Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

3 tips om jouw huis op te laten vallen in de straat

26-07-2022

HARLINGEN - Our house, in the middle of our street’.

Een bekend nummer dat na het lezen van dit artikel waarschijnlijk niet meer uit je hoofd gaat vandaag. Maar deze band heeft hier terecht een pakkend nummer aan gewijd. Want jouw huis is ook de mooiste en fijnste plek van de straat natuurlijk. Alleen hoe zorg je er nu voor dat jouw huis in het midden van de straat een beetje opvalt? Met deze tips kun je jouw huis meer laten opvallen, zodat het een echte blikvanger is in de straat!

 

Investeer in een mooie voordeur

Hoe vaak komt het voor dat je je voordeur vervangt? Het uitzoeken van een nieuwe voordeur is vaak geen prioriteit, maar dat zou het wel moeten zijn. Het is immers het visitekaartje van je huis. Het eerste wat je ziet en waar je jouw huis mee binnentreedt. Hier mag dus best wat tijd een aandacht aan worden besteed. Kies voor een mooie houten voordeur, met of zonder raam erin én mooie deurklink.

 

Ook zou je je voordeur in een in een felle kleur kunnen schilderen. Dit maakt je huis meteen aantrekkelijker en meer uitnodigend. Houd hierbij wel rekening met de regels en restricties. In sommige gemeentes is het namelijk niet toegestaan om je huis of deur een felle kleur te geven helaas.

 

Kies de leukste brievenbus uit

Neem de kleinste details mee in het opleuken van de voorkant van je huis. Denk hierbij ook aan je brievenbus. Investeer in een leuke opvallende decoratieve brievenbus en tover een glimlach op het gezicht van de postbode, als hij of zij de post komt bezorgen. Er zijn ontzettend veel leuke ontwerpen te vinden. Dus met een beetje onderzoek vind jij er zeker eentje die bij je past.

 

Tuinieren in de voortuin

Steek die handen met groene vingers eens uit de mouwen en ga aan de slag in de voortuin. Verzorgde tuinen en nette looppaden maken je huis uitnodigend en zorgen voor een mooi aanzicht van je huis. Ook een fijne bijkomstigheid, dat iedereen gewoon via de voorkant naar binnen kan, in plaats van altijd achterom. Door het drukke in -en uitloop verkeer moet je anders binnen no-time je schuifpui vervangen.

 

Ook kleinere aanpassingen, zoals leuke verlichting in de voortuin en bij de voordeur of bijvoorbeeld een decoratieve krans aan de deur, kunnen je huis een uitnodigende uitstraling geven zodat deze opvalt in de straat.

 

Wat je ook doet, zorg er altijd voor dat je je persoonlijke stijl weerspiegelt. Je huis is tenslotte een verlengstuk van wie je bent, dus zorg dat dat ook te zien is als je door de straat loopt.

 

Meer nieuws

PlukGeluk Arum voor Bonaire

26-07-2022

HARLINGEN - Wat heeft PlukGeluk Arum nu met Bonaire te maken.

Ubbo’s droom

26-07-2022

HARLINGEN – Horeca Kaatsen op de Voorstraat.

Copini 60+ veldkaatspartij 2022 spannend tot de laatste ronde

26-07-2022

HARLINGEN - Zaterdag 23 juli 2022, vond de jaarlijkse Copini 60+ harde bal veldkaatswedstrijd plaats bij KV Eendracht.

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen
Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje