 2024 Eerste thuiswedstrijd afgelopen zaterdag voor JO8-4 thuis tegen Terschelling. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

Eigenlijk is het jammer dat straks de competitie voor veel teams alweer afgelopen is. Afgelopen weekend bleek maar weer eens wat het toch heerlijk is om onder een heerlijk lentezonnetje te voetballen. De sfeer was dan ook uitstekend. De resultaten niet altijd.

 

JO19

Na het knappe gelijkspel tegen GRC uit Groningen stond er afgelopen weekend alweer een zware wedstrijd op het programma. Koploper ACV uit Assen kwam op bezoek op het Oostersportpark. Zeerobben kwam al vroeg in de wedstijd op een 0-1 achterstand en wat de mannen daarna ook probeerden, de gelijkmaker viel niet. Daarom een 0-1 verlies. Morgen op bezoek in Leek bij VEV ’67.

 

JO17

Na 2 overwinningen op rij in de divisie 6 was er afgelopen weekend een 3-0 nederlaag tegen de nummer 2 DVS ’33 uit Ermelo. Het blijft een elke week maar weer knokken voor elk punt en dat levert tot nu toe een keurige 7e plaats op. Voor JO17-2 stond er een belangrijk potje op het programma. Een stadsderby wil je niet verliezen namelijk en dat deden ze dan ook niet. Een beter Zeerobben won verdiend met 5-2 van fc Harlingen. JO17-3 kwam in de wedstrijd tegen Deinum sterk terug na een 1-3 achterstand. Het werd uiteindelijk nog 3-3.

 

JO15

JO15-1 kwam er op Urk niet aan te pas en verloor met 7-1.

 

JO14

Voor JO14-1 stond een dagje Ameland op het programma. Het werd een doelpuntrijke wedstijd tegen Geel Wit maar leverde geen punten op. Geel Wit won met 6-3. JO14-2 boekte een fraaie 4-0 overwinning op Blauw Wit en klimt op naar de 3e plaats op de ranglijst.

 

JO13

Net niet voor JO13-1m maar wat een wedstrijd. In en tegen Hardegarijp werd met 6-5 verloren. JO13-2 verloor thuis met 0-3 van LSC en verlies was er ook voor JO14-3 dat met 4-2 verloor van SJO Vidosa.

 

JO12

JO12-1 is goed gestart in de hoofdklasse. Na de winst op St. Annaparochie werd er afgelopen zaterdag met maar liefst 8-2 van SJO Broekster Walden. Zaterdag de derby tegen Franeker. Altijd mooie potjes.

 

JO11

Wederom een overwinning voor JO11-1. Dit keer werd er met 6-2 van Franeker gewonnen. JO11-2 moest in de thuiswedstrijd de punten aan SJO AVC/Tzummarum laten. Het werd 0-2. Een spannende wedstrijd werd door JO11-3 met 1-2 verloren van Hielpen.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen 10 teams mee. Er worden geen uitslagen en standen gepubliceerd van deze groep. Uiteraard worden de uitslagen wel bijgehouden. Dit alles is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het spelplezier van de pupillen.

 

Komende zaterdag

De meivakantie staat bijna weer voor de deur maar eerst hebben we nog een volle zaterdag voetbal op het Oostersportpark met weer met 10 thuiswedstrijden voor de jeugd en natuurlijk de Waddenrobkes. Zaterdag is en blijft dus de mooiste dag van de week.

 

"Wie bloeit die groeit”

De jeugdafdeling van Zeerobben heeft er weer een team bij. Vanuit de Waddenrobkes hebben 5 spelers de overstap gemaakt en met nog eens 2 JO8-spelers is het team compleet. Fayah, Abel, Nouraiz, Kees en Mahmoud hebben nog wel meegedaan aan de zaalcompetitie maar waren toe aan een volgende stap. En dat is het nieuwe JO8-4 geworden waarvan ook Roy en Kiano deel uitmaken. Vorige week speelde JO8-4 de eerste uitwedstrijd. Dat was best wel spannend want ze moesten meteen naar Terschelling (AVV). Afgelopen zaterdag dan de eerste thuiswedstrijd en dit keer tegen weer een ploeg van Terschelling (sc Terschelling). En wat hebben de kinderen veel geleerd al. Ze speelden fantastisch. Het was voor de kinderen bovendien een weerzien met hun oude trainster Stephanie de Vries. Zij was spelleidster bij de wedstrijd afgelopen zaterdag en kent de kinderen als geen ander als trainster bij de Waddenrobkes.

 

JO8-4 klaar voor de eerste thuiswedstrijd. Foto: Frans Bode.

 

Waddenrobkes

Het was genieten afgelopen zaterdag bij de Waddenrobkes. Het mooie weer had ook nog eens veel ouders , broertjes en zusjes en andere familieleden naar het Oostersportpark gelokt.  Zij zagen dat de kinderen weer mooie spannende wedstrijdjes speelden en de ochtend afsloten met penalty’s schieten. Morgen alweer de 4e speelronde voor de allerjongsten. De landencompetitie begint om 09.00 uur. Op woensdagmiddag 24 april a.s. is er een kennismakingstraining voor de Waddenrobkes. Zie artikel elders op Harlingenboeit.nl.

 

Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

Na het teleurstellende gelijkspel tegen de Blesse (0-0) van vorige week was er een knap herstel van de vrouwen in de wedstrijd tegen Sneek Wit Zwart. Thuis werd met 8-0 gewonnen van de vrouwen uit Sneek. Zaterdag de uitwedstrijd tegen FC Oldenmarkt.

 

Op een doordeweekse voetbalavond speelden de meiden van MO17 een doelpruntrijke wedstrijd tegen GAVC. Het werd 4-4.

 

De meiden van MO15-1 kwamen drie weken geleden voor het laatst in actie. Alweer 3 weken geleden speelden de meiden hun laatste wedstrijd tegen Blauw Wit en afgelopen zaterdag werd de competitie hervat op Ameland tegen de nummer 3 Geel Wit. En ondanks 3 weken rust pakten de meiden de draad gewoon weer op en wonnen op Ameland met 1-5. Met 19 punten uit 7 wedstrijden voeren zij nu de ranglijst aan gevolgd door Mulier dat 5 punten minder heeft. Zaterdagmorgen de derby thuis tegen Franeker om 10.30 uur. 

 

MO15-1 won op Ameland met 1-5 van Geel Wit. Foto: Arjen Huitenga.

 

Zupe Zaterdag

Het was weer Zupe Zaterdag bij Zeerobben afgelopen zaterdag. De mannen van Zeerobben 4 hadden weer een mooi programma in elkaar gezet. Zo was er een draaiorgel aanwezig voor de vrolijke noot. Onder sfeervolle omstandigheden kwamen de ploegen van Zeerobben 4 en sc Stiens 5 uiteraard onder aanvoering van de pupil van de week. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen en daardoor blijft het spannend in de 6e klasse. Zeerobben staat op de 2e plaats met evenveel punten als Minnertsga die een wedstrijd minder gespeeld heeft en morgen? Jawel, dan staat de uitwedstrijd tegen Minnertsga op het programma. Na de wedstrijd was er nog een geweldige “Zupe-verloting” en zorgde zangeres Reina nog voor veel gezelligheid.

 

Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing: GAVC – Zeerobben

18-04-2024

HARLINGEN - Voor GAVC zal hoogst waarschijnlijk een periodetitel het hoogst haalbare zijn.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep Zilt

18-04-2024

HARLINGEN - Zaterdag 20 April is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep Zilt een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Fc Harlingen nieuws week 16 - 2024

18-04-2024

HARLINGEN - Al het nieuws van fc Harlingen op 1 pagina.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie-Events Visie-Events Firma Sijtsma Firma Sijtsma Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie-Events Visie-Events Firma Sijtsma Firma Sijtsma
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie-Events Visie-Events CZVideoful CZVideoful Milûk Milûk Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Firma Sijtsma Firma Sijtsma TeamFRL TeamFRL
Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Firma Sijtsma Firma Sijtsma Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Connexa Connexa Milûk Milûk