Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Te weinig Nederlanders kiezen voor last minute vakanties

29-04-2022

HARLINGEN - Als Nederlanders zijn we altijd op zoek naar de beste deals.

Daarom is het extra opvallend dat last minute vakanties lang niet door iedereen benut worden. Terwijl je daarmee eenvoudig honderden euro's bespaart en gewoon geniet van exact dezelfde reis.

 

Gebruik je vakantie om echt helemaal te ontspannen

Je gaat op vakantie om tot rust te komen en te genieten. Helaas is het voor een aantal Nederlanders een behoorlijk stressvolle periode. Daarom zijn ze op zoek naar zekerheid. Het resultaat is dat ze maanden van tevoren een reis boeken. Daar spelen reisbureaus handig op in. De prijzen zijn namelijk erg hoog. Pas als de kans bestaat dat een reis niet vol is geboekt gaat de prijs naar beneden. Idealiter is dat het moment om toe te slaan. Last minute zijn er altijd nog talloze reizen naar populaire locaties beschikbaar. Het is dus best wel zonde om ver van tevoren te boeken. Streef daarom tijdens het boeken al naar de vakantiesfeer. Laat je niet opjagen en wacht rustig op de beste prijs. Pas dan geniet je echt van je welverdiende vakantie. Boek de vakantie van je dromen voor de beste prijs via VakantieDealz.

 

Op vakantie gaan: het mag eindelijk weer

Corona heeft ons een aantal jaar belemmerd om onbekommerd op vakantie te gaan. Inmiddels zijn de meeste restricties ingetrokken. Daarom is het eindelijk weer toegestaan om een buitenlandse reis te boeken. Zuid-Europa is onder Nederlanders altijd al een populaire bestemming geweest. Daar is het weer een belangrijke reden voor. Maar ook het eten en drinken, de cultuur en de flora en fauna vallen vallen erg in de smaak onder vakantiegangers.

 

Zon, zee en welverdiende ontspanning

Laten we eerlijk zijn: het weer in Nederland laat vaak te wensen over. Het is een van de populairste onderwerpen om lekker over te klagen. Op zich best logisch, want zelfs in de zomer valt er regen en is het regelmatig bewolkt. Het is best teleurstellend wanneer je tijdens je paar vrije weken van het jaar elke dag naar een grauwe lucht zit te kijken. Zuid-Europa is dan een veel betere locatie. Want hier is het weer wél gegarandeerd goed. Je plannen om met een cocktail aan het strand te zitten worden niet verstoord door regen en wind. Ben jij al klaar voor de zomer? Kies voor de goedkoopste en meest luxueuze last minutes Griekenland.

 

Meer redenen om te kiezen voor een vakantie naar het zuiden

Iedereen die van cultuur houdt weet dat Zuid-Europa een geweldige vakantiebestemming is. Voor Griekenland geldt dat wellicht nog meer dan alle andere landen. Het is in feit de bakermat van de Europese cultuur. Je ziet niet alleen de geschiedenis van Griekenland, maar eigenlijk die van heel Europa. Daarnaast komen de meest smaakvolle gerechten ook uit landen als Italië, Spanje en Griekenland. Om echt bourgondisch te genieten moet je dus in het zuiden van dit continent zijn. Natuurliefhebbers kijken eveneens hun ogen uit. Het diverse landschap levert uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en bergachtige gebieden. Tijdens je vakantie doe je precies waar je zin in hebt om dat in feite alles mogelijk is.

 

Kom helemaal tot rust op een prachtige locatie

Vakanties zijn belangrijk voor onze gemoedstoestand. Na een jaar hard werken is het tijd om je gedachten even te verzetten. Dat doe je op gepaste afstand van je werkplek. Vergeet de deadlines, het gezeur van je baas en het vroege opstaan. Op je vakantie in de zon heb je pas echt tijd voor jezelf. Daar blijf je van profiteren. Een vakantie is als het ware een reset. Je komt weer helemaal tot rust zodat je er weer een jaar tegenaan kunt.

 

 

Algemeen

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 17 - 2022

29-04-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 25 t/m 29 april 2022.

De senioren van Zeerobben

29-04-2022

HARLINGEN - Wisselende resultaten ook bij de senioren.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok CDA Harlingen CDA Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda
Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wellheat Shop Wellheat Shop Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen