Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

19-03-2019

HARLINGEN - Wederom een stormachtig weekend voor de voetballende jeugd bij fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO13-1: Billenknijpend tot het einde maar fc Harlingen JO13-1 hield stand in de wedstrijd tegen Oudega/Heeg JO13-1. Foto: P. IJdema.

En dat niet elke vereniging beschikt over mooie velden dat bleek eens te meer. Diverse uitwedstrijden werden afgelast. Een klein overzicht van afgelopen weekend:

 

Fc Harlingen JO8/JO10

De allerjongste groep (JO8) bij fc Harlingen mocht het thuis opnemen tegen Franeker. Een stadsderby met wel een hele bijzondere scheidsrechter. Fractievoorzitter van het CDA Hendrik Sijtsma zag kans om zich zaterdag maatschappelijk in te zetten in het kader van de landelijke actie NL Doet. Hendrik deed het lang niet slecht, hij straalde blijkbaar autoriteit uit. Geen wanklank tussen de spelertjes van beide teams te bespeuren. Ondanks de overwinning van Franeker bleef het een sportieve wedstrijd. Zaterdag reist het team af naar Bolsward. De jongens en meisje van JO10 zagen de wedstrijd in Hardegarijp afgelast worden. Zaterdag spelen ze een thuiswedstrijd. Tegenstanders Blauw Wit JO10-5 komen dan naar Harlingen en de wedstrijd begint om 9.45 uur.

 

Fc Harlingen JO11

JO11-1 verloor in een thuiswedstrijd met 2-6 van Blauw Wit JO11-2. Fc Harlingen JO11-2 speelde in Balk tegen Balk JO11-2. Beide teams creëerden in de eerste helft wel kansen maar geen goals. Het was pas in de tweede helft waar de goals vielen en fc Harlingen keerde met een 1-2 overwinning huiswaarts.

 

Fc Harlingen JO/MO13

JO13-1 nam het thuis op tegen Oudega/Heeg JO13-1 en fc Harlingen was duidelijk de betere ploeg en begonnen sterk aan de wedstrijd. Toch was het pas in de tweede helft dat er voor het eerst gescoord werd. Een prachtige spitsengoal waardoor de thuisploeg met 1-0 op voorsprong kwam. Het bleef billenknijpen tot het einde maar fc Harlingen hield stand en zorgde voor de 3 dikverdiende punten. JO13-2 zou al bijna afreizen naar Makkum JO13-1 totdat de leidster een telefoontje kreeg dat de wedstrijd afgelast was. Nu maar concentreren op de thuiswedstrijd van zaterdag. Arum/Stormvogels komt dan naar Harlingen en de wedstrijd begint om 9.15 uur. MO13-1 nam het in Grou op tegen GAVC MO13-1 en zij wisten weer lekker te scoren. Met winst van 2-5 werd er door de Harlingers een klein feestje gevierd. 

 

Fc Harlingen JO15

JO15-1 van fc Harlingen zag zijn wedstrijd in Oudega/Heeg afgelast worden.  Zaterdag spelen ze in een thuiswedstrijd tegen RVC/Langweer en de wedstrijd begint om 12.30 uur. JO15-2 wist met 4-2 te winnen van Woudsend JO15-1 en hiermee staan de jongens op de eerste plaats. JO15-3 ontvangt zaterdag om 11.00 uur SC Franeker JO15-4.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van JO17-1 namen het zaterdag in een thuiswedstrijd op tegen Bolsward JO17-2. De thuisploeg wist te profiteren van de wind in de rug en ze kwamen al snel op een 2-0 voorsprong.  Helaas werd de wedstrijd door de tegenstander na een half uur gestaakt vanwege een meningsverschil. De wedstrijd zal op een later te bepalen datum hervat worden. Desondanks staat het team nog steeds ongeslagen bovenaan. MO17-1 neemt het zaterdag in Sexbierum op tegen AVC MO17-1.

 

Komend weekend bij fc Harlingen

En wat kunnen de supporters zaterdag bij fc Harlingen verwachten? JO13-2 trapt af om 9.15 uur en zij nemen het op tegen de koploper Arum/Stormvogels. Wellicht zorgen de Harlingers voor een stunt en pakken ze hun eerste winstpunten. MO13-1 ontvangt om 11.00 uur LSC MO13-1 en de Harlingers zullen voor de winst gaan zodat zij de eerste plaats behouden. AVC  JO11-1 komt naar Harlingen om het op te gaan nemen tegen “onze” JO11-2. Deze wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

Het volledige programma is ook te vinden op www.fc-harlingen.nl. Het belooft komend weekend mooi weer te worden dus kom de jeugd aanmoedigen. De koffie staat altijd klaar en iedereen is van harte welkom!

 

Jeugdprogramma zaterdag 23 maart

 

THUIS:

09:15 Fc Harlingen JO13-2 - ST Arum/Stormvogels JO13-1

09:45 Fc Harlingen JO10-1 - Blauw Wit '34 JO10-5

11:00 Fc Harlingen JO11-2G - AVC JO11-1

11:00 Fc Harlingen MO13-1 - LSC 1890 MO13-1

11:00 Fc Harlingen JO15-3 - SC Franeker JO15-4

12:30 Fc Harlingen JO15-1 - ST SJO RVC/Langweer JO15-1

 

UIT:

09:00 Oeverzwaluwen JO15-1 - Fc Harlingen JO15-2

09:00 ST SJO RVC/Langweer JO13-1 - Fc Harlingen JO13-1

10:00 SC Bolsward JO8-2 - fc Harlingen JO8-1

11:30 SJO DFC JO11-1 - Fc Harlingen JO11-1

11:30 SJO Warga WWS JO17-1 - Fc Harlingen JO17-1

12:15 AVC MO17-1 - Fc Harlingen MO17-1

 

 

Foto’s van JO13-1 gemaakt door Peter IJdema.

Meer nieuws

Algemene oproep om 20 maart te gaan stemmen

19-03-2019

HARLINGEN - De meeste Harlingers zullen mij ondertussen wel hebben zien staan op de verkiezingsposters samen met een viertal PvdA-leden.

Wielervereniging WCT Ouwe Seun traint op Mallorca

19-03-2019

HARLINGEN - Afgelopen week zijn 8 leden van WCT Ouwe Seun op trainingskamp naar Mallorca geweest.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 11 - 2019

19-03-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 11 t/m 15 maart 2019.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus