Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

16-09-2020

HARLINGEN - Er is weer een hoop gebeurd bij de jeugd van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Als een leeuw springt keeper van fc Harlingen JO10-1 Lucas op de bal wanneer tegenstander Makkum probeert te scoren. Foto: Peter IJdema.

Hoe het afgelopen weekend ging? Tijd voor een overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Wanneer je in deze leeftijdscategorie speelt worden de standen niet bijgehouden door de KNVB. Toch zijn er leuke wedstrijdverslagen te lezen op de website van fc Harlingen want de jongens en meisjes doen ontzettend hun best en beleven zoveel plezier in het spelletje. Dat wil je gewoon niet missen. Zo werd het bij de eerste thuiswedstrijd van JO9-1 een waar doelpuntenfestijn, had JO9-2 veel moeite met Blauw Wit in Leeuwarden maar ondanks dat was er toch veel plezier. En JO10-1 won in eigen huis van Makkum. Peter IJdema heeft foto’s gemaakt van deze wedstrijd en deze zie je onder aan deze pagina. Komend weekend spelen alle drie de teams een uitwedstrijd. JO9-1 speelt in Franeker tegen JO9-2 en JO9-2 speelt in Deinum tegen JO9-2. JO10-1 neemt het vanaf 11.15 uur op tegen Zeerobben JO10-3.

 

Fc Harlingen JO11, JO12

Het was “skreppe en skeure” voor JO11-1 om op tijd op Terschelling aanwezig te zijn. Om 10.00 uur werd er afgetrapt tegen sc Terschelling JO11-1. Na een ruststand van 1-1 begon het team van fc Harlingen in de tweede helft pas echt te draaien. Met een hattrick van Matteo werd er uiteindelijk met 2-7 gewonnen. Zaterdag spelen ze thuis waarbij Minnertsga JO11-1 op bezoek komt.  JO12-1 nam het in een uitwedstrijd op tegen St. Jacob JO12-1 en die bleek toch echt wel te sterk. Het werd 15-0. Zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dan spelen de meiden thuis en gaan het opnemen tegen de ploeg van Vlieland VSV’31 JO12-1.

 

Fc Harlingen JO13

In Leeuwarden werd de laatste bekerwedstrijd gespeeld maar JO13-1 is ondanks de winst niet door naar de volgende ronde. Tegen Blauw Wit JO13-2 werd er met 2-3 gewonnen. Zaterdag reist het team af naar Wirdum om het op te gaan nemen tegen SJO Warga WWS JO13-1.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Na de spetterende overwinning van vorige week werd JO15-1 opnieuw klaargestoomd voor de laatste bekerwedstrijd in de poulefase. Tegen Minnertsga werd er in eigen huis met 9-0 gewonnen. Helaas zijn de mannen op een tweede plaats geëindigd maar reken er maar op dat dit team voor spektakel kan zorgen zodra ze met de competitie beginnen. Zaterdag de eerste ronde waarbij LAC Frisia JO15-2 op bezoek komt. De meisjes van MO15-1 zagen hun wedstrijd tegen MKV’29 MO15-1 afgelast worden maar gelukkig kon deze maandagavond ingehaald worden. Het duurde tot de tweede helft voordat er gescoord werd en in deze helft kwam fc Harlingen met 0-2 voor te staan. MKV wist de aansluiting te vinden en in de laatste minuut werd de stand gelijkgetrokken middels een penalty. Eindstand 2-2.

 

Fc Harlingen JO17

In en tegen Drogeham JO17-1 werd de wedstrijd op een 3-2 stand gestaakt door de scheidsrechter. Wat de redenen en gevolgen zijn is bij de desbetreffende leiding wel bekend. Het team gaat zich nu in ieder geval richten op de komende competitie en deze begint a.s. zaterdag met een thuiswedstrijd tegen vv Sneek Wit Zwart JO17-2. De jongens van fc Harlingen JO17-2 beginnen zaterdag aan de competitie met een uitwedstrijd in Sneek. LSC JO17-3 is dan de tegenstander.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 sluiten de bekerpoulefase winnend af maar zijn niet door. Tegen Waterpoort Boys JO19-1 werd er in eigen huis gewonnen met 3-1. Foto’s van deze wedstrijd zie je hier onder en zijn gemaakt door Peter IJdema. Revanche van de Snekers zal er zeker inzitten wanneer fc Harlingen komend weekend afreist naar Sneek om het in een competitiewedstrijd op te gaan nemen tegen deze zelfde tegenstanders.

 

FC HARLINGEN JO19-1: Dat de kunstkorrels je soms om de oren vliegen duidt op een wedstrijd vol passie en strijd. En die passie en strijd was zeker te zien tijdens de wedstrijd van fc Harlingen JO19-1 tegen Waterpoort Boys JO19-1. Foto: Peter IJdema.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen*

Zaterdag 19 september, thuis:

09:00     fc Harlingen JO11-1 – Minnertsga JO11-1

10:00     fc Harlingen JO12-1 – VSV’31 JO12-1

11:30     fc Harlingen JO15-1 – LAC Frisia JO15-2

15:30     fc Harlingen JO17-1 – vv Sneek Wit Zwart JO17-2             

 

Zaterdag 19 september, uit:

09:00     S.F. Deinum JO9-2 – fc Harlingen JO9-2

09:15     SC Franeker JO9-2 – fc Harlingen JO9-1

11:00     SJO Warga WWS JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

11:15     Zeerobben JO10-3 – fc Harlingen JO10-1

12:30     Waterpoort Boys JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

12:45     Blauw Wit MO15-2 – fc Harlingen MO15-1

13:30     LSC JO17-3 – fc Harlingen JO17-2

*wijzigingen voorbehouden

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jeugdjournaal Zeerobben

16-09-2020

HARLINGEN - De beker- en de reguliere competitie lopen op dit moment nog wat door elkaar heen.

Because We Carry zoekt slaapzakken voor vluchtelingen op Lesbos

16-09-2020

HARLINGEN - Because We Carry, hulporganisatie voor vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos, heeft op zeer korte termijn 13000 slaapzakken nodig voor de kwetsbaren op Lesbos.

Razende Roeland raast op reserve in deze nazomer week

16-09-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en de metal vitamine staan weer klaar!

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Broodje Nuchter Broodje Nuchter Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Greenart Production Greenart Production Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten