Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 3 - 2024

24-01-2024

HARLINGEN - Een koude start voor de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen zaterdag maar de kop is eraf en de competitie is weer volop bezig!

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 3 - 2024
Met hulp van een aantal JO10-1 spelers kon JO11-1 toch aan de wedstrijd tegen SC Joure beginnen. Foto: E.c.A

Een klein overzicht:

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

De trainingen zijn hervat en ook de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Zaterdag wordt de tweede ronde gespeeld en dan neemt JO8-1 het in een thuiswedstrijd op tegen SJO AVC/Tzummarum JO8-1. JO9-1 speelt een uitwedstrijd in Franeker en JO10-1 is een speelronde vrij. Ben jij (of ken jij) iemand die ook van voetbal houdt? De teams kunnen JOU hulp wel gebruiken dus kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende training. De trainingen zijn op woensdagmiddag van 16.45 - 17.30 uur.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

De jongens van JO11-1 hadden met een griepgolf te maken en dus werd de hulp ingeschakeld van een aantal JO10-1 spelers zodat er tóch gespeeld kon worden. Tegen SC Joure JO11-2 werd er met 2-6 verloren. JO12-1 begint zaterdag aan de nieuwe competitie reeks en neemt het in een thuiswedstrijd op tegen de JO12-3 van LAC Frisia.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Zowel de JO13-1 als de JO15-1 beginnen 3 februari pas met de competitie en zijn aankomend weekend nog vrij.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Zowel voor de JO17-2 als de JO17-1 start de derde fase competitie volgende week pas. Maar stilzitten is achteruitgang en dus wordt er zaterdag een oefenwedstrijd thuis gespeeld tegen St. Annaparochie.

 

 

Ter voorbereiding op de hoofdklassecompetitie speelde fc Harlingen JO19-1 een oefenwedstrijd tegen SC Franeker JO19-1. SC Franeker heeft zich teruggetrokken uit de hoofdklasse en gaat het nu in de eerste klasse proberen. fc Harlingen komt uit de eerste klasse, werd daar kampioen en gaat dus nu de uitdaging aan in de hoofdklasse. De leiding, spelers en de toeschouwers zagen fc Harlingen zaterdag winnen met 5-2. Aanstaande zaterdag zal er thuis weer een oefenwedstrijd gespeeld gaan worden, St. Annaparochie JO19-1 komt dan op bezoek.

 

Meisjes en vrouwen fc Harlingen

Afgelastingen, ballen net voorlangs, op de lat en keihard in het doel. Dit en meer in onderstaand overzicht van de meisjes- en vrouwenteams van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11

Fc Harlingen MO11-1 beleefde een koude start van de competitie.

 

Fc Harlingen MO11-1 had het zwaar tegen de Leeuwarder Zwaluwen MO11-1. Toch bleven de meisjes, die eigenlijk nog maar net op voetbal zitten, ervoor gaan en dat toont karakter. Toch konden ze niet voorkomen dat de tegenstander met 0-14 als winnaar van het veld liep.

 

Fc Harlingen MO13

De uitwedstrijd naar Marrum zagen de meisjes van MO13-2 afgelast worden. Ook de wedstrijd van MO13-1 ging niet door. Zaterdag spelen beide meisjesteams van fc Harlingen hun wedstrijd thuis.

 

Fc Harlingen MO17

De competitie starten met een stadsderby, het zijn vaak zeer spannende wedstrijden. Ook nu ging de stand tot op het laatst gelijk op. Met ballen op de lat en net voorlangs verloor fc Harlingen MO17-1 nipt met 3-4 van Zeerobben MO17-1.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen verliest met één doelpunt verschil van St. Dronrijp/Foarut VR1. Fc Harlingen kwam wel op een 0-1 voorsprong maar wist dit niet vast te houden en het duel eindigde in een 3-2 nederlaag voor fc Harlingen. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag. Dan spelen ze om 14.00 uur thuis tegen St. Annaparochie VR2.

 

Hulp!

Ben jij (of ken jij) een meisje die van voetbal houdt? Kom dan gerust langs bij fc Harlingen want de meidenteams kunnen wel wat hulp gebruiken! Voetbal voor meisjes is er bij fc Harlingen al vanaf 7 jaar en er mag altijd vrijblijvend en gratis meegetraind worden! Meer informatie is te vinden op de website van fc Harlingen; www.fc-harlingen.nl

 

Zaterdag weer volop jeugdvoetbal in verschillende leeftijdscategorieën. Mis het niet en kom ook gezellig langs. De koffie en de warme chocomel staan klaar!

 

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 3 - 2024

 

Programma zaterdag 27 januari

THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – AVC-Tzum. JO8-1

10.00 uur fc Harlingen MO13-1 – Engelbert MO13-1

10.00 uur fc Harlingen JO12-1 – LAC Frisia JO12-3

11.30 uur fc Harlingen MO13-2 – Leovardia MO13-1

11.30 uur fc Harlingen JO19-1 – St. Annaparochie JO19-1 (oefen)

13.00 uur fc Harlingen JO17-1 – St. Annaparochie JO17-1 (oefen)

14.00 uur fc Harlingen VR1 – St. Annaparochie VR2

 

UIT:

08.45 uur SC Berlikum MO11-1 – fc Harlingen MO11-1

08.45 uur SC Franeker JO9-4 – fc Harlingen JO9-1

10.30 uur Oosterlittens MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

12.30 uur LSC JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

 

Programma zondag 28 januari

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 – LSC 5

12.00 uur fc Harlingen 3 – Warga 3

 

UIT:

12.00 uur FC Burgum 1 – fc Harlingen 2

14.00 uur Trinitas 1 – fc Harlingen 1

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Eerste Filmfestival Harlingen daverend succes!

24-01-2024

HARLINGEN - De eerste editie van het Filmfestival Harlingen is afgelopen zondagavond in het Midlumerlaantheater, succesvol afgesloten met de film- en audioperformance 'Arctic Mirage'.

Razende Roeland raast met onzekerheid

24-01-2024

HARLINGEN - Donderdagavond op de vertrouwde tijd van 21.00 uur is het weer tijd voor je metal vitamine, bij Omroep Zilt en Shine Radio.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie-Events Visie-Events
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Copini Opticiëns Copini Opticiëns Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Visie-Events Visie-Events TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen