Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 44 - 2023

08-11-2023

HARLINGEN - Met deze week het Jeugdjournaal, Uitbreiding jeugdafdeling, De Meiden en Pupil van de week.

Zeerobben nieuws week 44 - 2023 JO12-1 kwam na een 1-3 achterstand sterk terug en won met 5-3 van Geel Wit. Foto: Wies Procee.

Jeugdjournaal

Elke zondag komt de vereniging met een filmpje met de overzichten van de zaterdag met als titel “it’s a beautiful day”. En ook afgelopen zaterdag was het voor veel teams weer een prachtige dag.

 

JO19

Na de stroeve start in de 1e fase lijkt de JO19-1 het goede gevoel gevonden te hebben. Na de doordeweekse overwinning op Franeker werd daar afgelopen zaterdag een goed vervolg aan gegeven. Thuis werd er overtuigend met 6-2 van Workum gewonnen. Hierdoor staat JO19-1 samen met FVC aan kop van de hoofdklasse. Zaterdag treffen beide ploegen elkaar in Leeuwarden.

 

JO17

JO17-1 moest er even 157 km voor rijden om uiteindelijk 3 punten op te halen in Rijssen. Daar werd knap met 1-2 van Excelsior ’31 gewonnen. Dit weekend wacht een nieuwe uitdaging als FC Assen naar Harlingen komt. JO17-2 kwam nog niet in actie maar dat deed JO17-3 wel. Deze hechte vriendenploeg is tot veel in staat. Gedeeltelijk 1e geëindigd in de 1e fase en afgelopen zaterdag meteen de 2e fase met een overwinning begonnen op stadsgenoot fc Harlingen. Sommige wedstrijden wil je nu eenmaal absoluut winnen.

 

JO15

Voor JO15-1 stond de uitwedstrijd tegen Urk op het programma. “Op” Urk werd er met 4-2 verloren van de plaatselijke sc.

 

JO14

JO14-1 was thuis niet opgewassen tegen Minnertsga. Op het Oostersportpark werd er met 1-3 verloren. De eerste klap is een daalder waard moet JO14-2 gedacht hebben. Zij begonnen de 2e fase met een klinkende 1-5 overwinning in en van Oosterlittens.

 

JO13

JO13-1 won al vroeg in de ochtend met 3-1 van FVC . Morgen staat de streekderby tegen Franeker op het programma die de eerste wedstrijd van de 2e fase ook wonnen. JO13-2 was vrij.

 

JO12

JO12-1 toonde karakter tegen Geel Wit. Zeerobben kwam met 1-3 achter maar stroopte de mouwen nog eens op en dat resulteerde in een 5-3 overwinning. JO12-2 speelde met 3-3 gelijk bij fc Harlingen.

 

JO11

Ook voor JO11-1 stond er een stadsderby op het programma en die wil je natuurlijk winnen en dat deden ze dan ook. Met 5-2 boekte JO11-1 meteen de eerste overwinning in de 2e fase. Een goed begin. Zaterdagmorgen speelt JO11-1 weer thuis. Dit keer tegen SJO DFC die ook haar eerste wedstrijd won. JO11-2 en JO11-3 zijn in dezelfde competitie ingedeeld. JO11-2 was vrij en JO11-3 won met 2-0 van SDS.

 

Waddenrobkes

De allerjongsten bij Zeerobben troffen het maar afgelopen zaterdag. Het zou flink gaan regenen die zaterdag en dat gebeurde ook maar niet vroeg in de ochtend. Toen was het nog heerlijk droog en eigenlijk ideale omstandigheden om even lekker met en tegen elkaar te voetballen. De ploegjes voetbalden weer de landencompetitie. Het was alweer de 4e speelronde. Zaterdagmorgen om 09.00 uur zijn ze er allemaal weer voor 3 wedstrijdjes en natuurlijk om penalty’s te schieten.

 

Komende zaterdag

Dan is voor velen de 2e speelronde in de 2e fase. Voor sommige teams start dan de 2e fase. Er zijn in totaal maar liefst 14 thuis- en 10 uitwedstrijden. En natuurlijk spelen de Waddenrobkes hun landencompetitie weer. Dat zal ongetwijfeld weer zorgen voor een heerlijke sfeer op het Oostersportpark op de mooiste dag van de week.

 

Uitbreiding jeugdafdeling

De jeugdafdeling van Zeerobben heeft er weer een nieuw team bij. Afgelopen zaterdag speelde JO10-4 haar eerste competitiewedstrijd in de 2e fase thuis tegen AVV van Terschelling.

 

Met name bij de leeftijdsgroepen JO10/JO11 en JO12 kon Zeerobben de afgelopen weken vele nieuwe enthousiaste jeugdleden (zowel jongens als meisjes) bijschrijven. Een goed teken voor het hardwerkende jeugdkader van de vereniging. Al vrij snel na de start van de competitie (1e fase) in september waren er in korte tijd veel nieuwe aanmeldingen. Hierdoor liepen veel teams al vrij snel helemaal vol. Zo vol zelfs dat er nu in ieder geval een JO10-4 kon worden ingeschreven. Voor een JO12-3 waren nog net wat te weinig spelers/speelsters maar met nog een paar weken te gaan zou ook daar wellicht in de 3e fase (begin 2024) een extra team kunnen worden ingeschreven. Het is mooi voor de jeugdafdeling dat naast de nieuwe aanmeldingen bij de Waddenrobkes (kleutervoetbal) dit zich ook voortzet bij de iets oudere jeugd. We wensen de jongens en de meisjes van JO10-4 heel veel succes en plezier toe in de 2e fase.

 

Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

Het voetbal voor de meiden en dames van Zeerobben begon dit keer al op de vrijdagavond. In Arum speelde VR18+1 haar wedstrijdjes tegen resp. Makkum, Mulier, Arum 2 en Arum 1. En ondanks dat sommige dames niet zo heel veel voetballen werd er toch maar weer 3 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. De dames staan dan ook ruim aan kop. Vrijdag 17 november is de volgende ronde.

 

 

De vrouwen van VR1 zijn niet te stoppen zo lijkt het. Afgelopen zaterdag werd met 1-4 van ST Aengwirden/Akkrum gewonnen en dus blijven de dames de ranglijst aanvoeren.

 

Voor MO17-1 stond er een mooi reisje richting Terschelling op het programma. Daar werd helaas met 4-0 verloren van Terschelling maar toch hadden de meiden een leuke dag met elkaar.

 

Morgen spelen de vrouwen een thuiswedstrijd tegen De Blesse die op een 8e plaats staan. De meiden van MO17-1hebben een vrij weekend en de meisjes van MO15-1 spelen uit tegen VV Lemmer.   

 

Pupil van de week

Het was een geweldige middag voor Codi van Wieren uit JO10-3 zo kreeg de organisatie rond de pupil van de week te horen. “Codi heeft de dag van z’n leven gehad” zo was de reactie. Het is ook prachtig natuurlijk om Zeerobben te zien winnen, met de scheidsrechter en de spelers het veld op te lopen, de toss te verzorgen, de warming up mee te make, bloemen uitreiken aan de man van de wedstrijd etc etc. Maar als je aangeeft dat keeper Theo je favoriete speler uit het eerste elftal is en je ontvangt uit zijn handen ook nog eens een prachtig shirt met ook nog bal met alle handtekeningen…. Tja, dan kan je weekend niet meer stuk. Codi ging dan ook heel blij naar huis. En dat was weer het mooiste cadeau voor Zeerobben.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 44 - 2023

08-11-2023

HARLINGEN - Op woensdag 15 november kunnen de teams van MO11 en MO13 zich verheugen op een speciale clinic-trainingssessie, gegeven door vier getalenteerde speelsters van Heerenveen Vrouwen 1.

Wil je een coronaprik? Maak een afspraak!

08-11-2023

HARLINGEN - Iedereen van 60 jaar of ouder en mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona kunnen dit najaar tot half december een coronaprik krijgen.

Wessel Veenstra helpt Nikki`s Place

08-11-2023

CHIANG MAI – Drie weken geleden arriveerde ik op het terrein van Agape Home Nikki`s Place in Chiang Mai (Thailand) om vrijwilligerswerk te doen.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie-Events Visie-Events Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Connexa Connexa Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Milûk Milûk TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Karsten Wonen Karsten Wonen Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie-Events Visie-Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Connexa Connexa Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Milûk Milûk Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie-Events Visie-Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Connexa Connexa Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CZVideoful CZVideoful Visie-Events Visie-Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Milûk Milûk