Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Zeerobben nieuws

22-09-2022

HARLINGEN - Met het Jeugdjournaal, de Waddenrobkes , de Meiden en Teamfoto's.

Zeerobben nieuws
JO15-3 is lekker op dreef en boekte de tweede overwinning op rij. Dit keer werd het 7-0 tegen Mulier. Foto: Frans Bode.

Na twee stralende zaterdagen was het afgelopen zaterdag weer even behelpen. Althans met betrekking tot het weer. Het voetbal was ook deze zaterdag niks op aan te merken ondanks het feit dat er verloren, gelijk gespeeld en gewonnen werd. De wil om de zaterdag de mooiste dag van de week te maken was ook nu weer aanwezig.

 

JO19

JO19-1 blijft ook na zaterdag nog steeds omgeslagen. Na de winst op Stiens werd er afgelopen zaterdag op eigen veld met 5-0 gewonnen van Hardegarijp. Morgen wacht de derby in en tegen Franeker.

 

JO17

De laatste bekerwedstrijd van JO17-1 tegen Bolsward werd met 7-3 gewonnen. Door dit resultaat is Jo17-1 op de 2e plaats geëindigd in de poule achter Blauw Wit en is uitgeschakeld. Na de winst op fc Harlingen was er afgelopen zaterdag wederom winst voor JO17-2. Dit keer werd er met 0-6 van Wijkels Hallum gewonnen. SDS was op eigen veld te sterk voor JO17-3 en zij wonnen dan ook met 5-0.

 

JO15

JO15-1 speelt geen beker. Er is iets misgegaan bij de bond. Morgen starten de jongen in de zware divisie met een uitwedstrijd tegen Frisia. JO15-2 won wederom. Na de winst op ST SDS/Nijland werd er nu gewonnen van ST IJVC/Blauwhuis met 1-3. Morgen de stadsderby en dan een week later de wedstrijd tegen de koploper Bolsward. Ook een mooie overwinning voor JO15-3. Dit keer werd er met 7-0 afgerekend met Mulier waardoor JO15-3 met 6 uit 3 aan de leiding gaat. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO15-4 met 3-6 van MKV.  

 

JO13

Nipt verlies was er voor JO13-1 in de wedstrijd tegen Workum. Op het hoofdveld werd het 2-3. En voor JO13-2 was er totaal geen eer te behalen in de wedstrijd tegen het 1e team van Irnsum. Het werd 10-0.

 

JO12

De jongens van JO12-1 kwamen in Makkum net te kort. Het werd 3-2 voor de jongens van Makkum./

 

JO11

Na de krappe maar spectaculaire zege van JO11-1 op Franeker was er nu een 1-6 overwinning op vv Sneek Wit-Zwart. Onder soms zware hoosbuien verloor JO11-2 de thuiswedstrijd tegen Frisia met 2-5.  

 

JO8/JO9/JO10

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categorieën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

 

Waddenrobkes

Op 7 september is er begonnen met de eerste training voor de Waddenrobkes. Drie trainingen verder zien we nu al wat de nieuwe aanpak doet met de kinderen. Ze zijn vrolijk, leergierig en vinden het steeds minder spannend. Kortom ze zijn op hun plaats, op hun gemak. Een volgende stap is dan de start van en deelname aan de landencompetitie. Op de zaterdagochtend drie wedstrijdjes spelen en aansluitend penalty’s nemen voor de penaltybokaal. Dat zal voor sommigen misschien nog net een stap te ver zijn terwijl anderen er juist naar uitkijken. Hoe dan ook, de bondscoaches staan morgen klaar om de kinderen met open armen te ontvangen en ze meteen op hun gemak stellen zodat ze lekker kunnen voetballen. Deze competitie voor de 5- en 6-jarigen begint morgen om 09.00 uur.

 

Vast onderdeel van de landencompetitie is de vlaggenparade. Foto: Frans Bode.

 

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 verloren hun eerste bekerwedstrijd tegen L. Zwaluwen met 3-1 maar wonnen de laatste bekerwedstrijd in Leeuwarden met 0-7 van Frisia. Met de wedstrijd van L. Zwaluwen tegen Frisia nog voor de boeg lijkt het bekeravontuur voor de vrouwen helaas voorbij. Morgen begint voor hen een nieuw avontuur in de 3e klasse. Na het kampioenschap van afgelopen seizoen een nieuwe uitdaging. Morgen starten de vrouwen met een thuiswedstrijd tegen vv Sneek Wit Zwart.

 

MO15-1 is de competitie uitstekend begonnen met een gelijkspel tegen sc Terschelling en winst op DFC. Morgen moeten de meiden al vroeg aan de bak tegen sc Berlikum die nog geen wedstrijden gespeeld hebben. De wedstrijd begint al om 08.45 uur.

 

Na de 4-0 winst van MO15-2 tegen Marrum werd er afgelopen maandag met 7-0 gewonnen van Leovardia en staat MO15-2 mooi aan kop. Morgen de lastige uitwedstrijd tegen sc Stiens. De wedstrijd in Stiens begint al om 09.00 uur. Eens kijken of de meiden al vroeg bij de les zijn.

 

VR1 won de laatste bekerwedstrijd met 7-0 van Frisia.  Foto: Gertjan Miedema.

 

Teamfoto’s

Het seizoen is al weer een paar weken los en dus wordt het voor veel teams tijd voor de teamfoto. Daarvoor moeten natuurlijk wel alle spelers aanwezig zijn en daarom duurt het soms wat langer voor sommige teams. JO11-2 beet afgelopen zaterdag de spits af en ging al vroeg in de ochtend uitgerust en keurig in tenue voor de camera zitten. En dat levert altijd mooie plaatjes op.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Zaterdag 11 thuis- en 10 uitwedstrijden hebben we weer een mooie voetbaldag op het Oostersportpark. Er zijn teveel wedstrijden met hele mooie affiches. De liefhebber van jeugdvoetbal doet er goed aan om al op tijd aanwezig te zijn om zo niks te missen. Bovendien beginnen de Waddenrobkes ook weer met hun landencompetitie. Dat zaterdag de mooiste dag van de week is een understatement.

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Activiteiten zomervakantie Oekraïners

22-09-2022

HARLINGEN - Tijdens de zomervakantie zijn verschillende activiteiten georganiseerd voor de Oekraïense kinderen in Harlingen.

Familiearchief Hannema 1589-1989 openbaar

22-09-2022

HARLINGEN - Onder het toeziend oog van jeneverstoker Jan Hannema (1746-1825) tekenden Sjoerd Jacobus Hannema en Hugo ter Avest, directeur van het Hannemahuis centrum voor Harlinger cultuur en historie, woensdag 21 september de overeenkomst van schenking van het Familiearchief Hannema aan het Gemeentearchief Harlingen.

Super zondag en Meet en Greet bij fc Harlingen

22-09-2022

HARLINGEN - Na het feestelijke jubileumweekend wegens de viering van 100 jaar voetbal in Harlingen maakt de hoofdmacht zich op voor de eerste onderlinge competitiewedstrijd van het seizoen.

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn CZVideoful CZVideoful Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop TeamFRL TeamFRL Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Wellheat Shop Wellheat Shop Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten CZVideoful CZVideoful Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber