Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

27-02-2019

HARLINGEN - Slechts 2 teams zijn nog in de race voor het bekeravontuur.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen MO13-1: Foto: Fc Harlingen

Overige teams bij fc Harlingen konden genieten van een vrij weekend. Behalve JO17-1 en MO13-1. Deze 2 teams doen het geweldig in het bekertoernooi. De mannen van JO17-1 moesten een tussenronde spelen zodat het aantal teams zou uitkomen op 16 teams die daarna verder strijden in de beker. Fc Harlingen JO17-1 kon aan de bak en wel in een uitwedstrijd tegen De Walde JO17-1. Maar ook de meiden van MO13-1 konden aan de bak! De 1e ronde kwamen de meiden zonder te spelen door.  Doordat Zeerobben MO13 zich teruggetrokken had uit de beker werd de volgende ronde makkelijk bereikt door fc Harlingen. In de 2e ronde werd Geel/Wit de tegenstander en deze wedstrijd werd gewonnen met 4-2. En afgelopen zaterdag dus de 3e ronde. Een thuiswedstrijd voor fc Harlingen MO13-1 waarbij SVO Sneek MO13-1 de tegenstander was. Een klein overzichtje van de beide bekerwedstrijden:

 

Fc Harlingen JO17-1

Het werd een fysiek zware wedstrijd aangezien de meeste spelers van De Walde een kop groter waren dan die van fc Harlingen. Toch waren het de Harlingers die de eerste goal op het scorebord zette. Via een strafschop werd het 0-1 en tot aan de rust veranderde deze stand niet. Na de rust werd een sterker De Walde verwacht die op jacht zou gaan naar de gelijkmaker. Maar dit was niet echt het geval en fc Harlingen werd steeds gevaarlijker in hun aanvallen en konden doelpunten niet meer uitblijven. Binnen 10 minuten volgden de 0-2 en 0-3 voor fc Harlingen en dit was meteen de nekslag voor De Walde waarop de 0-4 en 0-5 ook snel volgde. De laatste, de 0-6, was een mooie counter aanval. Noah Postma werd op rechts diep gestuurd en had ondertussen al gezien dat Noah Hoffmann was mee gelopen op links. De bal werd mooi breed gelegd en Noah Hoffmann kon zijn hattrick maken door de bal rustig in te tikken. Een zeer overtuigende overwinning van de mannen en de laatste 16 hebben ze hierdoor bereikt. Nu maar afwachten wie ze gaan loten voor een plaats bij de laatste 8. Deze bekerwedstrijd zal waarschijnlijk gespeeld gaan worden op 30 maart.

 

Fc Harlingen MO13-1

Het spel tussen fc Harlingen en Sneek ging eigenlijk de hele wedstrijd over en heen weer en de beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Na 20 minuten gespeeld te hebben was het fc Harlingen die de score opende en de 1-0 op het scorebord zette. Dit werd ook de ruststand. In de tweede helft wat een slordiger spelbeeld aan Harlinger kant en al snel was daar de gelijkmaker. De spanning nam toe, maar fc Harlingen bleef strijdlustig. Dit resulteerde uiteindelijk, met een verwoestend schot, tot de 2-1 en 5 minuten later maakte fc Harlingen het af door de 3-1 binnen te schieten. De kwartfinales, waar nog maar 7 teams aan meedoen, zijn een feit! Een oneven aantal en dus zal er 1 team worden vrijgeloot. Met een beetje geluk kunnen de meiden dus ook al in de halve finale staan. Rustig afwachten en ondertussen heel hard duimen!

 

 

Komend weekend bij fc Harlingen

Slechts 2 competitiewedstrijden dit weekend bij fc Harlingen. Om 10.30 uur begint JO11-2 tegen sc Bolsward JO11-3 en om 11.00 uur neemt fc Harlingen JO15-1 het op tegen Deinum JO15-1. De oefenwedstrijd tussen fc Harlingen JO17-1 en sc Joure JO17-2 begint om 13.00 uur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Alle Bruggenbouwers nog eenmaal bij elkaar!

27-02-2019

HARLINGEN - Eind februari was er een feestelijke ontmoeting met alle Bruggenbouwers van Noordwest Friesland 2018.

Kindpakket Harlingen: ieder kind kan meedoen!

27-02-2019

HARLINGEN - Het kindpakket geeft kinderen binnen de gemeente Harlingen de mogelijkheid om mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Reacties

Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats
Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats