TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

D&G airco service squash competitie

23-11-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Martin v.d. Ploeg

Simon en Martin staan altijd garant voor een spannende partij squash. Beiden spelen al een flink aantal jaren en kunnen dan ook putten uit en heel arsenaal aan spel situaties. Het was Martin die de eerste game op zijn naam wist te zetten hij won met 11-9. In de tweede game nam Simon de regie in handen en trok de game naar zich toe en hij won met 11-2. In de derde game kon Martin ook weer wat meer scoren en was weer hersteld van de heftige eerste game. Simon bleef het spel echter goed dirigeren en won ook de derde game met 11-5. In de vierde game ging het dan redelijk gelijk op en wisten beiden de sterke punten van hun spel goed te spelen. Na vele spannende rally’s wist ook Simon nu weer de game te pakken met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook zeker Martin kwam ook in de laatste game weer in zijn spel maar net te laat om nog anders te beslissen.

 

Joost Poutsma – Peter Borgmann

In de eerste game ging het nagenoeg gelijk op en wist Peter heel mooi het voordeel te pakken in bepaalde spel situaties. Joost wist de game te pakken met 11-8. In de tweede game schakelde Joost naar een hogere versnelling met super strakke ballen die hij snoeihard wist weg te leggen. Nu had Peter er even geen grip op en pakte Joost de game met 11-3. In de derde game kwamen de punten ook weer bij Peter terecht echter Joost bleef het spel goed controleren en won met 11-6 en in sets met 3-0. Maar zeker Peter weet met de nodige handigheid de punten te pakken.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

In de eerste game moest zeker Bas even wennen aan Erik zijn spel en zij verrassende retour ballen. Die vaak snoeihard achterin worden gespeeld en moet je er achteraan. Erik won de game met 11-3. In de tweede game kon ook Bas goed mee komen en zijn favoriete spel spelen. Bas wist dan ook verrassend te scoren en liep dan ook goed mee. Ook nu was het weer Erik die de game pakte met 11-7. In de derde game liep Bas al snel uit met 4-0 en dan denk vasthouden dit spel en scoren. Maar Erik laat zich niet zomaar verrassen en wist het spel weer langzaam naar zich toe te trekken. Met een bal wist Erik zelfs Bas zijn racket uit zijn hand te spelen. Gelukkig was dit punt voor Bas. Maar de winst ging ook nu weer naar Erik met 11-6 en in sets met 3-0. Maar ook voor Bas een mooie partij waarbij hij in de tweede game zeker goed in zijn spel kwam en verrassend wist te scoren.

 

Joost Poutsma – Michel v.d. Ploeg

Joost en Michel kunnen elkaar het vuur aan de schenen leggen en dan zie je ook een mooie partij squash. Michel nam het initiatief en ging langzaam maar zeker een kleine voorsprong opbouwen. Om ieder punt werd fel gestreden geen enkele korte rally zat er tussen. Michel won de eerste game met 11-5. In de tweede game werden de rally’s alleen maar langer en heftiger. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken, maar nu was het Joost die de game na vele spannende rally’s op zijn naam wist te zetten met 11-9. Ook in de derde game bleef het een mooi gelijk opgaande partij en zagen flitsende rally’s en veel variatie. Ook nu was het weer Joost die de game net wist te pakken met 11-9. In de vierde game leek het even dat Joost voor de game winst ging hij liep uit tot 4-0. En ging Joost voor de afsluiter echter Michel had zich weer op de gelijkmaker gericht. Michel kwam ook weer helemaal in zijn spel en pakte ook weer de punten. Het werd weer een zeer felle strijd waarin de rally’s alleen maar langer leken te worden. Nu was het weer Michel die de game wist te pakken met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. In de laatste game vlogen de vonken er helemaal vanaf en werd alles in de strijd gegooid en ook nu kon het weer alle kanten op. Maar na vele spetterende rally’s was het Joost die de game kon pakken met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Michel een prachtige partij die gezien de set standen ook zeker zomaar anders kon lopen en wie weet in de herkansing hoe het dan loopt.

 

Maurice Chevallier – Menno Mensonides

In de eerste game wisten beiden goed te scoren en zagen we een mooi gelijk opgaande strijd. Het was Maurice die het voordeel aan zijn kant wist te houden en won met 11-6. In de tweede game ging er veel mis met Menno zijn spel en dan speel je vaak tegen jezelf. Maurice won de game met 11-3. In de derde game kwam ook Menno weer goed in zijn spel en zagen we weer gelijk opgaande rally’s. Maar ook nu was het Maurice die na vele enerverende rally’s de game wist te pakken met 11-8 en in sets met 3-0

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pietentraining bij fc Harlingen

23-11-2017

HARLINGEN - Een speciale training bij fc Harlingen deze week.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 'Samen succesvol verder'

23-11-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 28 november a.s. organiseren de besturen van de Harlinger Ondernemers Vereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland afd. Harlingen en het Ondernemersfonds Harlingen Promotion een speciale Algemene Leden Vergadering met als titel: 'Samen succesvol verder'.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017.

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen
De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant