Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 13 - 2024

28-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!, Jeugdleden zetten zich in voor Jeugdsponsoractie Poiesz, Meisjes- en vrouwen overzicht, nationale opschoondag en Nieuwe hoofdtrainer Walking Football.

Fc Harlingen nieuws week 13 - 2024 Wat een prachtige finale toen fc Harlingen JO12-1 het opnam tegen Wykels Hallum JO12-1 in hun laatste wedstrijd, waarbij maar liefst 10 keer werd gescoord! Foto: E.c.A

Jeugdoverzicht

De O7 tot en met de O12 spelen in vier korte fasen en op basis van de resultaten volgt na iedere fase een herindeling. Fase drie is nu voorbij en deze week worden de nieuwe competitie indelingen voor fase vier bekend gemaakt door de KNVB. Uiteraard komen we daar volgende week op terug. Nu eerst een klein overzicht van afgelopen weekend:

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

In de eerste klasse had JO11-1 het af en toe zwaar maar ze hebben veel geleerd. Nu afwachten wat de nieuwe indeling in petto heeft voor ze. JO12-1 wist de laatste thuiswedstrijd tegen Wykels Hallum JO12-1 zeer overtuigend te winnen met 9-1. Hiermee eindigen ze op een hele mooie vierde plaats.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Het thuispubliek zag een zeer spannende wedstrijd tussen fc Harlingen JO13-1 en Workum JO13-1. Beide teams gingen voor de winst en het was fc Harlingen die aan het langste eind trok. De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning.  Ook JO15-1 speelde een zeer spannende wedstrijd. In Leeuwarden werd er gestreden tegen de Leeuwarder Zwaluwen JO15-2 en fc Harlingen wist deze met 1 doelpunt verschil te winnen. Met een 2-3 eindstand blijven de jongens koplopers.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Waar er eerder in de competitie van Workum JO17-2 met 4-0 werd verloren trok fc Harlingen JO17-2 nu de zege naar zich toe en wist met 2-1 te winnen. Door deze winst staan ze nu samen met FVC JO17-1 bovenaan. Zowel de JO17-1 als de JO19-1 hadden geen competitiewedstrijd.

 

 

Programma

Komend weekend geen jeugdwedstrijden thuis. De enige wedstrijd die gespeeld gaat worden is een uitwedstrijd van de JO17-1. Zij nemen het zaterdag in Menaam op tegen DFC JO17-1.

 

Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!

Pupil van de Week Levi Boersma had de dag van zijn leven afgelopen zondag. Hij mocht de eerste elftal-spelers vergezellen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen vv DTD 1. Levi draaide mee met de warming up waarbij hij veel van zijn voetbaltruucjes liet zien en verscheen even later met de spelers op de middenstip. Wat het qua stand zou worden dát wist Levi niet maar hij wist zelf wel te scoren. Nadat de keeper van DTD in 1e instantie de bal wist tegen te houden schoot Levi in de rebound de bal er feilloos in. Een dag vol hoogtepunten en een onvergetelijke ervaring voor Levi!

 

Pupil van de Week Levi Boersma (JO10-1) met hoofdtrainer Steffen Hansma. Foto: E.c.A

 

Jeugdleden fc Harlingen zetten zich in voor Jeugdsponsoractie Poiesz

Afgelopen week stonden vele jeugdleden van fc Harlingen in de Poiesz Harlingen om extra sponsormunten te verdienen voor hun favoriete cluppie. En wat hebben ze veel bij elkaar gespaard! Alles is voor de jeugdafdeling want al het geld wat er met deze jeugdsponsoractie verdiend wordt, gaat gebruikt worden voor nieuw materiaal, clinics, activiteiten, uitjes etc etc. Er kan nog 1 week gespaard worden en fc Harlingen wil graag een eindsprint inzetten. Doen jullie mee?

 

 

Meisjes- en vrouwen overzicht

Met maar liefst 4 meisjesteams en een dames 11-tal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

 

Fc Harlingen MO11

In afwachting op de nieuwe indeling die de KNVB binnenkort bekend gaat maken, trainen de meisjes elke maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur lekker door.

 

Fc Harlingen MO13

Tegen SJO DFC MO13-1 werd er door fc Harlingen MO13-1 verloren met 5-1. Hoewel de nummers twee en drie nu wel dichterbij kruipen is fc Harlingen nog steeds koploper in de eerste klasse. Zaterdag 6 april staat de volgende competitiewedstrijd op het programma maar daarover later meer. Ondertussen hebben de meiden van MO13-2 bijna een punt behaald. In een zinderende wedstrijd waarbij het lange tijd gelijk opging, wist Birdaard MO13-1 uiteindelijk het doel slechts één keer meer te treffen dan onze meiden, waardoor de eindstand 3-4 werd. Aanstaande zaterdag spelen ze een uitwedstrijd om 9.00 uur 's ochtends in Damwoude tegen SJO Broekster Walden MO13-1.

 

Wát een doorzettingsvermogen hebben fc Harlingen MO13-2 en FC Birdaard MO13-1 laten zien! Foto: E.c.A 

 

Fc Harlingen MO17

De eerstvolgende wedstrijd voor MO17-1 is zaterdag 6 april maar daarover later meer.

 

Fc Harlingen VR1

Tegen DTD VR1 werd er afgelopen zaterdag door de Vrouwen 1 van fc Harlingen verloren. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning en fc Harlingen zal zaterdag 30 maart aan de bak moeten tijdens de uitwedstrijd tegen Beetgum VR1. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark It Bosk en begint om 14.30 uur.

 

Fc Harlingen omarmt de nationale opschoondag: Iedereen in Actie!

Even wat anders dan voetbal afgelopen zaterdag. Want naast de wedstrijden die er die ochtend gespeeld werden, gingen velen op pad met grijpers en vuilniszakken om al het rondslingerende afval op te ruimen. Dit alles vanwege de nationale opschoondag. Zowel binnen als buiten de kantine werd grondig schoongemaakt. Zelfs de boxen kregen een flinke opfrisbeurt. Het was een gezamenlijke inspanning, waarbij jong en oud, groot en klein, hun uiterste best deden. Als blijk van waardering stond er voor iedereen die zijn steentje bijdroeg wat lekkers klaar. Namens fc Harlingen willen we iedereen die heeft meegewerkt enorm bedanken voor hun toewijding en inzet!

 

 Samen sterk bij fc Harlingen voor een schonere omgeving!


Nieuwe hoofdtrainer Walking Football fc Harlingen

Fc Harlingen verwelkomt een bekend gezicht als nieuwe hoofdtrainer voor het Walking Football-team. Na een periode onder leiding van Kerst Heida, heeft Hielke Jager het stokje overgenomen.

 

Met een rijke voetbalgeschiedenis, waaronder een actieve voetbalcarrière bij VV Harlingen en ruime ervaring als trainer bij verschillende clubs, o.a. Robur, RES, SC Franeker, Lemmer, VV Harlingen én fc Harlingen brengt Hielke een schat aan expertise met zich mee. Zijn betrokkenheid bij de vereniging is onmiskenbaar en zijn vaardigheden zullen de trainingen van het Walking Football-team ongetwijfeld verrijken.

 

Het Walking Football-team van fc Harlingen is in de loop der tijd gegroeid tot een enthousiaste groep van meer dan dertig spelers. Elke woensdagochtend wordt er fanatiek getraind van 10.00 tot 11.00 uur, en iedereen van 60 jaar en ouder is welkom om mee te doen. Fc Harlingen wenst Hielke veel succes en kijkt uit naar verdere groei van het Walking Football-team!

 

Kerst Heida geeft de bal door aan Hielke Jager. Foto: E.c.A

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Doortrapseizoen 2024 van start in Harlingen

28-03-2024

HARLINGEN - Woensdag 27 maart het nieuwe doortrapseizoen van de gemeente Harlingen van start gegaan.

Zeerobben nieuws week 13 - 2024

28-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, De Meiden, Clinic kickboksen voor Vrouwen 1, Jeugdsponsoractie Poiesz en Volop spanning in kelderklasse.

Statement gemeente | avondprogramma Visserijdagen

28-03-2024

HARLINGEN - Van oudsher draagt de gemeente Harlingen de Visserijdagen een warm hart toe.

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie-Events Visie-Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CZVideoful CZVideoful Milûk Milûk Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Karsten Wonen Karsten Wonen
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Visie-Events Visie-Events Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Connexa Connexa Karsten Wonen Karsten Wonen Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie