Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Jeugd&Meidenjournaal Zeerobben

22-09-2023

HARLINGEN - In de fase dat ieder zijn plaatsje moet nog vinden voor het verdere verloop van de competitie kun je niet altijd even veel waarde hechten aan de uitslagen van jeugdwedstrijden.

Jeugd&Meidenjournaal Zeerobben Genoeg strijd bij JO12-2 in de wedstrijd tegen SJO Arum/Stormvogels maar het leverde geen punten op. Foto: Frans Bode.

Soms valt het enorm tegen en soms heb je geluk…

 

JO19

Vriend en vijand waren het er afgelopen zaterdag over eens. Het zat dit keer niet bepaald mee. JO19-1 trof Workum JO19-1 en het werd een gelijk opgaande wedstrijd waar Zeerobben toch wel de bovenliggende partij was. Maar dat biedt geen garanties voor een goede afloop zo bleek. Uiteindelijk verloor JO19-1 met 3-4. Zuur maar nog geen reden om de handdoek in de ring te gooien. Integendeel… Zaterdag wacht Balk uit.

 

JO17

In Leeuwarden moest JO17-1 genoegen nemen met een puntje bij LAC Frisia. Er werd niet gescoord dus 0-0. JO17-2 speelde een enerverende wedstrijd in en tegen Berlikum. En als je dan met een 3-4 overwinning van het veld stapt, ben je helemaal klaar voor de wedstrijd van morgen tegen de nummer 2 SJO Arum/Stormvogels. JO17-3 kwam niet in actie en speelt morgen uit tegen Akkrum.

 

JO15

Sneu was het verlies voor JO15-1 dat het zwaar heeft in de hoofdklasse. Tegen de nummer 2 fc Meppel werd nipt met 1-2 verloren. Morgen komt Urk op bezoek.

 

JO14

Jo14-1 had uit tegen L. Zwaluwen niet veel te vertellen en verloor met 5-0 van L. Zwaluwen. Morgen nieuwe kansen tegen FVC.  JO14-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen GAVC maar verloor wel met 2-6. Morgen vrij en dan 30 september naar Tzum.

 

JO13

JO13-1 blijft het goed doen en won dit keer met maar liefst 8-0 van SJO DFC. JO13-2 was niet opgewassen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg en verloor met 1-9.

 

JO12

De streekderby tegen Franeker werd dit keer in het voordeel van Franeker beslist. Het werd 4-1 voor de oosterburen. Verlies was er ook voor JO12-2 dat met 0-3 van SJO Arum/Stormvogels verloor.

 

JO11

Na het verlies van vorige week tegen Surhuisterfean was er nu fors verlies tegen fv Burgum. In Burgum werd het 11-2. Het is zwaar voor de JO11-1 in de hoofdklasse maar morgen tegen Frisia nieuwe kansen. Verlies was er ook voor JO11-2 en JO11-3 tegen resp. Franeker en Oosterlittens.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen maar liefst 9 teams mee bij aanvang van de competitie. Gezien de groei van de club zou dat aantal zo maar kunnen toenemen. In deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van pupillen.

 

De dag van morgen

We kijken uit naar de dag van morgen als er maar liefst 11 thuiswedstrijden voor de jeugd op het programma staan. Voeg daarbij de 13 uitwedstrijden en u begrijpt waarom de zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

De meiden van Zeerobben

Het was een druk weekend voor de vrouwen van VR1. Afgelopen zaterdag speelden ze tegen Sneek Wit Zwart VR3 voor de beker en dat leverde een 8-1 overwinning op. Afgelopen maandag ging de reis naar Oudemirdum waar NOK met 7-0 verslagen werd. Zeerobben zal zich nog wel eens achter de oren krabben nu er onnodig verloren werd van QVC en dus het bekeravontuur voorbij is. Morgen de 1e competitiewedstrijd thuis tegen Mildam.

 

 

MO17-1 leeft op een roze wolk zo lijkt het. Afgelopen zaterdag werd de 3e wedstrijd op rij gewonnen. Dit keer moest Blauw wit eraan geloven en won Zeerobben met maar liefst 7-1. Met 9 uit 3 dus trotse koploper.

 

En MO 15-1 laat er ook geen gras over groeien. Na de ruime winst op Leovardia was er nu een 10-0 overwinning op Marrum. Zowel MO15 als MO17 voeren de ranglijst aan en dat is mooi voor de meidenafdeling van Zeerobben.

 

Morgen wacht voor MO15-1 de thuiswedstrijd tegen GAVC en speelt MO17 thuis tegen Franeker. Een leuk programma op het Oostersportpark voor de liefhebbers van meiden/vrouwen voetbal.

 

Fantastische start Waddenrobkes

Soms hoop je dat je verwachtingen ook uitkomen maar als ze dan ook nog eens overtroffen worden? Dat gebeurde uiteindelijk afgelopen woensdag.  Werd er vorig seizoen nog met 15 kinderen begonnen met de training bij de Waddenrobkes. Nu waren er ondanks het late begin i.v.m. vakanties toch alweer meer dan 20 kinderen (jongens en meisjes). En daarmee is de jeugdafdeling dan ook meer dan tevreden. Het was het wachten kennelijk waard voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

 

De trainsters Stephanie de Vries, Meike Bode en Janita Boutsma stonden ruim op tijd klaar om de kinderen te ontvangen en vervolgens leuke voetbalspelletje met ze te doen. Dat werkte ook nu weer aanstekelijk. Het enthousiasme bij kinderen, trainsters en ouders was ook deze middag weer groot. Ook huisfotograaf Frans Bode was aanwezig. Het vastleggen van de 1e stappen van kinderen op het voetbalveld is altijd leuk en zeer waardevol. De nieuwe coördinator Albert Beuker genoot dan ook volop en had het druk genoeg met de ontvangst en informeren van de nieuwe leden en ouders.

 

Woensdag a.s. weer een nieuwe training voor de kleuters die nu al weer staan te popelen. Zeerobben is er kaar voor.  

 

Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Zes verenigingen uit Harlingen vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie

22-09-2023

HARLINGEN - De Grote Clubactie barst los op zaterdag 23 september.

Zondag laatste RSH Sportlokaal

22-09-2023

HARLINGEN - Na bijna 34 jaar komt er een einde aan het programma 'Sportlokaal' van Radio Stad Harlingen/Omroep RSH.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 38 - 2023

22-09-2023

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 18 t/m 22 september 2023.

Reacties

Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Milûk Milûk Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie-Events Visie-Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Milûk Milûk Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Firma Sijtsma Firma Sijtsma Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Visie-Events Visie-Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail TeamFRL TeamFRL
Hubo-Faber Hubo-Faber Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Milûk Milûk Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Firma Sijtsma Firma Sijtsma Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie-Events Visie-Events Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful Firma Sijtsma Firma Sijtsma BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Milûk Milûk Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie-Events Visie-Events CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen