Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 39 - 2023

05-10-2023

HARLINGEN - Met deze week: De Meiden, Het Jeugdjournaal, de Waddenrobkes en Gerenoveerde kleedaccommmodatie geopend.

Zeerobben nieuws week 39 - 2023 De tweede overwinning op rij voor VR1 is een feit. Foto: Gertjan Miedema.

De meiden van Zeerobben

Na de mooie overwinning vorige week op Mildam wisten de vrouwen van Zeerobben ook hun tweede competitiewedstrijd te winnen. Afgelopen zaterdag werd met 2-3 gewonnen van VVI. Het werd nog even spannend toen de vrouwen de tegenstander lieten terugkomen van 0-3 tot 2-3 maar daar bleef het bij. Morgen wacht HJSC.

 

De meiden van MO17-1 kwamen afgelopen week niet in actie.

 

En ook MO15-1 kwam niet in actie en blijft met 12 uit 4 de trotse koploper in de 2e klasse.

 

Vanavond al spelen de vrouwen van VR18+1 weer. Na 1 speelronde voeren zij de ranglijst aan. Vanavond worden de wedstrijdjes in Witmarsum bij Mulier gespeeld. Zeerobben begint om 20.00 uur haar eerst wedstrijd tegen Mulier en treft vervolgens Arum 2, Arum1 en Makkum.

 

Jeugdjournaal

Al vroeg in de ochtend was het gezellig druk op het Oostersportpark in verband met het overvolle programma. Met een heerlijk zonnetje erbij was het genieten voor voetballers en publiek.

 

JO19

Daar waren dan eindelijk weer de drie punten waar JO19-1 al weken heel dichtbij was. Nu zat het wel eens mee en dat kwam meteen tot uiting in de score. Met een 7-1 overwinning op Bolsward klimt Zeerobben 2 plaatsen op de ranglijst. Morgen de goede lijn doortrekken in Leeuwarden tegen FVC.

 

Een mooie en verdiende overwinning voor de mannen van JO19-1 die met 7-1 van Bolsward wonnen.
Foto: Frans Bode.

 

JO17

JO17-1 heeft het niet makkelijk in de 6e divisie. Afgelopen zaterdag kwam Apeldoorn op bezoek en die bleken toch een maatje te groot. Zeerobben verloor met 1-4. Morgen een verre uitwedstrijd richting Dalfsen. Een zwaar bevochten maar mooie overwinning was er voor JO17-2 die met 1-0 van Mulier won. Morgen weer aan de bak tegen SJO AVC/Tzummarum. Er alles aan gedaan maar het was net niet genoeg, JO17-2 verloor met 1-2 van de nummer 2 SF Deinum.  

 

JO15

Na het knappe gelijke spel vorige week tegen Urk was er nu een 7-0 nederlaag tegen d’ Olde Veste. Morgen naar koploper sc Joure.

 

JO14

De reis naar Stavoren leverde JO14-1 geen punten op maar een 8-2 nederlaag tegen QVC. Morgen nieuwe kansen tegen Joure. Nipt verlies was er voor JO14-2 in de uitwedstrijd tegen Tzum waar met 3-2 verloren werd. Morgen tegen Oosterlittens begint de wedstrijd weer op 0-0. .

 

JO13

Tegen koploper CVVO speelde JO13-1 een zeer doelpuntrijke wedstrijd. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond er 6-6 op het scorebord. Dat zijn nog eens uitslagen.JO13-2 zit in een veel te zware competitie en dan is het elke week alle hens aan dek. Dit keer was Workum met 0-8 te sterk maar morgen staan ze gewoon weer vroeg op pad als er al om 09.00 uur aangetreden moet worden in Stavoren tegen QVC.   .

 

JO12

JO12-1 won al vroeg in de ochtend met 3-1 van SDS. Ook JO12-2 speelde thuis en pakte een puntje door met 3-3 gelijk te spelen tegen de nummer 2 Terschelling.

 

JO11

Lang kon JO11-1 meekomen in de wedstrijd tegen Blauw Wit maar uiteindelijk verloren ze toch nog met 1-4.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen maar liefst 9 teams mee bij aanvang van de competitie. Gezien de groei van de club zou dat aantal zo maar kunnen toenemen. In deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van pupillen.

 

Pupil van de week

Afgelopen zaterdag speelde Zeerobben 1 haar eerste thuiswedstrijd voor de competitie en dus was er ook weer een pupil van de week die de gehele voorbereiding en wedstrijd van dichtbij mocht meemaken. Dit keer had Sem Koster de eer om pupil van de week te zijn En wat heeft Sem ervan genoten. Volgens z’n ouders: “de dag van z’n leven”. En zo hoort het te zijn. We wensen Sem veel succes met zijn team JO10-2 in de competitie.

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Komende zaterdag

Voor Zeerobben-begrippen is het en rustige zaterdag met 10 thuiswedstrijden voor de jeugd. Voeg daarbij echter de 14 uitwedstrijden en dan is de zaterdag inderdaad gewoon weer de mooiste dag van de week. De eerste wedstrijden beginnen alweer om 08.45 uur. Het kantinepersoneel heeft de koffie dan al klaar staan.

 

Waddenrobkes

Het was een feestelijke dag op het Oostersportpark afgelopen zaterdag. Naast de vele thuiswedstrijden voor de jeugd was er nog de opening van de kleedaccommodatie en daar waren zowel de Waddenrobkes als ook de JO8 en JO9 bij betrokken. Na de opening mochten de kinderen meelopen in de line-up van Zeerobben tegen Heerenveense Boys. Sommigen vonden het geweldig terwijl het voor anderen weer best spannend was. Maar het was voor iedereen een onvergetelijke middag onder toeziend oog van het in groten getale aanwezige publiek. 

 

De Waddenrobkes hebben er inmiddels 3 trainingen op zitten en een de kinderen zijn nu klaar voor de landencompetitie die morgen van start zal gaan. De kinderen maar ook de bondscoaches staan weer te popelen. Om 09.00 uur stellen de teams zich aan het publiek voor middels de vlaggenparade. Daarna spelen de landenteams 3 wedstrijdjes en worden er aansluitend penalty’s genomen. Met de gunstige weersvoorspellingen in het vooruitzicht zal het weer een mooi voetbalfeestje worden.

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Gerenoveerde kleedaccommmodatie geopend

Het is 7 juni 2022 als de 1e schep de grond ingaat voor de renovatie van de inmiddels bijna 50 jaar oude kleedaccommodatie van Zeerobben op het Oostersportpark.. Afgelopen zaterdag werden de gerenoveerde kleedkamers feestelijk geopend. Zeerobben heeft er lang op moeten wachten en leden, bezoekers en natuurlijk materiaalman Thijs verdienen veel waardering voor het geduld en begrip dat steeds maar weer opgebracht werd. Uiteindelijk kon wethouder Hendrik Sijtsma in samenwerking met een delegatie van de JO8/JO9 en Waddenrobkes de kleedkamers officieel openen. Daarvoor moest hij wel zijn voetbal skills aanspreken maar dat ging Sijtsma goed af nadat de jeugd van Zeerobben het goede voorbeeld hadden gegeven. Met een schot in de roos was de opening van de accommodatie een feit en kan een ieder zich weer comfortabel omkleden en na het sporten een warme douche pakken. 

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing vv Heerenveen – Zeerobben

05-10-2023

HARLINGEN - Teleurgesteld, maar niet gewanhoopt, dat gevoel overheerste toch wel na de verloren wedstrijd tegen Heerenveense Boys.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 39 - 2023

05-10-2023

HARLINGEN - Of je nu een speler, ouder, vrijwilliger, supporter, of gewoon een liefhebber van voetbal bent, de zaterdag is voor iedereen om van te genieten.

Exstador zaalvoetbal competitie 29-09-2023

05-10-2023

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Milûk Milûk Visie-Events Visie-Events Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
TeamFRL TeamFRL Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats
Milûk Milûk Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Visie-Events Visie-Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa TeamFRL TeamFRL Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Milûk Milûk Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful