Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 50 - 2023

22-12-2023

HARLINGEN - Met deze week: Het overzicht van de Jeugd, de meisjes en de vrouwen van fc Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 50 - 2023 Maud Adema was pupil van de week bij de wedstrijd van fc Harlingen VR1.

Nog één keer alles geven! Dit deden de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen zaterdag. En hoe!

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Een prachtige tweede fase hebben de jongste jeugdteams achter de rug. Maar ook voor hen is het nu winterstop. Na de kerstvakantie worden de trainingen hervat en gaan ze zich opmaken voor de derde fase met ongetwijfeld weer heel veel voetbalplezier! Ben jij (of ken jij) iemand die ook van voetbal houdt? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvende training. De teams kunnen JOU hulp wel gebruiken dus kom langs!

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Een knappe 4-1 overwinning voor fc Harlingen JO11-1 heeft ervoor gezorgd dat ze de tweede fase in de middenmoot geëindigd zijn. Een mooie prestatie voor de jongens die in de eerste klasse uitkwamen. Ook na de winterstop zullen zij hun avonturen verder beleven in de eerste klasse. “Alleen even winnen, dan ben je kampioen.” Ga er maar aan staan... Maar fc Harlingen JO12-1 deed het hoor! Met een 1-4 winst in en tegen Joure JO12-4 was het kampioenschap een feit voor de jongens. Wat een feest!

 

“Kampioen, wij zijn KAMPIOEN!”

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

De laatste wedstrijd van JO13-1 werd winnend afgesloten. Tegen SC Franeker JO13-2 werd het 5-3 en hiermee eindigen de jongens op een zeer verdienstelijke tweede plaats. Met slechts één punt sluit fc Harlingen JO15-1 de rij deze tweede fase. Maar deze jongens geven niet zomaar op en zijn vastberaden om er na de winterstop weer vol voor te gaan!

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

In Witmarsum moest JO17-1 een bittere pil slikken door een 2-1 nederlaag tegen Mulier JO17-1. Desondanks kunnen ze met tevredenheid terugkijken op hun prestaties, aangezien ze een eervolle tweede plaats hebben behaald. JO17-2 slaagde er niet om te winnen van LSC JO17-3, het werd 1-3. Desondanks eindigen ze op een keurige vierde plaats. De mannen van JO19-1 hebben geschiedenis geschreven! In Stiens behaalden ze een glorieuze 1-2 overwinning en na wekenlang de ranglijst aangevoerd te hebben, was het kampioenschap eindelijk een feit! Voor het eerst in de geschiedenis van fc Harlingen heeft een JO19-1 team het voor elkaar gekregen om kampioen te worden in de eerste klasse! Dit werd, eenmaal thuis op de club, goed gevierd!

 

Voor het eerst in de geschiedenis van fc Harlingen heeft een JO19-1 team het voor elkaar gekregen om kampioen te worden in de eerste klasse! Foto: E.c.A

 

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Op het laatst toeslaan, karakter en ongeslagen kampioen! Dit en meer in onderstaand overzicht van de meisjes- en vrouwenteams van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11

MO11-1 had het zwaar, deze fase uitkomend in de eerste klasse. Toch bleven de meisjes, die eigenlijk nog maar net op voetbal zitten, er elke wedstrijd voor gaan en dat toont karakter. De laatste wedstrijd werd zaterdag in Stiens gespeeld en fc Harlingen maakte het spannend. Toch konden ze niet voorkomen dat S.C. Stiens MO11-1 met 5-3 als winnaar van het veld liep.

 

Fc Harlingen MO13

Rustig je spel spelen en op het laatst toeslaan. Hier leek MO13-1 de geschikte kandidaat voor. Nadat koploper FVC vorige week al van de troon werd gestoten moest het afgelopen zaterdag in Leeuwarden tegen Blauw Wit gebeuren. Nou met een 0-4 overwinning gebeurde het, de meiden van MO13-1 zijn kampioen! En met vier winst en eén gelijk ook nog eens ongeslagen! Fc Harlingen MO13-2 wist in Berlikum wel te scoren maar moest de winst overlaten aan tegenstander SC Berlikum MO13-1. Het werd 4-2.

 

Fc Harlingen MO13-1 is KAMPIOEN! Boven v.l.n.r.; Samantha, Esmee, Meike, Isis, Imen, Britt D. en Audrey. Onder v.l.n.r.: Emma, Lizz, Saar, Britt E., Ismay, Fleur en Fardau. Niet op de foto: Viktoria en Amarens.

 

Fc Harlingen MO17

De spectaculaire comeback van woensdag was memorabel en ook afgelopen zaterdag zette de meiden van MO17-1 een achterstand tegen SC Terschelling om in een voorsprong. Helaas kon de voorsprong deze keer niet over de eindstreep worden getrokken en namen de meiden van Terschelling na een doelpuntrijke wedstrijd de punten mee naar het eiland. Het werd 4-6. 's Avonds werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een teamuitje in Heerenveen waar een bezoek werd gebracht aan het Abe Lenstrastadion voor de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Volendam.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen zijn met 1-3 verslagen in eigen thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie VR3. Fc Harlingen kwam wel met 1-0 op voorsprong maar wisten dit niet vast te houden en verloren van een sterk St. Anna.

 

Hulp na de winterstop

De winterstop is aangebroken en de meisjesteams kunnen even bijkomen. Maar begin februari gaat fase 3 alweer van start. Ben jij (of ken jij) een meisje die van voetbal houdt? Kom dan na de kerstvakantie gerust langs bij fc Harlingen want de meiden kunnen wel wat hulp gebruiken! Voetbal voor meisjes is er bij fc Harlingen al vanaf 7 jaar en er mag altijd vrijblijvend en gratis meegetraind worden! Meer informatie is te vinden op de website van fc Harlingen; www.fc-harlingen.nl

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Kampioenswedstrijd Jongens A: VVH tegen Set-Up IJsselmuiden, Kampioen of niet?

22-12-2023

`HARLINGEN - Zo, wat zijn er weer stappen gezet dit seizoen!

Kerstgroet van burgemeester Ina Sjerps

22-12-2023

HARLINGEN - Burgemeester Ina Sjerps heeft een kerstgroet opgenomen voor alle inwoners van Harlingen, Midlum en Wijnaldum.

Storm Pia raast over Harlingen

22-12-2023

HARLINGEN - Donderdagavond werden de kades van het Willemshaven gebied overspoeld door het woeste water, dat als gevolg van de krachtige storm Pia onstuimig tekeerging.

Reacties

Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie-Events Visie-Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Hubo-Faber Hubo-Faber Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie-Events Visie-Events
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Milûk Milûk Visie-Events Visie-Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Milûk Milûk Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie-Events Visie-Events
Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Visie-Events Visie-Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Connexa Connexa Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail