Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 11 - 2024

14-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Dromen worden werkelijkheid, Meisjes en vrouwen overzicht, Fc Harlingen 2 pakt leiding in de competitie en 45+ voetbalcompetitie voor de senioren van start.

Fc Harlingen nieuws week 11 - 2024 Niet de overwinning, maar wel de ongekende inzet bij fc Harlingen JO13-1. Foto: E.c.A

Jeugdoverzicht

Aankomende zaterdag staat de laatste ronde van fase 3 op het programma voor de onderbouw (JO7 t/m JO12). Na deze wedstrijden volgt een herindeling, waarna de laatste fase van het seizoen, fase 4, van start gaat. Maar voordat we vooruitkijken naar de herindeling, eerst een klein overzicht van afgelopen week:

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Terwijl JO7 elke woensdag traint van 16.45 - 17.30, spelen JO8-1, JO9-1 en JO10-1 deze week hun laatste wedstrijden in fase 3. JO8-1 neemt het zaterdag thuis op tegen S.C. Stiens, JO9-1 speelt thuis tegen SC Franeker en JO10-1 reist naar Franeker voor hun laatste wedstrijd.

 

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Afgelopen zaterdag moest fc Harlingen JO11-1 een 1-5 nederlaag incasseren tegen IJVC/Blauwhuis JO11-1. Toch schitterde onze ploeg met een prachtige goal, die nu viraal gaat op sociale media. Komende zaterdag staan ze voor een nieuwe uitdaging in Bolsward. Helaas kon JO12-1 het net niet redden en met slechts één doelpunt verschil verloren ze in Leeuwarden met 4-3 tegen FVC JO12-3.

 

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Aankomende zaterdag staat er een flinke reis op het programma voor de jongens van JO13-1. Ze gaan de uitdaging aan op Urk tegen JO13-5, nadat de thuiswedstrijd tegen SC Bolsward JO13-2 met 1-4 verloren ging. Ondertussen blijft JO15-1 ongeslagen en voegde weer een overwinning toe aan hun reeks. Met een indrukwekkende 0-6 zege in Dokkum behouden ze hun koppositie.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

De jongens van JO17-2 presteren uitstekend in de competitie en stijgen naar de tweede plaats na een overwinning van 2-0 op VC Trynwalden. Zaterdag staat een thuiswedstrijd voor JO17-1 tegen SC Bolsward JO17-2 op het programma. JO19-1 kon lang standhouden, maar kwam in de tweede helft tekort tegen LSC JO19-1, dat uiteindelijk met 2-0 won.

 

PROGRAMMA FC HARLINGEN*wijzigingen voorbehouden

ZATERDAG 9 MAART 2024, THUIS**

09:00 uur fc Harlingen JO8-1 – S.C. Stiens JO8-3

09:00 uur fc Harlingen JO9-1 – SC Franeker JO9-4

09:00 uur fc Harlingen MO13-1 – St. Marum/Westerkwartier MO13-1

10:00 uur Harlingen JO12-1 – L ‘Warder Zwaluwen JO12-3

10.30 uur fc Harlingen JO15-1 – FVC JO15-1

11:00 uur fc Harlingen MO13-2 – Dokkum MO13-1

12.00 uur fc Harlingen JO17-1 – SC Bolsward JO17-2

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – Be Quick JO19-1

**Het volledige programma is te vinden op: www.fc-harlingen.nl

 

Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!

Pupil van de Week Rohan Stellingwerf had de dag van zijn leven afgelopen zondag. Hij mocht de eerste elftalspelers vergezellen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen vv Gorredijk. Rohan draaide mee met de warming up en verscheen even later met de spelers op de middenstip. Na de toss nam hij de aftrap en verraste iedereen door de bal behendig door de benen van de Gorredijk-keeper te spelen. Rohan was ervan overtuigd dat de wedstrijd in een 2-1 overwinning zou eindigen, maar Gorredijk wist in de laatste minuten toch nog de gelijkmaker te scoren. Een dag vol hoogtepunten en een onvergetelijke ervaring voor Rohan!

 

Pupil van de Week Rohan Stellingwerf (JO10-1) met zijn favoriete eerste elftalspeler Youri Bouma. Foto: E.c.A

 

Meisjes en vrouwen overzicht

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om al vanaf 5 jaar te genieten van voetbal. Met maar liefst 4 meisjesteams is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

 

Fc Harlingen MO11

Afgelopen zaterdag nam MO11-1 het op tegen V.V. Heerenveen MO11-1. En daar waar fc Harlingen elke week druk opzoek is naar punten, staat V.V. Heerenveen MO11-1 met 12 punten op een derde plaats. En toch wist fc Harlingen tegen dit team te stunten! Want… Chelly van Alphen, de kleinste van het hele stel, wist met een prachtig doelpunt de meiden van de 0 te halen. Oké, ze verloren dan wel met 1-10 maar die ene goal was wel de allermooiste die er die ochtend gemaakt werd! Zaterdag reist het team af naar Hommerts voor de wedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg MO11-1.

 

Fc Harlingen MO13

Koploper in de eerste klasse, dat zijn de meisjes van MO13-1. En afgelopen zaterdag werd er in Zuidhorn met maar liefst 0-7 gewonnen. Eens kijken wat ze zaterdag gaan doen tijdens de thuiswedstrijd tegen Marum Westerkwartier MO13-1. De meisjes van MO13-2 spelen eveneens een thuiswedstrijd en ontvangen koploper Dokkum MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

De meiden van MO17-1 hebben het even zwaar maar ook dat hoort bij voetbal. Tegen Terschelling werd er niet gewonnen, het werd 0-5. Kijken wat ze zaterdag kunnen doen wanneer ze het in een uitwedstrijd op gaan nemen tegen SC Franeker MO17-1.

 

Ondanks de achterstand, bleef fc Harlingen MO17-1 er vol voor gaan. Foto: E.c.A

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 spelen zaterdag een thuiswedstrijd en ontvangen de VR2 van Blauw Wit'34. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

Fc Harlingen 2 pakt leiding in de competitie

Fc Harlingen 2 heeft afgelopen zondag een indrukwekkende overwinning behaald op ONB 2, waarmee ze nu de leiding hebben genomen in de competitie. Onder leiding van Siefko Jager en Jelte Kroes belandde 'Het Tweede' aanvankelijk op een 0-1 achterstand tegen ONB uit Drachten. Echter, in plaats van zich te laten ontmoedigen, toonde het team veerkracht en wist zich uitstekend te herstellen. Met een overweldigende eindstand van 7-1 heeft fc Harlingen 2 nu al zes opeenvolgende overwinningen behaald, waarmee ze de koppositie in de competitie hebben veroverd. Op zondag 17 maart speelt fc Harlingen bij Akkrum op Sportpark De Meine. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

45+ voetbalcompetitie voor de senioren  weer van start

Vrijdagavond gaat de 7x7 voetbalcompetitie voor de senioren 45+ weer van start. Eén keer in de maand op de vrijdagavond spelen de ‘All Stars’ van fc Harlingen 45+ hun wedstrijden in toernooivorm. Te beginnen op Sportpark Schatzenburg. Op vrijdag 19 april is fc Harlingen de gastheer.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Zeerobben nieuws week 11 - 2024

14-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, de Meiden, Zaalvoetbal Waddenrobkes, Start competitie VR18+1 en EA FC24 toernooi.

Komt de nieuwe Beethoven uit Harlingen?

14-03-2024

HARLINGEN - En weer tien toppers die hun eerste cursus muziek en dansen bij Hosanna hebben afgerond.

Heropening Pizzeria Pompeï Harlingen!

14-03-2024

HARLINGEN - Vrijdag 22 maart gaan eindelijk de deuren van Pizzeria Pompeï in Harlingen weer open.

Reacties

CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie-Events Visie-Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Milûk Milûk
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Milûk Milûk Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie-Events Visie-Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Milûk Milûk Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CZVideoful CZVideoful Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie-Events Visie-Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Milûk Milûk Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot