Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 50 - 2023

23-12-2023

HARLINGEN - Met deze week: Waddenrobkes de zaal in, Jeugdjournaal met 2 kampioenen, de Meiden.

Zeerobben nieuws week 50 - 2023 JO9-3 in actie tegen Berlikum. Foto Wies Procee.

Waddenrobkes de zaal in

Het seizoen buiten zit erop voor de Waddenrobkes. Zij hebben de laatste trainingen afgewerkt en genieten inmiddels van de winterstop. Maar de winterstop duurt niet lang voor deze jongste groep. Op woensdag 10 januari a.s. beginnen ze alweer met de trainingen in de Waddenhal. Ook vorig jaar was dat een enorm succes en vonden de kinderen het geweldig. Daarom beginnen de Waddenrobkes nu iets eerder. Woensdagmiddag 10 januari om 17.00 de eerste training dus. De trainers Stephanie, Meike, Lanvin, Lucas en Jimte zullen wekelijks weer voor leuke voetbalspelletjes zorgen. Kinderen die ook willen meedoen kunnen informeren bij de vereniging of zich melden op 10 januari a.s. in de Waddenhal.

 

Foto: Frans Bode

 

 

Jeugdjournaal

En toen waren daar alweer de laatste wedstrijden in 2023. De winterstop is begonnen. De 2e fase zit er voor nagenoeg alle teams op. Nu eerst even rust en dan beginnen de pupillen op 20 januari a.s. alweer met de 3e fase. Maar afgelopen zaterdag viel er nog genoeg te beleven op het Oostersportpark.

 

JO19-1

JO19-1 genoot van de vrije zaterdag. Zij hadden een week eerder de 2e fase al afgesloten met een kampioenschap en maken zich o voor de divisie.

 

JO17

Ook JO17-1 was al klaar. Zij sloten de competitie af met een keurige 5e plaats. JO17-2 moest het opnemen tegen kampioen SJO Oudega/HJSC/Heeg. De kampioen won met 0-4. JO17-2 heeft het keurig gedaan met een 5e plaats. 

 

JO17-3 kampioen

In de 1e fase lieten de mannen van JO17-3 al van zich spreken door op een keurige 3e plaats te eindigen in een pittige competitie. Dat smaakte naar meer en trainer/leider Geoffrey Schippers gooide er nog een schepje bovenop. De jongens gingen daarin mee en speelden een ijzersterke 2e fase. Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd gespeeld uit tegen Akkrum. Die werd met maar liefst 10-0 gewonnen.   En met dit resultaat eindigde JO17-3 met 16 punten uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van +16 op de 1e plaats en werd het kampioenschap eerst in de Robbenplaat en ’s avonds nog een keer in de pizzeria gevierd. Een prachtige afsluiting van de 1e seizoenshelft. Op naar de 3e fase!

 

 

JO14

JO14-1 heeft de 2e fase afgesloten met een 4-6 overwinning op Friesland. Ze eindigen op een 4e plaats. En wederom winst was er voor JO14-2. Dit keer moest Bolsward eraan geloven en werd met 3-0 naar huis gestuurd. Uiteindelijk eindigen de mannen van JO14-2 op een gedeelde 2e plaats en dat is in een klasse met nagenoeg alleen JO14-1 teams een knappe prestatie.

 

JO13

JO13-1 kwam niet meer in actie, Zij maken zich op voor de bekerwedstrijd tegen Akkrum op 20 januari a.s. Er was nog een mooi puntje voor JO13-2 dat thuis tegen Scharnegoutum met 4-4 gelijk speelde.

 

JO12

JO12-1 verloor haar laatste wedstrijd in 2023 met 1-4 van SDS. JO12-2 won haar laatste wedstrijd met 4-0 van NOK en eindigt op een keurige 2e plaats. .

 

JO11

Een week geleden kon het kampioenschap nog niet gevierd worden vanwege de nederlaag tegen Bolsward maar afgelopen zaterdag in de herkansing lukte het gelukkig wel. De uitwedstrijd tegen GAVC werd met maar liefst 8-0 gewonnen en daardoor was het kampioenschap alsnog een feit. Met 16 punten uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van +18 is het team onbereikbaar voor alle andere teams. Snel naar de Robbenplaat dus om het kampioenschap te vieren met een aandenken, patat en fris en natuurlijk de schaal. Daarna nog even een stralende foto voor in de geschiedenisboeken. Het was ook een goede dag voor JO11-2 dat met 3-0 won van SJO Arum/Stormvogels. JO11-3 verloor haar laatste wedstrijd met 11-0 van kampioen Oosterlittens maar is mooi in de middenmoot geëindigd.

 

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie worden geen uitslagen en standen gepubliceerd. Dit is volgens de KNVB in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen. Zeerobben hoopt na de winterstop met 10 teams mee te doen bij deze categorie.

 

Vandaag

Voor vandaag geen programma meer. Pas in 2024 zullen de eerste jeugdwedstrijden weer gespeeld worden. Dan is de vereniging ook weer terug met het jeugdjournaal. We zien u dan weer graag terug langs de lijn. De jeugdafdeling wens een ieder fijne feestdagen en een sportief en gezond 2024 toe.

 

De meiden van Zeerobben

Het heeft de vrouwen de afgelopen weken niet meegezeten. Op 11 november werd de laatste competitiewedstrijd gespeeld tegen De Blesse. Daarna werden alle wedstrijden afgelast. Er werd wel getraind en afgesloten met een gezellige spelletjesmiddag/avond/nacht… Het is het winterstop voor de vrouwen die met een 2e plaats de winterstop ingaan. Heerenveense Boys gaat aan de leiding met 1 punt meer en een wedstrijd meer gespeeld.

 

De laatste wedstrijd van MO17-1 thuis tegen Workum ging helaas met 2-0 verloren. Deze 2e fase dit keer maar 1 puntje maar daar gaat de 3e fase verandering in komen.

 

MO15-1 won de laatste wedstrijd van 2023 met 3-0 van Jubbega. Daarmee sluit MO15-1 de competitie als koploper af. Of er nog wedstrijden gespeeld gaan worden voor de 2e fase is niet bekend. Een mooie afsluiting dus van de 1e seizoenshelft.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Zeerobben als koploper naar Portugal

23-12-2023

HARLINGEN - Nadat Zeerobben afgelopen donderdag eenvoudig met 1-4 won bij Leeuwarder Zwaluwen, kon het zaterdag achteroverleunend toekijken hoe concurrent SC Stiens ook nog eens 2 punten verspeelde tegen SC Berlikum.

Omrop Fryslân op bezoek bij Leger des Heils Harlingen (video)

23-12-2023

HARLINGEN - Afgelopen woensdag was HEA! van Omrop Fryslân te gast bij het Leger des Heils in Harlingen, waar zo'n 60 inwoners genoten van een kerstprogramma met aansluitend een heerlijke kerstmaaltijd.

CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Connexa Connexa Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie-Events Visie-Events Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie TeamFRL TeamFRL Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Milûk Milûk Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur
Milûk Milûk TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Visie-Events Visie-Events Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Milûk Milûk Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje