Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 19 - 2024

08-05-2024

HARLINGEN - Al het nieuws van Fc Harlingen op één pagina.

Fc Harlingen nieuws week 19 - 2024 Trainer Kerst Heida tijdens de training in “duel” met JO8 speler Vic van Hurck.

Jeugdoverzicht

Dit keer geen overzichtje van wat de jeugdteams van fc Harlingen beleefd hebben maar een kleine sneakpeek naar wat er komen gaat. Het is nog meivakantie maar de laatste periode tot de zomerstop staat op het punt van beginnen. Een laatste fase waarin voor de vele teams nog alles mogelijk is en waarin nog veel te behalen valt.

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9

Hier geen uitslagen en standen maar nog wel een paar spannende wedstrijden te gaan. JO8 heeft nog een weekje extra vrij voordat zij de competitie hervatten. JO9 reist zaterdag af naar Franeker om het op te gaan nemen tegen de JO9-4.

 

 

Fc Harlingen JO11-JO12

De jongens van JO11-1 staan op een keurige derde plaats in de eerste klasse. Dit weekend spelen ze nog niet maar het weekend daarop staat de stadsderby tegen Zeerobben JO11-1 op het programma. Wat voorheen de JO10-1 was, is na de voorjaarsvakantie overgegaan naar een JO11-2. De spelertjes hadden meer uitdaging nodig en dit werd opgemerkt door de jeugdcommissie. Met louter Leeuwarder clubs spelen zij in een kleine competitie met in totaal vier clubs. De JO12-1 heeft nog twee wedstrijden te gaan en omdat het onderling zo dicht op elkaar zit kan het nog alle kanten op.

 

Fc Harlingen JO13-JO15

Met tegenstanders in o.a. Flevoland en de Noordoostpolder maken de jongens van JO13-1 behoorlijk wat kilometers. Nog drie wedstrijden te gaan waarbij ze de middenmoot misschien in kunnen ruilen voor een plaatsje bovenin de ranglijst. Wie al wekenlang bovenaan staan zijn de jongens van JO15-1. Met nog twee thuis- en één uitwedstrijd voor de boeg wordt het een spannende ontknoping want ook hier zijn de verschillen minimaal.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

De JO17-1 kent een zwaar seizoen waarin de vele blessures hun parten speelt. Desondanks blijven ze voor elke wedstrijd strijden. De jongens van JO17-2 bezetten plek vijf en hebben nog aardig wat wedstrijden voor de boeg. En dan de JO19-1, dit seizoen uitkomend in de Hoofdklasse! Zij hebben alleen nog de uitwedstrijd tegen Workum JO19-1 op het programma staan. Daar waar Workum speelt om het kampioenschap wil fc Harlingen JO19-1 deze competitie met winst afsluiten.

 

Meedoen!

Lees je dit en denk je, ik wil ook heel graag voetballen? Alleen of samen met een vriendje/vriendinnetje? Twijfel dan niet en kom gewoon langs. En het maakt niet uit hoe goed je bent of hoeveel ervaring je hebt, iedereen van 7 tot en met 17 jaar is meer dan welkom! Juist deze laatste fase is de perfecte kans om vrijblijvend te komen proberen en lekker mee te doen. Fc Harlingen wil iedereen de kans geven om mee te trainen en het plezier van het voetballen te laten ervaren, dus kom langs en doe mee! Meer info over bijv. de trainingsdagen vind je op onze website https://www.fc-harlingen.nl/teams/ of neem contact op met Dirk Hiemstra.

 

 Jolijn Hamersma (MO11-1) was zaterdag Pupil van de Week en ging met haar
favoriete speelster Roliene van Eijck op de foto.

 

Meisjesoverzicht

Het einde van het seizoen nadert, en de spanning stijgt voor de vele meisjesteams van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11

Zaterdag speelde fc Harlingen VR 1 een thuiswedstrijd tegen AVC VR1 en Pupil van de Week Jolijn Hamersma (MO11-1) mocht van dichtbij meemaken hoe de Vrouwen zich voorbereiden op de wedstrijd. Na een goede lunch - met vers fruit aangeboden door PLUS Lunenborg - werd de opstelling doorgenomen. Jolijn draaide met de warming up mee en even later verscheen ze met de speelsters op de middenstip. Na de toss slalomde Jolijn door de verdediging van AVC heen en wist te scoren. Bedankt dat je er was Jolijn en nog heel veel succes in de MO11!

 

De meiden van MO11-1 hebben hun harde werk beloond zien worden in de laatste uitwedstrijd tegen FC Grootegast MO11-1, waar ze eindelijk de drie punten binnenhaalden. Met nog twee wedstrijden te gaan, waarvan de eerste aanstaande zaterdag om 11.00 uur tegen Stiens MO11-1 is, zijn ze vastberaden om hun ‘winning mood’ vast te houden. 

 

Fc Harlingen MO13

In de eerste klasse staat MO13-1 stevig op de eerste plaats, met een voorsprong van 4 punten op hun directe concurrenten: SVO VIVA'23 MO13-1, VEV'67 MO13-1 en Engelbert MO13-1. En toevallig genoeg staan deze teams ook nog op hun programma. Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen VEV'67 MO13-1. fc Harlingen MO13-2 laat zien dat ze niet onderschat mogen worden. Met nog 5 wedstrijden te gaan, blijft het spannend welke kant het op zal gaan voor dit team. 

 

Fc Harlingen MO17

Op zoek naar hun eerste punten van het seizoen, staat MO17-1 klaar om het zaterdag op te nemen tegen Zeerobben MO17-1. Hoewel beide teams onderaan de ranglijst staan, beloven eerdere uitslagen een gelijkwaardige strijd.

 

Programma

Op 22 én 29 mei zijn er de meetraindagen voor meisjes van 7 t/m 17 jaar; opgave kan via de mail: jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl of neem contact op met coördinator dames/meisjes afdeling: Ingrid Hoekstra. Hou de Facebook- en Instagram-pagina's van fc Harlingen goed in de gaten, zo mis je nooit een wedstrijd!

 

Zaterdag 11 mei, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen MO13-1 - VEV'67 MO13-1

11.00 uur fc Harlingen MO13-2 – Marrum MO13-1

11.00 uur fc Harlingen MO11-1 – S.C. Stiens MO11-1

 

Matig optreden fc Harlingen Vrouwen 1

Met een ietwat gehavend team waarin enkele vaste basisspeelsters ontbraken nam fc Harlingen VR1 het in een thuiswedstrijd op tegen AVC VR1. Het werd een wedstrijd waarin alles leek mis te gaan en bij rust zocht het team de kleedkamer op met een ontmoedigende 0-4 achterstand. Hoewel Meike Homminga erin slaagde de stand tot 1-4 te reduceren, werden de vrouwen vervolgens volledig overklast door AVC, met een eindstand van 1-10.

 

Fc Harlingen VR1 strijdbaar ten onder.

 

Met nog twee uitwedstrijden en één thuiswedstrijd te gaan, rest fc Harlingen Vrouwen de mogelijkheid om punten te behalen. Maar daarvoor moeten ze alles op alles zetten. Aanstaande zaterdag staat de eerste uitdaging op het programma, een confrontatie in Leeuwarden tegen Leovardia VR1.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

HT-Roeirace met 140 sloepen van start

08-05-2024

HARLINGEN - Roeien van Harlingen naar Terschelling, vrijdag 10 mei is het weer zover: de 48e editie van de HT Roeirace.

“Bij ons ben je geen rekeningnummer, maar gewoon Esther”

08-05-2024

HARLINGEN - Als zelfstandig adviseur van RegioBank staan de medewerkers van Van Campen & Dijkstra Harlingen elke dag klaar om mensen te helpen met hun financiën.

Boeklancering: "Drukkers aan Zee" door Henry Drost

08-05-2024

HARLINGEN - Henry Drost kondigt met trots de publicatie aan van zijn nieuwste werk, "Drukkers aan Zee".

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Milûk Milûk Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Firma Sijtsma Firma Sijtsma Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie-Events Visie-Events
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Visie-Events Visie-Events Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Firma Sijtsma Firma Sijtsma Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Milûk Milûk Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Visie-Events Visie-Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Firma Sijtsma Firma Sijtsma Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok CZVideoful CZVideoful
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie-Events Visie-Events Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Milûk Milûk Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Milûk Milûk TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda