Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Geniet van je eigen zwembad in je eigen tuin: 5 voordelen

14-04-2022

HARLINGEN - Het gemak van een eigen zwembad in je tuin, we gaan er vijf mooie voordelen van opnoemen.

Denk nu niet dat je (tien)duizenden euro's kwijt bent aan een aannemer en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Een opblaasbaar zwembad is veel goedkoper, onderhoudsvriendelijker en geeft hetzelfde plezier.

 

De prijs

Neem een kijkje op Top-Zwembadshop en verbaas je in positieve zin over de prijzen. Je bestelt, zet het geheel in no time in elkaar en vult het met water. Al voor minder dan 30 euro ben je de eigenaar van je eigen zwemparadijs. Een fractie van de prijs van een ingebouwd zwembad, en bovendien spaar je er ook uitstapjes naar een openbare zwemplek mee uit.

 

Minder stress

Met welke zwemdiploma mag je in welk zwembad springen, zit de badmeester niet te slapen in zijn torentje, wat als ik mijn kind kwijtraak: al die stress van een dagje zwembad valt weg als het heldere water zich gewoon in je achtertuin bevindt. Je houdt hoogstpersoonlijk een oogje in het zeil en je kinderen krijgen geen ruzie met andere kinderen die het niet zo nauw nemen met de regels. Zo wordt een dagje zwemmen een stuk relaxter.

 

Makkelijk op te bergen

Zodra de eerste zonnestralen in ons landje zich aandienen, haal je je zwembad uit de schuur en als de herfst zijn intrede doet, berg je het weer op. Twee extra tips: overweeg de aanschaf van een watertank die zich vult met regenwater in de natte manden, zodat het vullen van je zwembad geen hoge kosten met zich meebrengt. En behandel de naden van het zwembad met talkpoeder voordat je het opbergt. Zo krijgen vocht en schimmel geen kans.

 

Geschikt voor een poolparty

Op het reeds genoemde Top-Zwembadshop koop je bovendien allerlei accessoires en niet alleen om je zwembad duurzaam te onderhouden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor kussentjes of een tray om drankjes op te serveren.  Zijn je kinderen eenmaal uitgezwommen op een warme dag, dan stuur je je visite een bericht dat ze hun zwemkleding meenemen en vier je een poolparty!

 

Het chloorgehalte bepaal je zelf

Er zijn allerlei manieren om het zwembad gedurende de zomer schoon te houden en beestjes en algen te weren. Dat hoeft echt niet altijd met (grote hoeveelheden) chloor, al werkt dit wel het beste. Maar het gehalte ervan bepaal je vooralsnog zelf. Veel zwemplezier!

 

Bedrijfsleven Sport & Recreatie

Meer nieuws

Feestelijke opening van het vernieuwde plein ikc het Noorderlicht

14-04-2022

HARLINGEN - Het plein van ikc het Noorderlicht is vernieuwd.

Zeerobben: Nieuws van het trainersfront

14-04-2022

HARLINGEN - Het is alweer april.

Uit de schatkamer van... Douwe Gerlof Heeringa

14-04-2022

HARLINGEN - Vandaag, donderdag 14 april UIT DE SCHATKAMER VAN… Met als gast Douwe Gerlof Heeringa.

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen