Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Super zondag bij fc Harlingen

01-04-2022

HARLINGEN - Senioren van fc Harlingen.

Super zondag bij fc Harlingen Foto: P. IJdema.

De Vrouwen van fc Harlingen begonnen zeer sterk aan de wedstrijd tegen Waterpoort Boys VR1 en kwamen op een 2-0 voorsprong. Helaas gaven de Harlingers het in de tweede helft weg waardoor de tegenstander 2 maal kon scoren. Voor fc Harlingen voelde de 2-2 eindstand aan als verlies en houden slechts 1 punt over na 90 minuten spelen.

 

Fc Harlingen 1

Afgelopen zondag verliep de wedstrijd in en tegen Zevenhuizen zeer rommelig. Op een slecht bespeelbaar veld pakte Zevenhuizen een 1-0 voorsprong en tot het rustsignaal gebeurde er vrij weinig van beide kanten. fc Harlingen ging zeker niet bij de pakken neerzitten, scoorde na rust de gelijkmaker maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Allard Hoekstra kreeg nog een mooie kans, maar hij lobde de bal over het doel. Zevenhuizen zocht wat meer de fysieke confrontatie, want de doelman vond het nodig om Sander Zeilmaker van achteren omver te beuken en mocht niet mopperen dat ie slechts geel kreeg. De tijd tikte weg en twee minuten voor tijd ramt Remko Zandberg de bal middels een vrije trap vanaf een meter of vijfentwintig van het doel tegen de touwen en bezorgde fc Harlingen de dik verdiende gelijkmaker. Eindstand: 1-1.

 

Super Zondag, fc Harlingen ontvangt sc Terschelling

Zondag is het Super Zondag op Sportpark Vierkantsdijk. Alle seniorenelftallen spelen dan thuis. Het begint al om 10.00 uur met de wedstrijd van fc Harlingen 3 en eindigt om 14.30 uur met de wedstrijd van fc Harlingen 2. Fc Harlingen 4 trapt ook om 10.00 uur af en ons vlaggenschip start om 11.55 uur met de return tegen sc Terschelling.

 

Aan de Waddenderby op het eiland bewaart fc Harlingen 1 weinig goede herinneringen. Het was koud, nat en men ging met lege handen naar huis. Ook tijdens de laatste onderlinge ontmoeting in Harlingen was het winderig en regende het, maar werden de punten gedeeld. Terschelling won afgelopen zondag eindelijk weer eens een wedstrijd na vier nederlagen op rij en kan zich bij een zege steviger vestigen in de middenmoot. Fc Harlingen is na de winterstop nog altijd ongeslagen en houdt bij winst zicht op de twee koplopers. Het belooft hoe dan ook een boeiend duel te worden.

 

Wedstrijdsponsor is Justin de Jong Installatietechniek en onze Pupil van de Week Kyron Douwsma trapt af!

 

 

Kyron Douwsma is 10 jaar oud en zit in groep 7 van basisschool Het Noorderlicht in groep 7. Vanaf 2018 zit hij op voetbal. “Van mijn ouders moest ik eerst per se mijn A diploma halen voordat ik op voetbal mocht.” Kyron zijn favoriete voetbalclub is Ajax hij kijkt vaak samen met zijn vader naar de wedstrijden. Zelf speelt Kyron het liefst in de spits, zijn favoriete speler is Kylian Mbappé. Kyron: “Mijn lievelingseten is aardappelen met worteltjes en een worstje. Mijn leukste trainer is Hessel Faber en de leukste leidster dat is Janet Vlieger. Het voetballen bij fc Harlingen is gewoon leuk omdat het leuk is. Ik heb veel zin in zondag en hopelijk winnen we!” Hopen dat er zondag veel toeschouwers aanwezig zullen zijn om al onze teams aan te moedigen. Zoals gezegd is de aftrap van het duel fc Harlingen 1 tegen Terschelling al om 11.55 uur!

 

De trubune

Er wordt nog steeds hard doorgewerkt door de vele vrijwilligers die fc Harlingen rijk is. Met hulp van Posthuma Metselwerken is er een aantal weken geleden aan de voorkant een begin gemaakt met het metselwerk zodat KTF Harlingen even later de betonnen platen kon plaatsen. De tribune krijgt steeds meer vorm en de vele supporters weten inmiddels dat het goed toeven is op de tribune, zittend in het zonnetje, genietend van de wedstrijd. Afgelopen zaterdag is men begonnen met het metselwerk aan de achterkant.

 

Programma

Vrijdag 1 april, Thuis:

De mannen van het 45+ team spelen vanaf 19.30 uur hun 7x7 wedstrijden thuis op Sportpark Vierkantsdijk. Deelnemende teams zijn: Zeerobben, Leeuwarder Zwaluwen en Leovardia.

 

Vrijdag 1 april, Uit:

Vrouwen 2 spelen vanaf 20.00 uur op Sportpark De Bining in Arum tegen Arum, Tzummarum, Oosterlittens VR1 en VR2.

 

Zaterdag 2 april, Thuis:

12.15 uur St. Beetgum/CVO VR2 - fc Harlingen VR1

 

Zondag 3 april, Thuis:

10.00 uur fc Harlingen 3 - FFS 2

10.00 uur fc Harlingen 4 - vv Sneek Wit Zwart 2

11.55 uur fc Harlingen 1 - Terschelling 1

14.30 uur fc Harlingen 2 - Warga 2

 

 


 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Rabobank begeleidt trainees van Tall Ships Races Harlingen

01-04-2022

HARLINGEN - Rabobank is voor de derde keer op rij sponsor van de Tall Ships Races Harlingen.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 13

01-04-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 28 maart t/m 1 april 2022.

GGD Fryslan Weekbericht 28 maart tot en met 1 april 2022

01-04-2022

HARLINGEN - Fors minder tests, veel animo voor herhaalprik en sluiting coronacentrum Wolvega.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie