Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 45 - 2023

16-11-2023

HARLINGEN - Winst in de laatste minuut. Complimenten van de tegenpartij. De leiding pakken in het klassement én een clinic training bij de MO11 en MO13 gegeven door SC Heerenveen Vrouwen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 45 - 2023
Winst in de laatste minuut. Complimenten van de tegenpartij. De leiding pakken in het klassement én een clinic training bij de MO11 en MO13 gegeven door SC Heerenveen Vrouwen. Dit en nog veel meer in het jeugd- en meisjesoverzicht van fc Harlingen

Dit en nog veel meer in het jeugd- en meisjesoverzicht van fc Harlingen. Met foto's van E.c.A

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Competitiewedstrijden speelt JO7 nog niet maar het is geweldig om te zien hoe veel voetbalplezier deze kinderen tijdens hun trainingen beleven. En a.s. woensdag (22 november) staat er een bijzondere training op het programma, namelijk De Pietentraining! De JO8 neemt het zaterdag bij Zeerobben op tegen de JO8-1. JO9-1 reist die dag af naar Franeker en JO10-1 mag naar Sneek.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

 

Verliezen is geen schande, daar leer je slechts van. En dat lieten de jongens van JO11-1 de tweede helft ook goed zien! Nadat ze met 0-4 achterstand de rust ingingen werd het toch nog 4-7 tegen een sterk St. Annaparochie JO11-1. JO12-1 wist in de laatste minuut toch nog de volle 3 punten in Bolsward te pakken. Het werd 1-2.

 

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

 

In eigen huis werd FC Birdaard JO13-1 verslagen (7-4) en fc Harlingen JO13-1 pakte hiermee niet alleen de 3 punten maar ook de leiding in het klassement. JO15-1 liet de 2-0 voorsprong bijna uit hun handen glippen maar hield toch nog een puntje over tegen Scharnegoutum JO15-1. Het werd 2-2.

 

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

JO17-1 behaalde een knappe overwinning van 1-2 in Joure tegen JO17-2 van SC Joure. Tegelijkertijd stond JO17-2 in eigen huis tegenover JO17-4 en slaagde erin de wedstrijd met 3-1 te winnen. De jongemannen van JO19-1 wisten overtuigend van Minnertsga JO19-1 te winnen, het werd maar liefst 1-6. Van de coach van Minnertsga ontvingen ze zelfs complimenten voor hun volwassen spel op het veld.

 

Overzicht meisjes van MO11, MO13 en MO17

Woensdagavond werden de teams van MO11 en MO13 getrakteerd op een speciale clinic-trainingssessie, verzorgd door 4 getalenteerde speelsters van SC Heerenveen Vrouwen 1. Foto: E.c.A

 

Afgelopen woensdagavond werden de meisjes van MO11 en MO13 getrakteerd op een ruim anderhalf uur durende clinic-training, gepresenteerd door de eredivisiespeelsters van SC Heerenveen; Jet van Beyeren, Minke van Hoef, Janneke Ennema en Elize van Vilsteren. Een speciaal dankwoord gaat uit naar FOOX | Groothandel Bergsma, die deze clinic mede mogelijk heeft gemaakt. Tijdens de sessie lieten alle speelsters zien dat ze niet alleen uitblinken in hun spel, maar ook benadrukten ze dat succes komt door hard werken. De meisjes namen deel aan een gevarieerd circuit met vele activiteiten, een partijspel en een specifieke training.

 

Britt Elkerbout was de grote winnares tijdens het latje trap en aansluitend scoorde zij de winnende penalty. Uit handen van Vrouwen Heerenveen sc speelster Elize van Vilsteren kreeg zij een gesigneerde bal.

Een avond vol leermomenten en een waardevolle ervaring rijker en wellicht vele tips en tricks die ze kunnen gebruiken voor de komende wedstrijden.

 

Fc Harlingen MO11

Op zoek naar de eerste punten, dit gaat MO11-1 zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Marrum MO11-1 proberen.

 

Fc Harlingen MO13

MO13-1 was al sterk aan de tweede fase sterk begonnen maar ook tegen V.V. Heerenveen pakten ze afgelopen zaterdag met een 2-0 winst de drie punten en staan nu op een zeer keurige tweede plaats. MO13-2 zag de uitwedstrijd tegen Berlikum MO13-1 afgelast worden vanwege de slechte veldcondities aldaar. Zaterdag nemen ze het in eigen huis op tegen de MO13-1 van Marrum. De wedstrijd begint om 10.30 uur.

 

Fc Harlingen MO17

Slechts 1 wedstrijd werd er afgelopen zaterdag in de poule van MO17-1 gespeeld maar het was niet die van fc Harlingen tegen Terschelling. Deze werd helaas afgelast. Zaterdag een nieuwe kans wanneer MO17-1 het in een thuiswedstrijd op gaat nemen tegen SC Franeker MO17-1. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur.

 

Aanstaande zaterdag staan er slechts vier thuiswedstrijden op het programma bij fc Harlingen. Dat neemt niet weg dat de vele toegewijde vrijwilligers weer klaar staan om er weer een mooie zaterdag van te maken!

 

Programma

Zaterdag 18 november

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen JO12-1 – Sneek Wit Zwart JO12-3

10.30 uur fc Harlingen MO13-2 – Marrum MO13-1

12.00 uur fc Harlingen JO17-1 – Zeerobben JO17-2

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – Wykels Hallum JO19-1

 

UIT:

08.30 uur Marrum MO11-1 – fc Harlingen MO11-1

08.45 uur SC Franeker JO9-4 – fc Harlingen JO9-1

09.00 uur SJO O/H/H JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

09.00 uur Sneek Wit Zwart JO10-1 – fc Harlingen JO10-1

10.00 uur Beetgum MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

10.15 uur Zeerobben JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

10.15 uur Wykels Hallum JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

10.30 uur SC Franeker JO11-2 – fc Harlingen JO11-1

10.50 uur SC Joure JO17-3 – fc Harlingen JO17-2

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

‘Groen licht’ voor nieuwbouw Toekomstig Almenum

16-11-2023

HARLINGEN - Langer wachten is geen optie voor de Bouwvereniging.

Muurling Het Financiële Hart viert 35-jarig bestaan

16-11-2023

HARLINGEN - Het was 1985 toen Anne Muurling na zijn diensttijd op 22-jarige leeftijd in opleiding ging bij een assurantiekantoor in Harlingen.

Exstador zaalvoetbalcompetitie 10-11-2023

16-11-2023

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie-Events Visie-Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie-Events Visie-Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CZVideoful CZVideoful Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Copini Opticiëns Copini Opticiëns CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas