Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Jeugd&Meidenjournaal Zeerobben

22-09-2023

HARLINGEN - In de fase dat ieder zijn plaatsje moet nog vinden voor het verdere verloop van de competitie kun je niet altijd even veel waarde hechten aan de uitslagen van jeugdwedstrijden.

Jeugd&Meidenjournaal Zeerobben
Genoeg strijd bij JO12-2 in de wedstrijd tegen SJO Arum/Stormvogels maar het leverde geen punten op. Foto: Frans Bode.

Soms valt het enorm tegen en soms heb je geluk…

 

JO19

Vriend en vijand waren het er afgelopen zaterdag over eens. Het zat dit keer niet bepaald mee. JO19-1 trof Workum JO19-1 en het werd een gelijk opgaande wedstrijd waar Zeerobben toch wel de bovenliggende partij was. Maar dat biedt geen garanties voor een goede afloop zo bleek. Uiteindelijk verloor JO19-1 met 3-4. Zuur maar nog geen reden om de handdoek in de ring te gooien. Integendeel… Zaterdag wacht Balk uit.

 

JO17

In Leeuwarden moest JO17-1 genoegen nemen met een puntje bij LAC Frisia. Er werd niet gescoord dus 0-0. JO17-2 speelde een enerverende wedstrijd in en tegen Berlikum. En als je dan met een 3-4 overwinning van het veld stapt, ben je helemaal klaar voor de wedstrijd van morgen tegen de nummer 2 SJO Arum/Stormvogels. JO17-3 kwam niet in actie en speelt morgen uit tegen Akkrum.

 

JO15

Sneu was het verlies voor JO15-1 dat het zwaar heeft in de hoofdklasse. Tegen de nummer 2 fc Meppel werd nipt met 1-2 verloren. Morgen komt Urk op bezoek.

 

JO14

Jo14-1 had uit tegen L. Zwaluwen niet veel te vertellen en verloor met 5-0 van L. Zwaluwen. Morgen nieuwe kansen tegen FVC.  JO14-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen GAVC maar verloor wel met 2-6. Morgen vrij en dan 30 september naar Tzum.

 

JO13

JO13-1 blijft het goed doen en won dit keer met maar liefst 8-0 van SJO DFC. JO13-2 was niet opgewassen tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg en verloor met 1-9.

 

JO12

De streekderby tegen Franeker werd dit keer in het voordeel van Franeker beslist. Het werd 4-1 voor de oosterburen. Verlies was er ook voor JO12-2 dat met 0-3 van SJO Arum/Stormvogels verloor.

 

JO11

Na het verlies van vorige week tegen Surhuisterfean was er nu fors verlies tegen fv Burgum. In Burgum werd het 11-2. Het is zwaar voor de JO11-1 in de hoofdklasse maar morgen tegen Frisia nieuwe kansen. Verlies was er ook voor JO11-2 en JO11-3 tegen resp. Franeker en Oosterlittens.

 

JO10/JO9/JO8

Bij deze categorie doen maar liefst 9 teams mee bij aanvang van de competitie. Gezien de groei van de club zou dat aantal zo maar kunnen toenemen. In deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. Dit is volgens de KNVB in lijn met de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van pupillen.

 

De dag van morgen

We kijken uit naar de dag van morgen als er maar liefst 11 thuiswedstrijden voor de jeugd op het programma staan. Voeg daarbij de 13 uitwedstrijden en u begrijpt waarom de zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

De meiden van Zeerobben

Het was een druk weekend voor de vrouwen van VR1. Afgelopen zaterdag speelden ze tegen Sneek Wit Zwart VR3 voor de beker en dat leverde een 8-1 overwinning op. Afgelopen maandag ging de reis naar Oudemirdum waar NOK met 7-0 verslagen werd. Zeerobben zal zich nog wel eens achter de oren krabben nu er onnodig verloren werd van QVC en dus het bekeravontuur voorbij is. Morgen de 1e competitiewedstrijd thuis tegen Mildam.

 

 

MO17-1 leeft op een roze wolk zo lijkt het. Afgelopen zaterdag werd de 3e wedstrijd op rij gewonnen. Dit keer moest Blauw wit eraan geloven en won Zeerobben met maar liefst 7-1. Met 9 uit 3 dus trotse koploper.

 

En MO 15-1 laat er ook geen gras over groeien. Na de ruime winst op Leovardia was er nu een 10-0 overwinning op Marrum. Zowel MO15 als MO17 voeren de ranglijst aan en dat is mooi voor de meidenafdeling van Zeerobben.

 

Morgen wacht voor MO15-1 de thuiswedstrijd tegen GAVC en speelt MO17 thuis tegen Franeker. Een leuk programma op het Oostersportpark voor de liefhebbers van meiden/vrouwen voetbal.

 

Fantastische start Waddenrobkes

Soms hoop je dat je verwachtingen ook uitkomen maar als ze dan ook nog eens overtroffen worden? Dat gebeurde uiteindelijk afgelopen woensdag.  Werd er vorig seizoen nog met 15 kinderen begonnen met de training bij de Waddenrobkes. Nu waren er ondanks het late begin i.v.m. vakanties toch alweer meer dan 20 kinderen (jongens en meisjes). En daarmee is de jeugdafdeling dan ook meer dan tevreden. Het was het wachten kennelijk waard voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

 

De trainsters Stephanie de Vries, Meike Bode en Janita Boutsma stonden ruim op tijd klaar om de kinderen te ontvangen en vervolgens leuke voetbalspelletje met ze te doen. Dat werkte ook nu weer aanstekelijk. Het enthousiasme bij kinderen, trainsters en ouders was ook deze middag weer groot. Ook huisfotograaf Frans Bode was aanwezig. Het vastleggen van de 1e stappen van kinderen op het voetbalveld is altijd leuk en zeer waardevol. De nieuwe coördinator Albert Beuker genoot dan ook volop en had het druk genoeg met de ontvangst en informeren van de nieuwe leden en ouders.

 

Woensdag a.s. weer een nieuwe training voor de kleuters die nu al weer staan te popelen. Zeerobben is er kaar voor.  

 

Foto: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Rabobank Club Support Actie - St. Zeekadetkorps Harlingen

21-09-2023

HARLINGEN - Ook dit jaar doet het Zeekadetkorps Harlingen weer mee aan de Rabobank Club Support actie om de clubkas te spekken.

Laatste kans om een kijkje te nemen in de Omroep RSH-studio!

21-09-2023

HARLINGEN - Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen in de studio van Omroep RSH?

Het Alternatief 140 bij Omroep RSH

21-09-2023

HARLINGEN - Vrijdagavond 22 september zijn we er weer op het normale tijdstip van Omroep RSH als onderdeel dit weekend van de Marathon uitzending.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie-Events Visie-Events BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Visie-Events Visie-Events Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Connexa Connexa Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Visie-Events Visie-Events Hubo-Faber Hubo-Faber Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CZVideoful CZVideoful
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis TeamFRL TeamFRL Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie-Events Visie-Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Connexa Connexa
Zensa Moda Zensa Moda Visie-Events Visie-Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats