Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Makkelijk scoren met de juiste kerstcadeaus

15-12-2021

HARLINGEN - Meer dan ooit wil je degene die je lief hebt nu een cadeautje geven.

Dat is fijn want een cadeautje doet je even aan iets anders denken. En precies dat is wat we juist nu heel hard nodig hebben. 

 

Denk je dat het extra moeilijk of onmogelijk is om dit jaar een goed cadeautje te vinden nu alle winkels dicht zijn? Of baal je omdat je degene die je iets wil geven niet eens met kerst kunt zien? Lees dan even alles tips. Want scoren is echt veel makkelijker dan je denkt. 

 

Voor elke portemonnee

Het hoeven niet altijd hele dure cadeaus te zijn. Het gaat vooral om het gebaar natuurlijk en ook het feit hoe hard je je best hebt gedaan om iets te vinden wat bij de ander past, telt mee. Tegelijk wil jij misschien liever iets meer uitgeven maar dan wil je wel een cadeau waar de ander ook echt iets aan heeft en blij mee is. Niet voor een week maar voor een langere periode. Eén van de cadeaus waar je echt altijd mee scoort is een tas. Niet zomaar een tas maar een tas die de ander op het lijf geschreven is. En gelukkig zijn die tassen er in diverse budgetten. Dat maakt het dubbel zo fijn. Wil je letterlijk en figuurlijk iets kleins geven. Dan is een mooie portemonnee natuurlijk ook een goede optie. Stop er wel direct een of meer muntjes in, want dat brengt extra geluk. 

 

Sportieve cadeaus

Voor je zoon of dochter of misschien wel je schoonvader die gek is op sport koop je nu een mooie sporttas. Kunnen ze nu hun sport (tijdelijk) niet uitoefenen, doe er dan een opbeurend briefje of een kaartje in. Wil je een duurder cadeau geven dan kun je de tas ook vullen met lekkere douche spullen of een handdoek voor na het sporten, een mooi boek over de sport. Sporttassen zijn er in verschillende maten en kleuren. Hoeven ze niet zoveel mee te nemen, dan is een mooie rugzak ook een goede optie. Een sporttas kan overigens ook gemakkelijk zijn bij een weekendje weg. Een mooi vooruitzicht. 

 

Voor nieuwbakken mama’s of mama’s to be

Gaat je dochter, schoondochter of lieve vriendin binnenkort bevallen of is ze net mama geworden? Dan is een luiertas het beste cadeau ooit. Niet alleen geef je haar daarmee rust in haar hoofd (alles keurig op orde) maar ook vrijheid. De meeste luiertassen hebben overzichtelijke vakjes en een verschoningsmatje. Zo kan ze op elk moment met de baby er op uit. Fijn als ze het thuiszitten helemaal gehad heeft en bij jou stoom af wil blazen. En natuurlijk kun je haar nog meer op weg helpen door de tas al te vullen met wat luiers, extra kleertjes en een flesje. 

 

Daddy to be

Denk je dat luiertassen alleen voor mommy’s zijn. Niks is minder waar. Kies je een stoere rugzak luiertas dan zal de nieuwe stoere papa deze maar wat graag mee nemen als hij zijn prachtige zoon of dochter wil showen. Want eerlijk is eerlijk met de stoere luiertassen van Kidzroom kun je wel gezien worden. Het enige waar je nog over na moet denken is of het een tas met drukknopen aan de schouderband voor easy attachment aan de kinderwagen wordt of toch een backpack.

 

Kun je het niet zelf brengen? Direct naar de gelukkige laten sturen is natuurlijk ook een optie. Zo hoeft een pakket maar één keer verzonden te worden en laat je degene gewoon met een appje of telefoontje even weten wanneer er een cadeautje bezorgd gaat worden. Hoe easy is dat. 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE