Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 21

25-05-2023

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, JO12-1 Kampioen, Avond4daagse, De Waddenrobkes en de Meiden.

Zeerobben nieuws week 21 Het blijft mooi om de jongste jeugd aan het werk te zien. JO8-3 speelde vol enthousiasme tegen Blauw Wit. Foto: Frans Bode.

Jeugdjournaal

Een betrekkelijk rustige zaterdag was het afgelopen weekend op het Oostersportpark. Het voetbal loopt richting de zomerstop en dus vallen de eerste beslissingen m.b.t. kampioenschappen, degradaties en nacompetities.

 

JO19

Een teleurstellend seizoen voor JO19-1 werd afgelopen zaterdag afgesloten met een 6-0 nederlaag tegen LSC die hierdoor kampioen van de hoofdklasse werd. Ook JO19-2 speelde in Sneek en wel tegen Sneek Wit Zwart. Het werd een spannende pot die nipt met 1-0 werd verloren. Nog 2 wedstrijden te gaan voor JO19-2.

 

JO17

Er stond voor JO17-1 niks meer op het spel afgelopen zaterdag in Assen tegen ACV. De 3e plaats was al veiliggesteld. De wedstrijd in Assen ging met 5-0 verloren maar JO17-1 kan op een geweldige 2e seizoenshelft terugzien met een keurige 3e plaats in de 6e divisie. JO17-2 kon de punten niet in Harlingen houden en verloor met 2-0 van Kollum. Verlies was er ook voor JO17-3 dat met 3-0 verloor in Leeuwarden van FVC.

 

JO15

Het is JO15-1 niet gelukt om zich te handhaven in de 6e divisie. Afgelopen zaterdag viel het doek door een 3-1 nederlaag tegen FC Meerdijk. Voor de winterstop nog een keurige 7e plaats in de 6e divisie maar na de winterstop was een 10e plaats niet genoeg. Volgend seizoen weer op hoofdklasse-niveau. In een spannende wedstrijd verloor JO15-2 met 3-2 van Friese Boys. Nipt verlies was er voor JO15-3 dat met 1-0 verloor van Scharnegoutum.  

 

JO13

In en tegen Oldeboorn wist JO13-1 met 3-6 te winnen. Ze kwamen een puntje tekort voor het kampioenschap. JO13-2 was thuis niet opgewassen tegen SJO RSC en verloor met 1-3.

 

JO12-1 kampioen

In de 3e fase moest JO12-1 nog het kampioenschap aan zich voorbij laten gaan. Toen kwamen de jongens van JO12-1 uit op een gedeelde 1e plaats maar had ST IJVC/Blauwhuis een wedstrijd minder gespeeld. In de 4e fase was het wederom spannend. Weer kwam het op de laatste wedstrijd aan. Dit keer moest er gewonnen worden in en van Minnertsga. Al vrij snel kwam Zeerobben op voorsprong en bouwde die voorsprong langzaam maar gestaag uit tot 2-7. Na het laatste fluitsignaal natuurlijk de ontlading. Groene rook en feestende kinderen. Trainer Sten Goinga en leider Marco Schotanus keken tevreden toe. Hun werk zat erop! En ook de nieuwe sponsor Frisia Zout B.V. zal ongetwijfeld tevreden zijn met deze prestatie. Met 13 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van +19 is de ploeg niet meer te achterhalen. In de Robbenplaat werd de schaal uitgereikt en was er voor een ieder een mooi aandenken.

 

Foto: Frans Bode.

 

JO11

In Bolsward verloor JO11-1 nipt met 2-1 van Bolsward. JO11-2 kwam thuis in actie tegen ONS en verloor met 2-4.

 

Avondvierdaagse

Ook dit jaar lopen er weer veel kinderen mee met de avondvierdaagse in Harlingen. De ene sluit aan bij de klas van school maar er zijn ook altijd kinderen die ervoor kiezen om met hun voetbalteam te lopen. Dat is inmiddels ook een mooie traditie bij de kinderen van JO11-1 dit jaar. Ondanks het flinke tempo hadden ze nog wel even tijd om op de foto te gaan. Daarna uiteraard weer snel door.

 

 

JO10/JO9/JO8

Ook weer veel wedstrijden in deze groepen waar er volgens de richtlijnen van de KNVB geen standen worden bijgehouden.

 

Waddenrobkes

Ook voor de Waddenrobkes loopt het seizoen langzaam richting het einde. Afgelopen woensdag werd de laatste training gegeven aan de kinderen. Morgen is de laatste speeldag van de landencompetitie en dat is voor de kinderen altijd een hele speciale dag. De landencompetitie begint morgen niet om 09.00 uur maar om 13.00 uur. Dan worden er weer 3 speelrondes gespeeld. Na afloop gaan alle kinderen met de bondscoaches naar de Robbenplaat waar een patatje klaar staat met wat drinken. Tevens is er voor alle kinderen een leuk aandenken aan de landencompetitie.

 

 

Dan is het om 14.45 uur verzamelen bij de ingang van het A-veld want dan mogen de kinderen meelopen in de line-up bij Zeerobben 1. Zeerobben speelt zaterdag ook haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Workum. Het is inmiddels een mooie traditie om de laatste wedstrijddag voor de winterstop en de laatste wedstrijddag voor de zomerstop op deze manier af te sluiten.

 

Komende zaterdag

De laatste wedstrijden worden gespeeld en dan kan het seizoen 2022-2023 afgesloten worden met de familiedagen. Maar eerst is er morgen nog een programma. Op het Oostersportpark zijn er toch weer 7 wedstrijden en 9 teams gaan de provincie nog in. Genoeg voetbal om de zaterdag tot mooiste dag van de week uit te roepen.

 

De meiden van Zeerobben

Voor de meiden loopt het seizoen ook richting het einde. De vrouwen van VR1 zijn al uitgespeeld. Zij speelden vorige week de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Balk.

 

MO15-1 verloor afgelopen zaterdag met 0-1 van CVVO. Foto: Arjen Huitenga.

 

MO15-1 kwam afgelopen zaterdag nog wel in actie en verslikte zich in CVVO die er met een 1-0 overwinning vandoor ging. Morgen de laatste wedstrijd tegen vv Heerenveen. Verlies was er ook voor JO15-2 tegen Terschelling. Maar op een stralende dag voetballen op Terschelling is sowieso een feestje. Ongeacht de uitslag. Nog 2 wedstrijden te gaan voor MO15-2.

 

De vrouwen van VR18+1 spelen vanavond ook alweer de laatste speelronde. Ze doen dat deze keer in Oosterend. Zeerobben staat op een 2e plaats op 2 punten achterstand van vv Sneek Wit Zwart. Er is dus nog van alles mogelijk. Zeerobben speelt nog tegen SDS, ONS, Sneek Wit Zwart en FFS.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Exstador zaalvoetbalcompetitie 12-05-2023

25-05-2023

HARLINGEN - Alweer de laatste avond van de Exstador zaalvoetbalcompetitie.

Programma en HMHC nieuws

25-05-2023

HARLINGEN - Komend weekend is het Pinksterweekend en dan is er traditiegetrouw geen gewoon speelweekend in de hockeycompetities.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 21

25-05-2023

HARLINGEN - En wéér een kampioensteam bij fc Harlingen.

Reacties

Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats Milûk Milûk Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
TeamFRL TeamFRL Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie-Events Visie-Events Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Milûk Milûk Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CZVideoful CZVideoful Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Connexa Connexa Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur