Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

16-02-2018

HARLINGEN - De winterstop is voorbij en de jeugdteams bij fc Harlingen zijn klaar voor de competitie.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Archieffoto: Peter IJdema.

Na weken van voorbereiding gaan ze allemaal weer los in een nieuwe competitie. De voorjaarscompetitie. En zoals het wel vaker gebeurt waren er afgelopen weekend de eerste afgelastingen alweer een feit. Niks aan te doen natuurlijk maar voor de jongens en meisjes die zo van het spelletje voetbal houden is het wel balen. Hieronder de uitslagen van afgelopen weekend.

 

Fc Harlingen JO7

De allerjongste jeugd bij fc Harlingen hadden afgelopen zaterdag naar Stiens af moeten reizen maar ook daar was Koning Winter langs geweest en de wedstrijdjes werden afgelast. Erg leuk om te weten is dat de jongste jeugd van fc Harlingen in een poule zit, samen met Hardegarijp, FVC en sc Stiens. En elke week strijden deze jonge talentjes in 4x4 wedstrijdjes tegen elkaar. Morgen reizen de teams af naar Sportpark De Warren in Hurdegaryp.

 

Fc Harlingen JO9

En net als de JO7 werden ook bij de JO9 alle wedstrijden eruit gegooid. De jongens en meisjes van JO9-2 reizen morgen af naar Makkum en de JO9-1 zullen het in Bolsward op gaan nemen tegen Bolsward JO9-3.

 

Fc Harlingen JO11

De jongens van JO11-1 sloten hun competitie in december af met een 9e plek. Een lastige competitie in de 1e klasse weliswaar maar de jongens hebben er veel van opgestoken. Vol goede moed starten de jongens afgelopen weekend dan ook met hun eerste thuiswedstrijd met tegenstander sc Bolsward JO11-2. En in deze wedstrijd weten de jongens dan ook de eerste overwinning op hun naam te zetten door met 4-0 te winnen. Morgen reizen ze af naar Leeuwarden en daar zullen het op gaan nemen tegen Blauw Wit’34 JO11-2. De jongens van fc Harlingen JO11-2 namen het thuis op tegen Arum JO11-1 en in eerste instantie was de wedstrijd in evenwicht. Fc Harlingen scoort twee keer maar de grote jongens van Arum doen er een schepje bovenop en weten de wedstrijd te winnen met 2-4. Morgen op naar Hinderlopen om het op te nemen tegen Hielpen JO11-2. In de wedstrijd tegen AVC JO11-1 zaten de jongens van fc Harlingen JO11-3 er gelijk van het begin af aan bovenop en lieten zij duidelijk zien dat er niks te halen viel voor AVC. Nadat Harlingen met 2-0 voor komt te staan zakken ze iets in en krijgt AVC de ruimte voor de 2-1. Maar na rust dendert Harlingen door en met een 6-2 overwinning hebben de jongens de eerste 3 punten “inne bûse”. Morgen op naar Franeker. De jongens van JO11-4 namen het op in Leeuwarden tegen Blauw Wit ’34 JO11-4 en met nét een doelpuntje meer sluiten ook deze Harlingers de eerste competitieronde met winst af. Eindstand 1-2. Morgen komt Terschelling JO11-2 naar Harlingen en zullen ze om 10.30 uur af gaan trappen.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van JO13-1 zagen hun wedstrijd tegen Oosterlittens afgelast worden en dus zullen zij morgen in Stiens met hun eerste wedstrijd aanvangen. Tegenstanders zijn dan sc Stiens JO13-1. Fc Harlingen JO13-2 nemen het morgen thuis op tegen sc Bolsward JO13-6 en de wedstrijd begint om 9.15 uur. De nieuwe ploeg van fc Harlingen JO13-3 namen het afgelopen zaterdag thuis op tegen AVC JO13-2. Op half veld, 7x7, wonnen de Harlingers met 3-1.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 komen morgen in actie tijdens een thuiswedstrijd tegen Beetgum JO15-1 welke om 13.30 uur begint. Fc Harlingen JO15-2 gingen slecht van start tegen Tzummarum JO15-1. Ze verliezen met 0-16. Morgen nieuwe kansen en wel in Franeker tegen sc Franeker JO15-3.

 

Fc Harlingen JO17

Al vroeg in de wedstrijd staan de Harlingers met 0-1 voor tegen Oosterlittens JO17-1. En ook de 0-2 en 0-3 volgen al snel. Maar in de tweede helft gaat het mis en neemt Oosterlittens in alles de leiding. Eindstand 5-3. Morgen ontvangen de Harlingers het team Deinum JO17-1 en de wedstrijd begint om 15.30 uur.

 

Fc Harlingen JO19

De bal was nog niet eens warm getrapt in Makkum toen fc Harlingen JO19-1 al met 0-1 voor kwam te staan tegen Makkum JO19-1. De gelijkmaker viel halverwege de eerste helft en enkele minuten later keken ze tegen een achterstand aan van 2-1. Na de rust valt dan de verdiende gelijkmaker voor Harlingen. Hierna zet fc Harlingen goed door en sluiten ze de wedstrijd af met een dik verdiende overwinning van 2-4. Morgen reizen de mannen af naar Minnertsga om het aldaar op te gaan nemen tegen St. Minnertsga/St. Jacob JO19-1.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wijnliefhebbers opgelet!

16-02-2018

HARLINGEN - Bij Ons Food&Wine hebben ze om de 2 weken een wijn in de aanbieding!

Midlum vanavond toneel van de dramatische komedie “STUK”

16-02-2018

HARLINGEN - Toneelgezelschap Midlum, bijna voltallig, poseert in “Café ’t Bokje”, de pleisterplek in de dramatische komedie “STUK” aan de vooravond van de voorstellingen op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari in dorpshuis De Spil.

Waylon hoofdact tijdens ‘t DOKfestival 2018

16-02-2018

HARLINGEN - Delta V en The Blue Birds in voorprogramma.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda