Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

De beste dingen om te doen op Bonaire!

22-03-2022

HARLINGEN - Bonaire is een eilandgemeente van Nederland en ligt in het zuidelijke Caribisch gebied, ongeveer 80 kilometer voor de kust van Venezuela.

Het maakt deel uit van de ABC-eilanden , Aruba en Curaçao zijn de andere twee. Waar Bonaire het meest om bekend staat, is duiken - het is een van de beste kantduiklocaties ter wereld. Maar er is meer op dit kleine eiland dan alleen duiken, dus een auto huren Bonaire is zeker een aanrader als je op vakantie gaat naar dit eiland. Zo kun je al de onderstaande dingen doen tijdens je vakantie! 

 

Ezelopvang 

The Donkey Sanctuary Bonaire is de thuisbasis van meer dan 700 ezels en is een van de beste dingen om te doen op Bonaire! Het terrein is enorm, dus de ezels hebben alle ruimte om vrij rond te lopen. Als je door het heiligdom rijdt, zullen de ezels zachtjes om eten vragen. Oh nee, wacht, ze duwen hun gezichten tegen de ruit van de auto die je gehuurd hebt via autoverhuur. Zorg ervoor dat je een paar zakken wortelen koopt bij de hoofdingang, zodat je ze kunt voeren. Er zijn hier massa's ezels, dus bewaar wat wortelen voor de jongens aan het eind!

 

Kralendijk

Kralendijk is het “centrum” van Bonaire. Dit kleine stadje ligt vlak bij de haven van het cruiseschip en is zeker drukker op cruisedagen. Denk echter niet dat het per se beter is om te bezoeken op een dag dat er geen cruise in de haven is om de drukte te vermijden - veel van de winkels zijn niet open op dagen dat er geen cruiseschip in de haven is. De stad is zo goed als gesloten op zondagavond. In Kralendijk vind je cadeauwinkels, restaurants en een mooi uitzicht over het water. Mis de Casdushy Distillery winkel niet om wat cactuslikeur te proeven en bezoek het gigantische flamingobeeldhouwwerk aan het water. Dit openbare kunstwerk is gemaakt van afval dat in de oceaan is gevonden!

 

Oostkant

Je moet een auto huren Rotterdam om Bonaire te verkennen. Aangezien je hierdoor sowieso een vierwieler hebt, kun je een rit maken langs de oost- en zuidkant van het eiland. Deze schilderachtige rit neemt je mee door de zoutvlakten (enorme vijvers die worden gebruikt voor de zoutproductie), slavenhutten, flamingo's, stranden en talloze duikplekken. Het is een pittoreske rit en een geweldige manier om de middag op Bonaire door te brengen. Als je op Bonaire bent voor een cruise of geen auto huurt, kun je voor tal van tours kiezen die je rond het eiland brengen.

 

Baaimeer

Lac Bay, of Baaimeer ligt aan de oostkant van het eiland en is de thuisbasis van stranden, windsurfen, mangroven en kajakken. Het leuke van de stranden hier is dat ze honderden meters van de kust ondiep zijn. Je kunt tot je middel door water waden zonder dat je in de buurt van het strand bent. Dit is de perfecte plek om een ​​kitesurfles te volgen! Omdat de baai zo ondiep is, is het een geweldige plek om het uit te proberen.

Algemeen Bedrijfsleven Natuur & Milieu

Meer nieuws

Harlinger Ben van Merode giet 'Mooie Stad Aan Het Wad' in rap jasje!

22-03-2022

HARLINGEN - Bij Ben van Merode ontstond het idee om het Harlinger lijflied 'Mooie Stad aan het Wad', door Jannie Homminga - Outhuijse voor de Wiebe Van Dijk Superband geschreven, in een rap jasje te gieten.

Actiedag 'Tegel eruit, boompje erin'

22-03-2022

HARLINGEN - De gemeente organiseert de actie 'Tegel eruit, boompje erin'.

Vragen over aantasting Noorderpier bij Harlingen en de zoutwinning Waddenzee

22-03-2022

HARLINGEN - De berichten over het gevaar voor verzakking van de Noorderpier bij Harlingen verontrust de Statenfracties van GrienLinks en PvdA.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events