Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Razende Roeland praat na met Starscream

28-06-2023

HARLINGEN - Deze donderdagavond staan ze weer klaar vanaf 21.00 uur!

Je metal vitamine bij Omroep RSH, Radio Eenhoorn en Omroep Zilt. Deze praten we nog even na met de mannen van Starscream over de releaseparty van hun onlangs verschenen EP.

De opening is voor de band die twee weken geleden hun album feestelijk heeft uitgebracht. Gilgamesj lanceerde hun album Another Daybreak op 17 juni jl. De titelsong is deze week de openingsplaat.

Verder is er muziek van Starscream, Raven en Coastwise.

 

Coastwise

Een blik doorboort de menigte en duwt zich langs de menigte mensen om zijn bestemming te bereiken. Het landt op een paar ogen en voor een fractie van een seconde vergrendelen ze alsof ze voor eeuwig zijn, alleen om de verbinding net zo snel te verbreken. Maar het bericht is verzonden en ontvangen. De vlam is aangestoken en het spel is begonnen. We kunnen ons allemaal identificeren met deze situatie. De spanning van lust in het najagen van passie. Het duwen en trekken van de achtervolging. "Gimme What You've Got" is precies met deze focus geschreven. Het zoomt in op het hoogste moment van verlangen, wanneer het bloed klopt en de lucht heet is, net voordat de energie vrijkomt. Het haalt zijn inspiratie uit wat oer in ons allemaal is, en uit iets dat in de essentie van rock zit. Daartoe bevat het nummer een groovy baslijn en veel dynamiek, iets dat enigszins ontbrak in moderne rock. Er is hier geen muur van geluid, want de muziek ebt en vloeit tussen spanning en ontspanning, waardoor de perfecte balans tussen beide ontstaat. Het laat je op het randje staan, smekend om het vuurwerk dat eraan komt. Net als het echte leven. Het vuur van Hard Rock brandt sterk in onze borst, en nu zal het ook in je gedachten zijn met Coastwise. De band brengt hun tweede single "Gimme What You've Got" uit, ter voorbereiding op de release van hun volledige debuutalbum 'Hard Rock Is Back'.

Daarnaast is er muziek van Zubzero, Shadow Smile, Gramophone en Screamin' Lords.

 

Screamin' Lords

Jose Ferro, bassist van Agentz, vertrok vanuit New York naar Californië zijn muzikale carrière voort te zetten. Tijdens een jaarlijkse muziekconventie in Anaheim, Californië, ontmoette Jose Dustin Boyer, een L.A. muzikant wiens band ‘Descanso’ zijn aandacht trok. Ze benaderden toen Chris Collier, die een getalenteerde drummer is en ook gitaar speelt. De kans om een groep geweldige muzikanten samen te stellen was begonnen te geleren. Jose wilde trouw blijven aan gitaar georiënteerde band, en de groep werd compleet met een andere gitarist, Jason Gile. Hij en Jason ontmoetten elkaar toen José eerst aangekomen was in Los Angeles. De Screamin' Lords waren geboren. “Het eenvoudige concept voor de band zou een kerngroep van hoogwaardige muzikanten hebben met mijn persoonlijke favoriete gastmuzikanten om op een cd te verschijnen", zegt José.  De naam is bedacht tijdens Jose's reis naar UK “Ik keek naar een debat op televisie van een vergadering van de House of Lords en iedereen schreeuwde tegen elkaar." Ik zat te denken - hmm... de Screamin' Lords. Ik dacht dat het een geweldige naam is, niet alleen voor de band, maar ook voor de gastspelers op de cd". José wilde nu de juiste zanger vinden voor de Screamin' Heren. Hij nam contact op met Robin McCauley (Survivor, MSG) die een nummer op de cd had opgenomen. Het was toen Robin voegde zich bij Survivor en ging op pad. José herinnerde zich een zanger die volgens hem een geweldige toevoeging zou zijn, dus hij belde George Lynch over Kelly Keeling. In 2005, The Screamin' Lords werden uitgenodigd om de ESP-gitaar te spelen Company's 30th Anniversary Party, samen met Megadeth en George Lynch. Toen George die avond speelde, zong Kelly mee met hem. Op dat moment trok Kelly de aandacht van Jose. José deed dat telefoontje en niet lang daarna, Kelly en The Screamin' Lords was in de studio om de basis tracks op te nemen. De cd is trouw aan de gitaargeoriënteerde stijl, in het genre AC/DC en Judas Priest. Ballachtig maar bluesy, deze cd schreeuwt pure rock op zijn best.

 

En  de afsluiter is als de tijd het toelaat Baroness.


Baroness

Is een Amerikaanse heavy metal band uit Savannah, wiens oorspronkelijke leden samen opgroeiden in Lexington. Op 15 september komt hun nieuwe album uit, maar we hebben de primeur voor de Nederlandse radio.

Heb je suggesties of speel je in een band en heb je een single uit of een goede demo die je graag eens wil laten horen aan Noord West Fryslân en de rest van de wereld mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

Kijk live mee

 

OmroepRSH

 

Omroep RSH

 

 

Muziek

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Landelijke pilot laat asielzoekers in Harlingen kennismaken met arbeidsmarkt

28-06-2023

HARLINGEN - De IND heeft grote achterstanden in het beoordelen van asielaanvragen.

Uit de schatkamer van... Age Tichelaar

28-06-2023

HARLINGEN - Donderdag 29 juni van 19.00 tot 20.00 uur bij Omroep RSH: Uit de schatkamer van… met deze uitzending als gast Age Tichelaar.

Wytse Broekstra haalt EYOF-limiet, Sven Koornstra tweede in klassement NJK

28-06-2023

HARLINGEN - Van vrijdag 16 juni tot en met 18 juni jl. hebben de Vikingszwemmers Jannoula Jaspers, Jelte de Boer, Sven Koornstra en Wytse Broekstra het NJK voor junioren gezwommen in het Pieter van den Hoogenbandbad te Eindhoven.

Reacties

Visie Events Visie Events Connexa Connexa Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Connexa Connexa Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CZVideoful CZVideoful