Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 16 - 2024

18-04-2024

HARLINGEN - Al het nieuws van fc Harlingen op 1 pagina.

Fc Harlingen nieuws week 16 - 2024 Fc Harlingen JO13-1 nam het op tegen de nummer twee, Balk JO13-2. Foto E.c.A

Jeugdoverzicht

Een klein overzichtje van wat de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen weekend beleefd hebben. Voor specifieke details over de meisjeswedstrijden verwijzen we graag naar het meisjesoverzicht.

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9

Het jongste team van fc Harlingen, de JO8-1, neemt het zaterdag in een thuiswedstrijd op tegen Zeerobben JO8-1. JO9-1 speelt eveneens een thuiswedstrijd, zij ontvangen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO9-1. Beide wedstrijden beginnen om 9 uur.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Groot, groter, grootst kan ook nadelen hebben. LAC Frisia had de JO11-7 als nieuw team ingeschreven maar had het organisatorisch nog niet voor mekaar en daar werden de spelers van fc Harlingen JO11-2 de dupe van, de wedstrijd werd afgelast. Zaterdag reizen de jongens af naar Leeuwarden om het op te gaan nemen tegen Blauw Wit'34 JO11-4. De jongens van JO11-1 nemen het zaterdag in een uitwedstrijd op tegen SC Franeker JO11-2. Een nipt verlies was er voor JO12-1. Lang leek het op een gelijkspel uit te draaien in Scharnegoutum maar in de laatste minuut werd het toch nog 4-3.

 

Fc Harlingen JO13-JO15

JO13-1 boekte een knappe overwinning van 3-1 tegen de nr. 2 Balk JO13-2. In Blije pakte JO15-1 een puntje tegen Blija JO15-1, het werd 2-2.

 

 

Fc Harlingen JO17-JO19

Bij Zeerobben werd er door fc Harlingen JO17-1 verloren met 5-2. Ook veel goals maar geen punten voor JO17-2. Zij verliezen met 3-6 van V en V'68 JO17-1. In de stand verandert er echter niet veel, JO17-2 bezet nog steeds de derde plaats. JO19-1 verliest het hoofdklasse duel in Sneek met minimaal verschil. Tegen VV Sneek Wit Zwart JO19-1 werd het 2-1.

 

 

Programma

Zaterdag belooft weer een boeiende dag te worden voor de jeugdteams van fc Harlingen! Van voetbal voor de jongsten vanaf 7 jaar en veel meisjesvoetbal, tot aan spannende wedstrijden in de hoofdklasse. Voor elke voetballiefhebber wat wils! Eventuele wijzigingen in het programma worden op de Facebook- en Instagram-pagina's van fc Harlingen, evenals op de website www.fc-harlingen.nl vermeld.

 

Zaterdag 20 april, THUIS

09:00 uur fc Harlingen JO9-1 – SJO Oudega/HJSC/Heeg JO9-1

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – Zeerobben JO8-1

10.00 uur fc Harlingen JO12-1 – Workum JO12-1

11.00 uur fc Harlingen MO13-1 – Zuidhorn MO13-1

12.00 uur fc Harlingen JO17-1 – Scharnegoutum JO17-1

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – SC Bolsward JO19-1

 

Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!

Pupil van de Week Danny de Hek had de dag van zijn leven afgelopen zondag. Hij mocht de eerste elftalspelers vergezellen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Read Swart 1. Danny draaide mee met de warming up waarbij hij veel van zijn voetbaltruucjes liet zien en verscheen even later met de spelers op de middenstip. Wat het qua stand zou worden dat wist hij niet maar zelf gaf hij het goede voorbeeld door de bal in 1x langs de keeper te schieten. Een dag vol hoogtepunten en een onvergetelijke ervaring voor Danny! Heel veel succes nog in de competitie Danny en wie weet schitter jij over een paar jaar ook in het eerste elftal!

 

Pupil van de Week Danny de Hek (JO10-1) met aanvoerder Mateusz Ype. Foto: E.c.A

 

Kroes Multiservice nieuwe shirtsponsor voor fc Harlingen JO8-1

Kroes Multiservice is actief in de branche laad-, los- en overslagactiviteiten en prijkt als nieuwe sponsor op de shirts van fc Harlingen JO8-1. De nieuwe shirts werden zaterdag overhandigt en leverde twee prachtige goals op voor de jonge spelertjes. Fc Harlingen bedankt Kroes Multiservice voor deze investering.

 

 

Meisjes- en Vrouwenoverzicht

Met maar liefst 4 meisjesteams en een dames 11-tal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

 

Fc Harlingen MO11

De uitwedstrijd tegen Anjum MO11-1 leverde fc Harlingen MO11-1 een punt op en eindigde in een gelijkspel 4-4. Zaterdag wederom een uitwedstrijd en dan reizen de meisjes af naar Groningen om het in Doezum op te gaan nemen tegen de MO11-1 van Fc. Grootegast

 

Fc Harlingen MO13

Zaterdag staat voor MO13-1 een thuiswedstrijd tegen Zuidhorn MO13-1 op het programma. De MO13-2 zag de uitwedstrijd tegen Dokkum MO13-1 afgelast worden.

 

Fc Harlingen MO17

Tegen koploper SC Franeker MO17-1 kon de MO17-1 van fc Harlingen niet op en werd verloren met . Zaterdag reizen de meiden af naar Terschelling.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen zetten de zegereeks voort en wisten St. Annaparochie VR2 met 3-5 te verslaan. Zaterdag reizen de Vrouwen af naar Leeuwarden voor de wedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen VR2. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur.

 

Fc Harlingen 45+ competitie

Vrijdagavond wordt de 7x7 voetbalcompetitie voor de senioren 45+ weer van hervat en dit keer is fc Harlingen de gastheer. Eén keer in de maand op de vrijdagavond spelen de ‘All Stars’ van fc Harlingen 45+ hun wedstrijden in toernooivorm. Op vrijdagavond vanaf 19.30 uur wordt er gespeeld tegen de 45+ teams van v.v. Dronrijp, Foarut en AVC. Publiek is van harte welkom!

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing: GAVC – Zeerobben

18-04-2024

HARLINGEN - Voor GAVC zal hoogst waarschijnlijk een periodetitel het hoogst haalbare zijn.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep Zilt

18-04-2024

HARLINGEN - Zaterdag 20 April is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep Zilt een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Expert Harlingen viert eeuwfeest met spectaculaire aanbiedingen!

18-04-2024

HARLINGEN - Een eeuw van toewijding en excellentie wordt gevierd bij Expert Harlingen, want de gerenommeerde winkel markeert haar 100-jarig jubileum!

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie-Events Visie-Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Milûk Milûk Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber
Zensa Moda Zensa Moda Firma Sijtsma Firma Sijtsma Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen
Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Milûk Milûk TeamFRL TeamFRL Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa BENG Evenementen BENG Evenementen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Firma Sijtsma Firma Sijtsma Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE