Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 49 - 2023

14-12-2023

HARLINGEN - Met deze week: Jeugd, Meisjes en Vrouwen overzicht, Het pogramma, Dromen worden werkelijkheid. Algemene ledenvergadering fc Harlingen verloopt soepel.

Fc Harlingen nieuws week 49 - 2023 Een spannend potje eerste klasse voetbal tussen fc Harlingen JO11-1 en GAVC JO11-1. Foto: E.c.A

Jeugdoverzicht

Met nog slechts één speelronde te gaan voor onze jeugdteams, hangen de beslissingen in de lucht. JO12-1 bevindt zich op kampioenskoers, terwijl JO17-1, momenteel op de eerste plaats, moet blijven winnen om die positie te behouden. Een spannende stadsderby wacht JO13-1 als afsluiting van het seizoen, terwijl JO19-1 fier bovenaan staat. Maar voordat we ons opmaken voor de ontknoping, werpen we nog snel een blik terug op het afgelopen weekend, waarin onze jeugdteams hun uiterste best deden om het beste van zichzelf te laten zien.

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Terwijl JO7 nog geen competitiewedstrijden speelt, stralen ze op de woensdagmiddagtrainingen van puur plezier. JO8-1 sluit het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit. JO9-1 begint vroeg aan hun avontuur in Heeg, terwijl JO10 rustig kan uitslapen. Zij hebben de laatste wedstrijd afgelopen weekend gespeeld.

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

JO11-1 stond afgelopen wedstrijd tegenover een geduchte tegenstander, GAVC JO11-1, maar wist een knappe 3-2 overwinning te behalen. Koploper JO12-1 bereid zich voor op de laatste uitdaging van het seizoen. Met een indrukwekkende 10 punten uit vier wedstrijden gaan ze zaterdag de strijd aan tegen JO12-4 van SC Joure. Een overwinning betekent een verdiend kampioenschap.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

JO13-1 heeft zich min of meer verslikt in de wedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen JO13-1 en moest de overwinning aan de tegenstander laten met een score van 2-6. Maar nu richten ze zich vol goede moed op de afsluitende wedstrijd: de stadsderby tegen SC Franeker, die thuis gespeeld gaat worden. Na het verlies van 5-3 op Akkrum JO15-1 gaat JO15-1 zich opmaken voor de thuiswedstrijd tegen de Stormvogels uit Arum.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

Na een kleine winst van 1-0 op SC Bolsward JO17-2 zal JO17-1, momenteel op de eerste plaats, moeten blijven winnen om die positie te behouden. Kijken of ze dit a.s. zaterdag in Witmarsum waar kunnen maken als ze gaan spelen tegen Mulier JO17-1. JO17-2 zette een goede wedstrijd in Bolsward neer en kwam met een 1-4 overwinning thuis. A.s. zaterdag dé kans om de tweede plek over te nemen van LSC JO17-3, maar daarvoor moeten ze wel winnen! Voor JO19-1, die al weken de ranglijst aanvoeren, was het speelschema een uitdaging door veel afgelastingen. Desondanks hebben ze de laatste wedstrijd voor de boeg tegen SC Stiens JO19-1. Ondanks de onzekerheden blijft de hoop op het kampioenschap levendig. Zullen ze aankomende zaterdag als glorieuze kampioenen huiswaarts keren? Het blijft in spanning afwachten.

 

Om volledig op de hoogte te blijven van alle wedstrijden en updates, raden we aan de sociale mediakanalen, zoals Facebook en/of Instagram van fc Harlingen, nauwlettend in de gaten te houden zodat niemand iets hoeft te missen van de ontwikkelingen op en rondom de velden van fc Harlingen.

 

Overzicht meisjes en vrouwen fc Harlingen

Zieken, overname koppositie en bijna winterstop. Dit en meer in onderstaand overzicht van de meisjes en vrouwen van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11

MO11-1 moest helaas vanwege vele zieken de thuiswedstrijd tegen MO11-1 van SJO Dronrijp-Foarut-Combinatie aflasten. Zaterdag wordt alweer de laatste wedstrijd van deze fase gespeeld en betreft een uitwedstrijd tegen S.C. Stiens MO11-1.

 

Fc Harlingen MO13

fc Harlingen MO13-1 verraste iedereen met een sterke 5-1 overwinning op koploper FVC MO13-1. Hierdoor staan ze nu op de eerste plaats. Maar de echte uitdaging komt eraan, want met nog één wedstrijd te gaan, moeten ze a.s. zaterdag in Leeuwarden van Blauw Wit MO13-2 winnen om de koppositie vast te houden. Helaas had MO13-2 minder geluk, tegen MKV MO13-2 werd er verloren met 6-2. De meiden reizen zaterdag af naar Berlikum voor de laatste wedstrijd tegen SC Berlikum MO13-1.

 

Fc Harlingen MO17

Tegen koploper LSC MO17-1 werd er door fc Harlingen MO17-1 met 0-5 verloren. Woensdagavond boekte MO17-1 een belangrijke overwinning op Zeerobben MO17-1. Een achterstand van 1-2 wisten de meiden om te buigen in een 4-3 overwinning. De laatste wedstrijd voor dit jaar wordt zaterdag thuis gespeeld tegen SC Terschelling.

 

 

 

Fc Harlingen VR1

De laatste ontmoeting voor Vrouwen 1 vond plaats op 20 november, en sindsdien hebben opeenvolgende afgelastingen de competitie onderbroken. Ondanks de onderste positie in de ranglijst hebben de Vrouwen ook de minst aantal wedstrijden gespeeld. Aanstaande zaterdag spelen ze om 14.00 uur een thuisduel tegen de Vrouwen 3 van St. Annaparochie.

 

Wedstrijdsponsor is Vuurwerkgigant Franeker; Teake D. Brouwer; HOME | VUURWERKGIGANT FRANEKER en balsponsor is Secuurbouw B.V. te Peins; Theo en Meindert Brouwer; Secuurbouw (secuur-bouw.nl)

 

 

Pupil van de Week

De wedstrijd begint om 14.00 uur en Pupil van de Week Maud Adema mag aftrappen.

 

Maud is 8 jaar en zit in groep 6 van de St. Michaelschool. Haar hobby's zijn voetbal, gamen en tekenen.

 

Sinds een aantal weken zit Maud op voetbal en dit doet ze bij fc Harlingen met veel plezier in de MO11.

 

Haar vader Stefan Adema is haar voorbeeld!

 

 

 

 

 

Programma

Zaterdag 16 december

THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO13-1 – SC Franeker JO13-2

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – Blauw Wit JO8-6

10.15 uur fc Harlingen MO17-1 – Terschelling MO17-1

10.30 uur fc Harlingen JO11-1 – SJO DFC JO11-1

10.30 uur fc Harlingen JO15-1 – SJO Arum/Stormvogels JO15-1

13.00 uur fc Harlingen JO17-2 – LSC JO17-3

14.00 uur fc Harlingen VR1 – St. Annaparochie VR3

UIT:

08.30 uur Blauw Wit MO13-2 – fc Harlingen MO13-1

09.00 uur S.C. Stiens MO11-1 – fc Harlingen MO11-1

09.00 uur SJO O/H/H JO9-1 – fc Harlingen JO9-1

09.30 uur SC Joure JO12-4 – fc Harlingen JO12-1

11.30 uur SC Berlikum MO13-1 – fc Harlingen MO13-2

11.30 uur Mulier JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

14.00 uur S.C. Stiens JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

 

Zondag 17 december

THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 – Friesland 3

UIT:

10.00 uur VC Trynwalden 3 – fc Harlingen 3

 

Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!

Pupillen van de Week Jurre en Milan zullen zich maandagochtend ongetwijfeld afgevraagd hebben, heb ik dit gedroomd...? Of...?

 

Op zondag 10 december werden Jurre en Milan voorgesteld aan het hele eerste elftal, kregen ze de opstelling te zien van trainers Steffen Hansma en Peter Outhuyse en mochten ze deelnemen aan de warming-up. Vervolgens samen met de spelers van fc Harlingen 1 en FC Oldemarkt 1 richting de middenstip om na de toss gezamenlijk af te trappen. Jurre scoorde en Milan benutte feilloos de penalty. Met de bal vol handtekeningen keerden ze zeer tevreden huiswaarts.

 

Voor de twee Pupillen van de Week Jurre en Milan kwam een droom uit!

 

Fc Harlingen O23

Klaas Bouma, Kerst Heida en de vele supporters zagen het onder 23 team van fc Harlingen dinsdagavond verdienstelijk winnen van AVC Sexbierum. Met goals van Jort Scheffer en Remko Zandberg werd de oefenwedstrijd met 2-0 gewonnen.

 

 

Algemene ledenvergadering fc Harlingen verloopt soepel

Op maandag 11 december 2023 vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van fc Harlingen plaats. De vergadering, bijgewoond door een klein gezelschap van zo'n 35 leden, waaronder Ereleden, Leden van Verdienste, oud-voorzitters, leden van commissies, leiders, trainers en spelers van diverse elftallen, verliep soepel en efficiënt.

 

Na het welkomstwoord van voorzitter Nico Beuker kreeg penningmeester Janny Stellingwerf het woord. Janny lichtte zorgvuldig de cijfers toe van zowel het financieel verslag als de begroting voor het seizoen 2023-2024. Tijdens de bespreking over de accommodatie, het hoofdveld en de tribune kwamen enkele vragen vanuit de vergadering naar voren. Hoewel er door vele vrijwilligers nog steeds hard gewerkt wordt aan de accommodatie, werden er een aantal suggesties gedaan, zoals de wenselijkheid van een tassenrek en borden met huisregels. Ook werd de vraag gesteld: “Welk veld is het hoofdveld?” Het bestuur gaf een uitgebreide toelichting op de gestelde vraag en beloofde de genoemde punten spoedig aan te pakken en te verwezenlijken.

 

Complimenten

Na de rondvraag nam oud-voorzitter J. Erends het woord om het huidige bestuur te complimenteren voor het vele werk dat zij hebben verricht in de afgelopen periode. Het laatste agendapunt betrof de benoeming van bestuursleden. Voorzitter Nico Beuker was aftredend en herkiesbaar. Omdat er geen tegenkandidaten waren, werd Nico Beuker voor een nieuwe bestuurstermijn herbenoemd. Erik Zandberg maakte de opbrengst van de Grote Clubactie bekend door middel van een cheque. Dankzij alle lotenkopers en verkopers is er een fantastisch bedrag van €1195,20 opgehaald. De gehele opbrengst wordt besteed aan de jeugdafdeling voor trainingsmaterialen en het organiseren van clinics.

 

Voorzitter Nico Beuker bedankte alle aanwezigen voor hun bijdrage en betrokkenheid bij deze avond. Als afsluiting was er de gelegenheid om nog gezamenlijk een drankje te nuttigen.

 

 

 

Fc Harlingen nieuws week 49 - 2023

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Centrum Harlingen in sprankelende kerstsfeer!

14-12-2023

HARLINGEN - Ho, ho, hoogste tijd om kerstinkopen te doen, in het sfeervolle en gezellige centrum van Harlingen vind je alles wat je nodig hebt om de feestdagen optimaal door te brengen.

Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie 8-12-2023

14-12-2023

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

NPC JBV de Meteoor- JBV Boulegoed 1

14-12-2023

HARLINGEN - De laatste competitiewedstrijd van dit jaar.

Reacties

Milûk Milûk Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Connexa Connexa Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Milûk Milûk Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie-Events Visie-Events Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie-Events Visie-Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Connexa Connexa Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen
Visie-Events Visie-Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Connexa Connexa Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Milûk Milûk Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur CZVideoful CZVideoful Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen TeamFRL TeamFRL