Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Tips om zorgeloos op vakantie te gaan

25-08-2023

Eindelijk is het zover, na een jaar hard te hebben gewerkt kun je eindelijk genieten van je welverdiende vakantie, maar voor het zover is moet je natuurlijk nog wel even het een en ander regelen om ervoor te zorgen dat jij en je gezin zorgeloos kunnen vertrekken.

Omdat er vaak meer op je afkomt dan je vooraf vaak denkt, hebben we een aantal handige tips voor je, waarmee je een stuk relaxter op vakantie gaat.

 

Boek je reis op tijd voor de leukste accommodaties

Wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan, is het belangrijk om je reis op tijd te boeken. Op die manier heb je meer keuzemogelijkheden voor accommodaties en kun je de leukste plekjes uitzoeken. Populaire hotels en vakantiehuizen raken vaak snel vol, vooral in het hoogseizoen. Door vroegtijdig te boeken, voorkom je teleurstellingen en kun je genieten van een prachtig verblijf of iedere gewenste locatie. Vaak is het advies om in het begin van het jaar te boeken, mits je in de zomer op vakantie wilt uiteraard.

 

Begin tijdig met inpakken

Op het moment dat je je vakantie hebt geboekt duurt het vaak nog even voordat je daadwerkelijk vertrekt. Toch is het wel aan te raden om tijdig te beginnen met het inpakken van je spullen. Nu hoef je echt niet al weken voor vertrek te beginnen, maar is het wel handig om ongeveer een week voor vertrek te beginnen met het kijken wat je allemaal nog in je kast hebt hangen en wat je mee wilt hebben op vakantie. Stel dat je alleen een handbagage koffer meeneemt, dan is het belangrijk om te kiezen voor kleding die gemakkelijk met elkaar kan worden gecombineerd. Het voordeel van alleen handbagage is natuurlijk wel dat je niet hoeft te wachten op je koffers en ook niet hoeft te betalen, iets wat met een normale koffer wel het geval is.

 

Vertrek op tijd naar het vliegveld

Kies je ervoor om met het vliegtuig op vakantie te gaan, dan is het aan te raden om op tijd te vertrekken. Vaak moet je al minimaal 2 tot 2,5 uur voor vertrek aanwezig zijn, kun je je weekendtas of koffer met kleding afgeven bij de incheckbalie en kun je meestal een uur voor het opstijgen al boarden. Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te haasten, is ons advies om een uur speling aan te houden, zodat je tijd genoeg hebt om calamiteiten op te vangen. Stel dat je er halverwege achter komt dat je paspoort nog op tafel ligt, dan heb je voldoende tijd om deze nog even op te halen. Ook kan het zijn dat je ergens met pech langs de kant van de weg komt te staan. Stel dat dan iemand je moet ophalen of je moet wachten op de ANWB, is het wel prettig dat je niet op de klok hoeft te kijken en bang hoeft te zijn dat het vliegtuig zonder je vertrekt.

 

Sluit je huis goed af

Tijdens de vakantie zijn inbrekers extra actief. Het is dus van belang om je huis bewoonbaar achter te laten voordat je op vakantie gaat, maar wel veilig. Schakel apparaten uit, sluit ramen en deuren goed af en controleer of alle elektrische apparaten zijn losgekoppeld. Zorg ervoor dat er geen bederfelijke etenswaren achterblijven in de koelkast en laat een vertrouwd persoon af en toe een oogje in het zeil houden. Om ervoor te zorgen dat het er toch bewoonbaar uitziet, kun je de verlichting met een timer aan laten gaan en bijvoorbeeld een leeg kopje op tafel zetten met een opengeslagen krant of tijdschrift.

 

 

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Jeugdoverzicht fc Harlingen

25-08-2023

HARLINGEN - De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen bij de jeugdafdeling van fc Harlingen zijn eigenlijk voor de zomerstop al begonnen.

Start en voorbereiding fc Harlingen 1

25-08-2023

HARLINGEN - Het behalen van de kampioenstitel was het afgelopen seizoen een fantastische prestatie van het eerste elftal en een erkenning van het harde werk dat het hele team heeft geleverd.

Pluktuin bij Oosterbierum open!

25-08-2023

HARLINGEN - Pluk uw eigen boeket bij Boerderijwinkel Haerda State in Oosterbierum.

CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Hubo-Faber Hubo-Faber Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis
Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Haarmode Cats Haarmode Cats Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Milûk Milûk Zensa Moda Zensa Moda
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Visie-Events Visie-Events