Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

03-03-2020

HARLINGEN - Wat een heerlijk voetbalweekend heeft fc Harlingen achter de rug.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO15-1 had het zwaar in de tweede helft maar bleek gelukkig overeind. Foto: Peter IJdema.

Met winst, verlies en gelijke spelen heeft de jeugd zijn en/of haar eigen kwaliteiten en teamspirit weer laten zien. Wedstrijd gemist? Lees dan dit jeugdoverzicht, gemaakt van alle gespeelde wedstrijden, en je bent weer op de hoogte:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Was het vorig weekend de beurt aan JO9 en JO10 om thuis te spelen, dit keer is JO8 aan de beurt! En wat doet deze groep het leuk. Kom zaterdag ook kijken wanneer ze het thuis om 9.00 uur op gaan nemen tegen Mulier JO8-1. JO9-1 mag naar Kootstertille en JO10-1 neemt het in Koudum op tegen de Oeverzwaluwen. De KNVB houdt geen uitslagen bij voor deze leeftijdscategorie maar op onze website staan vaak wel leuke wedstrijdverslagen te lezen. Leuk voor diegene die het gemist hebben.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De jongens en meisjes van JO11-1 lieten zich niet van de wijs brengen in de uitwedstrijd tegen JO11-2 van Zeerobben.  Zelf het spel maken en scoren vanuit de corners zorgde voor een 0-3 voorsprong. Dat het daarna 1-3 werd vanwege een strafschop tegen, tja daar was weinig aan te doen. Het beste antwoord wat de jongens en meisjes konden geven was door de 1-4 te maken! In de slot minuten nog wel 1 momentje van onoplettendheid maar met 2-4 winst gingen de 3 punten mee naar de Vierkantsdijk!  JO12-1 hervatte de competitie met winst tegen St. IJVC/Blauwhuis JO12-1. Na de 2-0 voorsprong werd het toch nog 2-2 maar JO12-1 ging goed door en sloot met 4-2 winst de wedstrijd af. Peter IJdema heeft prachtige foto’s gemaakt en die zie je hieronder.

Fc Harlingen JO13

In de uitwedstrijd tegen Minnertsga JO13-1 speelde fc Harlingen JO13-1 een slechte eerste helft. Dit werd tijdens de tweede helft meer dan goed gemaakt en de jongens hebben gestreden tot de laatste minuut. En dan is het echt genieten om langs de lijn te mogen staan. En soms is het lastig om een verlies te incasseren (1-0) en kun je het niet altijd eens zijn met bepaalde beslissingen maar komend weekend is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

 

Fc Harlingen JO/MO15

ONS Sneek JO15-2 nam het in Harlingen op tegen JO15-1. In de eerste helft waren duidelijk de Harlingers de baas en ze wisten met 4-1 voorsprong de rust in te gaan. De tweede helft ging toch iets anders dan verwacht en met een 5-5 eindstand moesten beide teams tevreden zijn. Foto’s van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina en zijn gemaakt door Peter IJdema. De jongens van JO15-2 hebben nog geen wedstrijd uit handen gegeven en ook afgelopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Zeerobben JO15-5M hebben ze “gewoon” de 3 punten gepakt door met 0-4 te winnen! De meisjes van MO15-1 zagen hun wedstrijd in Bolsward tegen MO15-2 afgelast worden.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De jongens van JO17-1 konden het niet winnen van de jongens van V en V’68 JO17-1 en het werd 1-5. MO17-1 nam het heft in eigen handen in Sneek tegen LSC 1890 MO17-1 en kwamen met 0-1 op voorsprong. Lang leek het erop dat de 3 punten mee naar huis zouden gaan ware het niet dat er een penalty gegeven werd die roet in het eten strooide. Jammer maar toch een puntje waar de meiden trots op kunnen zijn!

 

Fc Harlingen JO19

In Sneek tegen SWZ Boso Sneek JO19-2 liep het niet lekker voor de mannen van JO19-1. Ze kwamen wel voor met 0-1 maar tijdens de tweede helft verloren ze de controle en daarmee de wedstrijd met 4-1.

 

Aanstaande zaterdag gaat de jeugd weer vrolijk verder met de volgende competitieronde. Er staan weer leuke thuiswedstrijden op het programma bij fc Harlingen, kijk maar eens naar het programma. De dag start om 9.00 uur en dan zullen Age, Rinze en Henkie er weer voor zorgen dat de vlaggen in top hangen en het kantine personeel zal de koffie weer klaar hebben staan. Kom ook langs en geniet van de gezelligheid en sportiviteit wat er heerst. Iedereen is van harte welkom!

 

Meer informatie is te vinden op www.fc-harlingen.nl of via de socials Facebook, Twitter en Instagramm. Ben jij al een volger?

 

Na de 2-0 voorsprong werd het toch nog 2-2 maar JO12-1 ging goed door en sloot met 4-2 winst de wedstrijd af. Foto's: Peter IJdema.
ONS Sneek JO15-2 nam het in Harlingen op tegen JO15-1. Foto’s: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Komende zaterdag 7 maart: open dag radiolichtschip Harlingen

03-03-2020

HARLINGEN - Komende zaterdag 7 maart is er van 10.00 tot 17.00 uur een open dag op het radiolichtschip Jenni Baynton in de Harlinger Nieuwe Willemshaven.

Vrijheid Geef Je Door!

03-03-2020

HARLINGEN - Op vrijdag 28 februari bracht het dagelijks bestuur van het Centraal Comité 1945 een bezoek aan wethouder Kuiken (onderwijs) en bood hem een speciaal jeugdmagazine: ‘Vrijheid Geef je Door’, aan.

Dorpsschouw Midlum

03-03-2020

MIDLUM - De dorpsschouw Midlum vindt plaats op donderdag 12 maart 2020 om 16:30 uur.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Greenart Production Greenart Production IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus
DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Broodje Nuchter Broodje Nuchter BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad