Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 13 - 2024

28-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, De Meiden, Clinic kickboksen voor Vrouwen 1, Jeugdsponsoractie Poiesz en Volop spanning in kelderklasse.

Zeerobben nieuws week 13 - 2024 Het blijft een grillig seizoen voor JO19-1. Thuis werd van Roden met 3-4 verloren. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

In afwachting van de indeling voor de 4e fase was de onderbouw afgelopen zaterdag vrij. Ook komend paasweekend is er nagenoeg geen voetbal. Zodra de nieuwe indelingen bekend zijn zal ook het programma voor 6 april en later bekend worden.

 

JO19

Er was goede hoop op een goede afloop van de wedstrijd van JO19-1 tegen Roden. Zeerobben kwam na de achterstand nog wel terug tot 3-4 maar toen was de tijd voorbij en dus weer geen punten voor JO19-1.

 

JO17

JO17-1 blijft het goed doen in de divisie Vorige week werd er in Zeist in blessuretijd verloren met 3-2 na een 2-1 voorsprong. Afgelopen zaterdag liet Zeerobben er in de thuiswedstrijd tegen Urk geen twijfel over bestaan. Zeerobben was heer en meester en won overtuigend met 7-0 en is weer terug in de top 5. 

 

JO14

In Leeuwarden speelde JO14-1 een doelpuntrijke wedstrijd maar kwam wel met lege handen thuis. Tegen Blauw Wit werd verloren met 8-4. Winst was er wel voor JO14-2 in de wedstrijd tegen Deinum. Zeerobben won met 3-1.

 

JO13

In Opende leed JO13-1 een 6-2 nederlaag tegen ONT. Zowel Zeerobben JO13-2 als JO13-3 speelden een thuiswedstrijd terwijl JO13-3 eigenlijk een uitwedstrijd speelde…. Ze speelden namelijk tegen elkaar. Beide teams scoorden 1 keer en dus een keurige 1-1.  

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen 10 teams mee. Er worden geen uitslagen en standen gepubliceerd van deze groep. Uiteraard worden de uitslagen wel bijgehouden. Dit alles is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het spelplezier van de pupillen.

 

Komende zaterdag

Morgen begint het paasweekend en is er geen voetbal op het Oostersportpark. De teams JO13-1, MO17-1, JO13-3 spelen nog wel een uitwedstrijd. Toch zal voor velen ook deze zaterdag weer de mooiste dag van de week zijn. Hoe het volledige programma er voor zaterdag 6 april uit komt te zien is op dit moment nog niet bekend.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 konden afgelopen zaterdag weer 3 punten bijschrijven. Thuis werd er nipt maar verdiend met 1-0 gewonnen van ST Aengwirden/Akkrum. Omdat de vrouwen van Heerenveense Boys de inhaalwedstrijd gewonnen hebben afgelopen week zijn zij de nieuwe koploper. Zeerobben volgt op 1 puntje. De meiden van MO17-1 konden het tegen GAVC niet bolwerken en verloren met 10-0. Zaterdag een reisje naar Terschelling. De meiden van MO15-1 blijven het uitstekend doen. De lastige uitwedstrijd tegen Blauw werd onder soms winterse omstandigheden met 3-0 gewonnen en dus blijft Zeerobben koploper in de 1e klasse. MO15-1 speelt pas weer voor de competitie op zaterdag 13 april.

 

MO15-1 won de lastige uitwedstrijd tegen Blauw Wit MO15-2 met 3-0 en blijft koploper. Foto: Arjen Huitenga.

 

Clinic kickboksen voor Vrouwen 1 Zeerobben

Afgelopen maandagavond even geen training voor de vrouwen van VR1 op het Oostersportpark maar de sportzaal in. Nick Hoogeveen en Armando Zwart van Predator Fight Gym verzorgden een zeer leerzame clinic voor de vrouwen. En alles kwam voorbij. De dames werden niet gespaard.  Na de warming up werd er aandacht besteed aan boks combinaties, verschillende soorten trappen, oefeningen voor de conditie en voor de teambuilding. Het was een meer dan geslaagde avond voor de vrouwen die de enthousiaste en gedreven trainers bedanken voor deze leerzame avond.

 

 

Jeugdsponsoractie Poiesz

Ook dit jaar weer mag Zeerobben meedoen aan de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. De actie is op 12 februari van start gegaan en loopt nog tot en met zondag 7 april. Deze week is het de beurt aan Zeerobben om de naam van Zeerobben uit te dragen in de winkel. Daarom zullen er morgen jeugdleden aanwezig zijn om de mensen te helpen met hun boodschappen en te proberen om nog zoveel mogelijk munten te sparen. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling.

 

Volop spanning in kelderklasse

Zeerobben 4 komt uit in de onderste regionen van het amateurvoetbal en doen het daar uitstekend. Afgelopen zaterdag werd naaste concurrent Hardegarijp thuis met 2-1 verslagen. Hierdoor blijft het 4e op de 2e plaats staan achter koploper Minnertsga. Zij hebben ook 38 punten maar dan uit 15 wedstrijden en Zeerobben geeft er inmiddels 16 geweest. Dit paasweekend vrij en dan volgende week de uitwedstrijd tegen Beetgum en dan op Zupe-Zaterdag ontvangen ze sc Stiens. Spanning volop in de 6e klasse-11.

 

Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Doortrapseizoen 2024 van start in Harlingen

28-03-2024

HARLINGEN - Woensdag 27 maart het nieuwe doortrapseizoen van de gemeente Harlingen van start gegaan.

Fc Harlingen nieuws week 13 - 2024

28-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!, Jeugdleden zetten zich in voor Jeugdsponsoractie Poiesz, Meisjes- en vrouwen overzicht, nationale opschoondag en Nieuwe hoofdtrainer Walking Football.

Statement gemeente | avondprogramma Visserijdagen

28-03-2024

HARLINGEN - Van oudsher draagt de gemeente Harlingen de Visserijdagen een warm hart toe.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CZVideoful CZVideoful Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie-Events Visie-Events Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Milûk Milûk Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Milûk Milûk Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Milûk Milûk Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Milûk Milûk Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie-Events Visie-Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis