Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 11 - 2024

14-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, de Meiden, Zaalvoetbal Waddenrobkes, Start competitie VR18+1 en EA FC24 toernooi.

Zeerobben nieuws week 11 - 2024 Inzet en plezier bij de wedstrijd van JO9-2 tegen FVC. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

Wat een heerlijke zaterdag op het Oostersportpark afgelopen weekend. Prachtige wedstrijden en het voorjaar diende zich voorzichtig aan en dat betekende weer de eerste korte broeken langs de lijn. En de resultaten waren zoals altijd weer erg wisselend.

 

JO19

Velen waren benieuwd of de off-day van JO19-1 van vorige week een incident was of niet. Gelukkig bleek het om een incident te gaan want de uitwedstrijd tegen Balk werd met 1-3 gewonnen en voorzichtig kruipt JO19-1 richting de middenmoot.

 

JO17

Voor JO17-1 stond de absolute kraker tegen ONS op het programma. In een niet al te hoogstaande wedstrijd ging ONS er met een 2-0 overwinning van door. Nipt verlies was er voor JO17-2 in de thuiswedstrijd tegen koploper Oeverzwaluwen. Gevochten voor wat ze waard waren maar uiteindelijk verloor JO17-2 met 1-2. Na het verlies van vorige week tegen MKV was er afgelopen zaterdag een knap herstel van JO17-3. Zij wonnen thuis met 2-1 van DFC.  

JO15

De uitwedstrijd tegen FC Burgum leverde voor JO15-1 geen punten op. Het werd een spannende wedstrijd die met 2-1 verloren ging.

 

JO14

JO14-1 was in de vroege ochtend met 5-1 te sterk voor Friesland en voert de ranglijst aan. En ook JO14-2 blijft het maar goed doen. Dit keer werd er met 3-0 van SJO DFC gewonnen en klimt JO14-2 naar de 3e plaats op de ranglijst.

 

JO13

JO13-1 sleepte 3 kostbare punten uit het vuur in Stiens. Daar werd met 0-1 gewonnen van de plaatselijke s.c. JO13-2 behaalde een prachtige 5-1 overwinning op Bolsward en boekte daarmee de 2e overwinning in de 3e fase. SJO Oudega/HJSC/Heeg was met 7-1 te sterk voor JO13-1.

 

JO12

Na de teleurstellende 2-1 nederlaag van vorige week tegen Makkum was er nu weer een overtuigende 6-2 overwinning op GAVC. Nog 1 wedstrijd te gaan morgen uit tegen Oeverzwaluwen JO11-3 met een verdienstelijk gelijkspel terug uit Bolsward. Het werd 2-2.

 

JO11

Na de overtuigende overwinning in de stadsderby vorige week was er nu wederom en overwinning voor JO11-1. Zij wonnen thuis met 9-0 van Makkum. De derby tegen Franeker werd door JO11-2 met 5-0 verloren. En verlies was er ook voor JO11-3 dat met 6-0 verloor van SJO DFC.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen 10 teams mee. Er worden geen uitslagen en standen gepubliceerd van deze groep. Uiteraard worden de uitslagen wel bijgehouden. Dit alles is in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het spelplezier van de pupillen.

 

Komende zaterdag

Zaterdag gewoon weer 12 thuiswedstrijden voor de jeugd van Zeerobben en 12 uitwedstrijden. Opvallend is dat bij de JO17 de meest verre en dichtstbijzijnde wedstrijden worden gespeeld. JO17-2 gaat naar Deinum (20 km) terwijl JO17-1 afreist naar Zeist (167 km). Dat alles maakt de zaterdag weer tot de mooiste dag van de week.

 

De meiden van Zeerobben

De tweede verlieswedstrijd voor VR1 is een feit. Na het verlies begin februari tegen Mildam verloren de vrouwen afgelopen zaterdag van de nummer 3, Heerenveense Boys. Zeerobben kwam na een 2-0 achterstand nog wel terug tot 2-2 maar het werd uiteindelijk 3-5. Zeerobben behoudt op basis van doelsaldo de 1e plaats maar Heerenveense Boys heeft met 2 punten minder en een wedstrijd minder gespeeld de beste papieren. Dit weekend zijn de dames vrij.

 

Verlies voor de vrouwen in de thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys. Foto: Gert jan Miedema.

 

MO17-1 reisde af naar Workum. Er werd niet gescoord en dus eindigde de wedstrijd zoals die begonnen was.

 

De meiden van MO15-1 waren al vroeg bij de les. Zij stonden al m 08.45 uur uitgeslapen op het veld om Franeker met 0-5 te verslaan. Hierdoor blijft MO15-1 aan kop staan en treft zaterdagmorgen op het Oostersportpark de nummer 2 Geel Wit die op 3 punten volgt. Een belangrijke wedstrijd dus voor de meiden.

 

Zaalvoetbal Waddenrobkes

Afgelopen woensdag is er ook voor de Waddenrobkes een eind gekomen aan het winterseizoen. Begin januari zijn de trainingen begonnen in de Waddenhal. Er werd in totaal 8 keer getraind in de zaal. Elke week werden er weer nieuwe spelletjes voor de kinderen bedacht. En niet alleen voetbalspelletjes maar ook spelletjes voor de coördinatie, de techniek en de snelheid. Bij alle onderdelen gaat het maar om 1 ding: spelvreugde. De trainers Stephanie, Meike, Lanvin, Jimte, Lucas en Luca snappen dat als geen ander en zorgen voor de begeleiding in en buiten het veld.  De laatste training wordt er traditiegetrouw een onderling toernooitje gehouden. Ook afgelopen woensdag dus. Daar konden de kinderen zich uitleven. Een uur lang rennen en voetballen. Na afloop was er voor iedereen een mooie medaille die vast mee naar school gaat de komende dagen. Volgende week woensdag de 1e training op het veld buiten en dan gaat zaterdag 23 maart a.s. de landencompetitie weer van start,

 

Foto: Frans Bode.

 

Start competitie VR18+1

Vanavond gaan de vrouwen van VR18+1 weer van start met de voorjaarscompetitie. De vrouwen werden in de najaarscompetitie kampioen met 42 punten uit 16 wedstrijden.  Het kampioenschap kon toen niet gevierd worden omdat de laatste wedstijden vanwege sneeuw werden afgelast. De huldiging vond alsnog plaats op de nieuwjaarsreceptie. Vanavond dus de start van een nieuwe competitie met de teams Arum VR18+1, Arum VR18+2, Mulier en Makkum. Er zijn weer 5 speelrondes op de vrijdagavond. De 1e speelronde vanavond wordt gespeeld in Makkum.  De laatste speelronde is op vrijdagavond 24 mei in Witmarsum. Op vrijdag 19 april spelen de vrouwen op het Oostersportpark.

 

Foto: Frans Bode.

 

EA FC24 toernooi bij Zeerobben

Bijna 30 jaar lang had EA de gebruikersrechten van de Wereldvoetbalbond FIFA. Velen zullen de namen FIFA 22 of FIFA23 wel herkennen. Aangezien de FIFA-licentie niet hernieuwd werd het voetbalsimulatiespel nu FC24 waarbij FC voor Football Club staat. En dus geen FIFA-toernooi meer bij Zeerobben maar een EA FC24 toernooi. Afgelopen zaterdag werden weer de clubkampioenschappen gehouden. Het blijft mooi om al die kinderen zo fanatiek voor het scherm te zien zitten/staan. Na vele razend spannende wedstrijden was de einduitslag als volgt:

 

  1. Kenan Yildiz
  2. Hidde Sytsema
  3. Sven Odolphi


 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Komt de nieuwe Beethoven uit Harlingen?

14-03-2024

HARLINGEN - En weer tien toppers die hun eerste cursus muziek en dansen bij Hosanna hebben afgerond.

Heropening Pizzeria Pompeï Harlingen!

14-03-2024

HARLINGEN - Vrijdag 22 maart gaan eindelijk de deuren van Pizzeria Pompeï in Harlingen weer open.

Fc Harlingen nieuws week 11 - 2024

14-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Dromen worden werkelijkheid, Meisjes en vrouwen overzicht, Fc Harlingen 2 pakt leiding in de competitie en 45+ voetbalcompetitie voor de senioren van start.

Reacties

Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Milûk Milûk Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Milûk Milûk Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Connexa Connexa
Connexa Connexa Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie-Events Visie-Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber
Visie-Events Visie-Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Connexa Connexa Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Milûk Milûk Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Milûk Milûk Connexa Connexa