RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

24-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen weekend werd voor de teams uit de bovenbouw alweer de derde en ook laatste ronde van de bekercompetitie gespeeld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Foto: Peter IJdema.

Voor sommige teams betekende dit het einde van een goede oefenperiode, andere teams vierden het groots omdat ze een ronde verder zijn en de knock-outs ingaan. Hoe dan ook, komend weekend start ook voor deze teams de reguliere competitie en staat de teller weer op 0. Een klein overzichtje van afgelopen week:

 

Fc Harlingen JO7, JO8, JO10

In deze leeftijdscategorie worden, ter bevordering van het spelplezier, geen standen en ranglijsten bijgehouden. Bij fc Harlingen spelen de teams van JO7 alleen onderlinge wedstrijdjes, zo kunnen zij rustig wennen en optimaal leren van de trainingen. Meedoen mag ten alle tijden, neem daarvoor contact op met fc Harlingen via redactie@fc-harlingen.nl . De JO8-1 wist samen met Oosterlittens JO8-2 voor een zeer vermakelijke wedstrijd te zorgen waarin vele goals te zien waren. Waar ook veel goals vielen was in de (uit)wedstrijd van JO10-1 tegen Oosterlittens JO10-1. Dit wedstrijdverslag is te lezen op www.fc-harlingen.nl

 

Fc Harlingen JO11-1, JO12-1

Na de winst op Oosterlittens JO11-1 vorige week is voor fc Harlingen JO11-1 de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen SC Bolsward JO11-3 verplaatst naar a.s. woensdagavond. Zaterdag ontvangt JO11-1 de Stormvogels uit Arum. Vorige week tegen Mulier JO12-1 werd er door fc Harlingen al gewonnen met dubbele cijfers maar afgelopen zaterdag werd het nog maller. Tegen SC Bolsward JO12-3 werd er thuis gewonnen met 20-0. Peter IJdema heeft foto's van deze wedstrijd gemaakt en die zie je hieronder.

 

Fc Harlingen JO14-1, JO15-1

Na twee bekernederlagen stond er voor JO14-1 niets meer op het spel. De laatste bekerwedstrijd in Sneek tegen Wit Zwart JO14-1 werd ook verloren met 8-3. Het bekertoernooi is dan weliswaar verloren, maar biedt genoeg perspectief voor de competitiewedstrijden.  Deze begint voor de JO14-1 zaterdag in Arum waar ze het op gaan nemen tegen de Stormvogels. Fc Harlingen JO15-1 is na winst (1-2) tegen de koploper SC Franeker JO15-1 groepswinnaar en door naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Het wedstrijdverslag is te lezen op de website www.fc-harlingen.nl Zaterdag gaat ook voor de JO15-1 de competitie van start. In Witmarsum zal er gestreden worden tegen Mulier JO15-1.

 

Fc Harlingen JO17-1, JO17-2

Fc Harlingen JO17-2 maakte het erg spannend tegen LAC Frisia JO17-1 maar wisten uiteindelijk in eigen huis wel met 4-3 te winnen. Fc Harlingen JO17-1 moest vroeg uit de veren voor de uitwedstrijd tegen NOK/Bakhuizen JO17-1 die om 9.00 uur(!) begon. Maar ook deze wedstrijd werd door de Harlingers gewonnen (1-2) en hierdoor hebben zij zich geplaatst voor de volgende ronde in het bekertoernooi.

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO17

Na het superspannende winstpotje in Joure vorige week werd er afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd gespeeld door fc Harlingen MO11-1. Met SC Franeker MO11-1 als tegenstander werd er zeer verdienstelijk gespeeld en werd erop los gescoord (16x!) door fc Harlingen. Eindstand 16-2. Peter IJdema heeft langs de lijn gezeten en heeft daar prachtige foto's gemaakt. Deze zie je ook hieronder. Ook voor de meiden van fc Harlingen MO17-1 was er winst. Tegen SC Bolsward MO17-2 werd het 4-2.

 

Programma:

De competitie was voor de onderbouw al begonnen maar zaterdag begint de competitie nu ook voor de teams van de bovenbouw. De koffie zal weer vroeg aangezet worden en Age zal de toegangspoorten zoals elke zaterdag weer openen. Iedereen is van harte welkom. Kom ook langs en geniet van het plezier en de sportiviteit bij de spelers.

 

Zaterdag 25 september:

Thuis

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – SC Franeker JO8-3

10.00 uur fc Harlingen JO10-1 – Mulier JO10-1

10.00 uur fc Harlingen MO11-1 – SJO Warga WWS MO11-1

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 – SJO Arum/Stormvogels JO11-1

 

Uit

09.45 uur Tzum JO12-1 – fc Harlingen JO12-1

10.30 uur Mulier JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

10.30 uur Oosterlittens JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

11.15 uur SJO Arum/Stormvogels JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

12.00 uur FC Wolvega MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

12.45 uur SC Franeker JO17-3 – fc Harlingen JO17-2

 

Fc Harlingen JO11-1. Foto's: Peter IJdema.

Fc Harlingen MO11-1. Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

‘Afvalkunstwerk’ op kop Entrepotgebouw Harlingen (video)

24-09-2021

HARLINGEN - Bewustwording van vervuiling in Werelderfgoed Waddenzee.

Voorbeschouwing: PKC’83 – Zeerobben

24-09-2021

HARLINGEN - Eindelijk echt los!

GGD Fryslân weekbericht van 17 tot en met 23 september 2021

24-09-2021

HARLINGEN - Besmettingen verder omlaag, alertheid vanwege versoepelingen.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg