RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

02-09-2021

HARLINGEN - Na maanden wachten gaat dan eindelijk de wedstrijdbal weer rollen voor de jeugdteams bij fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen De JO15-1 heeft zaterdag ter voorbereiding op het nieuwe seizoen geoefend in Delfzijl tegen Hoofdklasser NEC Delfzijl. Delfzijl speelde het beste spel maar fc Harlingen liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Met veel strijd én een ervaring rijker werd er verloren met 3-0 maar het team staat op scherp de aankomende competitie. Foto: E.c.A

Het afgelopen seizoen was min of meer een trainingsseizoen want vanwege de vele maatregelen kon er alleen maar veel getraind worden met af en toe een onderlinge oefenwedstrijd. 

 

Middels de RegioCup werd er vlak voor de zomerstop wel enigszins wat geproefd aan het wedstrijdgevoel maar nu de beker- en reguliere competitie écht van start gaat en veel teams hun voorbereidingen getroffen hebben, is iedereen er ook helemaal klaar voor.

 

Fc Harlingen JO7, JO8, JO10

Voor de pupillen Onder 7 is het belangrijkste dat zij spelenderwijs het voetbalspel (leren) ontdekken. Dit houdt in, korte wedstrijdjes op kleine veldjes (4x4) zodat elke speler zoveel mogelijk optimaal spelplezier beleefd. Er worden geen standen en ranglijsten bijgehouden maar uiteraard wordt wel elke wedstrijd afgesloten met een penalty reeks. Samen met teams van Tzum en AVC spelen JO7-1 en JO7-2 vanaf 9.00 uur de eerste wedstrijdjes in Sexbierum. De JO8-1 speelt in Berlikum de eerste wedstrijd en JO10-1 mag thuis de spits afbijten. Tegenstander SC Franeker komt dan naar de Vierkantsdijk.

 

Fc Harlingen JO11-1, JO12-1

JO11-1 begint de competitie met een uitwedstrijd. In Witmarsum gaan ze het opnemen tegen Mulier JO11-1. De JO12-1 begint met een thuiswedstrijd waarbij SDS JO12-1 uit Easterein de tegenstander is.

 

Fc Harlingen JO14-1, JO15-1

Een nieuwe categorie bij fc Harlingen is de JO14-1. Zij beginnen de bekercompetitie met een thuiswedstrijd waarbij FVC JO14-1 uit Leeuwarden op bezoek komt. Verder zullen ze de Stormvogels uit Arum en vv Sneek Wit Zwart nog tegenkomen. Daarna begint ook voor de JO14-1 de reguliere competitie waar ze eveneens FVC tegen zullen komen. De JO15-1 start de bekercompetitie met een stadsderby tegen Zeerobben JO15-2. Om 8.45 uur zal er aan de Achlumerdijk afgetrapt worden.

 

Fc Harlingen JO17-1, JO17-2

De jongemannen van JO17-1 zitten maar met drie teams in de eerste knock-out fase van het bekertoernooi en zodoende zijn zij dit weekend vrij. Zaterdag 11 september starten zij met een thuis(beker)wedstrijd waarbij tegenstander SC Bolsward JO17-2 naar Harlingen komt. Fc Harlingen JO17-2 starten dit weekend met een (beker)uitwedstrijd naar Witmarsum. Vanaf 9.30 uur gaan zij het opnemen tegen Mulier JO17-1.

 

Fc Harlingen MO11, MO13, MO17

De meisjes afdeling bij fc Harlingen is groeiende en dit is terug te zien in de teams die zich voor dit nieuwe seizoen gevormd hebben. De meisjestraining van 5 t/m 11 jaar is erg populair en wordt dit nieuwe seizoen voortaan elke woensdag van 17.30 - 18.30 uur gegeven. Meer over de meisjestraining is verderop in deze krant te lezen. 

Geen bekercompetitie voor de meiden van MO11-1 maar wel een leuke reguliere competitie op de agenda. Zaterdag starten de meisjes met een thuiswedstrijd waarbij Oosterlittens de tegenstander zal zijn. Verder zullen ze teams van Joure, Franeker, Warga en Blauw Wit tegenkomen.

 

De meisjes van MO13-1 starten wel met de eerste poulefase in de bekercompetitie en reizen zaterdag af naar Leeuwarden om het op te gaan nemen tegen Leeuwarder Zwaluwen. Zeerobben MO13-1 komt volgende week naar de Vierkantsdijk en ook tegen SC Berlikum MO13-1 komt naar Harlingen. Deze twee teams zullen ze later in de reguliere competitie ook weer tegenkomen. 

 

De jonge vrouwen van MO17-1 starten de bekercompetitie met een thuiswedstrijd waarbij SC Bolsward MO17-2 naar Harlingen komt. De zaterdagen daarna volgen AVC en SC Franeker nog en daarna vangt voor MO17-1 de reguliere competitie aan.

 

Publiek welkom

Als vanouds langs de lijn staan, het publiek is weer van harte welkom. Uiteraard rekening houdend met de 1,5 meter afstand, de looproute én bij klachten thuis blijven, maar “we” mogen weer live voetbal kijken langs de lijn. De kantine is open dus kom langs en geniet van het plezier en de gezelligheid. Meer informatie wat betreft de Corona regels staan op de website www.fc-harlingen.nl.

 

Jeugdprogramma:

Thuis

10.00 fc Harlingen MO11-1 – Oosterlittens MO11-1

10.00 fc Harlingen JO10-1 – SC Franeker JO10-4

11.00 fc Harlingen JO14-1 – FVC JO14-1 (beker)

11.15 fc Harlingen JO12-1 – SDS JO12-1

12.30 fc Harlingen MO17-1 – SC Bolsward MO17-2 (beker)

 

 

Uit

08.30 SC Berlikum JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

08.45 Zeerobben JO15-2 – fc Harlingen JO15-1 (beker)

09.00 Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

09.00 op Sportpark De Lytse Trije spelen AVC JO7-2, Tzum JO7-1, fc Harlingen JO7-1, fc Harlingen JO7-2

09.30 Mulier JO17-1 – fc Harlingen JO17-2 (beker)

11.30  Leeuwarder Zwaluwen MO13-1 – fc Harlingen MO13-1 (beker)

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 35

02-09-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 30-08 t\m 03-09-2021.

Nieuwe AED’s in Harlingen

02-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 2 september zijn er twee nieuwe AED’s door wethouder Erik de Groot onthuld.

Burgemeester Sjerps bezoekt HMHC bij seizoensopening

02-09-2021

HARLINGEN - HMHC is zich aan het voorbereiden op de seizoensstart in het weekend van 11 en 12 september, wanneer de competitie weer begint.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen
De Omdraai De Omdraai Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events