Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

27-09-2023

HARLINGEN - Fc Harlingen blijft een broeinest van jeugdig enthousiasme en sportieve prestaties, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor deze getalenteerde spelers in petto heeft.

Fc Harlingen blijft een broeinest van jeugdig enthousiasme en sportieve prestaties, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor deze getalenteerde spelers in petto heeft. Hieronder een klein overzichtje van wat de jeugdteams afgelopen week gepresteerd hebben.

 

Meet en Greet fc Harlingen 1 en JO9

De jonge spelertjes van JO9 beleefden afgelopen zondagmiddag een onvergetelijke ervaring tijdens de Meet en Greet met het eerste elftal van fc Harlingen. Trainers Steffen Hansma en Peter Outhuijse stonden de kinderen op te wachten in de bestuurskamer voor een hartelijk welkom. Er werd kennisgemaakt met het hele eerste elftal en daarna begon de rondleiding. Ingrid Hoekstra bracht de kinderen naar plekken waar ze normaal gesproken nooit komen.

 

Als kers op de taart, mochten ze samen met het team op de foto. Fotograaf Dorus Breidenbach legde dit bijzondere moment natuurlijk prachtig vast. Na wat verfrissing was het tijd voor de line-up. Hand in hand liepen ze richting de middenstip, waar het publiek hen met een luid applaus verwelkomde. Vervolgens snel naar de kant voor de patat en ranja en natuurlijk om de mannen aan te moedigen. Wat een fantastische start van het nieuwe seizoen!

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

De jongste leden van fc Harlingen van JO7 laten elke woensdagmiddag op het trainingsveld weer zien wat ze in hun mars hebben. Het is geweldig om te zien hoe veel plezier deze kinderen hebben.  Aankomende zaterdag speelt fc Harlingen JO8-1 en thuiswedstrijd waarbij ze het JO8-1 team van S.F. Deinum ontvangen. JO9-1 reist af naar het Oosterpark en gaan het om 10 uur opnemen tegen Zeerobben JO9-3. De jongens van JO10-1 spelen om 10.00 een thuiswedstrijd waarbij Workum JO10-2 de tegenstander is en JO10-2 is een speelronde vrij.

 

Met de tong af en toe uit de mond wist fc Harlingen JO10-2 met 8-3 te winnen van AVV JO10-1.  Foto: E.c.A

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Een spannende, sportieve wedstrijd tussen de JO11-1 van fc Harlingen en DFC met uitstekend voetbal eindigde in een 1-1 gelijkspel. Bij JO12-1 leek het meer op een basketbaluitslag. Tegenstander st. Annaparochie JO12-1 (die gezien de andere wedstrijduitslagen veel te laag ingedeeld staat) wist met maar liefst 21-0 te winnen. Zaterdag een nieuwe ronde en dus een nieuwe kans voor de Harlingers. In een thuiswedstrijd nemen ze het op tegen AVC/Tzummarum JO12-1.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

JO13-1 zag de uitwedstrijd tegen Bakhuizen afgelast worden. A.s. zaterdag spelen ze een thuiswedstrijd waarbij de Oeverzwaluwen JO13-2 de tegenstander is. Een nipt verlies was er voor JO15-1. Het werd 1-2 tegen SDS/Nijland JO15-1.

 

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

In de uitwedstrijd tegen Mulier JO17-1 hield fc Harlingen JO17-1 een punt over, het werd 1-1. De wedstrijd van JO17-2 werd afgelast en zal op een ander moment ingehaald worden. JO19-1 won met zeer knap voetbal van SJO Oudega/HJSC/Heeg JO19-1, het werd 6-1.

 

 

De meisjes van MO11, MO13 en MO17

Tijdens de thuiswedstrijden van de meisjesteams afgelopen zaterdag stond er veel enthousiast publiek langs de lijnen. De aanmoedigingen van ouders, vriend(inn)en en supporters dragen bij aan de geweldige sfeer op het veld en onderstrepen de groeiende populariteit van het meisjesvoetbal bij fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11-1 en MO11-2

Twee teams van meisjes onder de 11 jaar en beide kwamen afgelopen weekend thuis in actie. MO11-1 verloor helaas met 2-5 van SC Franeker MO11-1 en ook MO11-2 kon het niet winnen. Tegen SJO DFC MO11-1 werd het 2-4. Maar het enthousiasme op het veld werd er niet minder door. A.s. zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen. MO11-2 reist dan af naar Berlikum en MO11-1 gaat op pad voor een uitwedstrijd tegen SJO DFC MO11-1.

 

 

Fc Harlingen MO13

Nam het in een thuiswedstrijd op tegen FVC MO13-1 en beide teams streden voor wat het waard was maar beide wisten niet te scoren. De wedstrijd eindigde in 0-0. Zaterdag reizen de meiden af naar Menaam om het op te gaan nemen tegen SJO DFC MO13-1.

 

Een groot fan van fc Harlingen MO13-1 op de tribune afgelopen zaterdag!

 

Fc Harlingen MO17-1

Boekte een prachtige overwinning in Leeuwarden. Tegen Blauw Wit MO17-3 wisten de Harlingers met 1-4 te winnen. A.s. zaterdag komt LAC Frisia MO17-1 naar fc Harlingen en deze wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

Wanneer we naar het programma van de komende week kijken, kunnen we met zekerheid zeggen dat er weer voetbal voor iedereen is. Bijzijn is meemaken en iedereen is van harte welkom!

 

Programma Fc Harlingen

Vrijdag 29 september, UIT

Op sportpark Schatzenburg barst vrijdagavond het 7x7 voetbal los voor de 45+ teams. Fc Harlingen strijd in toernooivorm tegen de 45+ teams van AVC, v.v. Dronrijp en Foarut. De wedstrijden starten om 19.30 uur.

 

Zaterdag 30 september,

THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – S.F. Deinum JO8-1

09.00 uur fc Harlingen JO13-1 – Oeverzwaluwen JO13-2

10.00 uur fc Harlingen JO10-1 – Workum JO10-2

10.30 uur fc Harlingen JO12-1 – SJO AVC/Tzummarum JO12-1

11.00 uur fc Harlingen MO17-1 – LAC Frisia MO17-1

12.00 uur fc Harlingen JO17-1 – St. Annaparochie JO17-1

14.00 uur fc Harlingen VR1 – Beetgum VR1 

 

UIT:

08.45 uur LAC Frisia JO11-3 – fc Harlingen JO11-1

09.00 uur SJO DFC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

10.00 uur Zeerobben JO9-3 – fc Harlingen JO9-1

10.15 uur SC Berlikum MO11-1 – fc Harlingen MO11-2

10.15 uur SJO DFC MO11-1 – fc Harlingen MO11-2

11.00 uur GAVC JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

 

Zondag 1 oktober,

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 - VSV'31 2

10.30 uur fc Harlingen 3 – Dokkum 2

UIT:

13.00 uur Oosterlittens 2 – fc Harlingen 2

14.00 uur Oosterlittens 1 – fc Harlingen 1

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Nieuwe collectie brillen bij Peter Kuiper

27-09-2023

HARLINGEN - Wat zijn ze weer mooi!

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Firma Sijtsma Firma Sijtsma IJssalon Min12 IJssalon Min12 TeamFRL TeamFRL Milûk Milûk Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie-Events Visie-Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Milûk Milûk Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie-Events Visie-Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis
Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen TeamFRL TeamFRL Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber
Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie-Events Visie-Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen