De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

28-04-2021

HARLINGEN - Na de hele week getraind te hebben was het afgelopen weekend de beurt aan JO8, JO9, JO13, MO15, JO15 en JO17 om te werken aan wedstrijdritme.

Jeugdoverzicht fc Harlingen fc Harlingen JO13 – fc Harlingen MO15

De meiden van MO12 kregen een extra training van trainster Julia IJdema. Met een heerlijk ochtendzonnetje aan de strakblauwe hemel begon de voetbal zaterdag om 10.00 uur.

 

fc Harlingen JO8 – fc Harlingen JO9

Een heuse wedstrijd voor de jonge talentjes afgelopen zaterdag. Althans, het voelde als een echte wedstrijd. Het was een onderlinge oefenwedstrijd tussen de JO8 en JO9 maar de kinderen waren alleen al enorm blij om de wedstrijdtenues weer aan te hebben. Na een kleine warming-up gingen ze los! Fanatiek en vol passie en strijd vlogen ze het halve veld over en weer. Vele goals vielen er en er werd volop gejuicht. Wat een plezier bij de beginnende voetballertjes. Na een uur voetballen, met daarbij ook nog een kleine pauze, vertrokken de spelertjes moe maar zeer voldaan richting huis. Foto’s van deze wedstrijd zie je onderaan deze pagina.

 

fc Harlingen JO13-1 – fc Harlingen MO15-1

De jongens van JO13-1 speelden een oefenwedstrijd tegen de meiden van MO15-1. Een aantal broers en zussen kwamen elkaar tegen in deze wedstrijd en dat geeft toch altijd even een extra lading aan zo’n wedstrijd. En dat begint vaak thuis aan de eettafel waarbij de broers en zussen elkaar al een beetje uit lopen dagen. Maar goed, ook in deze wedstrijd serieuze gezichten met hier en daar een klein lolletje. Scheidsrechter Martijn Homminga had de wedstrijd prima onder controle en floot foutloos. Tel daarbij op de uitstekende vlaggers en er kan gezegd worden dat het een zeer nuttige oefenwedstrijd bleek. 

 

fc Harlingen JO15-1 – fc Harlingen JO17-1

Ook bij deze jongemannen ging het zaterdag om wedstrijdritme opbouwen. Waarvoor? Voor de jongens zelf! Zo blijven ze gemotiveerd, fit en in contact met elkaar. JO15 speelde eerder die week al een oefenwedstrijd tegen JO17-2 en zaterdag wilden ze het een stapje hoger proberen en namen het op tegen JO17-1. Dit stapje was uiteraard te hoog gegrepen maar ook hier veel leermomenten voor beide teams en wedstrijdritme.

 

Deze week bij fc Harlingen

De trainingen van dinsdag kwamen te vervallen vanwege Koningsdag maar verder is er elke avond training bij de jeugdteams. Volg fc Harlingen via de socials zoals Facebook, Twitter en Instagram en blijf op de hoogte van al het voetbalnieuws.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

100 jaar voetbal in Harlingen

28-04-2021

HARLINGEN - Uit de samensmelting van RKvv Robur (1921) en v.v. Harlingen (1923), ontstond fc Harlingen.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 21 april 2021 - Harlingen Belang

28-04-2021

HARLINGEN - Hoogte- en dieptepunt voor wethouder Schoute/VVD.

Stoep, straat versierd voor Koningsdag!

28-04-2021

HARLINGEN - Afgelopen maandag ging gastouder Alyt van der Heide van Gastouderopvang 'De Kleine Seunen' spontaan met de gastkindjes Fayenna en Lorenzo op pad.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai