Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

D&G airco Service squash competitie

09-03-2022

HARLINGEN - Er werd weer fanatiek gespeeld in de D&G airco Service squash competitie.

Erik Menks – Sjors Wierstra

In de eerste game was er een licht voordeel voor Erik en hij pakte dan na vele mooie rally’s de game met 11-6. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk en beiden waren in staat om de game te pakken. Maar ook nu sloot Erik de game winnend af met 11-8. In de derde game ging Sjors helemaal los en moest er voor ieder punt op het scherpst van de snede gestreden worden. Sjors won de game met 11-6. En dan nog een game en het staat weer gelijk. Maar Erik hield het hoofd koel en won met 11-3 en in sets met 3-1.

 

Johan Kwast – Andre Visser

Johan is momenteel in topvorm en dat kun je ook goed zien aan zijn spel hij kan de druk goed opbouwen en vasthouden. En hij won de game met 11-4. Ook in tweede game hield Johan de touwtjes strak in handen en won hij de game met 11-1. En ook in de derde game gaf Johan het spel niet meer uit handen en won de game met 11-1 en in sets 3-0.

 

Johan Kwast – Simon Bambach

Deze partij beloofde weer wat meer vuurwerk en dat zagen dan ook direct in de eerste rally die lang beide kanten op konden gaan. De eerste game was voor Johan met 11-7. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en waren ze aan elkaar gewaagd. Maar ook nu was het Johan die de game met klein verschil wist te winnen 11-9. In de derde game bleef er volop strijdt maar Simon maakte toch wat meer fouten en daar profiteerde Johan goed van hij won ook de laatste game met 11-6 en in sets met 3-0

 

Johan Kwast – Sjors Wierstra

Het lijkt wel of alleen Johan en Sjors spelen en de anderen op vakantie zijn. Johan en Sjors hadden er echter wel zin en gaan altijd tot het gaatje. Ook in dit geval zagen we dat weer helemaal terug in het spel kon lang beide kanten op en we zagen dan ook spetterende rally. Waar ook om en om van elkaar werd gewonnen. De eerste game was voor Sjors met 14-12. In de tweede game ging Johan weer voor de winst en won met 11-7. Ook in de derde game wist hij dat voordeel vast te houden en pakte ook die game mooie rally’s en hij won met 11-7. Sjors zag de bui al hangen en ging er vol tegenaan en wist de druk goed op te bouwen. Hij pakte de game met 11-5. En dan staat het weer gelijk en is het toch weer een van de vele vijf setters. Ook nu was er weer volop strijd echter kwam Johan als winnaar uit de strijd met 11-4 en in sets met 3-2.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gerrit Jan de Vries: Harlingen blijft goed, wordt beter

09-03-2022

HARLINGEN - Ik ben sinds 2010 raadslid in Harlingen namens de VVD, en sinds 2014 fractievoorzitter.

Razende Roeland raast weer eens op volle toeren

09-03-2022

HARLINGEN - Het is weer tijd voor een donderdagavond met metal vitamine bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

PvdA Harlingen: Wijkschouw Trebolbuurt 7 maart

09-03-2022

HARLINGEN - Maandag was er weer een wijkschouw, deze keer in de Trebolbuurt.

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen