Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC nieuws

22-09-2021

HARLINGEN - Hierbij weer een nieuwsflits van de Harlinger Mixed Hockey Club.

HMHC nieuws Denise Tilstra in actie tussen spelers van Leeuwarden.

Winst en verlies voor Damesteams HMHC

Afgelopen weekend speelden zowel Jong Dames als Dames 1 hun tweede competitiewedstrijd. Jong Dames haalde fors uit tegen nieuwkomer Dokkum en won maar liefst met 21-0. Dames 1 speelde tegen de buren uit Leeuwarden en verloor helaas met 5-0. Het Herenteam van HMHC speelde afgelopen zondag niet. Zij spelen vrijdagavond om 20.30 uur een wedstrijd voor de Silver Cup en zondag een uitwedstrijd in Assen.

 

Jong Dames speelt uitstekend en wint met 21-0

Afgelopen zondag heeft Jong Dames 1 van Harlingen de eerste drie punten weten te halen tegen Dokkum Jong Dames 2. In de eerste vijf minuten van de wedstrijd werd al duidelijk dat Harlingen de sterkere ploeg was en scoorde Annemiek Hettema het eerste doelpunt. Na deze goal volgden al gauw meerdere goals van onder andere: Sterre de Ruyter, Esmee Kooistra, Wies Veenstra en Tess Meijer. Harlingen ging de rust in met een voorsprong van 9-0.

De focus moest nu liggen op het eigen spel blijven spelen van de Harlingen Dames. In het derde kwart volgden al gauw meer goals waarvan een prachtig doelpunt uit de strafcorner door Lilian Wijtsma en een mooie tip-in van Eshja Bol. In het vierde kwart probeerde Harlingen meer de ruimtes te zoeken en de bal vaker over te spelen in de kom waardoor er nog meer en mooie goals vielen.

 

Uiteindelijk met een mooie eindstand van 21-0 de wedstrijd afgesloten. Een goede wedstrijd gespeeld door Harlingen dus een dikke pluim voor iedereen! Aanstaande zondag speelt Jong Dames 1 van Harlingen weer thuis tegen Drachten om 12.00 uur en gaan ze natuurlijk weer voor de winst. Van harte welkom om ze aan te moedigen!

 

(Teamfoto Jong Dames)

 

Dames 1 doet zichzelf te kort in tweede competitiewedstrijd

Op zondag 19 september stond een spannende wedstrijd op het schema, Leeuwarden uit. De dames wisten dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden, maar waren bereid om hun uiterste best te doen. Met wat gezonde spanning begonnen de dames aan de warming up. Na het fluitsignaal viel de spanning weg en begonnen ze gelijk met hoge druk zetten, zoals er was afgesproken. De trainer/coach had ‘s morgens zelf een wedstrijd gespeeld en kwam pas in het 2e kwart bij de wedstrijd. Hij was meteen onder de indruk van het spel dat Harlingen liet zien!

 

Werken en initiatief tonend creëerden ze aanval na aanval, maar helaas beloonden ze zichzelf niet. Ze gingen de rust in met een 1-0 achterstand. Hoofdcoach Jurrit de Vries sprak de meiden positief toe en gaf ze een paar goeie tips.

In de tweede helft speelden de meiden van Harlingen nog steeds een goede pot en hielden hoge druk. Helaas kregen ze door een paar foutjes in de cirkel via de strafcorner een paar tegendoelpunten bij. Zelf werden er nog een paar kansen gecreëerd, maar jammer genoeg niet afgemaakt. Het fluitsignaal klonk en de uitslag was uiteindelijk 5-0 ondanks dat Harlingen een goede pot had gespeeld en met z’n allen streden tot het eind. Na de tijd gingen ze bijna allemaal zo goed als heel weer van het veld af.

 

Aanstaande zondag spelen Dames 1 om 13:45 thuis tegen Quick Stick, dus kom allemaal kijken!

 

Trimhockeyers speelden gelijk in Emmeloord

Het maandag-trimhockeyteam van HMHC speelde afgelopen maandag de eerste twee wedstrijden van dit seizoen in Emmeloord tegen Meeuwen (Emmeloord) en Stix (Joure). De teams waren aan elkaar gewaagd en HMHC ging na 2 keer 0-0 met 2 punten naar huis.

 

Een goed begin van het seizoen voor de dames en heren van HMHC en net als altijd een zeer gezellige avond.

Er is nog ruimte voor nieuwe spelers en speelsters, ook voor het donderdag-damesteam, dus je bent van harte welkom om mee te komen hockeyen!

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland raast weer met nieuwe bands en nieuwe muziek

22-09-2021

HARLINGEN - Na een terugblik op een album uit 1991, is het donderdagavond weer tijd om de ether van Omroep RSH en Radio Eenhoorn te vullen met nieuwe muziek uit de metal scene.

Slag van Makkum in recordtijd voor de Vuurzee

22-09-2021

HARLINGEN - Zaterdagochtend rond 9:00 uur verzamelde de bemanning van roeisloep ‘de Vuurzee’ zich bij jachtwerf Ouwehand te Harlingen.

Ondernemersspreekuur in Harlingen

22-09-2021

HARLINGEN - Bureau Zelfstandigen Fryslân werkt voor de Gemeente Harlingen en is vanaf 1 september 2021 iedere donderdag van 10:00 tot 12:00 aanwezig op Multifunctioneel Centrum Het Vierkant in Harlingen.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Food 80/20 Food 80/20 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12