Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Zeerobben nieuws

15-09-2022

HARLINGEN - Met: Het Jeugdjournaal en de meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws JO11-1 won de derby tegen Franeker in de slotseconden met 3-2. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal Zeerobben

Wat een heerlijke zaterdag was het weer bij Zeerobben afgelopen weekend. Veel jeugd, veel senioren en veel publiek. Dat met elkaar zorgde weer voor een aangename sfeer op het Oostersportpark. Van jong tot oud. Een ieder genoot. En als dan de resultaten ook nog eens top zijn…

 

JO19

Eindelijk kwam de JO19 groep in actie en hoe. ’s Ochtends kwam JO19-1 al in actie tegen sc Stiens en had geen partij aan de mannen uit Stiens. Na 90 minuten voetbal stond er 6-1 op het scorebord. JO19-2 speelde ook een puike pot. Zij troffen SDS thuis en het spel golfde op en neer en de doelpunten ook. Uiteindelijk wel 4-3 winst voor Zeerobben.

 

JO17

JO17-1 weet ook weer wat verliezen is. Het heeft de ploeg het afgelopen seizoen erg meegezeten maar resultaten uit het verleden… Zaterdag werd er in Leeuwarden met 2-0 verloren van Blauw Wit. JO17-2 deed wat er van ze verwacht werd. Ze wonnen de stadsderby op het Oostersportpark. Door teveel kansen te missen in de 1e helft werd het slechts 2-1 maar ook dat levert 3 punten op.

 

JO15

JO15-1 speelt geen beker. Er is iets misgegaan bij de bond en daarom speelt jo15-1 haar eerste wedstrijd op 24 september uit tegen Frisia. JO15-2 boekte een 0-5 overwinning op SDS en ook JO15-3 had een bliksemstart door met 2-8 van Frisia te winnen. Blauw Wit bleek veel te sterk voor JO15-4 en won dan ook met dubbele cijfers.

 

JO13

Voor de JO13 groep geen overwinningen dit keer. JO13-1 verloor met 7-2 van SJO DFC en JO13-3 met 1-4 ook van SJO DFC.

 

JO12

JO12-1 kwam met een 10-2 overwinning op Blauw Wit terug uit Leeuwarden. JO12-2 speelde een spannende partij in Arum tegen SJO Arum/Stormvogels. Geen winst maar 4-3 moet wel een spannende pot zijn geweest.

 

JO11

Aan spanning geen gebrek bij de wedstrijd van JO11-1 tegen Franeker. Lang ging het gelijk op maar Zeerobben wist in de slotseconden nog de winnende te scoren waardoor het 3-2 werd.

 

JO8-1

Vorig jaar nog spelend in de Waddenrobkes maar afgelopen zaterdag speelden ze hun eerste thuiswedstrijd als JO8-1 tegen Workum. Van een klein veldje met kleine goaltjes nu op een iets groter veld met ook grotere goals. Dat is natuurlijk best spannend maar de kinderen hadden er zin in en lieten zien dat ze al veel geleerd hebben. Duimpje omhoog dus en op naar de volgende wedstrijd. Die is zaterdagmorgen om 10.15 uur thuis tegen Frisia.

 

Foto: Frans Bode.

 

JO8/JO9/JO10

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categorieën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

 

Verbouwing bij Zeerobben

Het is even behelpen tijdens de verbouwing van de kleed-accommodatie bij Zeerobben. De leden, maar vooral de gasten worden erop attent gemaakt dat Zeerobben tot het voorjaar krap in de ruimte zit en daarom tijdelijke kleed- en douchunits hebben geplaatst. Het kan dus voorkomen dat niet datgene wordt geboden wat mag worden verwacht van een vereniging als Zeerobben. Gelukkig krijgt de vereniging er iets moois voor terug. 
Tot die tijd is het behelpen, maar de jongens van JO9-1 vonden het maar wat gezellig in het tijdelijk onderkomen, terwijl leider Ahyan van achter zijn bureau de wedstrijdbespreking doet.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Morgen 9 thuiswedstrijden en 8 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling zijn er iets minder wedstrijden dan afgelopen zaterdag. De weersvoorspellingen zijn ook wat minder maar veel spelers zullen een regenbuitje heerlijk vinden na de afgelopen zomer. Om 12.30 uur sluit JO17-1 de jeugdvoetbaldag af.  Zeerobben begint traditioneel de eerste wedstrijden al om 08.45 uur. S’ Middags om 12.30 uur sluit JO19-2 de jeugdvoetbaldag af. Zon of regen: zaterdag is de mooiste dag van de week.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 verloren hun eerste bekerwedstrijd tegen L. Zwaluwen en waren afgelopen weekend vrij. Morgen om half drie gaat het bekeravontuur verder en spelen de vrouwen uit in Leeuwarden tegen Frisia.

 

MO15-1 boekte na het gelijke spel van vorige week tegen Terschelling nu een klinkende 9-0 overwinning op SJO DFC. Morgen staat de thuiswedstrijd tegen Berlikum op het programma.

 

Ook MO15-2 kwam in actie. Thuis tegen Marrum kwamen de meiden uitstekend uit de startblokken. Tegen Marrum werd een 4-0 overwinning geboekt. MO15-2 komt morgen niet in actie maar speelt maandagavond uit tegen Leovardia.

 

MO15-2 won haar eerste wedstrijd met 4-0 van Marrum. Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

15-09-2022

HARLINGEN - Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

15-09-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag zagen we bij fc Harlingen teams met rood/witte en geel/zwarte tenues en even werd er gedacht dat de reünie al begonnen was.

RSG Simon Vestdijk opent het literaire schooljaar

15-09-2022

HARLI NGEN - Op donderdag 15 september opende RSG Simon Vestdijk het literaire schooljaar groots met verschillende literaire activiteiten en een boekenmarkt waar de bibliotheek en Van der Velde Boeken bij aanwezig waren.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events