Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!

Fc Harlingen nieuws week 12 - 2024

21-03-2024

HARLINGEN - Met deze week: Het Jeugdoverzicht, Jeugdsponsoractie Poiesz, Dromen worden werkelijkheid, Meisjesoverzicht, Koppositie Fc Harlingen 2, Dubbele HOOFDprijzen bij Vierde editie Pubquiz en Niet lullen maar poetsen!

Fc Harlingen nieuws week 12 - 2024 Bitterzoete strijd tussen fc Harlingen JO19-1 en Be Quick JO19-1. Foto: E.c.A

Jeugdoverzicht 

Afgelopen zaterdag was het een geweldige dag vol jeugdvoetbal, waar veel mensen van hebben genoten. Er waren veel doelpunten en veel plezier, en hoewel niet alle wedstrijden werden gewonnen, hebben de jeugdteams echt alles gegeven om er sportieve en spannende wedstrijden van te maken. Een klein overzicht:

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9-JO10

Zowel JO8-1 als JO9-1 deden goede zaken tijdens hun laatste thuiswedstrijd. Het vele publiek langs de lijn werd getrakteerd op prachtige goals en spannende wedstrijdjes. De KNVB gaat de teams weer opnieuw indelen voor de laatste fase, fase vier. Maar deze teams zijn er klaar voor!

 

Fc Harlingen JO11 en JO12

In Bolsward speelde fc Harlingen JO11-1 een hele spannende wedstrijd. Met slechts 1 doelpunt verschil werd er net niet gewonnen, het werd 5-4. JO12-1 wist de thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen met 6-0 te winnen.

 

Fc Harlingen JO13 en JO15

De lange reis naar Urk werd helaas niet beloont. In een zeer spannende wedstrijd waarin beide teams duidelijk voor de winst gingen, trok fc Harlingen JO13-1 aan het kortste eind. Het werd 2-1. JO15-1 speelde een pittige wedstrijd tegen FVC JO15-1 en de punten werden verdeeld. De wedstrijd eindigde in een 2-2. Ondanks dit gelijke spel blijft fc Harlingen koploper met 13 punten uit 5 wedstrijden.

 

Fc Harlingen JO17 en JO19

De wedstrijd tussen fc Harlingen JO17-1 en SC Bolsward JO17-2 eindigde in een gelijkspel. Het werd 2-2. JO17-2 speelt zaterdag een thuiswedstrijd waarbij Workum JO17-2 op bezoek komt. Het hoofdklasse duel van de JO19-1 tegen Be Quick Dokkum JO19-1 eindigde teleurstellend voor fc Harlingen. De 2-0 voorsprong werd in de tweede helft helemaal weggegeven waardoor Be Quick de wedstrijd nipt won met 2-3. De volgende wedstrijd staat pas op 6 april op het programma, dan komt koploper Buitenpost JO19-1 naar Harlingen.

 

Programma Fc Harlingen

Met slechts vier thuiswedstrijden aanstaande zaterdag, belooft het iets rustiger te worden. Maar zelfs dan zullen de vele vrijwilligers weer paraat staan om de teams en het publiek te verwelkomen en er een prachtige voetbaldag van te maken!

 

ZATERDAG 23 MAART 2024, THUIS**

  • 09:00 uur fc Harlingen JO13-1 – Workum JO13-1
  • 10:00 uur Harlingen JO12-1 – Wyckels Hallum JO12-1
  • 11:00 uur fc Harlingen MO13-2 – FC Birdaard MO13-1
  • 16.00 uur fc Harlingen JO17-2 – Workum JO17-2

**Het volledige programma is te vinden op: www.fc-harlingen.nl

 

Jeugdleden zetten zich in voor Jeugdsponsoractie Poiesz

Deze week is het de beurt aan fc Harlingen! Op zaterdag 23 maart staan de jeugdleden van fc Harlingen in de Poiesz Harlingen. Zij nemen heel graag uw sponsormunten in ontvangst zodat er hard gespaard kan worden voor de jeugdafdeling van fc Harlingen.

 

Dromen worden werkelijkheid bij fc Harlingen!

Afgelopen zaterdag had Pupil van de Week Fientje Jasper de beste dag van haar leven. Ze mocht van heel dichtbij meemaken hoe de Vrouwen 1 van fc Harlingen zich voorbereidden op hun thuiswedstrijd tegen Blauw Wit VR2. Na een lekkere lunch, inclusief vers fruit van PLUS Lunenborg, bespraken ze de opstelling. Fientje deed mee met de warming-up en stond even later met de speelsters op de middenstip. Na de toss dribbelde Fientje feilloos langs de verdediging van Blauw Wit en scoorde! Bedankt dat je er was Fientje en veel succes verder in de MO11-1!

 

Pupil van de Week Fientje Jasper (MO11-1) met haar favoriete speelster Berit Bouma. Foto: E.c.A

 

Meisjesoverzicht

Bij fc Harlingen is er voor meisjes de mogelijkheid om al vanaf 5 jaar te genieten van voetbal. Met maar liefst 4 meisjesteams en een dames 11-tal is er voor elk meisje een plek om met plezier te spelen. Eens kijken wat ze afgelopen week hebben gepresteerd en wat er komende week op het programma staat:

 

Fc Harlingen MO11

De laatste wedstrijd van MO11-1 werd helaas verloren. SJO Oudega/HJSC/Heeg MO11-1 bleek iets te sterk en zij wonnen met 8-0. Nu is het afwachten op de nieuwe indeling die de KNVB binnenkort bekend gaat maken.

 

Fc Harlingen MO13

Ondanks de verloren wedstrijd in Drachten, waar er 3-2 werd gespeeld tegen SVO VIVA'23 MO13-1 wisten de meiden van MO13-1 zich afgelopen zaterdag goed te herpakken. Met 4-0 werd er gewonnen van ST. Marum/Westerkwartier MO13-1. Hiermee zijn ze nog steeds koploper in de eerste klasse. Eens kijken wat ze zaterdag gaan doen tijdens de uitwedstrijd tegen SJO DFC MO13-1. De meisjes van MO13-2 speelden een thuiswedstrijd waarbij tegenstander Dokkum MO13-1 een maatje te groot was. De wedstrijd eindigde in 1-12. Zaterdag nieuwe ronde nieuwe kansen tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Birdaard MO13-1.

 

     Fc Harlingen MO13-1 is terug op koers! Foto: E.c.A

Fc Harlingen MO17

Een harde nederlaag voor de meiden van MO17-1. In Franeker werd er met 9-0 verloren van SC Franeker MO17-1. Wat is er misgegaan? Er zal gestreefd worden naar verbetering en dan op zaterdag 6 april weer sterk ten tonele verschijnen tegen Workum JO17.

 

Fc Harlingen VR1

Zowel de Vrouwen 1 van fc Harlingen als de Vrouwen 2 van Blauw Wit zijn er afgelopen zaterdag niet in geslaagd het net te vinden. Een doelpuntloos gelijkspel dus. Zaterdag nemen de Vrouwen 1 het in Koarnjum op tegen DTD VR1. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

Foto: E.c.A

 

Koppositie Fc Harlingen 2

Fc Harlingen 2 heeft de koppositie veroverd na de winst in de uitwedstrijd tegen Akkrum 2. Ze wonnen het duel met 1-2, waardoor ze nu drie punten voorliggen op de nummer twee, Oosterlittens 2. Door deze zege hebben de Harlingers nu zeven opeenvolgende overwinningen geboekt. Op zondag 7 april om 12.00 uur staat de uitwedstrijd tegen GSAVV Forward 8 op het programma.

 

 

Dubbele HOOFDprijzen bij Vierde editie Pubquiz fc Harlingen

Dubbele prijzen, dubbel pret moet de Activiteiten Commissie gedacht hebben! De vierde editie van de Pubquiz zorgde er wederom voor dat de kantine uit zijn voegen barstte terwijl de vele teams in diverse rondes streden om de titel; Pubquiz team 2024!

 

 

Vanwege de enorme opkomst waren er dit jaar niet één, maar twee HOOFDprijzen te winnen! Een primeur voor de deelnemende teams van de Pubquiz! De winnaars van vorig jaar; Team M&M namen plaats op de begeerde Hot Seat en werkte zich, samen met de andere teams door de vele rondes en vragen heen.

 

Rond de klok van 23.00 uur werden de winnaars bekend gemaakt. De vierde editie van de jaarlijkse Pubquiz is gewonnen door: Mathieuw Visser, Eelco van der Schaaf, Joost Outhuijse, Anne Dijkstra, Erik Zandberg en Peter Outhuijse oftewel; Team Per Seconde Grijzer!

 

Volgend jaar neemt Team Per Seconde Grijzer plaats op de Hot Seat.

 

Zij kregen de keuze uit twee HOOFDprijzen en zonder dat ze wisten waar ze voor kozen werd hen de vraag gesteld: kies je voor warmte of kies je voor rust? Zie foto voor het resultaat!

 

De Activiteiten Commissie wil graag alle deelnemers bedanken voor een prachtige avond en de complimenten geven aan het barpersoneel die alles piekfijn in orde hadden. Op naar volgend jaar!

 

Niet lullen maar poetsen!

Zaterdag 23 maart is de Nationale Schoonmaakdag en fc Harlingen doet hier ook aan mee! Dat betekent dat er die dag niet alleen geluld wordt, maar ook gepoetst! Al het afval op en rondom het complex wordt opgeruimd en de kantine wordt rondom gesopt. Iedereen die de handen uit de mouwen willen steken is van harte welkom en kan na de tijd wat lekkers afhalen in de kantine. We rekenen op veel inzet, want vele handen maken licht werk. En dan is fc Harlingen klaar voor het voorjaar!

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie 15-3-2024

21-03-2024

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Het Alternatief 153

21-03-2024

HARLINGEN - Vrijdag 22 maart is er bij omroep Zilt weer een aflevering van het Alternatief gepresenteerd door Bert, Tiede en Peter.

Opening Deelstation Oosterpark Oost

21-03-2024

HARLINGEN - Op 16 maart 2024 heeft Buurtkamer Voor Mekaar een deelstation geopend.

Reacties

Visie-Events Visie-Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Connexa Connexa Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Firma Sijtsma Firma Sijtsma Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur BENG Evenementen BENG Evenementen Visie-Events Visie-Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Karsten Wonen Karsten Wonen Connexa Connexa Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL
Karsten Wonen Karsten Wonen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats CZVideoful CZVideoful IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Connexa Connexa TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Milûk Milûk Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Firma Sijtsma Firma Sijtsma Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Connexa Connexa Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Milûk Milûk Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Firma Sijtsma Firma Sijtsma IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie-Events Visie-Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Milûk Milûk TeamFRL TeamFRL Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen