De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Makkelijk scoren met de juiste kerstcadeaus

18-12-2020

HARLINGEN - Meer dan ooit wil je degene die je lief hebt nu een cadeautje geven.

Dat is fijn want een cadeautje doet je even aan iets anders denken. En precies dat is wat we juist nu heel hard nodig hebben. 

 

Denk je dat het extra moeilijk of onmogelijk is om dit jaar een goed cadeautje te vinden nu alle winkels dicht zijn? Of baal je omdat je degene die je iets wil geven niet eens met kerst kunt zien? Lees dan even alles tips. Want scoren is echt veel makkelijker dan je denkt. 

 

Voor elke portemonnee

Het hoeven niet altijd hele dure cadeaus te zijn. Het gaat vooral om het gebaar natuurlijk en ook het feit hoe hard je je best hebt gedaan om iets te vinden wat bij de ander past, telt mee. Tegelijk wil jij misschien liever iets meer uitgeven maar dan wil je wel een cadeau waar de ander ook echt iets aan heeft en blij mee is. Niet voor een week maar voor een langere periode. Eén van de cadeaus waar je echt altijd mee scoort is een tas. Niet zomaar een tas maar een tas die de ander op het lijf geschreven is. En gelukkig zijn die tassen er in diverse budgetten. Dat maakt het dubbel zo fijn. Wil je letterlijk en figuurlijk iets kleins geven. Dan is een mooie portemonnee natuurlijk ook een goede optie. Stop er wel direct een of meer muntjes in, want dat brengt extra geluk. 

 

Sportieve cadeaus

Voor je zoon of dochter of misschien wel je schoonvader die gek is op sport koop je nu een mooie sporttas. Kunnen ze nu hun sport (tijdelijk) niet uitoefenen, doe er dan een opbeurend briefje of een kaartje in. Wil je een duurder cadeau geven dan kun je de tas ook vullen met lekkere douche spullen of een handdoek voor na het sporten, een mooi boek over de sport. Sporttassen zijn er in verschillende maten en kleuren. Hoeven ze niet zoveel mee te nemen, dan is een mooie rugzak ook een goede optie. Een sporttas kan overigens ook gemakkelijk zijn bij een weekendje weg. Een mooi vooruitzicht. 

 

Voor nieuwbakken mama’s of mama’s to be

Gaat je dochter, schoondochter of lieve vriendin binnenkort bevallen of is ze net mama geworden? Dan is een luiertas het beste cadeau ooit. Niet alleen geef je haar daarmee rust in haar hoofd (alles keurig op orde) maar ook vrijheid. De meeste luiertassen hebben overzichtelijke vakjes en een verschoningsmatje. Zo kan ze op elk moment met de baby er op uit. Fijn als ze het thuiszitten helemaal gehad heeft en bij jou stoom af wil blazen. En natuurlijk kun je haar nog meer op weg helpen door de tas al te vullen met wat luiers, extra kleertjes en een flesje. 

 

Daddy to be

Denk je dat luiertassen alleen voor mommy’s zijn. Niks is minder waar. Kies je een stoere rugzak luiertas dan zal de nieuwe stoere papa deze maar wat graag mee nemen als hij zijn prachtige zoon of dochter wil showen. Want eerlijk is eerlijk met de stoere luiertassen van Kidzroom kun je wel gezien worden. Het enige waar je nog over na moet denken is of het een tas met drukknopen aan de schouderband voor easy attachment aan de kinderwagen wordt of toch een backpack.

 

Kun je het niet zelf brengen? Direct naar de gelukkige laten sturen is natuurlijk ook een optie. Zo hoeft een pakket maar één keer verzonden te worden en laat je degene gewoon met een appje of telefoontje even weten wanneer er een cadeautje bezorgd gaat worden. Hoe easy is dat. 

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Nieuwsbrief Westerzeedijk – december 2020

18-12-2020

HARLINGEN - Graag informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rondom de gebiedsontwikkeling Westerzeedijk.

Het Alternatief 18 december 2020 - Kersteditie!

18-12-2020

HARLINGEN - En wederom zitten we in een lockdown, het is nu niet een intelligente, maar de regels zijn nu in ieder geval weer aangescherpt.

Bestel je cadeaus bij Faber Lederwaren

18-12-2020

HARLINGEN - Helaas is de winkel gesloten, maar we houden de moed erin!

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats