Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Tips om zorgeloos op vakantie te gaan

25-08-2023

Eindelijk is het zover, na een jaar hard te hebben gewerkt kun je eindelijk genieten van je welverdiende vakantie, maar voor het zover is moet je natuurlijk nog wel even het een en ander regelen om ervoor te zorgen dat jij en je gezin zorgeloos kunnen vertrekken.

Omdat er vaak meer op je afkomt dan je vooraf vaak denkt, hebben we een aantal handige tips voor je, waarmee je een stuk relaxter op vakantie gaat.

 

Boek je reis op tijd voor de leukste accommodaties

Wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan, is het belangrijk om je reis op tijd te boeken. Op die manier heb je meer keuzemogelijkheden voor accommodaties en kun je de leukste plekjes uitzoeken. Populaire hotels en vakantiehuizen raken vaak snel vol, vooral in het hoogseizoen. Door vroegtijdig te boeken, voorkom je teleurstellingen en kun je genieten van een prachtig verblijf of iedere gewenste locatie. Vaak is het advies om in het begin van het jaar te boeken, mits je in de zomer op vakantie wilt uiteraard.

 

Begin tijdig met inpakken

Op het moment dat je je vakantie hebt geboekt duurt het vaak nog even voordat je daadwerkelijk vertrekt. Toch is het wel aan te raden om tijdig te beginnen met het inpakken van je spullen. Nu hoef je echt niet al weken voor vertrek te beginnen, maar is het wel handig om ongeveer een week voor vertrek te beginnen met het kijken wat je allemaal nog in je kast hebt hangen en wat je mee wilt hebben op vakantie. Stel dat je alleen een handbagage koffer meeneemt, dan is het belangrijk om te kiezen voor kleding die gemakkelijk met elkaar kan worden gecombineerd. Het voordeel van alleen handbagage is natuurlijk wel dat je niet hoeft te wachten op je koffers en ook niet hoeft te betalen, iets wat met een normale koffer wel het geval is.

 

Vertrek op tijd naar het vliegveld

Kies je ervoor om met het vliegtuig op vakantie te gaan, dan is het aan te raden om op tijd te vertrekken. Vaak moet je al minimaal 2 tot 2,5 uur voor vertrek aanwezig zijn, kun je je weekendtas of koffer met kleding afgeven bij de incheckbalie en kun je meestal een uur voor het opstijgen al boarden. Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te haasten, is ons advies om een uur speling aan te houden, zodat je tijd genoeg hebt om calamiteiten op te vangen. Stel dat je er halverwege achter komt dat je paspoort nog op tafel ligt, dan heb je voldoende tijd om deze nog even op te halen. Ook kan het zijn dat je ergens met pech langs de kant van de weg komt te staan. Stel dat dan iemand je moet ophalen of je moet wachten op de ANWB, is het wel prettig dat je niet op de klok hoeft te kijken en bang hoeft te zijn dat het vliegtuig zonder je vertrekt.

 

Sluit je huis goed af

Tijdens de vakantie zijn inbrekers extra actief. Het is dus van belang om je huis bewoonbaar achter te laten voordat je op vakantie gaat, maar wel veilig. Schakel apparaten uit, sluit ramen en deuren goed af en controleer of alle elektrische apparaten zijn losgekoppeld. Zorg ervoor dat er geen bederfelijke etenswaren achterblijven in de koelkast en laat een vertrouwd persoon af en toe een oogje in het zeil houden. Om ervoor te zorgen dat het er toch bewoonbaar uitziet, kun je de verlichting met een timer aan laten gaan en bijvoorbeeld een leeg kopje op tafel zetten met een opengeslagen krant of tijdschrift.

 

 

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Jeugdoverzicht fc Harlingen

25-08-2023

HARLINGEN - De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen bij de jeugdafdeling van fc Harlingen zijn eigenlijk voor de zomerstop al begonnen.

Start en voorbereiding fc Harlingen 1

25-08-2023

HARLINGEN - Het behalen van de kampioenstitel was het afgelopen seizoen een fantastische prestatie van het eerste elftal en een erkenning van het harde werk dat het hele team heeft geleverd.

Pluktuin bij Oosterbierum open!

25-08-2023

HARLINGEN - Pluk uw eigen boeket bij Boerderijwinkel Haerda State in Oosterbierum.

CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok TeamFRL TeamFRL Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Connexa Connexa Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CZVideoful CZVideoful Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Connexa Connexa Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken BENG Evenementen BENG Evenementen
Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Connexa Connexa Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis