Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

27-09-2023

HARLINGEN - Fc Harlingen blijft een broeinest van jeugdig enthousiasme en sportieve prestaties, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor deze getalenteerde spelers in petto heeft.

Fc Harlingen blijft een broeinest van jeugdig enthousiasme en sportieve prestaties, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor deze getalenteerde spelers in petto heeft. Hieronder een klein overzichtje van wat de jeugdteams afgelopen week gepresteerd hebben.

 

Meet en Greet fc Harlingen 1 en JO9

De jonge spelertjes van JO9 beleefden afgelopen zondagmiddag een onvergetelijke ervaring tijdens de Meet en Greet met het eerste elftal van fc Harlingen. Trainers Steffen Hansma en Peter Outhuijse stonden de kinderen op te wachten in de bestuurskamer voor een hartelijk welkom. Er werd kennisgemaakt met het hele eerste elftal en daarna begon de rondleiding. Ingrid Hoekstra bracht de kinderen naar plekken waar ze normaal gesproken nooit komen.

 

Als kers op de taart, mochten ze samen met het team op de foto. Fotograaf Dorus Breidenbach legde dit bijzondere moment natuurlijk prachtig vast. Na wat verfrissing was het tijd voor de line-up. Hand in hand liepen ze richting de middenstip, waar het publiek hen met een luid applaus verwelkomde. Vervolgens snel naar de kant voor de patat en ranja en natuurlijk om de mannen aan te moedigen. Wat een fantastische start van het nieuwe seizoen!

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

De jongste leden van fc Harlingen van JO7 laten elke woensdagmiddag op het trainingsveld weer zien wat ze in hun mars hebben. Het is geweldig om te zien hoe veel plezier deze kinderen hebben.  Aankomende zaterdag speelt fc Harlingen JO8-1 en thuiswedstrijd waarbij ze het JO8-1 team van S.F. Deinum ontvangen. JO9-1 reist af naar het Oosterpark en gaan het om 10 uur opnemen tegen Zeerobben JO9-3. De jongens van JO10-1 spelen om 10.00 een thuiswedstrijd waarbij Workum JO10-2 de tegenstander is en JO10-2 is een speelronde vrij.

 

Met de tong af en toe uit de mond wist fc Harlingen JO10-2 met 8-3 te winnen van AVV JO10-1.  Foto: E.c.A

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Een spannende, sportieve wedstrijd tussen de JO11-1 van fc Harlingen en DFC met uitstekend voetbal eindigde in een 1-1 gelijkspel. Bij JO12-1 leek het meer op een basketbaluitslag. Tegenstander st. Annaparochie JO12-1 (die gezien de andere wedstrijduitslagen veel te laag ingedeeld staat) wist met maar liefst 21-0 te winnen. Zaterdag een nieuwe ronde en dus een nieuwe kans voor de Harlingers. In een thuiswedstrijd nemen ze het op tegen AVC/Tzummarum JO12-1.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

JO13-1 zag de uitwedstrijd tegen Bakhuizen afgelast worden. A.s. zaterdag spelen ze een thuiswedstrijd waarbij de Oeverzwaluwen JO13-2 de tegenstander is. Een nipt verlies was er voor JO15-1. Het werd 1-2 tegen SDS/Nijland JO15-1.

 

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

In de uitwedstrijd tegen Mulier JO17-1 hield fc Harlingen JO17-1 een punt over, het werd 1-1. De wedstrijd van JO17-2 werd afgelast en zal op een ander moment ingehaald worden. JO19-1 won met zeer knap voetbal van SJO Oudega/HJSC/Heeg JO19-1, het werd 6-1.

 

 

De meisjes van MO11, MO13 en MO17

Tijdens de thuiswedstrijden van de meisjesteams afgelopen zaterdag stond er veel enthousiast publiek langs de lijnen. De aanmoedigingen van ouders, vriend(inn)en en supporters dragen bij aan de geweldige sfeer op het veld en onderstrepen de groeiende populariteit van het meisjesvoetbal bij fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11-1 en MO11-2

Twee teams van meisjes onder de 11 jaar en beide kwamen afgelopen weekend thuis in actie. MO11-1 verloor helaas met 2-5 van SC Franeker MO11-1 en ook MO11-2 kon het niet winnen. Tegen SJO DFC MO11-1 werd het 2-4. Maar het enthousiasme op het veld werd er niet minder door. A.s. zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen. MO11-2 reist dan af naar Berlikum en MO11-1 gaat op pad voor een uitwedstrijd tegen SJO DFC MO11-1.

 

 

Fc Harlingen MO13

Nam het in een thuiswedstrijd op tegen FVC MO13-1 en beide teams streden voor wat het waard was maar beide wisten niet te scoren. De wedstrijd eindigde in 0-0. Zaterdag reizen de meiden af naar Menaam om het op te gaan nemen tegen SJO DFC MO13-1.

 

Een groot fan van fc Harlingen MO13-1 op de tribune afgelopen zaterdag!

 

Fc Harlingen MO17-1

Boekte een prachtige overwinning in Leeuwarden. Tegen Blauw Wit MO17-3 wisten de Harlingers met 1-4 te winnen. A.s. zaterdag komt LAC Frisia MO17-1 naar fc Harlingen en deze wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

Wanneer we naar het programma van de komende week kijken, kunnen we met zekerheid zeggen dat er weer voetbal voor iedereen is. Bijzijn is meemaken en iedereen is van harte welkom!

 

Programma Fc Harlingen

Vrijdag 29 september, UIT

Op sportpark Schatzenburg barst vrijdagavond het 7x7 voetbal los voor de 45+ teams. Fc Harlingen strijd in toernooivorm tegen de 45+ teams van AVC, v.v. Dronrijp en Foarut. De wedstrijden starten om 19.30 uur.

 

Zaterdag 30 september,

THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – S.F. Deinum JO8-1

09.00 uur fc Harlingen JO13-1 – Oeverzwaluwen JO13-2

10.00 uur fc Harlingen JO10-1 – Workum JO10-2

10.30 uur fc Harlingen JO12-1 – SJO AVC/Tzummarum JO12-1

11.00 uur fc Harlingen MO17-1 – LAC Frisia MO17-1

12.00 uur fc Harlingen JO17-1 – St. Annaparochie JO17-1

14.00 uur fc Harlingen VR1 – Beetgum VR1 

 

UIT:

08.45 uur LAC Frisia JO11-3 – fc Harlingen JO11-1

09.00 uur SJO DFC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

10.00 uur Zeerobben JO9-3 – fc Harlingen JO9-1

10.15 uur SC Berlikum MO11-1 – fc Harlingen MO11-2

10.15 uur SJO DFC MO11-1 – fc Harlingen MO11-2

11.00 uur GAVC JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

 

Zondag 1 oktober,

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 - VSV'31 2

10.30 uur fc Harlingen 3 – Dokkum 2

UIT:

13.00 uur Oosterlittens 2 – fc Harlingen 2

14.00 uur Oosterlittens 1 – fc Harlingen 1

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Nieuwe collectie brillen bij Peter Kuiper

27-09-2023

HARLINGEN - Wat zijn ze weer mooi!

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Connexa Connexa Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie-Events Visie-Events CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen