Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 50 - 2023

22-12-2023

HARLINGEN - Met deze week: Het overzicht van de Jeugd, de meisjes en de vrouwen van fc Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 50 - 2023 Maud Adema was pupil van de week bij de wedstrijd van fc Harlingen VR1.

Nog één keer alles geven! Dit deden de jeugdteams van fc Harlingen afgelopen zaterdag. En hoe!

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Een prachtige tweede fase hebben de jongste jeugdteams achter de rug. Maar ook voor hen is het nu winterstop. Na de kerstvakantie worden de trainingen hervat en gaan ze zich opmaken voor de derde fase met ongetwijfeld weer heel veel voetbalplezier! Ben jij (of ken jij) iemand die ook van voetbal houdt? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvende training. De teams kunnen JOU hulp wel gebruiken dus kom langs!

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

Een knappe 4-1 overwinning voor fc Harlingen JO11-1 heeft ervoor gezorgd dat ze de tweede fase in de middenmoot geëindigd zijn. Een mooie prestatie voor de jongens die in de eerste klasse uitkwamen. Ook na de winterstop zullen zij hun avonturen verder beleven in de eerste klasse. “Alleen even winnen, dan ben je kampioen.” Ga er maar aan staan... Maar fc Harlingen JO12-1 deed het hoor! Met een 1-4 winst in en tegen Joure JO12-4 was het kampioenschap een feit voor de jongens. Wat een feest!

 

“Kampioen, wij zijn KAMPIOEN!”

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

De laatste wedstrijd van JO13-1 werd winnend afgesloten. Tegen SC Franeker JO13-2 werd het 5-3 en hiermee eindigen de jongens op een zeer verdienstelijke tweede plaats. Met slechts één punt sluit fc Harlingen JO15-1 de rij deze tweede fase. Maar deze jongens geven niet zomaar op en zijn vastberaden om er na de winterstop weer vol voor te gaan!

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

In Witmarsum moest JO17-1 een bittere pil slikken door een 2-1 nederlaag tegen Mulier JO17-1. Desondanks kunnen ze met tevredenheid terugkijken op hun prestaties, aangezien ze een eervolle tweede plaats hebben behaald. JO17-2 slaagde er niet om te winnen van LSC JO17-3, het werd 1-3. Desondanks eindigen ze op een keurige vierde plaats. De mannen van JO19-1 hebben geschiedenis geschreven! In Stiens behaalden ze een glorieuze 1-2 overwinning en na wekenlang de ranglijst aangevoerd te hebben, was het kampioenschap eindelijk een feit! Voor het eerst in de geschiedenis van fc Harlingen heeft een JO19-1 team het voor elkaar gekregen om kampioen te worden in de eerste klasse! Dit werd, eenmaal thuis op de club, goed gevierd!

 

Voor het eerst in de geschiedenis van fc Harlingen heeft een JO19-1 team het voor elkaar gekregen om kampioen te worden in de eerste klasse! Foto: E.c.A

 

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Op het laatst toeslaan, karakter en ongeslagen kampioen! Dit en meer in onderstaand overzicht van de meisjes- en vrouwenteams van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11

MO11-1 had het zwaar, deze fase uitkomend in de eerste klasse. Toch bleven de meisjes, die eigenlijk nog maar net op voetbal zitten, er elke wedstrijd voor gaan en dat toont karakter. De laatste wedstrijd werd zaterdag in Stiens gespeeld en fc Harlingen maakte het spannend. Toch konden ze niet voorkomen dat S.C. Stiens MO11-1 met 5-3 als winnaar van het veld liep.

 

Fc Harlingen MO13

Rustig je spel spelen en op het laatst toeslaan. Hier leek MO13-1 de geschikte kandidaat voor. Nadat koploper FVC vorige week al van de troon werd gestoten moest het afgelopen zaterdag in Leeuwarden tegen Blauw Wit gebeuren. Nou met een 0-4 overwinning gebeurde het, de meiden van MO13-1 zijn kampioen! En met vier winst en eén gelijk ook nog eens ongeslagen! Fc Harlingen MO13-2 wist in Berlikum wel te scoren maar moest de winst overlaten aan tegenstander SC Berlikum MO13-1. Het werd 4-2.

 

Fc Harlingen MO13-1 is KAMPIOEN! Boven v.l.n.r.; Samantha, Esmee, Meike, Isis, Imen, Britt D. en Audrey. Onder v.l.n.r.: Emma, Lizz, Saar, Britt E., Ismay, Fleur en Fardau. Niet op de foto: Viktoria en Amarens.

 

Fc Harlingen MO17

De spectaculaire comeback van woensdag was memorabel en ook afgelopen zaterdag zette de meiden van MO17-1 een achterstand tegen SC Terschelling om in een voorsprong. Helaas kon de voorsprong deze keer niet over de eindstreep worden getrokken en namen de meiden van Terschelling na een doelpuntrijke wedstrijd de punten mee naar het eiland. Het werd 4-6. 's Avonds werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een teamuitje in Heerenveen waar een bezoek werd gebracht aan het Abe Lenstrastadion voor de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Volendam.

 

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen zijn met 1-3 verslagen in eigen thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie VR3. Fc Harlingen kwam wel met 1-0 op voorsprong maar wisten dit niet vast te houden en verloren van een sterk St. Anna.

 

Hulp na de winterstop

De winterstop is aangebroken en de meisjesteams kunnen even bijkomen. Maar begin februari gaat fase 3 alweer van start. Ben jij (of ken jij) een meisje die van voetbal houdt? Kom dan na de kerstvakantie gerust langs bij fc Harlingen want de meiden kunnen wel wat hulp gebruiken! Voetbal voor meisjes is er bij fc Harlingen al vanaf 7 jaar en er mag altijd vrijblijvend en gratis meegetraind worden! Meer informatie is te vinden op de website van fc Harlingen; www.fc-harlingen.nl

 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Kampioenswedstrijd Jongens A: VVH tegen Set-Up IJsselmuiden, Kampioen of niet?

22-12-2023

`HARLINGEN - Zo, wat zijn er weer stappen gezet dit seizoen!

Kerstgroet van burgemeester Ina Sjerps

22-12-2023

HARLINGEN - Burgemeester Ina Sjerps heeft een kerstgroet opgenomen voor alle inwoners van Harlingen, Midlum en Wijnaldum.

Storm Pia raast over Harlingen

22-12-2023

HARLINGEN - Donderdagavond werden de kades van het Willemshaven gebied overspoeld door het woeste water, dat als gevolg van de krachtige storm Pia onstuimig tekeerging.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie TeamFRL TeamFRL Connexa Connexa Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen CZVideoful CZVideoful Firma Sijtsma Firma Sijtsma Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie-Events Visie-Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Firma Sijtsma Firma Sijtsma Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Connexa Connexa Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Firma Sijtsma Firma Sijtsma Milûk Milûk CZVideoful CZVideoful Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Firma Sijtsma Firma Sijtsma Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie-Events Visie-Events Milûk Milûk Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Karsten Wonen Karsten Wonen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Milûk Milûk Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen