Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

19-02-2019

HARLINGEN - Hadden we vorig weekend nog een stormachtig begin van de competitie, dit weekend een heel ander weerbeeld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Vooruitgang is al goed te zien bij fc Harlingen JO10-1. Voetballen met inzet maar vooral ook heel veel plezier.

De thermokleding kon thuisblijven, er werd in een heerlijk lentezonnetje gevoetbald. En hoewel de voorjaarsvakantie net van start was gegaan was uitslapen voor sommige teams geen optie…Een klein overzichtje van wat er afgelopen weekend gebeurde bij de jeugd van fc Harlingen:

 

Fc Harlingen JO8/JO10

Fc Harlingen JO8-1 vertrok al vroeg naar Leeuwarden. Tygo, Almoutaz, Luquenio, Lasse, Anne-Jeppe, Benthe, Kyron en Lucas mochten het daar opnemen tegen Blauwwit'34. De jongens en dame begonnen met veel enthousiasme aan de wedstrijd. En het werd een wedstrijd waarin veel werd gescoord door beide teams. Het blijft een genot om naar te kijken. Op 9 maart wordt de reis naar Balk ingezet. Fc Harlingen JO10-1 mocht op eigen veld voetballen tegen GAVC. Meteen van de aftrap van de wedstrijd zag je al dat de beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Er werd heerlijk samen gepeeld en er was strijd om de bal. En ook in deze wedstrijd vele goals. Foto’s van deze wedstrijd zie je hier. Nu is het eerst vakantie en ook JO10-1 komt op 9 maart weer in actie. Dan spelen ze in en tegen Franeker. 

 

Fc Harlingen JO11

In deze leeftijdscategorie waren het alleen de jongens van JO11-1 die in actie kwamen. In Achlum tegen Stormvogels JO11-1. Na een minuut of 5 gooide fc Harlingen alle schroom van zich af en zette Stormvogels vast op eigen helft. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong. In het tweede kwartier golfde het spel op en neer en hadden beide keepers het vrij druk. Ruststand 2-3 in het voordeel van fc Harlingen. In de tweede helft begon de vermoeidheid toe te nemen door het zware veld en kwam fc Harlingen steeds verder onder druk te staan. Maar het geloof bij de tegenstaander nam ook langzaam af en de laatste minuten van de wedstijd kreeg fc Harlingen nog een paar kansen welke resulteerde in een doelpunt. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 3-4.

 

Fc Harlingen JO/MO13

De meiden van MO13 reisden af naar Franeker voor hun eerste uitwedstrijd. De eerste helft speelde zich vooral op de helft van Franeker af en de keepster van Franeker kon aan de bak. Fc Harlingen creëerden veel kansen, maar de keepster van Franeker wist een aantal goede reddingen te verrichten. Op twee schoten had ze geen antwoord en werd het 0-2 voor fc Harlingen. In de tweede helft zakten de Harlinger meiden wat in, kwam Franeker wat meer aan voetballen toe en maakte er 1-2 van. Echt onder de indruk was fc Harlingen niet, want vanaf de aftrap werd de 1-3 al tegen de touwen geschopt. Eindstand 1-3 voor fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO15

Het team van JO15-2 speelde een thuiswedstrijd tegen St. NOK/Bakhuizen en de Harlingers wisten overtuigend te winnen met 7-3.

 

Fc Harlingen JO/MO17

MO17-1 speelde een thuiswedstrijd waarbij de ploeg uit Easterein de tegenstander was. En fc Harlingen schrijft de tweede zege op rij op hun naam want ook tegen SDS MO17-1 werd gewonnen. Eindstand 3-1. De mannen van JO17-1 trekken in een doelpuntenfestijn tegen SWZ Boso Sneek aan het langste eind. Ze kwamen met 2-0 achter maar wisten de stand vlak voor rust gelijk te trekken. Na rust vele aanvallen maar ook goals. Het werd een doelpuntrijke overwinning welke uiteindelijk eindigde in 4-5 voor fc Harlingen. Foto’s van deze wedstrijd zie je hier.

 

En zo kwam er een eind aan een prachtig lente-voetbalweekend. Voor komend weekend een stuk rustiger. Het is beker-inhaalweekend. Fc Harlingen heeft nog 2 teams in de race. De mannen van JO17-1 reizen zaterdag af naar Oudega Gaast Sleat om het op te gaan nemen tegen De Walde JO17-1. Een mooie uitdaging voor de mannen waarbij de inzet een plaats bij de laatste 16 is. Fc Harlingen MO13-1 speelt haar bekerwedstrijd op eigen veld en verwelkomen de ploeg uit Sneek, SVO Sneek MO13-1. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vrijdag gaat de REC in geplande revisie

19-02-2019

HARLINGEN - De Reststoffen Energie Centrale (REC) in Harlingen gaat vanaf vrijdag 22 februari voor ongeveer zeven weken in geplande revisie.

Buurtpreventie in Harlingen werpt zijn vruchten af

19-02-2019

HARLINGEN - Naast het feit dat het aantal woninginbraken in Harlingen de afgelopen jaren is afgenomen blijkt uit gegevens van het Basisteam Noordwest-Fryslân dat in wijken waarin buurtpreventienetwerken actief zijn, er minder wordt ingebroken dan in wijken zonder buurtpreventienetwerken.

Fc Harlingen Vr winnen van Tzum met 2 - 0

19-02-2019

HARLINGEN - Onder mooie weersomstandigheden werd er afgelopen zaterdagmiddag een goede pot gespeeld door de vrouwen 1 van fc Harlingen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE