Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws

15-09-2022

HARLINGEN - Met: Het Jeugdjournaal en de meiden van Zeerobben.

Zeerobben nieuws
JO11-1 won de derby tegen Franeker in de slotseconden met 3-2. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal Zeerobben

Wat een heerlijke zaterdag was het weer bij Zeerobben afgelopen weekend. Veel jeugd, veel senioren en veel publiek. Dat met elkaar zorgde weer voor een aangename sfeer op het Oostersportpark. Van jong tot oud. Een ieder genoot. En als dan de resultaten ook nog eens top zijn…

 

JO19

Eindelijk kwam de JO19 groep in actie en hoe. ’s Ochtends kwam JO19-1 al in actie tegen sc Stiens en had geen partij aan de mannen uit Stiens. Na 90 minuten voetbal stond er 6-1 op het scorebord. JO19-2 speelde ook een puike pot. Zij troffen SDS thuis en het spel golfde op en neer en de doelpunten ook. Uiteindelijk wel 4-3 winst voor Zeerobben.

 

JO17

JO17-1 weet ook weer wat verliezen is. Het heeft de ploeg het afgelopen seizoen erg meegezeten maar resultaten uit het verleden… Zaterdag werd er in Leeuwarden met 2-0 verloren van Blauw Wit. JO17-2 deed wat er van ze verwacht werd. Ze wonnen de stadsderby op het Oostersportpark. Door teveel kansen te missen in de 1e helft werd het slechts 2-1 maar ook dat levert 3 punten op.

 

JO15

JO15-1 speelt geen beker. Er is iets misgegaan bij de bond en daarom speelt jo15-1 haar eerste wedstrijd op 24 september uit tegen Frisia. JO15-2 boekte een 0-5 overwinning op SDS en ook JO15-3 had een bliksemstart door met 2-8 van Frisia te winnen. Blauw Wit bleek veel te sterk voor JO15-4 en won dan ook met dubbele cijfers.

 

JO13

Voor de JO13 groep geen overwinningen dit keer. JO13-1 verloor met 7-2 van SJO DFC en JO13-3 met 1-4 ook van SJO DFC.

 

JO12

JO12-1 kwam met een 10-2 overwinning op Blauw Wit terug uit Leeuwarden. JO12-2 speelde een spannende partij in Arum tegen SJO Arum/Stormvogels. Geen winst maar 4-3 moet wel een spannende pot zijn geweest.

 

JO11

Aan spanning geen gebrek bij de wedstrijd van JO11-1 tegen Franeker. Lang ging het gelijk op maar Zeerobben wist in de slotseconden nog de winnende te scoren waardoor het 3-2 werd.

 

JO8-1

Vorig jaar nog spelend in de Waddenrobkes maar afgelopen zaterdag speelden ze hun eerste thuiswedstrijd als JO8-1 tegen Workum. Van een klein veldje met kleine goaltjes nu op een iets groter veld met ook grotere goals. Dat is natuurlijk best spannend maar de kinderen hadden er zin in en lieten zien dat ze al veel geleerd hebben. Duimpje omhoog dus en op naar de volgende wedstrijd. Die is zaterdagmorgen om 10.15 uur thuis tegen Frisia.

 

Foto: Frans Bode.

 

JO8/JO9/JO10

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categorieën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

 

Verbouwing bij Zeerobben

Het is even behelpen tijdens de verbouwing van de kleed-accommodatie bij Zeerobben. De leden, maar vooral de gasten worden erop attent gemaakt dat Zeerobben tot het voorjaar krap in de ruimte zit en daarom tijdelijke kleed- en douchunits hebben geplaatst. Het kan dus voorkomen dat niet datgene wordt geboden wat mag worden verwacht van een vereniging als Zeerobben. Gelukkig krijgt de vereniging er iets moois voor terug. 
Tot die tijd is het behelpen, maar de jongens van JO9-1 vonden het maar wat gezellig in het tijdelijk onderkomen, terwijl leider Ahyan van achter zijn bureau de wedstrijdbespreking doet.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Morgen 9 thuiswedstrijden en 8 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling zijn er iets minder wedstrijden dan afgelopen zaterdag. De weersvoorspellingen zijn ook wat minder maar veel spelers zullen een regenbuitje heerlijk vinden na de afgelopen zomer. Om 12.30 uur sluit JO17-1 de jeugdvoetbaldag af.  Zeerobben begint traditioneel de eerste wedstrijden al om 08.45 uur. S’ Middags om 12.30 uur sluit JO19-2 de jeugdvoetbaldag af. Zon of regen: zaterdag is de mooiste dag van de week.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 verloren hun eerste bekerwedstrijd tegen L. Zwaluwen en waren afgelopen weekend vrij. Morgen om half drie gaat het bekeravontuur verder en spelen de vrouwen uit in Leeuwarden tegen Frisia.

 

MO15-1 boekte na het gelijke spel van vorige week tegen Terschelling nu een klinkende 9-0 overwinning op SJO DFC. Morgen staat de thuiswedstrijd tegen Berlikum op het programma.

 

Ook MO15-2 kwam in actie. Thuis tegen Marrum kwamen de meiden uitstekend uit de startblokken. Tegen Marrum werd een 4-0 overwinning geboekt. MO15-2 komt morgen niet in actie maar speelt maandagavond uit tegen Leovardia.

 

MO15-2 won haar eerste wedstrijd met 4-0 van Marrum. Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

15-09-2022

HARLINGEN - Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

15-09-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag zagen we bij fc Harlingen teams met rood/witte en geel/zwarte tenues en even werd er gedacht dat de reünie al begonnen was.

RSG Simon Vestdijk opent het literaire schooljaar

15-09-2022

HARLI NGEN - Op donderdag 15 september opende RSG Simon Vestdijk het literaire schooljaar groots met verschillende literaire activiteiten en een boekenmarkt waar de bibliotheek en Van der Velde Boeken bij aanwezig waren.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot CZVideoful CZVideoful BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn CZVideoful CZVideoful IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Wellheat Shop Wellheat Shop TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad TeamFRL TeamFRL