Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 6 - 2024

07-02-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, De Meiden en het programma van komend weekend.

Fc Harlingen nieuws week 6 - 2024 Het harde werken van fc Harlingen JO15-1 werd ruimschoots beloond. Foto: E.c.A

Jeugdoverzicht fc Harlingen 

Kansen over en weer, een bittere nasmaak, veel gejuich en krachtmeting. Dit en nog veel meer voetbalplezier zagen we de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen zaterdag. Een klein overzicht:

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Wie nog nooit op woensdagmiddag bij fc Harlingen heeft gekeken moet echt eens van 16.45 - 17.30 uur langskomen. De jongste jeugdleden krijgen dan training en zij hebben er zoveel plezier in! Het is gewoon aanstekelijk. En dit zie je ook terug in de wedstrijden die de jongste jeugdteams spelen. Zaterdag alweer de vierde ronde en dan neemt JO8-1 het al vroeg op in een uitwedstrijd tegen St. Annaparochie JO8-1. JO9-1 speelt ook een uitwedstrijd en reist af naar Bolsward en JO10-1 is een speelronde vrij.

 

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Tegenstander Sneek Wit Zwart JO11-1 bleek te sterk voor de jongens van JO11-1. Het werd 1-7. Na de flitsende start werd er dit keer door JO12-1 verloren. Tegen CVO/Ouwe Syl JO12-1 werd het 6-1.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

Met kansen over en weer was het Makkum JO13-1 die er met de winst vandoor ging. JO13-1 eindigde de thuiswedstrijd met 0-2. De jongens van JO15-1 waren op dreef tegen SC Berlikum JO15-1. De Harlingers wisten met maar liefst 7-2 te winnen!

 

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Het leek in eerste instantie wel op een oefenwedstrijd maar toen de wedstrijd eenmaal begon werd het duidelijk dat het om de jongens van FC Birdaard JO17-2 ging. Het team was de kledingtas vergeten. Gelukkig beschikt fc Harlingen over prachtige uitshirts en zo kon er toch gevoetbald worden.  Maar fc Harlingen hield er een bittere nasmaak aan over. Na een veelbelovende start met een 1-0 voorsprong, eindigde de wedstrijd tegen FC Birdaard in een teleurstellende 1-3 nederlaag. In een herhaling van een eerdere confrontatie stond JO17-1 tegenover Mulier JO17-1, waarbij Mulier eerder de kampioenswedstrijd met 1-0 had gewonnen. Deze keer bleef de spanning tot de laatste minuut, maar eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 1-1.

 

Huh? Harlingen tegen Harlingen?

 

Het hoofdklasse duel van JO19-1 tegen Dokkum JO19-1 was een ware krachtmeting. Beide teams toonden ongekende passie op het veld, maar het was Dokkum dat aan het langste eind trok en de drie punten bemachtigde met een 0-1 overwinning.

 

 

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Voetbal voor meisjes is er bij fc Harlingen al vanaf 5 jaar en met maar liefst 4 meisjesteams is er voor ieder meisje ruimte om met plezier te kunnen voetballen bij fc Harlingen. Wat hebben al die meisjesteams gedaan afgelopen week? Een klein overzichtje:

 

Fc Harlingen MO11

Uitkomend in de eerste klasse heeft MO11-1 het af en toe zwaar in de competitie. Maar in Lemmer tegen CVVO MO11-2 hielden ze zich knap staande. Het werd 2-0. Zaterdag een thuiswedstrijd waarbij SC Franeker MO11-1 op bezoek komt.

 

Fc Harlingen MO13

Helaas werden de wedstrijden van zowel MO13-1 als MO13-2 afgelast, maar het aankomende weekend biedt een nieuwe kans, ditmaal voor MO13-2 op eigen terrein. Zij staan klaar om het thuis op te nemen tegen het MO13-2 team van MKV'29. MO13-1 gaat op reis naar Warga om daar de strijd aan te gaan tegen SJO Warga WWS MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

In een niet al te beste wedstrijd voor MO17-1 werd er met 2-11 verloren van tegenstander GAVC MO17-1. Zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen, het team reist dan af naar Workum MO17-1.

 

Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!

Pupil van de Week Feyen Prins zal zich zondagochtend ongetwijfeld afgevraagd hebben, heb ik dit gedroomd...? Of...?

 

Op zaterdag 3 februari werd Feyen voorgesteld aan het hele eerste vrouwenelftal en ervoer zij van dichtbij hoe het reilt en zeilt bij de staf en speelsters. Vervolgens liep Feyen samen met de speelsters van fc Harlingen VR1 en SC Bolsward VR2 richting de middenstip om na de toss af te trappen. Feyen wist al slalommend de weg naar het doel te vinden en de bal verdween in de linkerhoek achter de keepster.

 

Fc Harlingen VR1

Thuisploeg fc Harlingen VR1 en SC Bolsward VR2 hebben zaterdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de 4e klasse dat op 3-3 eindigde. Zaterdag reizen de Vrouwen van fc Harlingen af naar Beetgum en de wedstrijd op Sportpark It Bosk begint om 14.30 uur.

 

Pupil van de Week Feyen Prins met aan haar zijde haar lievelingstrainsters (en speelsters van Vrouwen 1) Iris Outhuijse en Roeliene van Eijck.

 

 

Programma zaterdag 10 februari

THUIS:

09.30 uur fc Harlingen JO11-1 – Makkum JO11-1

11.00 uur fc Harlingen MO11-1 – SC Franeker MO11-1

11.00 uur fc Harlingen MO13-2 – MKV MO13-2

13.00 uur fc Harlingen JO17-2 – FVC JO17-1

 

UIT:

08.45 uur St. Annaparochie JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

10.00 uur SJO Warga WWS MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

10.30 uur St. Ternaard/Holwerd/Blija JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

10.30 uur Deinum JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

10.30 uur LSC JO12-1 – fc Harlingen JO12-1

11.00 uur Harkemase Boys JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

11.00 uur Oeverzwaluwen JO13-2 – fc Harlingen JO13-1

12.00 uur SC Bolsward JO9-3 – fc Harlingen JO9-1

12.45 uur Workum MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

14.30 uur Beetgum VR1 – fc Harlingen VR1

 

Zondag 11 februari:

THUIS:

09.45 uur fc Harlingen 4 – Irnsum 2

12.00 uur fc Harlingen 2 – Oosterlittens 2

14.00 uur fc Harlingen 1 – Oosterlittens 1

 

UIT:

10.00 uur Dokkum 2 – fc Harlingen 3

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Razende Roeland raast naar veel nieuwe muziek

07-02-2024

HARLINGEN - Donderdagavond op de vertrouwde tijd van 21.00 uur is het weer tijd voor je metal vitamine, bij Omroep Zilt en Shine Radio.

Reacties

Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Visie-Events Visie-Events Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Connexa Connexa Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie-Events Visie-Events Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Visie-Events Visie-Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Milûk Milûk Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Milûk Milûk Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Visie-Events Visie-Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Milûk Milûk CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur