Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 3 - 2024

19-01-2024

HARLINGEN - Met het Jeugdjournaal, Verslag Wintertoernooi, VR1 op OFK en Beloftes in voorbereiding op 2e seizoenshelft.

Jeugdjournaal

Tijden veranderen. Duurde in het verleden de winterstop soms enkele maanden. Dat is nu wel anders met de overgang van 2 seizoenshelften naar 3 of 4 fases. En dus is er morgen alweer volop jeugdvoetbal op het Oostersportpark.

 

De bovenbouw moet nog even wachten met de start van hun competitie. Dat geldt echter niet voor JO17-2 die zich hadden geplaatst voor de volgende bekerronde en morgen aantreden tegen Stiens JO17-1. Bij de onderbouw komen wel alle teams alweer in actie. Naast de competitiewedstrijden worden er ook alweer enkele oefenwedstrijden gespeeld.

 

Met 8 thuis- en 9 uitwedstrijden maken de zaterdag gewoon weer tot de mooiste dag van de week.

 

Verslag  Wintertoernooi Zeerobben 2024 (in een notendop)

Twee keer eerder werd een Wintertoernooi gehouden. Door o.a de Corona-periode kwam er jammer genoeg geen vervolg. Maar het succes van toen was niet vergeten en dus moest er eigenlijk wel weer iets dergelijks worden georganiseerd. Wie zouden dit vorm moeten geven,oftewel handen en voeten.

In november 2023 kwam een commissie, bestaande uit Gerrit Riem, Ane Schaap,Anne van der Tuin en ondergetekende bij elkaar. Ideeen uitgewisseld en belangrijk: een positieve instelling bij de leden.

Een taakverdeling  was snel geregeld, dus de bal kon gaan rollen…….

 

Afspraak was om de cat. JO 11-1 t/m JO 17-1 en MO 15/17 uit te nodigen. Het aanschrijven van verenigingen kon beginnen.Na een stroeve start kwamen de eerste aanmeldingen binnen. Bij sommige categorieen ontstond zelfs een reservelijst, bij de MO groep ging het iets moeizamer. De nodige scheidsrechters moesten ook worden geregeld, wat uiteindelijk aardig lukte. Afzeggingen door ziekte, dat was gewoon overmacht. Netjes opgelost door spontane hulp en onderlinge afspraken. Zo kwam ook Laurens in beeld.

 

Het team werd voor het toernooi nog aangevuld met Esther en Richard de Bruin , resp. gastvrouw en technische zaken/boxbeheer, verder Klaas Boonstra (hand –en spandiensten) Ane was afwezig vanwege een trainingskamp in Portugal, ook niet verkeerd. Natuurlijk ook ruggespraak gehad met de kantine,als onmisbare schakel.  Afspraken wat we van elkaar mochten verwachten. Al met al, het was goed geregeld. Goeroe Gerrit had alles tot in de puntjes op papier gezet, verder denkwerk was dus niet nodig…..

 

De wedstrijddag is goed verlopen, vlot verloop van wedstrijdjes, met een uitloop wat geen naam mag hebben. Het niveau van de wedstrijdjes varieerde soms, maar zeker niet minder spannend.

Mooi om ploegen als Hoogeveen,Urk , Lycurgus te zien voetballen tegen hun Friese tegenstanders.

 

De publieke belangstelling  was redelijk tot goed te noemen voor zo’n dag ,de kantine zat bij vlagen gezellig vol. Ook de ” hamburgermannen “ deden goede zaken op het terras met hun broodjes hamburger en/of snert. Ja, Gerrit Bos had het prima voor elkaar. EHBO: zichtbaar aanwezig, gelukkig weinig aktie. Zeerob Niek Helvrich had na een ongelukkige botsing een knie-kwetsuur. Na onderzoek bij de huisartsenpost Sneek kwam hij gelukkig later weer op het terrein. Maar wel op krukken, gelukkig geen breuk. Beterschap Niek.

 

De prijsuitreikingen werden in de kantine door Anne gedaan, prijzen varierend van bekertjes en ballen. Alles in een gemoedelijke sfeer. Mooi natuurlijk om daarna zelfs  via de mail komplimenten te krijgen over de organisatie en ons complex,o.a. van sv Lycurgus en Urk. Een prachtig affiche en reclame  voor Zeerobben.

En dat de laatste wedstrijdjes bij kunstlicht  werden gespeeld had ook wel wat.

 

Niet onvermeld mag blijven: grote dank aan de financiele bijdrage van de Businessclub

Zo terugkijkend kun je zeggen: voor herhaling vatbaar

 

Frans L.

 

Eindstanden:

 

JO17

 1. Blauw Wit JO16-1
 2. Zeerobben
 3. vv Heerenveen JO16
 4. GVAV Rapiditas JO16-1

JO15

 1. vv Hoogeveen
 2. Be Quick Dokkum
 3. Zeerobben
 4. vv Winsum

JO14

 1. Leovardia
 2. Zeerobben
 3. Blauw Wit JO13-1
 4. Lycurgus JO14-2

JO13

 1. CVVO
 2. sv Urk
 3. vv Winsum
 4. Zeerobben

JO12

 1. FC Meppel
 2. Drachtster Boys
 3. vv Heerenveen JO12-2
 4. Zeerobben

JO11

 1. Lycurgus
 2. Zeerobben
 3. Drachtster Boys
 4. sv Urk

MO15

 1. Mulier
 2. Franeker
 3. fc Harlingen
 4. Zeerobben

 

Zeerobben VR1 op OFK

Ook de vrouwen van VR1 hebben vorige week meegedaan aan het Open Fries Kampioenschap Zaalvoetbal te Franeker. In poule D5 kon Zeerobben echter geen rol van betekenis spelen. Met een gelijkspel tegen L. Zwaluwen, een winstpartij tegen ST. BMJ en verlies tegen de Herauten, Blauw Wit en Libertas wisten de vrouwen niet door te dringen tot de finaleronde.

 

 

Beloftes in voorbereiding op 2e seizoenshelft

Afgelopen dinsdag heeft het 2e van Zeerobben zich op een geheel andere locatie voorbereidt op de 2e seizoenshelft. Dit keer niet op het trainingsveld maar in de gymzaal. Ze waren te gast bij Nick Hoogeveen en Armando Zwart van Predator Fight Gym. Zij wisten hun enthousiasme goed over te brengen op de groep. In anderhalf uur tijd werden zij meegenomen in de wereld van (kick)boksen. Ze kregen van de twee trainers een pittige fysieke training voor de boeg. Voor velen was het de eerste kennismaking met deze tak van sport maar met een glimlach op het gezicht verliet een ieder weer de gymzaal. Dit zal vast niet de laatste keer zijn dat er gebruikt wordt gemaakt van deze tak van sport. DE competitie voor de beloftes start op 27 januari weer met een uitwedstrijd tegen Buitenpost.  

 

Wintertoernooi 2024

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben - Sneek WZ

19-01-2024

HARLINGEN - Meteen een kraker in de tweede klasse K.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep Zilt

19-01-2024

HARLINGEN - Zaterdag 20 januari is er van 11.00 - 12.30 uur bij Omroep Zilt een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 3 - 2024

19-01-2024

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 15 t/m 19 januari 2024.

Reacties

Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Visie-Events Visie-Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Milûk Milûk Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Milûk Milûk Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail BENG Evenementen BENG Evenementen Visie-Events Visie-Events TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa
BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Milûk Milûk Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot CZVideoful CZVideoful
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Milûk Milûk Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful
Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events Milûk Milûk Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL CZVideoful CZVideoful Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail