De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

26-08-2020

HARLINGEN - Ze zijn er weer, de jeugdleden van fc Harlingen!

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO13-1 oefende tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen onder andere tegen Zeerobben JO13-1. Een stadsderby die fc Harlingen wist te winnen met 1-0. Foto: E.c.A.

Ze zijn allemaal weer terug op het trainingsveld! Mede door de zomertrainingen hebben ze een deel van de zomerstop nog lekker door kunnen trainen maar toen brak toch echt de stilte op de velden aan. De bovenbouw mocht als eerst met de reguliere trainingen starten maar inmiddels staan alle teams weer op het trainingsveld. Een aantal teams hebben zelfs al een paar oefenwedstrijden gespeeld. Het wordt weer tijd voor het wekelijkse jeugdoverzicht.

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie is het spelplezier het allerbelangrijkst. En reken maar dat ze dat hebben! Ze trainen elke maandag en woensdag van 17.30 – 18.30 uur en leren spelenderwijs het voetbal. Veel individuele aandacht, veel aan de bal én zeer geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De competitie voor deze teams begint op zaterdag 5 september.

 

Fc Harlingen JO11, JO12

Het talentvolle team van JO11 heeft een leuke competitie voor de boeg. Met teams als Tzummarum, Minnertsga, SC Franeker en Mulier kan het wel eens spannend worden. En een uitje naar Terschelling is ook nooit verkeerd. De JO12 heeft Vlieland in het competitie rijtje staan maar deze wordt thuis gespeeld. Verder gaan ze het opnemen tegen St. Jacob, Minnertsga, SSS’68 en Wyckels Hallum. De competitie voor beide teams start op zaterdag 5 september.

 

Fc Harlingen JO13

Met twee gewonnen oefenwedstrijden - LAC Frisia JO13-1 en Zeerobben JO13-1 - in de benen starten de jongens van JO13-1 zaterdag met het eerste duel van de bekerronde. Vanaf 9.30 uur gaan ze het in een thuiswedstrijd opnemen tegen LAC Frisia JO13-2.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Vanaf 11.30 uur staat er zaterdag een bekerduel in St. Annaparochie gepland voor fc Harlingen JO15-1 maar of deze doorgaat is nog niet zeker. Vanwege een op Corona positief getest familielid van 1 van de selectieleden van St. Annaparochie is het sportpark tot nader order gesloten. De jongens hebben overigens een fantastische oefenwedstrijd mogen spelen in Heemskerk tegen Ado’20. Met 2-7 werd er gewonnen en het team o.l.v. trainers Evan van Sertima en Jelmer Kooistra staat op scherp! Nu maar hopen dat ze snel voor het “echie” in actie mogen komen. De meiden van MO15-1 reizen zaterdag af naar Leeuwarden en gaan het in een bekerwedstrijd opnemen tegen MKV’29 MO15-1.

 

Fc Harlingen JO17

Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen hebben de jongemannen van JO17-1 maandagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen LAC Frisia JO17-1 waarbij het 1-1 werd. Zaterdag spelen ze vanaf 12.00 uur thuis in een bekerduel tegen VC Trynwalden JO17-1. Fc Harlingen JO17-2 krijgt iets meer voorbereidingstijd voor de competitie welke voor hun op 19 september begint.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen hebben een goede voorbereiding achter de rug en starten aanstaande zaterdag met het eerste bekerduel. Vanaf 14.30 uur nemen ze het in een thuiswedstrijd op tegen St. NOK/Bakhuizen.

 

De jeugd is er klaar voor, fc Harlingen is er klaar voor. Er gelden strikte coronaregels welke duidelijk op de website en de socials van fc Harlingen vermeld staan. Wanneer iedereen zich hieraan houdt kunnen we hopelijk lang genieten van het voetbal!

 

Het jeugdprogramma van zaterdag 29 augustus is als volgt:

Zaterdag 29 augustus, thuis:

09.30 uur: fc Harlingen JO13-1 – LAC Frisia JO13-1

12.00 uur: fc Harlingen JO17-1 – VC Trynwalden JO17-1

14.30 uur: fc Harlingen JO19-1 – St. NOK/Bakhuizen

 

Zaterdag 29 augustus, uit:

11.30 uur MKV’29 MO15-1 – fc Harlingen MO15-1

 

(Onder voorbehoud van wijzigingen)

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Initiatiefrijke Friezen met goede projectideeën gezocht

26-08-2020

HARLINGEN - Friezen met een goed idee om de leefbaarheid in hun dorp, stad of op hun eiland te verbeteren, kunnen van 7 september tot en met 1 oktober 2020 weer subsidie aanvragen bij het Iepen Mienskipsfûns.

Grafisch Centrum Harlingen kampioen Midfond Bedrijven Sponsor Tour 2020

26-08-2020

HARLINGEN - Al jaren organiseert P.V. Ons-Genoegen een bedrijven sponsor vluchten competitie.

Wááát?! Zin in Sushi?

26-08-2020

HARLINGEN - Goed nieuws!

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Omdraai De Omdraai IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda De Omdraai De Omdraai Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20