Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Eerste trainingskamp ZV de Vikings samen met Orca Leeuwarden

01-03-2024

HARLINGEN - De eerst trainingsweek voor ZV de Vikings samen met Orca Leeuwarden is een feit.

Op maandagochtend 19 februari werd er eerst nog in eigen zwembad getraind, om 11.00 uur gingen de zwemmers in taxi’s gehuurd bij Gill autoverhuur richting Haaksbergen waar de Vikings en Orca verbleven in groepsaccommodatie Goed te Pas. Het doel voor deze trainingsweek is wennen aan het 50 meter bad, want op dit moment vinden ook de meeste wedstrijden plaats op lang bad. In juni vindt weer het NK lange baan plaats in Amersfoort en voor de Junioren is het NJK in Eindhoven.

 

Maandag

Maandagmiddag was de eerst training van 15.00 tot 17.00 uur in het Twentebad te Hengelo, voor veel zwemmers was het erg wennen om in een 50 meter bad te zwemmen. Na een training gingen de trainers met de zwemmers in de taxi’s weer richting de accommodatie waar de begeleiding een heerlijke stamppot van Anna Casparri voor de zwemmers hadden klaar gemaakt. Dit ging na zo’n training er in als koek. De eerste avond was natuurlijk wennen aan een ander bed, slapen met meerdere kinderen op een zaal, maar door de training waren de zwemmers natuurlijk wel moe en ging het slapen ook wel goed.

 

Dinsdag

Dinsdagochtend stond het ontbijt om 6.45 uur klaar en om 7.30 uur gingen de zwemmers met de trainers weer richting het Twentebad voor een training van 2 uur. Rond 11.30 waren de zwemmers weer terug en stond er weer een heerlijke lunch klaar voor iedereen. Na de lunch hadden de zwemmers (verplichte) rust tot 14.00 uur want dan moesten ze weer klaar staan voor de middagtraining. In de avond heeft iedereen genoten van een heerlijke pasta en werd de begeleiding goed geholpen door een paar vrijwilligers met de afwas, want ja koken voor 30 personen geeft ook de nodige afwas. In de avond was er nog een nabespreking over hoe de training was verlopen en werden er nog onderwater beelden getoond om zo te zien hoe en waar er nog verbeter punten liggen.

 

Woensdag

Woensdagochtend was het ontbijt weer om 6.45 uur en 7.30 uur gingen de zwemmers weer naar het zwembad voor hun training van 8.30 tot 10.30 uur. Rond 11.30 waren de zwemmers weer terug en hebben weer genoten van de lunch. Woensdagmiddag hadden de zwemmers vrij van trainen, maar de trainers van Orca hadden een levend Peaky Blinders cluedo georganiseerd. Er waren 4 verdachten waarvan 1 de moordenaar bleek te zijn, de kinderen gingen in 4 groepjes bij de verdachten langs om zo te achterhalen wie de moordenaar was, gelukkig hebben ze de moordenaar gevonden en wordt deze in hechtenis genomen. De rest van de middag hadden de kinderen vrij en konden ze doen wat ze wilden. Om 18.00 uur was de Nasi en Bami klaar en kon er weer gezellig met elkaar gegeten worden. In de avond was er nog een gezellige karaoke voor wie dat wilde. Om 21.00 uur was het bedtijd want de volgende dag moest er natuurlijk weer hard getraind worden.

 

Donderdag

Donderdagochtend na het ontbijt was er weer een training van 2 uur in het Twentebad, je merkte nu wel aan de kinderen dat ze elkaar leerden kennen en dat ze meer met elkaar omgaan, waar dit in het begin van de week niet zo was. In de middag stond er een lekkere pasta voor iedereen klaar en na de (verplichte) rust was het om 14.00 uur weer tijd om richting het zwembad te gaan. Na deze training en het avondeten was er een korte evaluatie over deze week en iedereen wil graag volgende jaar weer op trainingskamp. Daarna was het tijd om de kamers wat op te ruimen, want vrijdag stond alweer de laatste training op het programma en is het weer tijd om naar huis te gaan.

 

Vrijdag

Vrijdagochtend was het ontbijt al 6.30 uur, daarna bedden afhalen, tassen inpakken en in de taxi voor de laatste training voor deze week. De begeleiding bleef achter om de accommodatie netjes af te leveren en gingen daarna ook richting het Twentebad. Na de training nog even met elkaar op de foto en was het tijd om naar huis te gaan. De Vikings zijn nog even met elkaar naar een pannenkoekrestaurant geweest om deze intensive maar zeer leerzame week af te sluiten.

 

Iedereen kijkt terug op een leuke, leerzame, maar wel vermoeiende week. Iedereen is het er wel over eens dat ze volgend jaar weer meegaan op trainingkamp.

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Fc Harlingen blijft in ritme met oefenwedstrijden en is klaar voor komend weekend!

01-03-2024

HARLINGEN - Meerdere malen heeft het Onder 23-team al geoefend, en vorige week stond Minnertsga O23 op het programma.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 9 - 2024

01-03-2024

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 22 februari t/m 1 maart 2024.

HMS-journaal februari 2024

01-03-2024

HARLINGEN - Flitsend in foto’s en video een terugblik op de afgelopen weken van Harlingen Mien Stadsje.

Reacties

Visie-Events Visie-Events Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Firma Sijtsma Firma Sijtsma Haarmode Cats Haarmode Cats Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen TeamFRL TeamFRL Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Milûk Milûk Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CZVideoful CZVideoful Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie-Events Visie-Events Zensa Moda Zensa Moda Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Firma Sijtsma Firma Sijtsma TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis CZVideoful CZVideoful Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Connexa Connexa Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Connexa Connexa Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Milûk Milûk Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Firma Sijtsma Firma Sijtsma
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie-Events Visie-Events CZVideoful CZVideoful Hubo-Faber Hubo-Faber Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail TeamFRL TeamFRL Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Milûk Milûk BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Firma Sijtsma Firma Sijtsma Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur