Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 45 - 2023

17-11-2023

HARLINGEN - Met deze week in het nieuws: De Waddenrobkes, Het Jeugdjournaal, De Meiden, Plus Lunenburg Hoofd Jeugdsponsor en de Pubquiz.

Zeerobben nieuws week 45 - 2023 Geen punten voor JO11-2 maar wel tomeloze inzet. Foto: Frans Bode.

Waddenrobkes

De Waddenrobkes troffen het maar het afgelopen zaterdag. Zo vroeg in de ochtend was het nog lekker droog en voor aanvang van de wedstrijdjes mochten ze allemaal op de foto met de nieuwe hoofdsponsor voor de jeugd Plus Lunenborg. Daarna was het 3 ronden voetballen en aansluitend natuurlijk weer penalty’s schieten.

 

Op woensdag 29 november a.s. wordt de laatste training gehouden voor de winterstop. Deze training zal in het teken staan van het Sinterklaasfeest. Eerst een soort van “pietenconcours” afwerken en dan na afloop de kantine in voor iets lekkers en iets moois. Dat is nog een verrassing.


De laatste dag voor de landencompetitie is op zaterdag 25 november a.s. Maar dat is niet de laatste activiteit want op zaterdag 9 december mogen de Waddenrobkes traditioneel meelopen in de line-up bij Zeerobben. Een mooie afsluiting van een mooie 1e seizoenshelft.

 

Foto: Frans Bode.


In de maand december is het dan even rust. Iedereen druk met Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw vieren en dan gaat op woensdag 10 januari alweer de 1e training in 2024 van start. En dat is ook dit seizoen weer in de Waddenhal.  Zoals het nu staat trainen de Waddenrobkes t/m woensdag 13 maart in de Waddenhal en zal weer afgesloten worden met een zaaltoernooi. Rond die tijd is het voorjaar weer aangebroken en gaan de kinderen weer het veld op voor de 2e seizoenshelft van de landencompetitie.

 

Jeugdjournaal

Afgelopen weekend bleek maar weer eens waarom de zaterdag toch echt de mooiste dag van de week is. Van ’s ochtends vroeg tot diep in de middag was het genieten van alles wat jeugdvoetbal zo mooi maakt.

 

JO19

JO19-1 is echt los zo lijkt het. Afgelopen zaterdag troffen de koplopers elkaar. Zeerobben liep uit naar een 1-3 voorsprong maar liet FVC terugkomen tot 3-3 maar sloeg in de slotfase toe. Met 3 punten in de tas terug naar Harlingen dus. Het werd 3-4. Morgen de thuiswedstrijd tegen sc Bolsward.

 

JO17

JO17-1 is bezig met een indrukwekkende reeks tot nu toe. Eerst thuis winst op GVAV Rapiditas. Vervolge s winst op Excelsior en afgelopen weekend wederom winst door een prachtige en eclatante 6-0 overwinning op FC Assen. Wat heeft de vereniging momenteel een prachtige lichting JO-17 spelers want ook JO17-2 pakte 3 punten door met 2-0 van Scharnegoutum te winnen. En dan kan JO17-3 niet achterblijven. Zij wonnen knap met 2-3 bij Bolsward en voeren met Joure de ranglijst aan.

 

JO15

Pas op het allerlaatste moment werd de wedstrijd van JO15-1 in Sneek tegen ONS afgelast. 

 

JO14

JO14-1 was vrij en JO14-2 had niks te melden thuis tegen SJO AVC/Tzummarum. Het werd 0-9.

 

JO13

Bij de JO13 werden de wedstrijden afgelast.

 

JO12

JO12-1 kwam in Franeker tekort in de streekderby. Het werd 4-1 in het voordeel van Franeker. Winst was er wel voor JO12-2 die thuis tegen sc Joure speelden en met 5-1 wonnen.

 

JO11

Wederom winst voor JO11- in de thuiswedstrijd tegen SJO DFC. Er werd met 6-3 gewonnen en een mooie koppositie voor de JO11-1. Verlies en winst was er voor de JO11-2 en JO11-3. JO11-2 verloor thuis met 2-5 van Oosterlittens en JO11-3 won thuis met 4-1 van Hielpen.

 

Komende zaterdag

Morgen alweer de 2e speelronde in de 2e fase. Laten we hopen dat er niet teveel regen valt zodat alle wedstrijden door kunnen gaan en het voor iedereen weer de mooiste dag van de week is. Op het Oostersportpark zijn er 11 thuiswedstrijden en spelen de Waddenrobkes ook nog eens. Er zijn bovendien ook nog eens 13 uitwedstrijden!

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 hebben de smaak goed te pakken. Ook afgelopen zaterdag werd er weer begonnen. Dit keer moest de Blesse eraan geloven en werd met 8-0 naar huis gestuurd. Morgen zijn de vrouwen vrij. Op 25 november weer een thuiswedstrijd. Dan komt de nummer 3 FC Oldenmarkt naar het Oostersportpark.

De meiden van MO17-1 genoten van een vrij weekend en moeten morgen weer de wei in. Dan komt LSC naar het Oostersportpark.

 

MO15-1 is de 2e fase begonnen met een klinkende 12-0 overwinning op vv Lemmer. Morgen komt Wolvega naar het Oostersportpark toe.

 

MO15-1 won afgelopen zaterdag met maar liefst 12-0 van vv Lemmer. Foto: Arjen Huitenga.

 

Vanavond gaat voor de vrouwen van VR18+1 de 7x7 competitie weer verder. Wederom wordt er gespeeld in Arum. Zeerobben voert de ranglijst aan met 32 punten. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen Arum 2. Vervolgens zijn Makkum, Arum 1 en Mulier de tegenstanders. Op vrijdagavond 1 december wordt de laatste speelronde in Makkum gespeeld.

 

Plus Lunenburg Hoofd Jeugdsponsor Zeerobben

Zeerobben heeft een nieuwe Hoofd Jeugdsponsor! Vanaf zaterdag 11 november neemt de PLUS Supermarkt van Maurice Lunenborg het stokje over van Froonacker van de Witte Assurantiën, die dan een periode van 6,5 jaar als Hoofd Jeugdsponsor afsluiten.

In 2017 trad Froonacker (zoals het toen nog heette) aan en na de fusie met Van de Witte veranderde wel de naam, maar niet het sponsorschap bij Zeerobben. Althans niet direct, want de directie gaf destijds al aan dat de nieuw ontstane structuur van het bedrijf zou kunnen leiden tot veranderingen. En dat werd nu opportuun, vandaar dat Zeerobben zich kon gaan concentreren op het vinden van een opvolger. Froonacker van de Witte blijft Zeerobben wel trouw als lid van de Businessclub. En ook daar zijn we heel blij mee!

En met PLUS Lunenborg neemt een reeds lang bestaande sponsor het stokje nu dus over. Logisch dat Zeerobben daar erg blij mee is, al was het alleen al ter bevestiging van de goede relatie en samenwerking die Zeerobben met deze trouwe sponsor heeft.

 


Met de aankleding van het B-veld als PLUS-veld en de reclameborden langs de velden lag en ligt er al een belangrijke basis van de relatie tussen PLUS en Zeerobben, maar daaromheen is de PLUS ook steeds bereid bij bijzondere acties of projecten te ondersteunen. Zelden deden we als club tevergeefs een beroep op hen.
En nu wordt het aan de basis dus groter. Als Hoofd Jeugdsponsor steunt PLUS de gehele jeugdafdeling en zullen er uitingen komen op kleding van voetballers en als klap op de vuurpijl zal het veld voor de allerjongste jeugd, inclusief de onvolprezen Waddenrobkes, nu worden omgeturnd tot de PLUS Arena.

Geheel in lijn met de positie van PLUS als sponsor en met de intenties van Maurice Lunenborg, vond de formele start als Hoofd Jeugdsponsor heel bewust plaats bij de wedstrijden van de Waddenrobkes op zaterdagmorgen. Namens de sponsorcommissie van Zeerobben maakte Jordy Torenbeek het grote nieuws bekend en verwelkomde hij Maurice en Samantha Lunenborg als de nieuwe Hoofd Jeugdsponsoren. De eerste stappen van de ombouw van de Froonacker van de Witte Arena naar de PLUS Arena waren al gezet en tegen dat decor van reclameborden, vlaggen en entreebord vond het feestelijke moment plaats. De beelden spreken voor zich.
Er wordt nu gewerkt aan meer, waarbij de komende weken alle Zeerobben-teams en individuele spelers weer op de foto worden gezet voor de Voetbalplaatsjes-spaaractie die volgend voorjaar bij de PLUS zal plaatsvinden. Wordt vervolgd dus!

Zeerobben heeft als sportclub kennelijk wel iets met goede en gezonde voeding. SMEDING Groenten en Fruits als Hoofdsponsor, PLUS Lunenborg als Hoofd Jeugdsponsor en eerder deze week de spotlights op Veltman Visservice als bordsponsor en lid van de Businessclub. Toeval of niet, Zeerobben is gewoon heel trots op zijn sponsoren. Van voeding tot afvalverwerking, van timmeren tot schilderen, van boten en varen tot auto’s en taxi’s en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Pubquiz Zeerobben

Een jaar geleden alweer werd het idee geboren. Eén keer per jaar een pubquiz organiseren in de Robbenplaat voor de liefhebbers binnen Zeerobben aangevuld met vrienden/vriendinnen etc. De organisatie kon op dat moment niet weten dat één keer per jaar niet genoeg was en dus was er dit voorjaar wederom een quiz en afgelopen vrijdag werd alweer de 3e pubquiz georganiseerd. Binnen een paar uur uitverkocht dit keer. Dat betekende bijna 150 deelnemers en dat is ook echt de max voor de organisatie. Het zorgde wel voor een gezellige/knusse sfeer in de Robbenplaat en….de verwarming hoefde niet aan. De organisatie bestaande uit Jolanda Gerritsen, Gerrit Riem, Bauke Bakker aangevuld met Richard de Bruin (techniek) en Wiebe Attema (presentatie) hadden de zaken prima op orde. Leuke uitdagende rondes zorgde voor veel hilariteit en fanatisme in de zaal. Tijdens de pauze werd er ook nog een fantastische verloting gehouden waarbij de middenstand van Harlingen zich niet onbetuigd liet. Zij zorgden weer voor mooie prijzen en dat zorgde vervolgens weer voor een goede verkoop. Na 6 rondes en 2 bonusrondes kon Gerrit Riem de prijswinnaars bekend maken. Maar niet voordat eerst de kantineploeg hartelijk bedankt werd voor hun tomeloze inzet zowel achter de bar als in de keuken als in de zaal. Geweldig!

 

Vierde worden is nooit leuk want je valt net buiten de prijzen maar hebt het niet slecht gedaan. Dit keer was dit lot voor De Smartini’s met teamcaptain Luna v.d. Bosch. Ze moesten het doen met een applaus. Op de derde plaats eindigde De Suskes met als teamcaptain Monique Swart. Op de 2e plaats onder aanvoering van Frank Pietersma eindigde Mike Litt en winnaar van de pubquiz najaar 2023 werd Eén-nul-destruction onder aanvoering van Lútsen Smits.

 

Foto: Frans Bode.

 

De volgende sponsoren worden bedankt voor hun medewerking: Wooncentrum Walinga, Jumbo Olaf Hermus, Damen Shipyards, Massagestudio Paulien, Het Brouwdok, Levels, Rederij Doeksen, Groundhop XL, Rona Parfumerie en schoonheidssalon, Businessclub Zeerobben en de Vriendenclub van Zeerobben. Op naar het voorjaar van 2024!

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep Zilt

17-11-2023

HARLINGEN - Zaterdag 18 november is er van 11.00 - 12.30 uur bij Omroep Zilt een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Black november bij Expert Hogerhuis

17-11-2023

HARLINGEN - Expert Hogerhuis is verbouwd!

Het Alternatief 144

17-11-2023

HARLINGEN - Vrijdag 17 november is er op Omroep Zilt weer een aflevering van het Alternatief gepresenteerd door Peter en Tiede.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Milûk Milûk Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Visie-Events Visie-Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie-Events Visie-Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Milûk Milûk Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Hubo-Faber Hubo-Faber Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Milûk Milûk Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur BENG Evenementen BENG Evenementen