Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

02-09-2020

HARLINGEN - Op twee afgelastingen van de tegenstanders na, verliepen de bekerwedstrijden vlekkeloos.

Jeugdoverzicht fc Harlingen De trucjes en de juichjes zijn geoefend hoor! Wat een plezier tijdens de trainingen bij de allerjongste jeugd van fc Harlingen. En ze kunnen niet wachten tot de competitie weer van start gaat zodat ze alles wat ze geleerd hebben kunnen showen. Gelukkig hoeven ze nog maar 3 nachtjes te slapen…. Foto: E.c.A.

Zelfs het weer had er rekening mee gehouden, het werd ouderwets voetbalweer met regen en wind. Maar dat kon bij de jeugd de pret niet drukken. Vanaf komend weekend start ook de reguliere competitie voor de jeugdteams en toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom, mits iedereen zich aan alle regels houdt.  Deze Corona regels staan duidelijk op de website en de socials van fc Harlingen vermeld. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de jeugd lekker onbezorgd kan blijven voetballen! Hoe het afgelopen weekend ging? Tijd voor een overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Zoals hierboven vermeld staat, gaat de reguliere competitie zaterdag van start en de jongens en meisjes in deze leeftijdscategorie staan te trappelen! JO9-2 bijt de spits af en ontvangt Oosterlittens JO9-2. JO10-1 reist af naar Arum en gaat het opnemen tegen de Stormvogels JO10-2 en JO9-1 neemt het eveneens in een uitwedstrijd op tegen Tzummarum JO9-1.

 

Fc Harlingen JO11, JO12

Met een thuiswedstrijd tegen Tzummarum JO11-1 starten de jongens van JO11-1 aanstaande zaterdag de competitie. JO12-1G start zaterdag ook met een thuiswedstrijd en ontvangt de JO12-2 van Wykels Hallum. Wel leuk om te vermelden is dat de JO12-1G van fc Harlingen een meisjesteam is. Zij spelen een gemengde competitie tegen gemengde teams waar jongens en meisjes in zitten. Zo krijgen de voetbalmeiden van fc Harlingen nét iets meer uitdaging!

 

Fc Harlingen JO13

Na een geslaagde oefencampagne stond voor de JO13-1 de eerste echte wedstrijd op het programma afgelopen zaterdag met als tegenstander LAC Frisia JO13-2 uit Leeuwarden. Een mooie overwinning van 8-1 voor fc Harlingen die tot stand kwam door hard werken met het hele team. Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Peter IJdema, zie je hier onder.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Het bekerduel in St. Annaparochie was erg leerzaam voor fc Harlingen JO15-1. Ze hebben gespeeld en geleerd en zijn met 15-2 verlies huiswaarts gekeerd. Komend weekend speelt JO15-1 thuis en ontvangt Zeerobben JO15-2. De meiden van MO15-1 zagen hun wedstrijd in Leeuwarden tegen MKV’29 MO15-1 afgelast worden. Zaterdag ontvangt MO15-1 de meiden van AVC MO15-1 uit Sexbierum.

 

Fc Harlingen JO17

Het bekerduel tegen VC Trynwalden JO17-1 die zaterdag op de planning stond voor JO17-1 werd in eerste instantie door de tegenstander afgelast maar kon maandag gelukkig al ingehaald worden. Na een 1-0 voorsprong wist Trynwalden vlak voor rust de gelijkmaker te maken. Na rust een veel sterker Trynwalden en JO17-1 verloor uiteindelijk met 1-5. Fc Harlingen JO17-2 krijgt iets meer voorbereidingstijd voor de competitie. Zij starten op 19 september.

 

Fc Harlingen JO19

Na een goede voorbereiding startte JO19-1 het eerste bekerduel met een overtuigende overwinning van 5-0 op St. NOK/Bakhuizen. Komende zaterdag reist JO19-1 af naar Easterein en gaan het in een tweede bekerwedstrijd opnemen tegen SDS JO19-1.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 5 september, thuis:

09:00     fc Harlingen JO9-2 - Oosterlittens JO9-2G

09:00     fc Harlingen JO11-1 - Tzummarum JO11-1

10:00     fc Harlingen JO12-1G - Wykels Hallum JO12-2G

11:00     fc Harlingen MO15-1 - AVC MO15-1 (beker)

11:30     fc Harlingen JO15-1 - Zeerobben JO15-2 (beker)

 

Zaterdag 5 september, uit:

09:00     SJO DFC JO13-1 - fc Harlingen JO13-1 (beker)

09:00     FC Birdaard JO17-1 - fc Harlingen JO17-1 (beker)

10:00     SJO Arum/Stormvogels '64 JO10-2 - fc Harlingen JO10-1               

10:00     Tzummarum JO9-1 – fc Harlingen JO9-1G

12:00     SDS JO19-1 - fc Harlingen JO19-1 (beker)

*wijzigingen voorbehouden

 

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen zoekt: Senior Communicatieadviseur

02-09-2020

HARLINGEN - Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een: Senior communicatieadviseur 36 uur per week voor de duur van 1 jaar.

Razende Roeland raast op volle sterkte door de herfst in

02-09-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is het weer tijd om je metal vitamine weer op te halen bij Omroep RSH via het programma Razende Roeland.

Expert Harlingen heeft alles voor een nieuw schooljaar!

02-09-2020

HARLINGEN - De laatste week Fris van Start bij Expert Harlingen is aangebroken.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Greenart Production Greenart Production Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Greenart Production Greenart Production Hubo-Faber Hubo-Faber