Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!

Fc Harlingen nieuws week 24 - 2024

14-06-2024

HARLINGEN - Met: Jeugdteams sluiten seizoen gezamenlijk af en Introductie van de Nieuwe Hoofdtrainer: Erik Katje.

Fc Harlingen nieuws week 24 - 2024 Na de laatste wedstrijd van fc Harlingen JO8-1 werd er gezamenlijk patat gegeten!

Zomerstop bij fc Harlingen: Jeugdteams sluiten seizoen gezamenlijk af

Met de zomerstop in aantocht bereiden de jeugdteams van fc Harlingen zich voor op een gezamenlijke afsluiting van het seizoen. Elk team viert dit op zijn eigen manier: het ene team organiseert een gezellige barbecue, een ander neemt deel aan een toernooi, terwijl sommige teams kiezen voor een ouder-kind wedstrijd. Ongeacht de vorm van de afsluiting, de jeugd heeft de competitie succesvol afgerond en kijkt reikhalzend uit naar het familieweekend op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni.

 

De jeugdcommissie van fc Harlingen zet momenteel de laatste puntjes op de 'i' voor de teamindeling van het nieuwe seizoen. Uiteraard kijkt de commissie ook alvast vooruit en treffen ze de nodige voorbereidingen. Het bouwen aan de toekomst van fc Harlingen staat immers nooit stil en gaat zelfs tijdens de zomerstop gewoon door.

 

Toch is een welverdiende rustperiode op zijn plaats. De spelers, leiders, trainers, commissieleden en alle andere hardwerkende vrijwilligers hebben dit dubbel en dwars verdiend na een jaar vol inzet en passie voor de club.

 

Fc Harlingen wenst iedereen een fijne zomerstop en kijkt uit naar een nieuw seizoen vol sportieve hoogtepunten en plezier.

 

Fc Harlingen bereidt zich voor op een nieuw seizoen met nieuwe hoofdtrainer

Om een duidelijk beeld te geven van wat fc Harlingen aan spelers te bieden heeft, zal in augustus gestart worden met een groep van ongeveer 30 man. Deze groep bestaat uit de huidige selectie, aangevuld met spelers uit het tweede elftal en talentvolle spelers die vanuit de JO19-1 doorstromen naar de senioren. Gedurende de voorbereiding, die ongeveer zes weken zal duren, zal dit aantal uiteindelijk worden teruggebracht naar een man of 20.

 

Introductie van de Nieuwe Hoofdtrainer: Erik Katje

De komst van de nieuwe hoofdtrainer, Erik Katje, markeert een nieuw tijdperk voor fc Harlingen. Erik Katje, 50 jaar en geboren in Leeuwarden, heeft een rijke voetbalgeschiedenis en trainerservaring waarvan de laatste negen seizoenen bij vv Dronrijp. Eind mei maakte hij kennis met de grote groep spelers en deelde hij zijn visie en werkwijze.

 

Visie en Werkwijze van Erik Katje

Erik Katje is vastberaden om een winnend team te smeden. Hij staat bekend om zijn focus op balvaardigheid en zijn overtuiging dat het niet alleen de beste voetballers zijn die een team succesvol maken, maar de beste spelers die samen de sterkste ploeg vormen. Katje benadrukt het belang van prestaties gecombineerd met plezier: "Presteren met een stukje plezier," zoals hij het zelf omschrijft.

 

Foto: Dorus Breidenbach.

 

Hij is er sterk van overtuigd dat hard werken loont en verwacht maximale inzet van zijn spelers. "Ik kan slecht tegen mijn verlies. Mooi voetbal spelen wil ik het liefst, maar alleen als we winnen. En als het niet mooi kan, dan moet het maar spuuglelijk, maar ik wil punten pakken en verder bouwen."

 

Katje heeft een oog voor talent en gelooft dat er onontdekte juweeltjes tussen de spelers kunnen zitten. Hij is van plan om te beginnen met een grote selectie zodat hij alle spelers goed kan leren kennen. "Je weet nooit wat voor ongevonden juweeltjes er nog tussen zitten. Ik moet jullie gaan ervaren als spelers, over de langere termijn wordt duidelijk wat voor vlees er in de kuip zit."

 

Verwachtingen en Toekomstperspectief

Met deze aanpak hoopt Katje niet alleen de prestaties van het team te verbeteren, maar ook de individuele ontwikkelingen van de spelers te bevorderen. "Arbeid en inzet loont. Knalhard werken, daar hou ik van! Positief kritisch maar wel kritisch."

fc Harlingen kijkt met veel enthousiasme uit naar de samenwerking met Erik Katje en de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club is ervan overtuigd dat met zijn leiderschap en visie, het team klaar is om nieuwe hoogtes te bereiken en te bouwen aan een nog succesvollere toekomst.

 

Met deze nieuwe start en de begeleiding van Erik Katje, hoopt fc Harlingen dat het komende seizoen vol overwinningen en groeimomenten zal zijn. De voorbereiding begint in augustus. Wordt vervolgd...

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Onderzoek naar nieuwe buitenzwemfaciliteit in Harlingen gestart

14-06-2024

HARLINGEN - De gemeente Harlingen heeft de eerste stappen gezet richting de realisatie van een binnendijkse buitenzwemfaciliteit.

Visserijdagennieuws

14-06-2024

HARLINGEN - Met: Koren en nieuw talent gezocht voor Harlinger feestavond, Beleef de musical met het Douaneorkest en Klompzeilen, jij doet toch ook mee?

Harlinger Straatfestival: een middag vol cultuur en creativiteit!

14-06-2024

HARLINGEN - Het stadshart van Harlingen wordt op zaterdag 15 juni omgetoverd tot een levendig podium voor het jaarlijkse Straatfestival.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Milûk Milûk Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Firma Sijtsma Firma Sijtsma Karsten Wonen Karsten Wonen Milûk Milûk Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Milûk Milûk IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie-Events Visie-Events
Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Firma Sijtsma Firma Sijtsma Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Milûk Milûk IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Firma Sijtsma Firma Sijtsma Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Milûk Milûk Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis