Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws week 14 - 2024

04-04-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdjournaal, De Waddenrobkes, De meiden, Voetbalschool en Jeugd Sponsor Actie.

Zeerobben nieuws week 14 - 2024 Voetbalschool Zeerobben. Foto: Frans Bode.

Jeugdjournaal

Het was lang geleden dat er geen enkele wedstrijd op het Oostersportpark was op de zaterdag. Maar afgelopen zaterdag was dat wel het geval. De Robbenplaat was ’s middags wel open en veel mensen kwamen oud papier brengen maar voor de rest heerste er een serene rust. Iedereen dus weer klaar voor komende zaterdag. Dan wordt er een start gemaakt met 4e fase voor de onderbouw. Zeerobben gaat dat wederom doen met een extra team.

 

Vanuit de Waddenrobkes konden 6 spelers doorgeschoven worden waardoor er inmiddels al een JO8-4 ingeschreven kon worden. En die worden meteen voor de leeuwen geworpen. Niet de 1e wedstrijd in de JO8 lekker thuis op vertrouwd terrein of in de omgeving van Harlingen voetballen. Nee, meteen een uitwedstrijd op Terschelling voetballen. Zij gaan morgen met de snelboot richting Terschelling om hun allereerste wedstrijd in competitieverband te spelen tegen AVV uit Hoorn. Wat een belevenis.

 

Overigens kwamen JO13-1 en JO13-3 afgelopen zaterdag nog wel in actie. JO13-1 verloor uit tegen Berlikum met 4-1 en JO13-3 moest het hoofd diep buigen voor Woudsend. Het werd 8-0.

 

Komende zaterdag

Morgen weer een drukke voetbaldag bij Zeerobben met maar liefst 14 thuiswedstrijden. Voeg daarbij nog eens de Waddenrobkes en de weersverwachting en iedereen weet weer dat het weer een heerlijke zaterdag zal worden. Zaterdag is weer de mooiste dag van de week.

 

Waddenrobkes

Na 8 trainingen in de zaal en één buitentraining was het afgelopen zaterdag weer tijd om te starten met de landencompetitie bij de Waddenrobkes. En ondanks het feit dat 6 spelers de overstap gemaakt hebben naar het nieuwgevormde JO8-4 waren er toch weer 6 teams die begonnen aan deze competitie. En ook de bondscoaches waren weer aanwezig om de kinderen te begeleiden en te enthousiasmeren. Afgelopen week was er geen competitie i.v.m. Pasen maar morgen gaat de 2e speelronde weer van start. Die begint zoals altijd om 09.00 uur met een vlaggenparade. Daarna worden er 3 rondes gespeeld en wordt de ochtend afgesloten met het nemen van penalty’s. De winnaar van deze series mag uiteindelijk op de familiedag meedoen aan de strijd om de Tinus Booij penaltybokaal.

 

Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

Afgelopen zaterdag kwam bij de meiden alleen MO17-1 in actie. Zij mochten een dagje naar Terschelling. Een leuk dagje uit maar helaas geen goed resultaat. Er werd met 9-0 verloren van Terschelling. Morgen nieuwe kansen in de thuiswedstrijd tegen Oosterlittens. MO15-1 heeft ook morgen nog een zaterdag vrij. Zij spelen pas volgende week weer tegen Geel Wit. En ook de vrouwen van VR1 komen morgen wel weer in actie. Na een weekje rust morgen de uitwedstrijd tegen de Blesse.

 

Foto: Annemarie van Keulen.

 

VR18+1 vrijdagavond weer in actie

Vrijdag 15 maart was de 1e speeldag voor de vrouwen van VR18+1. Zij begonnen de voorjaarscompetitie met 2 overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag. Vrijdagavond de 2e speelronde. De wedstrijden worden gespeeld in Arum. Zeerobben begint om 19.30 uur tegen Arum VR18+1 en speelt vervolgens om 20.30, 21.00 en 21.30 uur tegen respectievelijk Mulier, Makkum en Arum VR18+2.

 

 

Voetbalschool Zeerobben

De voetbalschool van Zeerobben is inmiddels ook alweer op de helft. De eerst training was op 1 maart jl. Inmiddels zijn er 5 trainingen afgewerkt. Vandaag begint Zeerobben aan de laatste 5 trainingen van dit seizoen. O.l.v. Brent de Groot, Lars de Boer en Lars Borgman krijgen de kinderen op de vrijdagmiddag de gelegenheid om te werken aan o.a. techniek. Op vrijdag 17 mei a.s. is de laatste training van de voetbalschool.

 

Zeerobben spaart sponsormunten

Zeerobben mag ook dit jaar weer meedoen aan de Jeugd Sponsor Actie van supermarkt de Poiesz. Het gaat erom om zoveel mogelijk sponsormunten te verzamelen. Aan het eind van de actie worden alle sponsormunten geteld en krijgt Zeerobben een geldbedrag voor de gespaarde munten. Zeerobben mocht afgelopen zaterdag proberen om zoveel mogelijk munten te verzamelen door onder andere het winkelend publiek te helpen met de boodschappen en tevens te proberen om aanbiedingen met extra munten aan de man te brengen. En dat is hun goed gelukt. Zeerobben heeft inmiddels als bijna 30.000 munten. Wat dat gaat opleveren wordt pas bekend gemaakt na 7 april als de actie ten einde loopt. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Meisjesvoetbal in de Schijnwerpers: Een Avond met FC Groningen trainster Henderika Kingma

04-04-2024

HARLINGEN - Henderika Kingma heeft haar hele leven al een passie voor vrouwenvoetbal.

Nieuws uit de raad maart 2024 - PvdA Harlingen

04-04-2024

HARLINGEN - In de raadsvergadering van maart heeft de gemeenteraad gesproken over het vervangen van het pupillenveld van Zeerobben.

OH La La Wijnproeverij - Wijn proeven langs de winkels

04-04-2024

HARLINGEN - Ontdek de lekkerste Wijnen van Ons tijdens de unieke OH La La Wijnproeverij langs de winkels in Harlingen.

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur CZVideoful CZVideoful Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Visie-Events Visie-Events
Connexa Connexa Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Milûk Milûk CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Milûk Milûk Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Hubo-Faber Hubo-Faber Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda