Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

26-02-2020

HARLINGEN - De jeugd heeft zichtbaar genoten van de voorjaarsvakantie maar na 2 weekenden rust is iedereen ook wel weer klaar voor de competitie.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Zouden deze 2 meisjes van fc Harlingen JO9-1 al op de uitkijk staan? Ze staan in ieder geval te popelen om weer te voetballen!

Dit bleek wel tijdens de trainingen die deze week hervat zijn. Vanaf zaterdag zullen de velden weer blauw kleuren en wordt de competitie, na 2 weekenden rust, hervat. Wie, wat en wanneer is in onderstaand jeugdoverzicht te lezen:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

De kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar zie je elke week groeien. En niet alleen in de lengte maar ook in het spelletje voetbal. Zaterdag spelen JO9-1 en JO10-1 thuis waarbij JO9-1 het op gaan nemen tegen Oosterlittens JO9-2 en JO10-1 neemt het op tegen SC Franeker JO10-3. De KNVB houdt geen uitslagen bij voor deze leeftijdscategorie maar op onze website staan vaak wel leuke wedstrijdverslagen te lezen. Leuk voor diegene die het gemist hebben.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De jongens en meisjes van JO11-1 nemen het al vroeg op in het Oosterpark tegen de JO11-2 van Zeerobben en JO12-1 hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen St. IJVC/Blauwhuis JO12-1.

 

Fc Harlingen JO13

In Minnertsga wordt de JO13-1 van fc Harlingen verwacht en zij zullen het daarop gaan nemen tegen JO13-1 van Minnertsga.

 

Fc Harlingen JO/MO15

Tegen GAVC JO15-1 hebben de jongens van JO15-1 in de vakantie een oefenwedstrijd gespeeld. Deze werd met 2-1 gewonnen. Nu zaterdag beginnen ze de competitie met een thuiswedstrijd tegen ONS Sneek JO15-2. De jongens van JO15-2 hebben nog geen wedstrijd uit handen gegeven en zullen dit zaterdag vast ook niet gaan doen wanneer ze het op gaan nemen tegen Zeerobben JO15-5M. De meisjes van MO15-1 spelen in Bolsward tegen MO15-2.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De jongens van JO17-1 ontvangen de jongens van Vlieland VSV’68 JO17-1 en MO17-1 neemt het in Sneek op tegen LSC 1890 MO17-1.

 

Fc Harlingen JO19

JO19-1 heeft nog geen verlies geleden en ook tijdens de oefenwedstrijd tegen Mulier lieten de mannen zien in vorm te zijn. Zaterdag spelen ze in Sneek tegen SWZ Boso Sneek JO19-2.

 

Er is nog weinig te zeggen over het verloop van de competitie daar er nog maar 1 of 2 wedstrijden gespeeld zijn. Maar aanstaande zaterdag gaat de jeugd vrolijk verder en er zijn dit weekend weer leuke thuiswedstrijden bij fc Harlingen. Om 9.00 uur hangen de vlaggen weer in top en start fc Harlingen weer met een heerlijk voetbalweekend! Kom ook langs en geniet van de gezelligheid en sportiviteit wat er heerst.

 

Iedereen is van harte welkom!

 

Jeugdprogramma fc Harlingen:

Zaterdag 29 februari, thuis:

09.00 uur fc Harlingen JO9-1 – Oosterlittens JO9-2

09.30 uur fc Harlingen JO12-1 – St. IJVC/Blauwhuis JO12-1

10.00 uur fc Harlingen JO10-1 – SC Franeker JO10-3

11.15 uur fc Harlingen JO15-1 – ONS Sneek JO15-2

14.00 uur fc Harlingen JO17-1 – V en V’68 JO17-1

 

Zaterdag 29 februari, uit:

08.45 uur Zeerobben JO11-2 – fc Harlingen JO11-1

10.15 uur Minnertsga JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

10.15 uur Zeerobben JO15-5M – fc Harlingen JO15-2

10.30 uur SC Bolsward MO15-2 – fc Harlingen MO15-1

11.00 uur LSC 1890 MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

15.15 uur SWZ Boso Sneek JO19-2 – fc Harlingen JO19-1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwe subsidie voor eigenaren van rijksmonumenten

26-02-2020

HARLINGEN - Instandhoudingssubsidie woonhuis-rijksmonumenten.

Ja hóór daar is ie weer Razende Roeland

26-02-2020

HARLINGEN - Jazeker het is weer tijd voor je portie Hardrock en Grunge bij Omroep RSH en die krijg tussen 21.00 en 22.00 uur.

De strijd om titel regiokampioen Nationale Voorleeswedstrijd 2020

26-02-2020

HARLINGEN - Op woensdag 26 februari organiseert Bibliotheken Noord Fryslân de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de Koornbeurs in Franeker.

Reacties

Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Greenart Production Greenart Production Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Food 80/20 Food 80/20 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Greenart Production Greenart Production Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen