Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De uitstraling van je tuin veranderen?

26-07-2022

HARLINGEN - Denk aan deze mogelijkheden!

Een woning met een tuin is iets dat veel mensen ambiëren. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om in je eigen leefomgeving van de buitenlucht en de natuur te genieten. Een tuin is dan ook een waardevolle toevoeging op een woning, mits je natuurlijk tevreden bent over de inrichting van jouw tuin. Dit laatste is iets waar veel mensen helaas nog wel eens tegenaan lopen. Ben jij nu momenteel niet helemaal tevreden over jouw tuin en zoek je naar mogelijkheden om de uitstraling van je tuin te veranderen? Lees dan snel verder. In deze blog geven we je namelijk enkele unieke tips die de uitstraling van je tuin volledig kunnen veranderen!

 

Functionele versiering

Een nadeel van veel versiering is dat het niet echt functioneel is. Een nadeel van functionele attributen daarentegen is dat ze niet per se een versierend effect op de tuin hebben. Toch zijn er producten die hierin een perfecte middenweg vormen. Denk hierbij aan een kunststof regenton. Doordat deze producten van kunststof gemaakt zijn, zijn ze vaak naar wens aan te passen bij de rest van het tuin interieur. Hiermee kun je dus niet alleen de regen opvangen, maar heb je ook nog eens een mooi stuk extra interieur in jouw tuin staan. Ditzelfde geldt overigens voor een voerton wanneer je veel huisdieren hebt. Let er bij het voerton kopen dan ook op dat de kleuren goed matchen met de rest van jouw tuin! Een ander mooi voorbeeld van een functionele versiering zijn buitenlampen. Deze kunnen ergens in de tuin geplaatst worden en zorgen niet alleen voor verlichting, maar hebben ook nog eens een leuke uitstraling van zichzelf!

 

Nieuwe schutting

Een schutting is vaak een onderdeel van een tuin dat veel te lang blijft staan. Dit komt met name omdat het ontzettend veel werk is om een schutting te vervangen. Toch is het zeker iets dat we mensen kunnen aanraden die de uitstraling van de tuin te veranderen. De schutting omringt namelijk de volledige tuin. Dit zorgt er dan ook voor dat de volledige tuin een nieuwe uitstraling krijgt als er een nieuwe schutting geplaatst wordt. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten informeren over een nieuwe schutting. Doordat deze ingreep zo ingrijpend is, kan deze ook nog wel eens als te heftig worden ervaren. Het weer verwijderen en terugbrengen van een schutting is meestal niet heel makkelijk, dus het moet een beslissing zijn waar je volledig achter staat.

Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Kinderactiviteiten in de bibliotheek deze zomer

25-07-2022

HARLINGEN - Er is deze zomer voor kinderen van alles te doen in de bibliotheek!

Steunpunt jonge mantelzorgers 1 van 3 goede doelen van Pluk Geluk ARUM

25-07-2022

HARLINGEN - In de voorgaande weken werd al verteld over de Pluk Geluk-tuin in Arum, de opening op 9 juli 2022 en start met een veiling voor kinderhuis Nikki`s Place in Chiang Mai (Thailand) die 10.500 euro opleverde.

Henk Schreuder winnaar Jonge - Duivenvlucht op Boxmeer

25-07-2022

HARLINGEN - Dit weekend mochten voor het eerst gevlogen worden met de duiven die in het verboden gebied 10 km rond om de boerderij met kippen ziekte gehouden werden dit betreft de duiven van leden uit Harlingen Franeker en Minnertsga.

Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wellheat Shop Wellheat Shop Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas