HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

07-05-2021

HARLINGEN - Terwijl dit stukje geschreven wordt waait er een flinke zuidwester wind.

De eerste vraag die dan opkomt: “Zou er wel getraind worden vandaag?” Na een kleine navraag is het antwoord: “Tuurlijk wel! Iedereen heeft lang genoeg stil gestaan, er wordt gewoon getraind deze week. En volgende week ook”. Aangezien het meivakantie is en vele 1 of 2 weken vrij zijn, zullen er hier en daar wel wat trainingen aangepast worden maar beweging is er nog steeds volop bij fc Harlingen.

 

Afgelopen week

Zaterdag waren er voor het eerst in weken geen jeugdvoetbal activiteiten bij fc Harlingen. Dit had natuurlijk een reden. Er werd beton gestort voor de fundering voor een eventuele tribune en dat moest goed uit kunnen harden. Daar mocht geen bal of niks op terecht komen. Verder werd er (en wordt er nog steeds) hard gewerkt aan de renovatie van het hoofdveld. Dus was het qua voetbal activiteiten afgelopen weekend (akelig) stil op de velden. Maar vanaf maandag kon er gelukkig wel weer volop getraind worden en dat gebeurde dan ook. Met de inachtneming van twee minuten stilte werden dinsdagavond de trainingen even stilgelegd maar daarna werd er weer hard gewerkt. De meisjestraining, de jongste jeugd, de “tieners”, de jongvolwassenen, de senioren en zélfs de zestigplussers, we zagen ze afgelopen week allemaal weer op het trainingsveld.

 

 

Komende week

Velen zullen komende week nog een weekje vakantie hebben maar de voetbaltrainingen bij fc Harlingen gaan gewoon door. Alleen op Hemelvaartsdag vervallen alle trainingen. Op de website www.fc-harlingen.nl  is een handig overzicht te vinden waarin staat wanneer welke jeugdteams trainen in de meivakantie. Ben jij, of ken jij, iemand die van voetbal houdt? Of wil je zien of voetbal wat voor jou is? Kom dan vrijblijvend een paar keer mee trainen en meld je aan voor proeftrainingen via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl  Echte wedstrijden mogen nog niet, waardoor dit het ideale moment is om bij fc Harlingen mee te gaan doen. Ongedwongen en op een speelse manier met deskundige trainers het mooiste balspelletje leren spelen? Dat doe je bij fc Harlingen.

 

Binnenkort het Oranje Voetbalfestival bij fc Harlingen!

Zaterdag 12 juni 2021 organiseert fc Harlingen het Oranje Voetbalfestival voor alle jongens en meisjes uit Harlingen en omstreken. Dribbelen als Georginio, mikken als Danielle, passen als Jacky, scoren als Vivianne, spelen als Frenkie en schieten als Memphis!  Een voetbalfeestje voor alle jongens en meisjes. En meedoen is voor leden én niet leden geheel gratis! Meer informatie wat betreft het opgeven volgt later maar 12 juni kan alvast genoteerd worden!

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

07-05-2021

HARLINGEN - Zaterdag 8 mei is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Het Alternatief 84 bij Omroep RSH

07-05-2021

HARLINGEN - Vrijdag 7 mei en daar zijn we alweer.

Harry Boon daagt inwoners uit met Minder Afval Harlingen

07-05-2021

HARLINGEN - Met een videoboodschap geeft wethouder Harry Boon vandaag de aftrap voor de afvalchallenge ‘Minder afval Harlingen’.