RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

28-04-2021

HARLINGEN - Na de hele week getraind te hebben was het afgelopen weekend de beurt aan JO8, JO9, JO13, MO15, JO15 en JO17 om te werken aan wedstrijdritme.

Jeugdoverzicht fc Harlingen fc Harlingen JO13 – fc Harlingen MO15

De meiden van MO12 kregen een extra training van trainster Julia IJdema. Met een heerlijk ochtendzonnetje aan de strakblauwe hemel begon de voetbal zaterdag om 10.00 uur.

 

fc Harlingen JO8 – fc Harlingen JO9

Een heuse wedstrijd voor de jonge talentjes afgelopen zaterdag. Althans, het voelde als een echte wedstrijd. Het was een onderlinge oefenwedstrijd tussen de JO8 en JO9 maar de kinderen waren alleen al enorm blij om de wedstrijdtenues weer aan te hebben. Na een kleine warming-up gingen ze los! Fanatiek en vol passie en strijd vlogen ze het halve veld over en weer. Vele goals vielen er en er werd volop gejuicht. Wat een plezier bij de beginnende voetballertjes. Na een uur voetballen, met daarbij ook nog een kleine pauze, vertrokken de spelertjes moe maar zeer voldaan richting huis. Foto’s van deze wedstrijd zie je onderaan deze pagina.

 

fc Harlingen JO13-1 – fc Harlingen MO15-1

De jongens van JO13-1 speelden een oefenwedstrijd tegen de meiden van MO15-1. Een aantal broers en zussen kwamen elkaar tegen in deze wedstrijd en dat geeft toch altijd even een extra lading aan zo’n wedstrijd. En dat begint vaak thuis aan de eettafel waarbij de broers en zussen elkaar al een beetje uit lopen dagen. Maar goed, ook in deze wedstrijd serieuze gezichten met hier en daar een klein lolletje. Scheidsrechter Martijn Homminga had de wedstrijd prima onder controle en floot foutloos. Tel daarbij op de uitstekende vlaggers en er kan gezegd worden dat het een zeer nuttige oefenwedstrijd bleek. 

 

fc Harlingen JO15-1 – fc Harlingen JO17-1

Ook bij deze jongemannen ging het zaterdag om wedstrijdritme opbouwen. Waarvoor? Voor de jongens zelf! Zo blijven ze gemotiveerd, fit en in contact met elkaar. JO15 speelde eerder die week al een oefenwedstrijd tegen JO17-2 en zaterdag wilden ze het een stapje hoger proberen en namen het op tegen JO17-1. Dit stapje was uiteraard te hoog gegrepen maar ook hier veel leermomenten voor beide teams en wedstrijdritme.

 

Deze week bij fc Harlingen

De trainingen van dinsdag kwamen te vervallen vanwege Koningsdag maar verder is er elke avond training bij de jeugdteams. Volg fc Harlingen via de socials zoals Facebook, Twitter en Instagram en blijf op de hoogte van al het voetbalnieuws.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

100 jaar voetbal in Harlingen

28-04-2021

HARLINGEN - Uit de samensmelting van RKvv Robur (1921) en v.v. Harlingen (1923), ontstond fc Harlingen.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 21 april 2021 - Harlingen Belang

28-04-2021

HARLINGEN - Hoogte- en dieptepunt voor wethouder Schoute/VVD.

Stoep, straat versierd voor Koningsdag!

28-04-2021

HARLINGEN - Afgelopen maandag ging gastouder Alyt van der Heide van Gastouderopvang 'De Kleine Seunen' spontaan met de gastkindjes Fayenna en Lorenzo op pad.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires