Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week week 15 - 2024

10-04-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Meisjes- en Vrouwen overzicht en Zinderende finales tijdens Schoolvoetbaltoernooi.

Fc Harlingen nieuws week week 15 - 2024 JO9-1 speelde uitstekend samen en wist met 8-5 te winnen van Mulier. Foto E.c.A

Jeugdoverzicht

Een weekend met zeer verrassende uitslagen bij de jeugdteams van fc Harlingen. Daar waar het bij de onderbouw winnend aan toe ging, moest de bovenbouw het ontgelden. Een klein overzichtje van wat de jeugdteams afgelopen weekend beleefd hebben. Voor specifieke details over de meisjeswedstrijden verwijzen we graag naar het meisjesoverzicht.

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9

De jongste groep die deelneemt aan competitie is de JO8-1. Zaterdag spelen ze om 9 uur een thuiswedstrijd tegen SC Bolsward JO8-3. JO9-1 neemt het diezelfde dag in een uitwedstrijd op tegen Zeerobben JO9-3 en de JO10 is per ingang van de nieuwe fase overgegaan naar een JO11-2. Zodoende is er bij de jongste groep weer meer ruimte om als nieuwe speler in te stromen.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Zoals hierboven al genoemd, de JO10-1 gaat nu verder als een JO11-2 en zij nemen het zaterdag in een uitwedstrijd op tegen LAC Frisia JO11-7. De jongens van JO11-1 pakten een verdienstelijke punt in de uitwedstrijd tegen SDS JO11-1. Het werd 2-2. De jongens van JO12-1 maakten een uitstekende start, thuis wisten ze met 6-2 te winnen van SC Bolsward JO12-2.

 

 

Fc Harlingen JO13-JO15

JO13-1 wist in de provincie Flevoland een punt te pakken. Tegen SJO Ens/Kraggenburg JO13-1 werd het 2-2. Koploper JO15-1 won de thuiswedstrijd tegen SC Franeker JO15-2 met 4-1.

 

 

Fc Harlingen JO17-JO19

In de strijd om de koppositie verliest JO17-2 met 2-0 van FVC JO17-1. JO19-1 gaat hard onderuit tegen koploper Buitenpost JO19-1. Het werd 1-8. Zaterdag reizen de mannen af naar Sneek voor de uitwedstrijd tegen VV Sneek Wit Zwart JO19-1. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

 

Programma

Zaterdag spelen de meeste teams hun competitiewedstrijden elders, waardoor het thuis bij fc Harlingen een stuk rustiger is. Maar laat dat je niet weerhouden: supporters zijn van harte welkom! Onze toegewijde vrijwilligers staan klaar om iedereen te ontvangen. Kijk voor het volledige programma op de Facebook- en Instagram-pagina's van fc Harlingen, evenals op de website www.fc-harlingen.nl.

 

Zaterdag 13 april, THUIS

09:00 uur fc Harlingen JO13-1 - Balk JO13-1

09:00 uur fc Harlingen JO8-1 - SC Bolsward JO8-3

10:00 uur fc Harlingen JO11-1J - SC Bolsward JO11-1

11:00 uur fc Harlingen MO17-1 - SC Franeker MO17-1

13:00 uur fc Harlingen JO17-2 - V&V'68 JO17-1

 

Meisjes- en Vrouwen overzicht

Met maar liefst 4 meisjesteams en een dames 11-tal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

 

Fc Harlingen MO11

De eerste wedstrijd van de meisjes van MO11-1 werd helaas verloren met 0-4. Aanstaande zaterdag staat een uitwedstrijd tegen Anjum MO11-1 op het programma.

 

Fc Harlingen MO13

Na een kleine uitglijder vorige week hebben de meisjes van MO13-1 zich weten te herpakken. De thuiswedstrijd tegen SJO Warga WWS MO13-1 wisten ze met 8-0 te winnen! Zaterdag reizen de koplopers af naar Marum alwaar ze het op gaan nemen tegen ST Marum/Westerkwartier MO13-1.

 

Afgelopen zaterdag wonnen deze toppers met 8-0 van SJO Warga! Foto: Samantha Kiewiet.

 

Na de winst van vorige week hebben de meisjes van MO13-2 de smaak te pakken. Tegen de nummer 2 MKV'29 MO13-2 speelden ze afgelopen zaterdag gelijk (2-2). Voor aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Dokkum MO13-1 op het programma.

 

Fc Harlingen MO17

Zaterdag komt koploper SC Franeker MO17-1 het opnemen tegen de MO17-1 van fc Harlingen. Deze wedstrijd begint om 11.00 uur bij fc Harlingen.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen reizen zaterdag af naar St. Annaparochie voor de uitwedstrijd tegen St. Annaparochie VR2. Deze wedstrijd begint om 11.30 uur.

 

Zinderende finales tijdens Schoolvoetbaltoernooi fc Harlingen

Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden vond woensdagmiddag het eerste deel van het jaarlijkse KNVB-schoolvoetbaltoernooi plaats bij fc Harlingen. Een evenement waarin de scholen uit de gemeente Harlingen strijden om het kampioenschap van Harlingen. Daarnaast zal het winnende team afgevaardigd worden naar de regionale kampioenschappen in mei.

 

 

De Prins Johan Frisoschool domineerde bij de meisjes.

 

Op initiatief van Team FRL Harlingen en Stichting Sportakkoord werden alle basisscholen van Harlingen aangeschreven voor deelname aan het schoolvoetbaltoernooi. De organisatie echter lag geheel in handen van fc Harlingen met medewerking van Zeerobben. Vanwege de grote belangstelling werd het toernooi over twee dagen verdeeld. Op de eerste dag streden de groepen 7 en 8 om de overwinning. Het schema van het toernooi verliep vlekkeloos en tegen 18:00 uur werden de winnaars bekendgemaakt. Na twee spannende finales, waarbij de meisjes van IKC Prins Johan Friso het opnamen tegen de meisjes van Het Noorderlicht en de jongens van IKC ‘t Wad tegenover de jongens van de IKC Sint Michaël stonden, kon toernooileider Dirk Hiemstra de kampioenen bekendmaken. De IKC Prins Johan Friso domineerde bij de meisjes, terwijl IKC ‘t Wad zegevierde bij de jongens. Volgende week woensdagmiddag 17 april zullen de groepen 5 en 6 deelnemen aan het toernooi, wederom met aftrap om 13:00 uur bij fc Harlingen.

 

Het Wad zegevierde bij de jongens.

 

Dankwoord

Fc Harlingen bedankt Jumbo Olaf Hermus voor het gesponsorde fruit en Zeerobben voor het uitlenen van twee goals. Een speciale dank gaat uit naar de kantinemedewerkers Patricia Teerling, Janet Smale, Karin Hoppinga en Pia Boomstra, evenals naar Sam Schoot voor het verzorgen van het fruit en de ranja. De organisatoren Dirk Hiemstra, Audrey Hiemstra en Remko Zandberg hadden het deze middag samen met de spelbegeleiders Remko Zandberg, Hessel Faber, Adam Faggouss, Niels Attema, Nick Teerling, Daan Mulder, Jort Scheffer, Renzo Poortman, Damian Ligthart en Tom Posthumus uitstekend onder controle. Dankzij hun inzet en toewijding werd het voor velen een onvergetelijke dag!

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Uitnodiging - Fries Fondsen Forum 2024

10-04-2024

HARLINGEN - Ook dit jaar slaan Stipe van Keunstwurk en Doarpswurk de handen ineen, meld je hier aan voor het Fries Fondsen Forum 2024!

Aanmelding van start voor jubileumeditie 75 jaar Lanenkaatsen (10-15-juni)

10-04-2024

HARLINGEN - In het afgelopen jaar hebben we al regelmatig stil gestaan bij het bijzondere jubileum dat het Lanenkaatsen in 2024 viert.

Razende Roeland raast ook een stukje over de grens!

10-04-2024

HARLINGEN - Donderdagavond op de vertrouwde tijd van 21.00 uur is het weer tijd voor je metal vitamine, bij Omroep Zilt en Shine Radio.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Milûk Milûk Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Visie-Events Visie-Events Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Milûk Milûk BENG Evenementen BENG Evenementen CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Milûk Milûk Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Milûk Milûk