Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Onverwoestbaar meubelstuk en blikvanger: je dressoir

07-09-2022

HARLINGEN - Een dressoir is een tijdloos meubelstuk, en bovendien even onvervangbaar als onverwoestbaar in de snel voortbewegende wereld der interieurtrends.

Ze verzinnen veel voor je woonkamer, maar een dressoir komt er altijd in terug. Wat we erop zetten varieert, zeker nu de tv niet zelden aan de muur hangt. Een aantal tips ter inspiratie in onderstaande ode aan dit meubelstuk.

 

Mangohout

Nog steeds worden ze gemaakt, maar nu van echt hout omdat duurzaamheid in deze eeuw een veel grotere rol speelt. Geen MDF of fineer, maar schitterend mangohout bijvoorbeeld, waarin de nerven en kwasten goed terug te zien zijn. Bekijk dit dressoir van mangohout van specialist Giga Meubel. Het knalt je woonkamer in en mag met recht een markant meubelstuk genoemd worden.

 

Dressoir kijken

Zo'n dressoir is vaak de plek waar de tv op staat, hoewel veel mensen het scherm liever ophangen. Dan staat het dressoir er alsnog onder, want in geen enkele woning zie je niets onder de tv staan. Tijdens het tv kijken dwaalt je blik constant af naar het mooie ontwerp, het contrast tussen het hout en het zwarte metaal en de spulletjes die je er smaakvol in uitgestald hebt. Zit je nu tv te kijken of dressoir te kijken?

 

Praktisch meubelstuk

Het dressoir is dat ene praktische meubelstuk waarin je van alles kwijt kunt. In veel woningen is de fruitmand de plek waar allerlei attributen belanden, waar zo lang even geen goede plek voorhanden is: een reservefietssleuteltje, een losse paperclip, geld en bonnetjes. Reserveer voor dit soort rommeltjes een la in je dressoir en ga er één keer per jaar doorgeen om te kijken wat er weg kan.

 

Tv-accessoires en hifi en wifi

De afstandsbedieningen, een Chromecast-apparaat, snoeren en andere tv-gerelateerde accessoires berg je op in je dressoir. Dat is de meest logische plek daarvoor. Je internetmodem kun je hier eveneens wegwerken. En wat te denken van je hifi-installatie, die op dezelfde speakers als je tv is aangesloten. Alles mooi op een plek, terwijl de moderne apparatuur voor wederom een mooi contrast zorgt met het oude (mango)hout.

 

Daarom: een dressoir

Kijkend naar de mooie voorbeelden van dressoirs op de website van Giga Meubel slaat de inspiratie op hol. Wie weet heb jij binnenkort ook zo'n echte eyecatcher in huis staan. Is dat niet onder de tv, dan misschien wel op de slaapkamer. Een smaakvol dressoir is tijdloos, multifunctioneel, ongevoelig voor trends en in de al genoemde mangohouten uitvoering onverwoestbaar.

 

 

Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

De Vrijwilligerscentrale: voor vrijwilligerswerk dat bij jou past!

07-09-2022

HARLINGEN - De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn heeft vele leuke vrijwillige vacatures in gemeente Harlingen en Waadhoeke.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

07-09-2022

HARLINGEN - Ondanks de Visserijdagen en festiviteiten in Harlingen waren er teams die al vroeg uit de veren moesten voor een bekerwedstrijd.

Razende Roeland geeft Ongeschut gas bij!

07-09-2022

HARLINGEN - De donderdagavond staat weer voor de deur en deze keer hebben we flink wat stevige muziek bij elkaar gezocht om uit te zenden via Omroep RSH, Radio Eenhoorn en de Omroep Zilt app.

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn