Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

14-03-2018

HARLINGEN - Hoe deden de teams het afgelopen week?

Jeugdoverzicht fc Harlingen Ondanks de regen ging fc Harlingen JO7 vrolijk van start.

Fc Harlingen JO7

Elke week strijden deze jonge talentjes van fc Harlingen in 4x4 wedstrijdjes tegen elkaar. In wedstrijdjes van een kwartier spelen ze poulewedstrijdjes met Hardegarijp, sc Stiens en FVC. Afgelopen weekend was het de beurt aan fc Harlingen. De standen in deze competitie worden niet bijgehouden omdat de spelers in deze leeftijdscategorie zich in een ontwikkelfase bevinden, waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. En spelplezier was duidelijk aanwezig. Aankomend weekend zijn de spelertjes in Leeuwarden te vinden op Sportpark Wiarda.

 

Fc Harlingen JO9

De jongens en meisjes van JO9-1 reizen zaterdag af naar Grou en zullen het op gaan nemen tegen GAVC JO9-1. De JO9-2 spelen zaterdag om 9.00 uur thuis waarbij Nijland JO9-2 de tegenstander zullen zijn.

 

Fc Harlingen JO11

De jongens van JO11-1 speelden thuis tegen het sterke FVC JO11-2. Dat het een zeer spannende wedstrijd bleek is wel te zien aan de eindstand van 2-2. Komend weekend de stadsderby tegen en bij Zeerobben JO11-2. Op zich een te winnen wedstrijd maar hij moet eerst nog wel gespeeld worden. De jongens van fc Harlingen JO11-2 namen het op in Makkum tegen Makkum JO11-2. Een zeer belangrijke overwinning van 1-3 waardoor de Harlingers nog steeds bij de top 3 horen. Zeerobben JO11-3 komt aankomend weekend naar de Vierkantsdijk en de wedstrijd begint om 10.30 uur. De jongens van JO11-3 namen het thuis op tegen LAC Frisia 1883 JO11-8. Een echte tegenstander bleek dit niet voor de Harlingers, het werd maar liefst 12-1. Aankomend weekend reizen ze af naar Leeuwarden en treffen ze wederom Lac Frisia 1883 als tegenstander maar dan de JO11-10. De jongens van JO11-4 namen het in Leeuwarden op tegen Leovardia JO11-8 en de beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd maar toch moesten de Harlingers hun meerdere erkennen, het werd 3-2. Franeker JO11-4 komt zaterdag naar Harlingen en de wedstrijd begint om 10.00 uur.

 

Fc Harlingen JO13

Blauw Wit’34 JO13-3 waren de tegenstanders van fc Harlingen JO13-1. De vele toeschouwers waren getuige van een goede pot voetbal en fc Harlingen boekte een dik verdiende overwinning van 3-1. Zaterdag gaat de reis naar Leeuwarden alwaar Lac Frisia 1883 JO13-2 de tegenstanders zullen zijn.  Fc Harlingen JO13-2 mocht eindelijk weer eens voetballen. Want na 3 afgelaste wedstrijden werd dit wel weer eens tijd.  In Sneek waar tegenstanders SWZ Boso Sneek JO13-5 waren. Fc Harlingen komt al snel met 0-1 voor te staan. Na wat foutjes van Harlinger kant wist Sneek de gelijkmaker te maken en vlak voor rust werd het ook nog 2-1. Met opgestroopte mouwen gingen ze de 2e helft in en de winnersmentaliteit was nu echt te zien, ze streden voor elke bal. En dat resulteerde al snel weer in de gelijkmaker. Via een vrije trap van Sneek kwamen de Harlingers wederom op achterstand 3-2. Maar dan is Harlingen er klaar mee en zet aan, kans op kans volgt en dat resulteert weer in de gelijkmaker en even later valt de 3-4. Fantastisch gestreden en een dik verdiende overwinning. SDS JO13-2 zullen komend weekend de tegenstanders zijn. De wedstrijd begint om 10.00 uur. De nieuwe ploeg van fc Harlingen JO13-3 speelt aankomend weekend thuis tegen de jongens van Vlieland, VSV’31 JO13-1. De wedstrijd begint om 11.30 uur.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 reizen komend weekend af naar St. Annaparochie om het op te nemen tegen de JO15-2. Fc Harlingen JO15-2 gaan het opnemen tegen Leovardia JO15-3 in Leeuwarden.

 

Fc Harlingen JO17

Een keurige overwinning van 6-0 wisten de mannen van JO17-1 te boeken op tegenstander Nijland JO17-1. Komend weekend treffen ze De Walde JO17-1 als tegenstander welke gespeeld zal worden in Oudega/Gaast/ Sleat.

 

Fc Harlingen JO19

Wederom een afgelasting voor de mannen van fc Harlingen JO19-1. Komend weekend nemen ze het op tegen Sc Franeker JO19-2 in Franeker.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

CDA Harlingen stelt haar kandidaten voor

14-03-2018

HARLINGEN - Vandaag stellen we aan u voor: kandidaat Sietse Zoodsma, nummer 2 op de kandidatenlijst van CDA Harlingen.

Iedereen is welkom in het openbaar onderwijs

14-03-2018

HARLINGEN - Woensdag 21 maart houden de drie openbare Kindcentra ’t Wad, Het Noorderlicht en Middelstein hun jaarlijkse open dag.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-03-2018

14-03-2018

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas